یعنی این 130 هزارتا که تو صف خرید منگنز نشستن بچه های این سایتن . دیروزم خیلیا خرید داشتن. عجب حرکت گروهی شده
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postحامد جان دوستان زیادی این نکته را گفته اند و همین درخواست رو دارن........
نمیدونم کسی منو اینجا میشناسه یا نه اما من حتی به نزدیکترین دوستام هم امروز هم زمان با اعلام تو این تاپیک اسم سهم رو گفتم<البته به جز 2 نفری که خب حتما خریدامون باید با هم باشه> امیدوارم این جمله من رو باور کنید اما حتی کد برادرم که معمولا براش خریدای خوبی دارم امروز تو صف موند و گیرش نیومد چون کارگزارش دیر اومد و نتونست درخواست بده کلی شاکی شد که چرا اینجوری اعلام کردی من داداشتم.گفتم دیگه قول داده بودم و بچه ها هم نقد شده بودن اگه بعد از نقد شدنشون جا میموندن واقعا عذاب وجدان میگرفتم....................................
***اگه میخواید که دل و روده سهم رو بریزم بیرون همین الآن اگه خریداتون تکمیل نشده هم فردا میگم..............هرچی دوستان صلاح بدونن....
امیدوارم بنده رو هم در جمع خودتون پذیرا باشید.
با کسب اجازه دیروز من هم دستور خرید گذاشتم ولی بعد از اینکه حدود 80000 تا توی سهم بودند و یک سوم مبلغی که در نظر داشتم چون به هر حال دوستان قدیمی تر این تایپک در اولویت هستند. امیدوارم امروز خریدم تکمیل بشه.هر چند نزدیک به اولین مقاومتش هست ولی با شرایط موجود بعیده مقاومت 700 تاثیر چندانی روی صعودش بگذاره.
کمی دیر شده ولی خواهش دارم دوستان در مورد وآتی هم نظرشون رو بیان کنند چون بعد از یک اصلاح سنگین رشدشو با حمایت مناسبی شروع کرده..کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
سلام بر مجید و ای بانک عزیز.................
مجید جان در مورد هر دو قطعا 3-4 صفحه برگردی متوجه خواهی شد که نظرم مثبت است اما فعلا هم اعتقادم اینه تا فروشنده عجول هنوز وجود داره نباید حرکت عظیمی انجام داد ما که نباید وقتی فروشنده میده 4% بالاتر برداریم....اما من که سهامدار هستم به دور از هرگونه تعصب و فقط بر اساس وقایع درون کمباین و همچنین بررسی سبد تپمپی ....تکمبا را به فروش زیر قیمت اسمی و تپمپی را فروش زیر 450 فکر نمیکنم.........................
باز هم تاکید میکنم تصمیم گیری های من در سهامی که به عنوان زیر خاکی معرفی میشوند بر اساس گزارش نزدیک شرکت ها نیست .........
نظر
-
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postبنظر میرسه که تازه حرکت سهم شروع شده
بچه های تکنیکالیست که میگن تا 632 مشکلی نیست
اما من دست به اینترم
راستی حامد من روی طبس خیلی مثبتم امروز....داره خوشگل معامله میشه:xوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا چه جالبه زیر خاکی ها اکثرا با
ک
شروع میشن الان
کبافق
کمرجان
کمنگنز
کسرا
کطبس
ک......
این یکی در حال بررسیه
شناور لازم را نداره متاسفانه
کبافق ، سنگ آهن از زیر خاک در میاره
کمرجان با خاک،کاشی درست میکنه
و...........وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر