در اصل توسط majid پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
مهران جان :
یکی اینکه حال کردم استقلالی هستی اومدی تهران بگو بریم استادیوم!!راستی نظر شما در باره تیم استیل اذین چیه(بلند مدت)....شوخی...
مهران خان جمه شب که بگی سایتا دیگه هم میفهمند زودتر از ما میرند تو صف ..شاید بعضیا هم نقد نباشند (مثل من) جا بمونند از سهم..خبر نداشتیم اخه قراره زیرخاکی معرفی بشه..مثل بکاب اگه همون در زمان که در بازار معامله میشه سهم رو معرفی کنی بهتر نیست؟ بکاب رو گفتی هم فرداش به ما نرسید
نظر
-
هرجور دوستان بخواهند دوستانی که نظرشون معرفی شب قبل هست پای پست بنده تشکر بزنن دوستانی هم که به نظرشون در طول معاملاته پای پست آقا حامد<به دلیل اینکه میخوام درباره این موضوع تاپیک زیاد پست نخوره میگم تشکر بزنید> چون میخوام همه دوستان راضی باشن و بدونن واقعا واسم مهمه که همه فرصت یکسان داشته باشند گفتم شب قبل چون شاید یکی مثلا در طول معاملات کاری داشته باشه یا پای سیستم نباشه وگرنه خودم هم نظر اصلیم در طول معاملاته..........
***تا فردا عصر در مورد این موضوع با توجه به نظر دوستان تصمیم میگیریم...
نظر
-
به نظر من همون روز اعلام بشه حسنش اینه که صف کمتری واسش ایجاد میشه( بچه هایی هم که آنلاین استفاده میکنن تقریبا 100% گیرشون میاد) و به بچه های خودمون احتمال اینکه برسه بیشتره و اشکالش هم اینه که یه شخصی مثل من که تمام طول روز رو سر کار هست نمیتونه از این فرصت استفاده کنه
اگه شب قبل اعلام بشه میشه با سیستم اینترنتی دستور خرید داده بشه البته این روش یه اشکال کوچیک داره و اون هم اینه که باید منتظر عمل کردن کارگزار بود و شاید کمی از قیمت اولیه بیشتر بشه خرید ولی به هر حال میشه تا حدودی امیدوار بود
یه نکته دیگه هم اینه که همیشه باید این نکته رو مد نظر داشت که همیشه تمام مسئولیت خرید به عهده خود شخص هست و اگه شب قبل اعلام بشه هر فرد میتونه یه تحلیل هم خودش داشته باشه و تصمیم نهایی رو بگیره( البته اگه خبر پشت پرده واسه سهم وجود نداشته باشه)فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postبه نظر من همون روز اعلام بشه حسنش اینه که صف کمتری واسش ایجاد میشه( بچه هایی هم که آنلاین استفاده میکنن تقریبا 100% گیرشون میاد) و به بچه های خودمون احتمال اینکه برسه بیشتره و اشکالش هم اینه که یه شخصی مثل من که تمام طول روز رو سر کار هست نمیتونه از این فرصت استفاده کنه
اگه شب قبل اعلام بشه میشه با سیستم اینترنتی دستور خرید داده بشه البته این روش یه اشکال کوچیک داره و اون هم اینه که باید منتظر عمل کردن کارگزار بود و شاید کمی از قیمت اولیه بیشتر بشه خرید ولی به هر حال میشه تا حدودی امیدوار بود
یه نکته دیگه هم اینه که همیشه باید این نکته رو مد نظر داشت که همیشه تمام مسئولیت خرید به عهده خود شخص هست و اگه شب قبل اعلام بشه هر فرد میتونه یه تحلیل هم خودش داشته باشه و تصمیم نهایی رو بگیره( البته اگه خبر پشت پرده واسه سهم وجود نداشته باشه)
نظر
-
با سلام خدمت جناب مهران عزيز
زمان ورود بانك سامان كي هستش ؟؟؟؟
الان داشتم نمودار تپمپي رو نگاه ميكردم
2749 ريال حمايت نسبتا خوبي داره ودر صورت
شكست نهايتا تا 2672 ريال اصلاح خواهد شد
خبر جديدي از اين زير خاكي مظلوم ندارين؟؟؟
راستي مثل اينكه همه اصفهانيا واقعا دنبال عتيقه جات
وزير خاكي هستند..............:D:D:xشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام اسطوره جان...با تپمپی کار داریم .......کمی تامل کنید....
ضمنا دوست عزیز بنده اصالتا خوزستانی هستم و عشقم شهر و دیار خودمه اما خب دیگه 40-50 سالی هست که اصفهانیم پس باید دنبال زیر خاکی باشیم...
مخلص خوزستانياي عزيزم هستيم
اره ديگه هركي اب اصفهانو بخوره تمومه
بايد بيوفته دنبال گنجياب و متعلقات
كشف زير خاكي.......
فعلا با تپمپي هستيم ;)شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
نظر