در اصل توسط بابای دارا پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Postآقا مهران بابت راهنماییتون واقعا ممنون.خوب حالا جواب سوالا:من که تاحالا به اینجور مناطق سر نزدم 3 تا سوال دیگه رو هم خیلی دوست دارم جوابشو بدونم. (راستی آقا مهران و آقا باربد و اساتید محترم اگه بشه همین سایت رو(پترزشیمی)(یا هر سایت دیگه که شما صلاح میدونید) رو یخورده برای من و امثال من (که وقتی سایت یه شرکت رو میبینن ولی چیزی سر در نمیارن) رو یخورده از اون اولش توضیح بدید(که مثلا از صادرات و معرفی شرکت و اهداف شرکت چه چیزهایی رو میشه کشف کرد که بتونه تو بورس کمکمون کنه) (ببخشید اگه پر رو ام) کمک بزرگی به اعضای تازه وارد کردید. بازهم تشکر فراوان.
خب شما خیلی مطالب مفید میتونی از آن برداشت کنی که هم به صورت ساده و اقتصادی و هم به صورت کمی پیچیده تر و فنی تر میتونی ازش استفاده کنی...
بصورت ساده:
1-کدام طرح ها هزینه بیشتری در بر داشته و کدام ظرفیت تولیدی بیشتری دارند
2-سهامداران و شرکا در این طرح ها کدام شرکتها و بنگاه های بزرگ اقتصادی هستند
3-زمان بهره برداری این طرح ها چه زمانی است
4-قرار است در آینده به ظرفیت هر کدام از محصولات پتروشیمی چقدر اضافه شود
و در سطح کمی پیشرفته تر:
1-تمرکز دولت بیشتر بر روی تولید کدام محصولات پتروشیمی است
2-این شرکت ها چگونه در آینده وارد بازار میشوند و بازارهای هدفشان چگونه است...و بازار رقابتی تر میشود و رقبای کدام شرکت های بورسی هستند
3-ارزش محصول تولیدی کدام واحدها بیشتر است و ضمنا کدام بیشتر منافع ملی را در بر دارند و باعث کاهش واردات میشوند
4-تولید کدام واحدها تخصصی تر و کدام ساده تر هستند
5-محصولات کدام شرکت ها قابلیت صادرات را دارند <چه با توجه به نوع محصول چه موقعیت جغرافیاییه شرکت>
و خیلی موارد دیگه که هر کسی با توجه به تخصص و همچنین نیازش میتونهازشون استفاده کافی ببره...
ضمنا در پاسخ سوالات در مورد پتروشیمی لردگان مشارکت کنید...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام حمید جان و با تشکر از احمد خان ....اتفاقا احمد خان سایت شرکت بازرگانی پتروشیمی رو که گذاشتن بسیار مفید و مرجع میتونه باشه چون آمار چندین طرح پتروشیمی رو یک جا آورده و حداقل ظرفیت تولیدی و موقعیت جغرافیاییشون میتونه بسیار مفید باشه و از همه مهم تر زمان به تولید رسیدنشون..
مثلا در مورد همین پتروشیمی لردگان که معاملاتش انجام شد اول یه سوال کسی به واسطه کارش یا آشناهاش رفته و یه سری به اون منطقه زده و این مجتمع رو از نزدیک دیده؟؟ اگه جوابتون بله باشه قطعا از قیمت 160 و 170 تومانیه سهامش تعجب خوهید کرد.....
سوال بعدی: کسی دلیل ایجاد یک مجتمع پتروشیمی یا بهتر بگم این همه مجتمع پتروشیمی که اکثرشون تولید اوره و آمونیاک میکنند رو در مناطق مختلف به خصوص مناطق محروم میدونه ؟؟
سوال بعدی: کسی میدونه مصوبه ایجاد یک مجتمع پتروشیمی در منطقه لردگان چگونه و پس از چند وقت بررسی در دولت تصویب شد؟
و خیلی سوالات دیگه مثلا اینکه آیا پتروشیمی لردگان در سال <طبق برنامه و نوشته شده در سایت معرفی شده>92 به بهره برداری خواهد رسید<اینم یه نکته باحال سال 92 ...12 تا ماه داره حالا ماه هیچی دیگه 4 تا فصل که داره حالا فصل هیچی دیگه نیمه اول و نیمه دوم که داره....>
و یک سوال از همه مهم تر ...چرا پیمانکار این طرح یک شرکت چینی است؟؟
این سوالات رو یکی یکی و با هم جواب میدیم تا متوجه بشیم هیچ مطلبی نمیتونه بی استفاده باشه و نکات بسیار جالبی به ما میده.......
من به اون منطقه رفتم ولی بیشتر واسه تفریح، این مجتمعو ندیدم ولی میدونم که احداث چنین صنایع سرمایه بری در منطقه زاگرس توجیه اقتصادی نداره
نمونش زیاده : فولاد زاگرس، زاگرس خودرو و پتروشیمی لردگان...چون در مناطق کوهستانی هزینه حمل و نقل زیاد میشه و این باعث افزایش قیمت تمام شده میشه.
در ضمن چون اون منطقه مزیتی هم از نظر نزدیکی به مرزها نداره ،صادراتش هم گرون در میاد
در مورد دفع آلودگی - که از مهم ترین مضرات صنایع پتروشیمی - مشکل زیادی خواهد داشت
در مورد سوال دوم : استراتژی ایران در انحصاری شدن در تولید اوره و آمونیاکه که استراتش از دولت آقای خاتمی زده شد ( البته این نظر منه و در موردش تحقیقی هم نکردم؛ مطمئنا شما که رشتت مرتبطه بهتر میدونی
سوال سوم : نمیدونم:)
در مورد چینی بودنش دلیل نمیخواد چون همه پیمانکارای صنایع تخصصی بعد از تحریم تقریبا چینی شدن....کشور های غربی حتی کارشناس ناظر هم به کشور ما نمیفرستن
دیگه سواد ما در همین حد بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خب سری به شمواد این زیر خاکیه عزیز بزنیم......درباره این سهم زمانی شروع به بررسی کردیم که زیان هر سهم 17 ریال بود و ما خبر دار شدیم که شرکت داره یه کارایی صورت میده رفتیم و یک بررسی کردیم دیدیم خب تا اینجا تعدیل تا بالای 10 تومان سود قطعیه....چند وقتی طول کشید و شرکت سودش رو اعلام کرد:
این پست ماله 2 ماه و 2 یا 3 روز پیشه:
خب دوستان اینم گزارش شمواد ....http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...ctmBFGcQ%3d%3d
ای جوووونم....این اولیپن تعدیل شرکت بود بذارین فردا باز بشه و قیمت بخوره یه خبر خوب دیگه از این سهم به دوستان میدم....شرکت در مسیر سود سازی قرار گرفت و این نکته خیلی مهمه....فعلا اولین تعدیل مثبت از 17 ریال زیان به 12 تومان سود رو داشته باشین تا بعد....
گذشت و موقع بازگشاییه سهم شد و این پست رو زدیم:
اینم ماله 2 ماه پیشه:
مصطفی جان اگه تشریف برده باشین پتروشیمی اصفهان خواهید دید که پارازایلین از پتروشیمی مستقیم به مواد و الیاف مصنوعی میره و مواد و الیاف مصنوعی محصولش رو به پلی اکریل و این روند ثابت است و به نوعی یک چرخه است حال شصفها پارازایلین را به دلیل افزایش قیمت های جهانی با قیمت بیشتری به شمواد میفروشد تا آنجا که من اطلاع دارم شمواد هم نرخ محصولش را 40% افزایش داده و پلی اکریل هم 40% چون در محصولاتشان حداقل در اصفهان انحصار دارند حال صادرت شرکت هم هست که فبها.....
خبر اول اینکه شرکت امسال عملیاتی بالای 20 تومان سود میسازد......
اما خبر دوم در مورد سود غیر عملیاتیه......اجازه بده ببینم چند قیمت میخوره بعد .....
با ناملایمتی سهامدار عمده که پلی اکریل بود سهم با عرضه های این سهام دار عمده بی.... تا قیمت قبل از بسته شدن سقوط کرد.......
گذشت و گزارش حسابرسی شده 6 ماهه آمد و بعضی دوستان گفتند چرا سودش زیاد نشد گفتم این 6 ماهه حسابرسی شدست و قرار بر تغییر سود نبوده.......منتظر گزارش 9 ماهه ماندیم و حالا گزارش 9 ماهه:
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
شرکت 162 ریال سود ساخته...........درصد تعدیل رو خودتون حساب کنید...البته جالبه 150% پوشش داده و تعدیل نداده...ببینم به اون 20 تومان عملیاتی که گفتم میرسه یا نه...به نظر شما میرسه؟؟
نظر
-
مهران جالبه هنوز صحبتی از اون شکایت و نتیجش نکرده...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با سلام
دوستان زیر خاکی یک سوال برام پیش امده است شماها که همش از زیر خاک سهام پیدا میکنید خانم یا مادرتان دعواتان نمی کنه که همش باید لباسهایتان را تمیز نمایند؟
واقعا دست مریزاد در تعطیلات هم فکر سود رسانی بی منت به کاربران هستید
موفق و پر سود باشیدآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
دوستان زیر خاکی یک سوال برام پیش امده است شماها که همش از زیر خاک سهام پیدا میکنید خانم یا مادرتان دعواتان نمی کنه که همش باید لباسهایتان را تمیز نمایند؟
واقعا دست مریزاد در تعطیلات هم فکر سود رسانی بی منت به کاربران هستید
موفق و پر سود باشید
نظر
-
دوستانی که در پیام خصوصی و در تاپیک در مورد دلایل خرید افست از بنده سوال کردن ...امشب قراره در این مورد بررسی کنیم فقط مثل همیشه ابتدا دوستان هر اطلاعاتی دارند بیان کنند تا اصل مشارکت فراموش نشود...
****ضمنا به کسی که بهترین طلاعات را بدهد یک تی شرته شماره 7 استقلال اهدا میشود:)
***اولین نکته: به شکل سود سازی سالهای قبل توجه کنید....
1-سال 87: پوشش 3 ماهه 37 ریال.....واقعی 12 ماهه 477 ریال سود<یعنی اگر مبنا را 477 ریاله پایان سال در نظر بگیریم شرکت در 3 ماهه فقط 7% سودش رو پوشش داده>
2-سال 88: پوشش 3 ماهه <54> ریال یعنی شرکت در 3 ماه اول زیان ساخته بود<این نکته تکرار شده و یکی از نکات اصلیه بحثمونه>....واقعی 12 ماهه 88= 340 ریال سود
3-سال 89: پوشش دوره 3 ماهه= <46> یعنی در 3 ماهه 46 ریال زیان ساخته....واقعی 12 ماهه= 560 ریال سود
4-اما سال 90....پوشش در 3 ماهه اول سال 90= 86 ریال و پیش بینی 12 ماهه 517 ریال
***خوب گزارش 3 ماهه امسال را با سنوات گذشته مقایسه کنید.....بعد یک نگاه به موجودی نقد ...دارایی های ثابت و دیگر اقلام موجود در صورت ها بیاندازید.......
نظر
-
من میدونم یکی از شرکتای زیر مجموعش که تقریبا زیان ده بوده تغییر کاربری به سمت فعالیت در عرصه تجارت کرده و به سود سازی رسیده
اما دلیل عدم پوشش سه ماهه هر سال ( اصل نوشته گزارش به قراره زیر است ) :
دلايل تغييرات سه ماهه واقعي سال 1390 نسبت به پيش بيني ساليانه:
1 ـ کاهش فروش سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم کل پيش بيني ساليانه بمقدار 7% مربوط به تاخير در سفارشات ارجاعي کتب درسي بوده است که با ارجاع کارهاي چاپي در ماههاي آينده مبالغ پيش بيني شده از اين بابت پوشش داده خواهد شد.
2 ـ علت عدم پوشش بهاي تمام شده نسبت به يک چهارم پيش بيني ساليانه بمقدار 7% با توجه به توضيحات رديف بالا، روندي طبيعي داشته است.
3 ـ عدم پوشش هزينه هاي عمومي ، اداري و تشکيلاتي بميزان 6% نسبت به يک چهارم پيش بيني ساليانه بعلت محقق شدن بخشي از هزينه ها در نيمه دوم سال مي باشد.
4 ـ عدم پوشش خالص درآمد (هزينه)هاي عملياتي سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم پيش بيني ساليانه بمقدار 24% بعلت قطعي و لحاظ نمودن درآمد حاصل از فروش پوشال و فرم باطله در نيمه دوم سال مي باشد و نيز افزايش هزينه هاي جذب نشده در توليد نسبت به يک چهارم پيش بيني ساليانه بوده است.
5 ـ عدم پوشش هزينه هاي مالي در سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم پيش بيني ساليانه بمقدار 11% عمدتاً مرتبط با سود تسهيلات بانکي است که بازپرداخت سهم هزينه هاي مالي از مرداد ماه سال 1390 محقق و در حسابها لحاظ خواهد شد.
6 ـ عدم پوشش درآمدهاي متفرقه سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم پيش بيني ساليانه بمقدار 16% عمدتاً بعلت احتساب درآمد حاصل از فروش لوح فشرده که در پيش بيني ساليانه لحاظ شده بود که مبلغ 1790 ميليون ريال از اين بابت در سال مالي 1389 محقق و در صورتهاي مالي سال 1389 لحاظ گرديد که درآمدي در سه ماهه اول سال 1390 از اين بابت وجود ندارد.
7 ـ شايان ذکر است با توجه به فصلي نبودن توليدات اين شرکت (همانطور که در دوره هاي قبل نيز بدان اشاره گرديده است.) و با عنايت به موارد فوق سود پيش بيني شده ساليانه بمبلغ 517 ريال تحقق خواهد شد.
دلايل تغييرات سه ماهه اول سال 1390 نسبت به 12 ماهه واقعي سال 1389:
1 ـ کاهش فروش در سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم واقعي سال 1389 عمدتاً بعلت کاهش سفارشات ارجاعي روزنامه ها و ساير نشريات بوده است.
2 ـ کاهش بهاي تمام شده در سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم واقعي سال 1389 با توجه به توضيحات رديف اول روندي طبيعي داشته است.
3 ـ کاهش هزينه هاي عمومي اداري و تشکيلاتي در سه ماه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم واقعي سال 1389 عمدتاً بدليل آن بخش از هزينه هايي است که در نيمه دوم سال جاري محقق خواهد شد.
4 ـ کاهش درآمدهاي عملياتي در سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم واقعي سال 1389 بعلت فروش فرم باطله و پوشال که در نيمه دوم سال قطعي و در حسابها لحاظ خواهد شد، مي باشد.
5 ـ کاهش هزينه هاي مالي در سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم واقعي سال 1389 عمدتاً مرتبط با سود تسهيلات بانکي است که از مرداد ماه سال جاري باز پرداخت سهم هزينه هاي مالي آن محقق و در حسابها منظور خواهد شد.
6 ـ کاهش خالص درآمد (هزينه)هاي متفرقه در سه ماهه اول سال 1390 نسبت به يک چهارم واقعي سال 1389 عمدتاً بعلت پاره اي از درآمدهاي غيرعملياتي است که در نيمه دوم سال محقق و در حسابها منظور خواهد شد.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مهران جان عرض ادب
من همیشه معتقدم ما تازه کارها باید در کنار خوردن ماهی آماده یه تکونی به خودمون بدیم و یه ذره ماهیگیری رو هم یاد بگیریم
احساس میکنم شما هم در چند پست آخری خودتون یه جوری دارین بچه ها رو به سمت تحقیق در مورد سهم اون هم به صورت بنیادی سوق میدین ( البته در حد ابتدایی که خیلی هم اذیت نشیم :) ) من پیشنهاد میکنم شما دوست بزرگوار و اساتیدی دیگه ایی مثل باربد و مصطفی 70 و دوستان دیگه ایی که بنیادی کار میکنن این علم رو به صورت مدون به بچه ها آموزش بدین مثل تاپیک آموزش تحلیل تکنیکال که مباحث خیلی جالب و مهمی رو تا حالا به ما آماتور ها آموزش داده . تقزیبا من توی فرمی ندیدم بحث بنیادی به صورت آکادمیک و با رعایت اهمیت موضوع تدریس بشه . حالا که فرم ما توی خیلی از مسائل سرآمد شده بیاییم در این زمینه هم یه حرکت اساسی بکنیم . این بحث رو مطرح کردم چون میدونم شما در مقابل یه سوال یکی از بچه ها ممکنه بیشتر از یک ساعت وقت بزارید و صورت های مالی و دیگر مسائل مربوطه رو بررسی میکنید تا جواب کاملی بهش بدین
یادمه باربد جان توی تاپیک روانشناسی بازار گفته بودن تحلیل گری میتونه کاملا موفق باشه که از سه علم تکنیکال ، فاندامنتال و روانشناسی بازار در حد کمال بتونه استفاده کنه
دوستانی که موافق ایجاد کلاس آموزشی تحلیل فاندامنتال ( بنیادی) هستن لطفا زیر همین پست موافقت خودشون رو با زدن تشکر اعلام کنن
نحوه و سطح آموزش هم تماما به عهده اساتید باشه
ازتون سپاسگذارمفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postمهران جان عرض ادب
من همیشه معتقدم ما تازه کارها باید در کنار خوردن ماهی آماده یه تکونی به خودمون بدیم و یه ذره ماهیگیری رو هم یاد بگیریم
احساس میکنم شما هم در چند پست آخری خودتون یه جوری دارین بچه ها رو به سمت تحقیق در مورد سهم اون هم به صورت بنیادی سوق میدین ( البته در حد ابتدایی که خیلی هم اذیت نشیم :) ) من پیشنهاد میکنم شما دوست بزرگوار و اساتیدی دیگه ایی مثل باربد و مصطفی 70 و دوستان دیگه ایی که بنیادی کار میکنن این علم رو به صورت مدون به بچه ها آموزش بدین مثل تاپیک آموزش تحلیل تکنیکال که مباحث خیلی جالب و مهمی رو تا حالا به ما آماتور ها آموزش داده . تقزیبا من توی فرمی ندیدم بحث بنیادی به صورت آکادمیک و با رعایت اهمیت موضوع تدریس بشه . حالا که فرم ما توی خیلی از مسائل سرآمد شده بیاییم در این زمینه هم یه حرکت اساسی بکنیم . این بحث رو مطرح کردم چون میدونم شما در مقابل یه سوال یکی از بچه ها ممکنه بیشتر از یک ساعت وقت بزارید و صورت های مالی و دیگر مسائل مربوطه رو بررسی میکنید تا جواب کاملی بهش بدین
یادمه باربد جان توی تاپیک روانشناسی بازار گفته بودن تحلیل گری میتونه کاملا موفق باشه که از سه علم تکنیکال ، فاندامنتال و روانشناسی بازار در حد کمال بتونه استفاده کنه
دوستانی که موافق ایجاد کلاس آموزشی تحلیل فاندامنتال ( بنیادی) هستن لطفا زیر همین پست موافقت خودشون رو با زدن تشکر اعلام کنن
ازتون سپاسگذارم
فرهاد جان چرا که نه قربان شما جون بخواه....بنده که علمی ندارم کمی تجربه است در کنار یکسری....بگذریم...در مقابل اساتید بزرگ این سایت بنده بسیار کوچک هستم اما آنچه میدانم چه مفید چه غیر مفید عرض میکنم البته باید این رو هم توجه داشت<خودت دیگه در جریانی فرهاد جان> آخر تابستونه و کار ما ساختمونیا بسیار زیاده از طرفی کمی فعالیتم در موسسه ای که تدریس میکنم زیاد شده اما قطعا تمام توانم را میگذارم...البته بنده با کلاس و این اسم و این سبک که ما بیاییم بگوییم درباره چی بگیم و ... مخالفم به نظرم کما فی سابق دوستان سوالاتو اینجا مطرح میکنند و بعد با مشارکت پاسخ میدهیم قطعا اینجوری خیلی بهتر همه استفاده میکنیم و اینکه همه دوستان بسیار بیشتر از ما میدانند اما دلیل ننوشتنشان را نمیدانم روشن میشود...البته فعلا بذارین از اینایی که توشون هستیم یه سود تپل بگیریم تا بعد....افست که حرکتشو عالی شروع کرد و مقاومت 305 تومانی را له کرد...تا ببینیم چی پیش میاد....گویا ثاخت هم باید استارت بزنه نه دوستان؟؟؟آخرین ویرایش توسط mehran؛ 2011/09/02, 22:28.
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postمهران جان عرض ادب
ازتون سپاسگذارم
چیز جدید هم یاد میگیریموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postفرهاد جان چرا که نه قربان شما جون بخواه....بنده که علمی ندارم کمی تجربه است در کنار یکسری....بگذریم...در مقابل اساتید بزرگ این سایت بنده بسیار کوچک هستم اما آنچه میدانم چه مفید چه غیر مفید عرض میکنم البته باید این رو هم توجه داشت<خودت دیگه در جریانی فرهاد جان> آخر تابستونه و کار ما ساختمونیا بسیار زیاده از طرفی کمی فعالیتم در موسسه ای که تدریس میکنم زیاد شده اما قطعا تمام توانم را میگذارم...البته بنده با کلاس و این اسم و این سبک که ما بیاییم بگوییم درباره چی بگیم و ... مخالفم به نظرم کما فی سابق دوستان سوالاتو اینجا مطرح میکنند و بعد با مشارکت پاسخ میدهیم قطعا اینجوری خیلی بهتر همه استفاده میکنیم و اینکه همه دوستان بسیار بیشتر از ما میدانند اما دلیل ننوشتنشان را نمیدانم روشن میشود...البته فعلا بذارین از اینایی که توشون هستیم یه سود تپل بگیریم تا بعد....افست که حرکتشو عالی شروع کرد و مقاومت 305 تومانی را له کرد...تا ببینیم چی پیش میاد....گویا ثاخت هم باید استارت بزنه نه دوستان؟؟؟
در مورد آخر تابستون کاملا حق با شماست . ما راضی هستیم اسم شما به عنوان مدرس بالای سر در تاپیک آموزشی باشه ، به هر حال کلی اعتبار کلاس رو میبره بالا ;)
در مورد موضوع هم میشه از ابتدای ترین مسائل شروع کرد مثلا : 1- مرجع گرفتن اطلاعات کجا ها هست؟2-کدوم نوع گزارشات برای یه بررسی اولیه مفید واقع میشه ؟3-توی هر گزارش به چه نکاتی باید توجه کرد ؟ 4 - کدوم اعداد و جمع و تفریق ها سر نخ یه سود و یا زیان رو به ما میده ؟5-میشه به عنوان تمرین هر جلسه یه سری از شرکت ها رو واسه مشق شب معرفی کنید تا بررسی بشه و روز های بعدی در موردش صحبت و رفع اشکال بشه 6- بعد از مدتی گزارش هایی که نکات ظریفی دارن معرفی بشه تا دانش آموزان سطح یادگیریشون رو محک بزنن؟ 7-تورهای علمی با هزینه شخصی خوتون بزارید و مثلا همه بچه ها رو ببرید پارس جنوبی رو از نزدیک ببینن =)) البه زمستون باشه که هوا هم خوب باشه من خودم اونجا ها خدمت کردم میدونم تابستون چه جهنمیه :))
در کل مهران جان درس واسه تدریس زیاده شما یا علی رو با دوستان دیگه مخصوصا باربد و مصطفی جان بگید باقی ماجرا خودش درست میشه
میگن هزینه سه چیز جور میشه نگران نباشید
1- ساخت خونه
2- ازدواج
3-کلاس آموزش بنیادی :dفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
نظر