در اصل توسط محمد ساده پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
دوستان نظرتون راجع به فولاد فجر جیه
ظاهرا یه 35 تومن داره که میخواست از انباشته پخش کنه و نکرد
پس توی حلقش گیر کرد
داره از حق العمل کاری میاد بیرون سال دیگش هم این رو نشون میده تعدیل داده اگه نورد سردش رو به ظرفیت اسمی برسونه عالی میشه سود سازیش پی به ایش هم خوراک
نظر
-
در اصل توسط 14359 پست شده است View Postدوستان نظرتون راجع به فولاد فجر جیه
پس توی حلقش گیر کرد
داره از حق العمل کاری میاد بیرون سال دیگش هم این رو نشون میده تعدیل داده اگه نورد سردش رو به ظرفیت اسمی برسونه عالی میشه سود سازیش پی به ایش هم خوراکوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط 14359 پست شده است View Postدوستان نظرتون راجع به فولاد فجر جیه
پس توی حلقش گیر کرد
داره از حق العمل کاری میاد بیرون سال دیگش هم این رو نشون میده تعدیل داده اگه نورد سردش رو به ظرفیت اسمی برسونه عالی میشه سود سازیش پی به ایش هم خوراکدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postمحمد جان با استارت گروه و گزارش خوب شرکت نمیتونن این بلا رو سر سهم بیارن شما یقین بدان فردا از اون فروشنده های انتحاری خبری نیست کحافظ طی 8 روز کاری پیش هم حجم معامله نسبتا خوبی داره فقط موضوع نگران کننده این سهم همین صنعت و معدن هست که نه تو این سهم کلا ادمهای کثیفی هستند و اصلا به فکر سهامدار خرد نیستند اما بنده اطلاع دقیق دارم که خود صنعت و معدن ارزش کحافظ رو به خوبی میداند اینو مطمئن باشید 120 کف سهم هست و باز هم میگم از اون فروشهنده های بی پایان احتمالا دیگه خبری نباشد.آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/02/21, 10:18.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
سلام .....
دوستان یکی از سهم های گروه خودرو < اول بگویم که با این گروه به 1001 دلیل مخالفم و به افزایش سود آوری این گروه با وضعیت پیش آمده اصلا امیدی ندارم و به نظر نمیرسه دیگه از حرکت صعودی جدی در این گروه حالا حالاها خبری باشه> اما سهمی وجود دارد که مدت ها منتظر اعلام تعدیل های منفی اش ماندم که خب حالا داده و همونطور که پیش بینی میشد و از زمانی که قیمت سهم 40-50% بالاتر از قیمت کنونی بود منتظر تعدیلات منفی< نه به دلیل مشکلات تولیدی بلکه به دلیل خوشبینانه بودن پیش بینی سال 90 >بودم....از قضیه پیش بینی و eps خارج شویم داستان اصلی قضیه افزایش سرمایه از محل ارزیابی است که خب چیزی که من شنیده ام و دوستان گفته اند این شرکت نسبت به سرمایه کنونی کم اش دارایی های مفید و ارزنده ای دارد میخواستم بعد از بازگشایی بگویم گفتم شادی دیگران و خب کسانی که در جریانند زرنگ تر باشند من خودم از این سهم ندارم و چون فعلا پول ندارم و مطمئنم که تا 10 فروردین پولی به حسابم نخواهد آمد نمیتونم این سهم رو بخرم اما گفتم بگویم شما در جریان باشید ضمنا به اندازه پر کاهی مسئولیت نمیپذیرم همانطور که قبلا در مورد سهم های دیگر هم گفتم....اسم سهم را نگفتم که دوستان خودشان هم کمی تلاش کنند :D راهنمایی آخر اینکه مجمع برگزار شده و شرکت کارشناسان رسمی برای تجدید ارزیابی را انتخاب کرد و کارشناسان از 3 روز پیش کارشان را آغاز کردند و احتمالا این افزایش سرمایه در اردیبهشت انجام شود ....
