کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چه تعدیل مثبتی داد این شپمچا (پارس پامچال ) :-?
بنظرم دیگه فعلا زیر خاکی تر از این سهم به این زودیا پیدا نشه
(تعدیل مثبت سود از 112 ريال به 1500 ريال )
تبریک به سهامدارانش هرچند که بنظرم کسی این سهمو نداشته باشه :d
چه تعدیل مثبتی داد این شپمچا (پارس پامچال ) :-?
بنظرم دیگه فعلا زیر خاکی تر از این سهم به این زودیا پیدا نشه
(تعدیل مثبت سود از 112 ريال به 1500 ريال )
تبریک به سهامدارانش هرچند که بنظرم کسی این سهمو نداشته باشه :d
فقط نقدشوندگيش افتضاحه ماهي چندبار بيشتر معامله نميشه
فقط نقدشوندگيش افتضاحه ماهي چندبار بيشتر معامله نميشه
جناب بنان به این خاطره که هنوز در فرابورس بازگشایی نشده
معاملات دفعه قبل هم بدلیل پذیره نویسی بود
این بانک در صورت بازگشایی،آینده خوبی داره چون با ارگان مهمی در ارتباطه
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
جناب بنان به این خاطره که هنوز در فرابورس بازگشایی نشده
معاملات دفعه قبل هم بدلیل پذیره نویسی بود
این بانک در صورت بازگشایی،آینده خوبی داره چون با ارگان مهمی در ارتباطه
وقتی پارس پامچال و انصار را با هم اشتباه بگیریم یعنی یا داشتیم ساز میزدیم یا داشتیم افطار میخوردیم نه مصطفی:D
مهران آمار دارایی های جاریش ( وام های پرداختی و سرمایه گذاری در اوراق بهادار ) نداری؟
اگه عقلم قد بده یه جا یادمه خونده بودم به میزان 65% دارایی هاش وام داده.......
از شرکت های بورسی توسعه صنعتی 30 میلیون سهمشو داره که قبل از افزایش سرمایه بوده و الآن قاعدتا 60 میلیونشو داره البته نمیدونم انصار کجاها سرمایه گذاری کرده اما فعلا که اینها پشتش هستند: تعاونی سپاه...اعتماد مبین و وتوصا
اگه عقلم قد بده یه جا یادمه خونده بودم به میزان 65% دارایی هاش وام داده.......
از شرکت های بورسی توسعه صنعتی 30 میلیون سهمشو داره که قبل از افزایش سرمایه بوده و الآن قاعدتا 60 میلیونشو داره البته نمیدونم انصار کجاها سرمایه گذاری کرده اما فعلا که اینها پشتش هستند: تعاونی سپاه...اعتماد مبین و وتوصا
خب بااین آمارای تو ، کل داراییش میشه 25 میلیارد تومن
نسبت وام به دارایی 65%
نسبت سپرده به دارایی 20%
درصد مطالبات معوقش هم که خیلی رویاییه،زیر 1%
بنظر من این بانک به هرکسی وام نمیده به همین دلیل،میزان وام دهیش از میزان سپرده پذیریش بیشتره با این درصد مطالبات معوق هم مشخص میشه که طرف حسابش،شرکتای خوش حساب قرار دارن.اما با درنظر گرفتن اینکه این بانک یه بانک تازه تاسیسه و هنوز مورد اقبال عمومی قرار نگرفته،میشه امید داشت که درصد سپرده به منابعش افزایش پیدا کنه.
نظر آخر من اینه که سهم سهم قدرتمندی خواهد بود.حمایت مناسبی هم از .... خواهد داشت
پس با داشتن قیمت معقول،برای خرید گزینه مناسبیه
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
خب بااین آمارای تو ، کل داراییش میشه 25 میلیارد تومن
نسبت وام به دارایی 65%
نسبت سپرده به دارایی 20%
درصد مطالبات معوقش هم که خیلی رویاییه،زیر 1%
بنظر من این بانک به هرکسی وام نمیده به همین دلیل،میزان وام دهیش از میزان سپرده پذیریش بیشتره با این درصد مطالبات معوق هم مشخص میشه که طرف حسابش،شرکتای خوش حساب قرار دارن.اما با درنظر گرفتن اینکه این بانک یه بانک تازه تاسیسه و هنوز مورد اقبال عمومی قرار نگرفته،میشه امید داشت که درصد سپرده به منابعش افزایش پیدا کنه.
نظر آخر من اینه که سهم سهم قدرتمندی خواهد بود.حمایت مناسبی هم از .... خواهد داشت
پس با داشتن قیمت معقول،برای خرید گزینه مناسبیه
مصطفی یکم بیشتر درباره این نقاشیای من توضیح میدی؟؟
مصطفی یکم بیشتر درباره این نقاشیای من توضیح میدی؟؟
خب این بانک تازه چند ماهه که بانک شده،تا چند ماه پیش موسسه مالی اعتباری بود با چند شعبه محدود وبیشتر درون ارگانی کار میکرد
اما چند وقتیه که شدیدا توسعه پیدا کرده و خواهد کرد.شاید یه چیزی بشه مثل پارسیان
در مورد نقاشی دوم،بانک انصار بعد از بانک شدنش شروع به تبلیغات وسیع کرده و تازه داره توی اذهان عمومی به عنوان یک بانک جا میفته.میگم عدم اقبال عمومی یعنی اینکه تو اگه پول داشته باشی واسه سپرده گذاری،میری انصار یا میری پارسیان؟؟
خب یه مدت زمانی لازمه که این بانک مثل بقیه بانکا توی ذهن مردم جا بیفته.حرف من این نیست که بانک مشکل داره.میگم نیاز به زمان داره
نظر