بالاخره اسم این سهمو میگین یا نه ما چیزی نفهمیدیم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postیک حساب سر انگشتی برای محاسبه تعدیل سود براس سال مالی 91 تپمپی نشان میدهد که با توجه به تعدیل مثبت 20% بانک سامان از 40 به 50 تومان و پایان یافتن اقساط وام بانک ملی شعبه تبریز شرکت تا اینجا به ازا هر سهم 10.5 <10 تومان و 5 ریال> تعدیل مثبت تپمپی...
***برآیند من میگه سود سال مالی 91 تپمپی <اگه شرکت تصمیم به فروش هیچ سهمی از بانک سامان رو نداشته باشه> تا پایان دوره یعنی تیر 91 میشه حدود 70 تومان به ازا هر سهم و اگه در نظر بگیریم شرکت مثلا 1% از بانک سامانش رو که قیمت تموم شده واسش زیر 90 تومانه بفروشه به دلیل حجم کم شرکت تعدیلش میشه حدود 160 تومان به ازا هر سهم:d;)
نظر
-
-
در اصل توسط yasser پست شده است View Postباربد جان تپمپی مقاومت بعدیش رو چنده؟ واسه ورود هنوز جذاب هست؟ یا در حد نگهداریه فقط؟
مقاومت سنگینی داره
اگر رد کنه .......>:d<
اما اگر برگرده تا کمی اصلاح میکنه اینبار میتونه 310 را رد کنه
هدفش بالای
باید ببینیم فردا و پس فردا حمایت میشه یا نه؟
نظر
-
آدم ها دو دسته اند....یا تپمپی دارند یا ندارند:D...مطالبی رو که بنده در مورد زیر خاکیام میزنم هیچ ربطی به قیمت کنونی یا گزارش نزدیک نداره بلکه فقط برای بیان کردن ارزش سهم هایی است که بازار بهشون توجه نداره اما ارزششون بسیار بالاست...یادمه اولین باری که مطلبی از تپمپی گفتم یکی از دوستان پیام خصوصی داد گفت من نمیدونم یه شرکت کوچیک تولید کننده پمپ چه ارزشی داره که میخواین چاقش کنین؟؟!! گفتم شما مطمئنی تپمپی یه شرکت کوچک تولید کننده پمپه؟؟ گفت بله:p...ازش چنتا سوال دیگه پرسیدم ج نداد و رفت...زیر مجموعه های اصلی تپمپی شامل شرکت های زیر هستند<پرتفوی اصلیه تپمپی>
1-شرکت پمپیران : تپمپی مالک 100% این شرکت است که سرمایه پمپیران 80 میلیارد ریاله دقت کنید که سرمایه خود تپمپی 100 میلیارد ریاله یعنی تپمپی به ازا هر سهم 0.8 از این سهم دار
***این شرکت یه طرح توسعه عظیم داره که در سال 90 راه اندازی شده...
بهای تمام شده هر سهم پمپیران برای تپمپی 75 تومانه...eps این سهم 50 تومانه....
حال قیمت هر سهم پمپیران رو با سود 50 تومانی 350 تومان در نظر میگیریم<دقت کنید ارزش بلوک 100% بیش از 700 تومان برای هر سهمه اما ما 350 تومان در نظر میگیریم>
ارزش پمپیران با قیمت 350 تومان میشود 28 میلیارد تومان<باز هم دقت کنید سرمایه تپمپی 10 میلیارد تومانه>
2-بانک سامان...تپمپی با افزایش سرمایه 33% بانک سامان که در تیر ماه انجام شد مالک حدود 67 میلیون سهم بانک سامان شد ...<قبل از افزایش حدود 51 میلیون داشت>
قیمت تمام شده هر سهم بانک سامان برای تپمپی 84 تومان است سود هر سهم بانک سامان امسال 50 تومان اعلام شده یعنی بانک سامان حداقل سهمی 400 تومان می ارزد....
حال 67 میلیون را ضرب در 400 تومان بکنبد....... 67000000*400=26800000000
یعنی تپمپی 10 میلیارد تومانی حدود 27 میلیارد تومان بانک سامان داره..
این دو مورد فقط بخشی از پرتفوی تپمپی است دیر وقت است و خسته ام اما درصد مالکیت تپمپی در دیگر شرکت ها را مینویسم اگر دوستان خواستند فردا یا هر وقت دیگری یکی یکی دیگر زیر مجموعه هاشو بررسی میکنیم.......
پرتفوی تپمپی:
1-100% پمپیران
2-4% بانک سامان
3-85% نوید موتور
4-60% نوید سهند
5-100% آذر فولاد گداز
6-72% راهبران آب شرب ایران
7-100% پیوند آویژه
8-55% سمنان انرژی
9-50% تلمبه سازان تبریز
10-11% پمپ پارس
11- 1% بیمه سامان
< به این سهم به قصد نوسانگیری نگاه نکنید با ورود بان سامان خیلی چیزا تغییر میکنه >
دوستان دیگر خصوصا باربد عزیز..حامد گل و مصطفی..محمود..یاسر..فرهاد و همه دوستان دیگر نظرشونو درباره اطلاعاتی که از این سهم دادم و ارزش این سهم بیان کنند...
نظر
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postهمین زودیها 300 تا 310
مقاومت سنگینی داره
اگر رد کنه .......>:d<
اما اگر برگرده تا کمی اصلاح میکنه اینبار میتونه 310 را رد کنه
هدفش بالای
باید ببینیم فردا و پس فردا حمایت میشه یا نه؟
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postببینیم تپمپی امروز چه میکنه.....سهم فک کنم تو این 3 روز واسه اعلام پیش بینی 91 متوقف شه.....یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
نظر