حق نگهدارتان.....
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام .....
دوستان یکی از سهم های گروه خودرو < اول بگویم که با این گروه به 1001 دلیل مخالفم و به افزایش سود آوری این گروه با وضعیت پیش آمده اصلا امیدی ندارم و به نظر نمیرسه دیگه از حرکت صعودی جدی در این گروه حالا حالاها خبری باشه> اما سهمی وجود دارد که مدت ها منتظر اعلام تعدیل های منفی اش ماندم که خب حالا داده و همونطور که پیش بینی میشد و از زمانی که قیمت سهم 40-50% بالاتر از قیمت کنونی بود منتظر تعدیلات منفی< نه به دلیل مشکلات تولیدی بلکه به دلیل خوشبینانه بودن پیش بینی سال 90 >بودم....از قضیه پیش بینی و eps خارج شویم داستان اصلی قضیه افزایش سرمایه از محل ارزیابی است که خب چیزی که من شنیده ام و دوستان گفته اند این شرکت نسبت به سرمایه کنونی کم اش دارایی های مفید و ارزنده ای دارد میخواستم بعد از بازگشایی بگویم گفتم شادی دیگران و خب کسانی که در جریانند زرنگ تر باشند من خودم از این سهم ندارم و چون فعلا پول ندارم و مطمئنم که تا 10 فروردین پولی به حسابم نخواهد آمد نمیتونم این سهم رو بخرم اما گفتم بگویم شما در جریان باشید ضمنا به اندازه پر کاهی مسئولیت نمیپذیرم همانطور که قبلا در مورد سهم های دیگر هم گفتم....اسم سهم را نگفتم که دوستان خودشان هم کمی تلاش کنند :D راهنمایی آخر اینکه مجمع برگزار شده و شرکت کارشناسان رسمی برای تجدید ارزیابی را انتخاب کرد و کارشناسان از 3 روز پیش کارشان را آغاز کردند و احتمالا این افزایش سرمایه در اردیبهشت انجام شود ....
حق نگهدارتان.....مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
چرا میکنه. مجمع فوق العاده به همین منظور برگزار میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مهران این چنتا قطعه پازلتو که کنار هم میذارم به یه نتیجه میرسم. این شرکت همون شرکت 4 یا 5 میلیاردیه نیست؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام....بله مصطفی جان منظور همان شرکته است خب دیگه تابلو شد منظورم خکار است ....سامان جان بچه ها اینجوری گفتند که ما مسئولان و مجریان برآورد کننده داراییهایمان را معرفی کرده ایم و کارشان را شروع کردند فکر میکنم دادگستری و بازرسانش اینگونه عمل میکنند که برآورد این این افراد را بررسی میکنند و تایید یا رد میکنند...بگذریم چون موضوع اصلی چیز دیگریست....هرچه به 200 نزدیکتر بهتر شاید شرکت در این نوع افزایش سرمایه در شرکت های کوچک سود خوبی بدهد...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام....بله مصطفی جان منظور همان شرکته است خب دیگه تابلو شد منظورم خکار است ....سامان جان بچه ها اینجوری گفتند که ما مسئولان و مجریان برآورد کننده داراییهایمان را معرفی کرده ایم و کارشان را شروع کردند فکر میکنم دادگستری و بازرسانش اینگونه عمل میکنند که برآورد این این افراد را بررسی میکنند و تایید یا رد میکنند...بگذریم چون موضوع اصلی چیز دیگریست....هرچه به 200 نزدیکتر بهتر شاید شرکت در این نوع افزایش سرمایه در شرکت های کوچک سود خوبی بدهد...مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
مهران یادمه پارسال همین وقتا بود تو و امید روی خکار فعال بودید که بست و 50% تعدیل مثبت داد. اونوقتا بحث ثاخت توی این فروم داغ بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر