در اصل توسط مصطفی70 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
خب ما اومدیم ....... خوش اومدیم :D
میبینم که اتحاد خوبی بین دوستان ایجاد شده و دقیقا همین چیزی بود که من میخواستم از روز اولی هم که این تایپک رو ایجاد کردم قصدم همین بود بود که با معرفی سهم زیر خاکی که از نگاه بازار دور مونده یک حرکتی بین چند نفر ایجاد بشه وبتونیم سهم معرفی شده رو با کمک هم بالا بکشیم در ابتدا هم همین بود وبیشتر از چند نفر ( مهران مصطفی باربدو خود من ) نبودیم ولی حالا این چند نفر شده n نفر >:D< اگه خدا بخواد با این حرکتی که ایجاد شده به یه جاهایی میرسیم
همگی پرسود باشیدآخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/08/06, 23:13.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمصطفی این همون سود غیر عملیاتیه که صحبتش بود البته مدیر مالی شرکت میگه واسه سال بعد اعمال میشه...گفته بودم که سود عملیاتی بالای 25 تومان...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمصطفی جان اگه تشریف برده باشین پتروشیمی اصفهان خواهید دید که پارازایلین از پتروشیمی مستقیم به مواد و الیاف مصنوعی میره و مواد و الیاف مصنوعی محصولش رو به پلی اکریل و این روند ثابت است و به نوعی یک چرخه است حال شصفها پارازایلین را به دلیل افزایش قیمت های جهانی با قیمت بیشتری به شمواد میفروشد تا آنجا که من اطلاع دارم شمواد هم نرخ محصولش را 40% افزایش داده و پلی اکریل هم 40% چون در محصولاتشان حداقل در اصفهان انحصار دارند حال صادرت شرکت هم هست که فبها.....
خبر اول اینکه شرکت امسال عملیاتی بالای 20 تومان سود میسازد......
اما خبر دوم در مورد سود غیر عملیاتیه......اجازه بده ببینم چند قیمت میخوره بعد .....
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمصطفی جان اینجا رو گفتم این پست فک کنم مال 1 ماه و نیم پیش باشه شایدم بیشتر...تک تک اخبار من از این سهم درست از آب درومد اما مدیران این مجموعه شرکتی که بالا اشاره کردم هر رقمی که باشه ود رو تبدیل به زیان میکنند اینو میتونید باور کنید؟؟
خب نمونه این مدیران توی بازار زیاده
شاید شبریزوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نگاهی کوتاه به جوشکاب یزد(بکاب)
شرکت جوشکاب یزد در سال 1363به صورت سهامی خاص به ثبت رسید و در سال 1380 به سهامی عام تبدیل شد.
موضوع شرکت شامل تولید و توزیع واردات و صادرات انواع سیم و کابل اعم از فشار قوی و ضعیف و سیم و کابل های با روکش انواع مختلف و .... بوده.
طبق آخرین گزارش شرکت پیشبینی سود هر سهم برای سال مالی منتهی به
31 شهریور 90 مبلغ 738ریال میباشد که در گزارش 9ماهه 681ریال معادل حدود 93درصد پوشش داده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.
سال پیش در مدت مشابه در گزارش 9ماهه 415ریال محقق نموده بود که امسال حدود 60 درصد افزایش نشان میدهد.
تولیدات شرکت عمدتا شامل کابل جوش کابل برق کابل سیلیکون است و بیشترین مبلغ فروش هم مربوط به دو مورد اول میشود.
سود انباشته شرکت بر اساس آخرین گزارش 25905میلیون ریال است که به ازای هر سهم بیش از 168 تومان میشود.
پی بر ای فعلی شرکت 5.2میباشد که با توجه به احتمال تعدیل مثبت و افزایش سرمایه جای افزایش دارد.
شرکت قصد افزایش سرمایه 300درصدی دارد که 100درصد آن از محل اندوخته میباشد که طبق اطلاعات بدست آمده 100درصد از محل اندوخته در مرحله اول انجام میشود و مابقی بعدا خواهد بود.
زمان افزایش سرمایه هم طبق تماس با شرکت نزدیک اعلام شده و به زودی خبرهای آن منتشر میشود.
خرید سهم در محدوده های فعلی کمریسک بوده و توصیه میشود.
تنها نکته منفی نقد شوندگی شرکت است بنابراین ورود سنگین توصیه نمیشود ولی اختصاص بخشی از سبد مناسب است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postنگاهی کوتاه به جوشکاب یزد(بکاب)
شرکت جوشکاب یزد در سال 1363به صورت سهامی خاص به ثبت رسید و در سال 1380 به سهامی عام تبدیل شد.
موضوع شرکت شامل تولید و توزیع واردات و صادرات انواع سیم و کابل اعم از فشار قوی و ضعیف و سیم و کابل های با روکش انواع مختلف و .... بوده.
طبق آخرین گزارش شرکت پیشبینی سود هر سهم برای سال مالی منتهی به
31 شهریور 90 مبلغ 738ریال میباشد که در گزارش 9ماهه 681ریال معادل حدود 93درصد پوشش داده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.
سال پیش در مدت مشابه در گزارش 9ماهه 415ریال محقق نموده بود که امسال حدود 60 درصد افزایش نشان میدهد.
تولیدات شرکت عمدتا شامل کابل جوش کابل برق کابل سیلیکون است و بیشترین مبلغ فروش هم مربوط به دو مورد اول میشود.
سود انباشته شرکت بر اساس آخرین گزارش 25905میلیون ریال است که به ازای هر سهم بیش از 168 تومان میشود.
پی بر ای فعلی شرکت 5.2میباشد که با توجه به احتمال تعدیل مثبت و افزایش سرمایه جای افزایش دارد.
شرکت قصد افزایش سرمایه 300درصدی دارد که 100درصد آن از محل اندوخته میباشد که طبق اطلاعات بدست آمده 100درصد از محل اندوخته در مرحله اول انجام میشود و مابقی بعدا خواهد بود.
زمان افزایش سرمایه هم طبق تماس با شرکت نزدیک اعلام شده و به زودی خبرهای آن منتشر میشود.
خرید سهم در محدوده های فعلی کمریسک بوده و توصیه میشود.
تنها نکته منفی نقد شوندگی شرکت است بنابراین ورود سنگین توصیه نمیشود ولی اختصاص بخشی از سبد مناسب است.
وحید خان این رو که تو آنلاین زده بودیدفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
مت بیداریم داداش ولی رفتیم رو سایلنتوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postمن منتظر تحلیل های قشنگتون هستم تا چیزی یاد بگیرم
از جناب باربد خبری نیست.امروز هم به بازار دیر رسیدن
ما نیز برویم بخوابیموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر