سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
    مهران این خبرو داشتی؟؟ : 55 ميليارد ريال هم حكم دريافت جريمه شمواد از شركت بازرگاني بابت فروش پارازايلين گران یعنی 300 ريال سود به ازای هر سهم
    تحقیق کن ببین درسته یا نه
    مصطفی این همون سود غیر عملیاتیه که صحبتش بود البته مدیر مالی شرکت میگه واسه سال بعد اعمال میشه...گفته بودم که سود عملیاتی بالای 25 تومان...

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

خب ما اومدیم ....... خوش اومدیم :D
      میبینم که اتحاد خوبی بین دوستان ایجاد شده و دقیقا همین چیزی بود که من میخواستم از روز اولی هم که این تایپک رو ایجاد کردم قصدم همین بود بود که با معرفی سهم زیر خاکی که از نگاه بازار دور مونده یک حرکتی بین چند نفر ایجاد بشه وبتونیم سهم معرفی شده رو با کمک هم بالا بکشیم در ابتدا هم همین بود وبیشتر از چند نفر ( مهران مصطفی باربدو خود من ) نبودیم ولی حالا این چند نفر شده n نفر >:D< اگه خدا بخواد با این حرکتی که ایجاد شده به یه جاهایی میرسیم
      همگی پرسود باشید
      آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/08/06, 23:13.
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

سر خوارزمی هم حدود 1200000000 عدد سهم پاسارگارد را دارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          مصطفی این همون سود غیر عملیاتیه که صحبتش بود البته مدیر مالی شرکت میگه واسه سال بعد اعمال میشه...گفته بودم که سود عملیاتی بالای 25 تومان...
          چرا سال بعد؟ اگه تحقق توی امسال باشه...قوانین این اجازه رو بهشون نمیده
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
            سر خوارزمی هم حدود 1200000000 عدد سهم پاسارگارد را دارد.
            سلام دوست عزیز
            مطمئنی تعداد صفرا درسته؟؟اگه اینطور باشه که باید منتظر انفجار خارزم باشیم
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

مصطفی 70 عزیز اگر بخواهم حروف بنویسم میشود یک میلیارد و دویست میلیون سهم

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

مصطفی جان اگه تشریف برده باشین پتروشیمی اصفهان خواهید دید که پارازایلین از پتروشیمی مستقیم به مواد و الیاف مصنوعی میره و مواد و الیاف مصنوعی محصولش رو به پلی اکریل و این روند ثابت است و به نوعی یک چرخه است حال شصفها پارازایلین را به دلیل افزایش قیمت های جهانی با قیمت بیشتری به شمواد میفروشد تا آنجا که من اطلاع دارم شمواد هم نرخ محصولش را 40% افزایش داده و پلی اکریل هم 40% چون در محصولاتشان حداقل در اصفهان انحصار دارند حال صادرت شرکت هم هست که فبها.....

خبر اول اینکه شرکت امسال عملیاتی بالای 20 تومان سود میسازد......
                اما خبر دوم در مورد سود غیر عملیاتیه......اجازه بده ببینم چند قیمت میخوره بعد .....
                مصطفی جان اینجا رو گفتم این پست فک کنم مال 1 ماه و نیم پیش باشه شایدم بیشتر...تک تک اخبار من از این سهم درست از آب درومد اما مدیران این مجموعه شرکتی که بالا اشاره کردم هر رقمی که باشه ود رو تبدیل به زیان میکنند اینو میتونید باور کنید؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                  مصطفی 70 عزیز اگر بخواهم حروف بنویسم میشود یک میلیارد و دویست میلیون سهم
                  ممنون از شما
                  خب با این اوصاف یه تعدیل تپل در انتظارشه.........

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

مصطفی جان اینجا رو گفتم این پست فک کنم مال 1 ماه و نیم پیش باشه شایدم بیشتر...تک تک اخبار من از این سهم درست از آب درومد اما مدیران این مجموعه شرکتی که بالا اشاره کردم هر رقمی که باشه ود رو تبدیل به زیان میکنند اینو میتونید باور کنید؟؟
                    احسنت=d>
                    خب نمونه این مدیران توی بازار زیاده
                    شاید شبریز

نظر

• vet
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1504

اولین باره میبینم زیر خاکی ها این موقع شب برن بخوابن
                      دوستان منتظر هستیم ;)
                      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

نگاهی کوتاه به جوشکاب یزد(بکاب)

شرکت جوشکاب یزد در سال 1363به صورت سهامی خاص به ثبت رسید و در سال 1380 به سهامی عام تبدیل شد.
                        موضوع شرکت شامل تولید و توزیع واردات و صادرات انواع سیم و کابل اعم از فشار قوی و ضعیف و سیم و کابل های با روکش انواع مختلف و .... بوده.

طبق آخرین گزارش شرکت پیشبینی سود هر سهم برای سال مالی منتهی به
                        31 شهریور 90 مبلغ 738ریال میباشد که در گزارش 9ماهه 681ریال معادل حدود 93درصد پوشش داده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.
                        سال پیش در مدت مشابه در گزارش 9ماهه 415ریال محقق نموده بود که امسال حدود 60 درصد افزایش نشان میدهد.
                        تولیدات شرکت عمدتا شامل کابل جوش کابل برق کابل سیلیکون است و بیشترین مبلغ فروش هم مربوط به دو مورد اول میشود.
                        سود انباشته شرکت بر اساس آخرین گزارش 25905میلیون ریال است که به ازای هر سهم بیش از 168 تومان میشود.
                        پی بر ای فعلی شرکت 5.2میباشد که با توجه به احتمال تعدیل مثبت و افزایش سرمایه جای افزایش دارد.
                        شرکت قصد افزایش سرمایه 300درصدی دارد که 100درصد آن از محل اندوخته میباشد که طبق اطلاعات بدست آمده 100درصد از محل اندوخته در مرحله اول انجام میشود و مابقی بعدا خواهد بود.
                        زمان افزایش سرمایه هم طبق تماس با شرکت نزدیک اعلام شده و به زودی خبرهای آن منتشر میشود.
                        خرید سهم در محدوده های فعلی کمریسک بوده و توصیه میشود.
                        تنها نکته منفی نقد شوندگی شرکت است بنابراین ورود سنگین توصیه نمیشود ولی اختصاص بخشی از سبد مناسب است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• vet
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1504

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          نگاهی کوتاه به جوشکاب یزد(بکاب)

شرکت جوشکاب یزد در سال 1363به صورت سهامی خاص به ثبت رسید و در سال 1380 به سهامی عام تبدیل شد.
                          موضوع شرکت شامل تولید و توزیع واردات و صادرات انواع سیم و کابل اعم از فشار قوی و ضعیف و سیم و کابل های با روکش انواع مختلف و .... بوده.

طبق آخرین گزارش شرکت پیشبینی سود هر سهم برای سال مالی منتهی به
                          31 شهریور 90 مبلغ 738ریال میباشد که در گزارش 9ماهه 681ریال معادل حدود 93درصد پوشش داده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.
                          سال پیش در مدت مشابه در گزارش 9ماهه 415ریال محقق نموده بود که امسال حدود 60 درصد افزایش نشان میدهد.
                          تولیدات شرکت عمدتا شامل کابل جوش کابل برق کابل سیلیکون است و بیشترین مبلغ فروش هم مربوط به دو مورد اول میشود.
                          سود انباشته شرکت بر اساس آخرین گزارش 25905میلیون ریال است که به ازای هر سهم بیش از 168 تومان میشود.
                          پی بر ای فعلی شرکت 5.2میباشد که با توجه به احتمال تعدیل مثبت و افزایش سرمایه جای افزایش دارد.
                          شرکت قصد افزایش سرمایه 300درصدی دارد که 100درصد آن از محل اندوخته میباشد که طبق اطلاعات بدست آمده 100درصد از محل اندوخته در مرحله اول انجام میشود و مابقی بعدا خواهد بود.
                          زمان افزایش سرمایه هم طبق تماس با شرکت نزدیک اعلام شده و به زودی خبرهای آن منتشر میشود.
                          خرید سهم در محدوده های فعلی کمریسک بوده و توصیه میشود.
                          تنها نکته منفی نقد شوندگی شرکت است بنابراین ورود سنگین توصیه نمیشود ولی اختصاص بخشی از سبد مناسب است.

وحید خان این رو که تو آنلاین زده بودید

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

مت بیداریم داداش ولی رفتیم رو سایلنت

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                              مت بیداریم داداش ولی رفتیم رو سایلنت
                              من منتظر تحلیل های قشنگتون هستم تا چیزی یاد بگیرم
                              از جناب باربد خبری نیست.امروز هم به بازار دیر رسیدن

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                                من منتظر تحلیل های قشنگتون هستم تا چیزی یاد بگیرم
                                از جناب باربد خبری نیست.امروز هم به بازار دیر رسیدن
                                داداش اخر شبی که خبری نیست که تحلیل کنیم.انشالا فردا
                                ما نیز برویم بخوابیم

نظر

در حال کار...
                                X