سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط majid پست شده است View Post
    :-wمهران خان آقا مصطفی - پس این باقلوا ها چی شد؟ - همینطور از افطار منتظریم اگر نمیاد با نون خشک های خودمون مشغول شیم.
    مجید جان ایشالا فردا شب در خدمتتون هستیم
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

دوستان فک کنم از زمانی که قیمت یک جنس در ایران از شمال تا جنوب 20 تا قیمت مختلف داره:d ایام هفته هم تو ایران مختلفه اون از دیشب مصطفی اینم از مجید جان....:d
      مجید جان دلبندم جمعه شب منظورم فردا شبه.........امشب شبه جمعست=))

نظر

• hamed89
        Banned
        • Aug 2025
        • 617

مهران جان :
        یکی اینکه حال کردم استقلالی هستی اومدی تهران بگو بریم استادیوم!!راستی نظر شما در باره تیم استیل اذین چیه(بلند مدت)....شوخی...

مهران خان جمه شب که بگی سایتا دیگه هم میفهمند زودتر از ما میرند تو صف ..شاید بعضیا هم نقد نباشند (مثل من) جا بمونند از سهم..خبر نداشتیم اخه قراره زیرخاکی معرفی بشه..مثل بکاب اگه همون در زمان که در بازار معامله میشه سهم رو معرفی کنی بهتر نیست؟ بکاب رو گفتی هم فرداش به ما نرسید

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

هرجور دوستان بخواهند دوستانی که نظرشون معرفی شب قبل هست پای پست بنده تشکر بزنن دوستانی هم که به نظرشون در طول معاملاته پای پست آقا حامد<به دلیل اینکه میخوام درباره این موضوع تاپیک زیاد پست نخوره میگم تشکر بزنید> چون میخوام همه دوستان راضی باشن و بدونن واقعا واسم مهمه که همه فرصت یکسان داشته باشند گفتم شب قبل چون شاید یکی مثلا در طول معاملات کاری داشته باشه یا پای سیستم نباشه وگرنه خودم هم نظر اصلیم در طول معاملاته..........

***تا فردا عصر در مورد این موضوع با توجه به نظر دوستان تصمیم میگیریم...

نظر

• hamed89
            Banned
            • Aug 2025
            • 617

درباره سهم چنوپا میشه نظرتون رو بدید؟

نظر

• fm2006
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 825

زیاد تفاوتی نمیکنه . هر دو روش مزایا و مشکلات خاص خودشونو دارن
              فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                درباره سهم چنوپا میشه نظرتون رو بدید؟
                برادر من مگه این سهم رو میشه خرید.................؟؟من هم یه زمانی نزدیک بود اشتباه کنم و 2 ماه رو مثبت کامل گذاشتم واسه خرد اما اصلا سهمی ازش وجود نداره که کسی بده...

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 512

به نظر من همون روز اعلام بشه حسنش اینه که صف کمتری واسش ایجاد میشه( بچه هایی هم که آنلاین استفاده میکنن تقریبا 100% گیرشون میاد) و به بچه های خودمون احتمال اینکه برسه بیشتره و اشکالش هم اینه که یه شخصی مثل من که تمام طول روز رو سر کار هست نمیتونه از این فرصت استفاده کنه
                  اگه شب قبل اعلام بشه میشه با سیستم اینترنتی دستور خرید داده بشه البته این روش یه اشکال کوچیک داره و اون هم اینه که باید منتظر عمل کردن کارگزار بود و شاید کمی از قیمت اولیه بیشتر بشه خرید ولی به هر حال میشه تا حدودی امیدوار بود
                  یه نکته دیگه هم اینه که همیشه باید این نکته رو مد نظر داشت که همیشه تمام مسئولیت خرید به عهده خود شخص هست و اگه شب قبل اعلام بشه هر فرد میتونه یه تحلیل هم خودش داشته باشه و تصمیم نهایی رو بگیره( البته اگه خبر پشت پرده واسه سهم وجود نداشته باشه)
                  فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                  قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 617

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                    به نظر من همون روز اعلام بشه حسنش اینه که صف کمتری واسش ایجاد میشه( بچه هایی هم که آنلاین استفاده میکنن تقریبا 100% گیرشون میاد) و به بچه های خودمون احتمال اینکه برسه بیشتره و اشکالش هم اینه که یه شخصی مثل من که تمام طول روز رو سر کار هست نمیتونه از این فرصت استفاده کنه
                    اگه شب قبل اعلام بشه میشه با سیستم اینترنتی دستور خرید داده بشه البته این روش یه اشکال کوچیک داره و اون هم اینه که باید منتظر عمل کردن کارگزار بود و شاید کمی از قیمت اولیه بیشتر بشه خرید ولی به هر حال میشه تا حدودی امیدوار بود
                    یه نکته دیگه هم اینه که همیشه باید این نکته رو مد نظر داشت که همیشه تمام مسئولیت خرید به عهده خود شخص هست و اگه شب قبل اعلام بشه هر فرد میتونه یه تحلیل هم خودش داشته باشه و تصمیم نهایی رو بگیره( البته اگه خبر پشت پرده واسه سهم وجود نداشته باشه)
                    اقا فرهاد پس یه تشکر بزن واسه ما بالا(پست 1098) ..تشکر معیار رای گیریه

نظر

• اسطوره
                      کاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 277

با سلام خدمت جناب مهران عزيز
                      زمان ورود بانك سامان كي هستش ؟؟؟؟
                      الان داشتم نمودار تپمپي رو نگاه ميكردم
                      2749 ريال حمايت نسبتا خوبي داره ودر صورت
                      شكست نهايتا تا 2672 ريال اصلاح خواهد شد
                      خبر جديدي از اين زير خاكي مظلوم ندارين؟؟؟
                      راستي مثل اينكه همه اصفهانيا واقعا دنبال عتيقه جات
                      وزير خاكي هستند..............:
                      D:D:x
                      شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                      رابرت مپل براون

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

سلام اسطوره جان...با تپمپی کار داریم .......کمی تامل کنید....

ضمنا دوست عزیز بنده اصالتا خوزستانی هستم و عشقم شهر و دیار خودمه اما خب دیگه 40-50 سالی هست که اصفهانیم پس باید دنبال زیر خاکی باشیم...

نظر

• ميثم ميثم
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 71

شزنگ - حال ما گفتيم خودتان در سهم تحقيق كنيد به خصوص در معاملات دو هفته اخير سهم.

نظر

• اسطوره
                            کاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 277

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                            سلام اسطوره جان...با تپمپی کار داریم .......کمی تامل کنید....

ضمنا دوست عزیز بنده اصالتا خوزستانی هستم و عشقم شهر و دیار خودمه اما خب دیگه 40-50 سالی هست که اصفهانیم پس باید دنبال زیر خاکی باشیم...

مخلص خوزستانياي عزيزم هستيم
                            اره ديگه هركي اب اصفهانو بخوره تمومه
                            بايد بيوفته دنبال گنجياب و متعلقات
                            كشف زير خاكي.......
                            فعلا با تپمپي هستيم
                            ;)
                            شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                            رابرت مپل براون

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 3256

دوستان یک سوال ساده
                              که کمی تفریح هم کرده باشید
                              به نظرتو ن بهترن خرید روز چهارشنبه را کدوم سهامدار انجام داده
                              راهنمایی به اعضا این سایت محدود نمیشه
                              ارزش ریالی خریدش در حدود 1600000 تومنه
                              منظورم خرید برای کسب بیشترین سود در کمترین بازده زمانیه

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

دوستان عزیز لطف به پست 1099 همین صفحه توجه کنند به خدا نظر تک تکتون واسم یه دنیا ارزش داره...حتما نظرتون رو اعلام کنید...

یا حق

نظر

در حال کار...
                                X