سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad61
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 512

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
    سلام
    آقا ما یه مشکلی پیدا کردیم
    وقتی امروز خواستم بکابمو بفروشم شب قبل از طریق سیستم اینترنتی دستور فروش دادم صبح که به کارگزاریم زنگ زدم گفتن سیستم قبول نمیکنه و سوالاتی مثل این پرسیدن: آیا تا حالا با کارگذاری دیگه ایی هم سهام خریدی ؟ چواب منفی
    آیا این سهم افزایش سرمایه داشته ؟ توی این 20 روزی که من داشتم خیر . درسته ؟
    آخر سر وقتی بعد از ظهر دوباره تماس گرفتم گفتن شاید اگه اپراتور چند بار دیگه دستور رو وارد میکرده قبول میکرد
    میخام بدونم این قضیه راه حلش چیه و چطور میشه درستش کرد
    در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
    سلام چون قبلا از طریق آنلاین خودتان درخواست فروش داده اید کارگزار نمی تواند سهم شما را بفروشد باید قبلا در خواست خود را حذف کنید

سلام
    متوجه جوابتون نشدم ؟!
    من اینترنتی خرید کردم و اینترنتی هم دستور فروش دادم و فقط جهت پیگیری فزوش زودتر به کارگزاری تماس گرفته بودم و اونها این صحبت ها رو کردن
    در نهایت کاری که واسم کردن این بود که یه بار دیگه واسم درخواست تغییر کارگزار ناظر کردن و من دوباره دستور فروش رو از طریق سیستم اینترنتی دادم
    فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
    قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• 12345
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 27

شرکت کابلسازی تک با ارایه گزارش های عملکرد سه ماهه اول سال مالی جاری سود هر سهم خود را 7138 ريال اعلام کرده، در حالیکه در اولین پیش بینی بودجه سال مالی جاری این رقم 973 ریال زیان بوده است.

یونسی، رییس حسابداری صنعتی و مسئول امور سهام شرکت کابلسازی تک علت این میزان تعدیل سود را تهاتر مطالبات معوق بانک تجارت با بخشی از زمین تغییر کاربری داده شده شهرستان اراک این شرکت عنوان کرد و در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: چنانچه تا پایان شش ماهه اول سال مالی 90 توافق بین شرکت و بانک تجارت در خصوص تهاتر مطالبات معوق آن بانک با بخشی از زمین تغییر کاربری داده شده شهرستان اراک نهایی گردد، این میزان تعدیل در بودجه اتفاق خواهد افتاد. در حال حاضر تنها یک قطعه از هفت قطعه زمین موجود، تهاتر شده و شش قطعه دیگر باقی مانده است.

این مقام مسئول دریافت وام و تسهیلات جدید برای تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز شرکت را منوط به تسویه بدهی های معوقه و جریمه های دیرکرد دانست و با اشاره به برنامه تهاتر زمین ها افزود: امیدواریم با تهاتر زمین ها و در نتیجه تسویه بدهی ها تا پایان سال جاری بتوانیم وضعیت کل بدهی های شرکت را مشخص کنیم و در نتیجه به سود عملیاتی دست یابیم.

یونسی در خاتمه از احتمال افزایش سرمایه شرکت برای افزایش ظرفیت تولیدی در "بتک"سخن گفت و بیان داشت: برای خرید تجهیزات و دستگاههای جدید در نظر داریم از طریق منابع باقی مانده از تهاتر زمین ها پس از تسویه بدهی ها، سرمایه شرکت را افزایش دهیم که این تجهیزات به خطوط قبلی افزوده می شود. البته در حال حاضر با توجه به اینکه تهاتر زمین ها هنوز به طور کامل انجام نشده، میزان افزایش ظرفیت تولید قابل برآورد نیست.

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

سلام
        متوجه جوابتون نشدم ؟!
        من اینترنتی خرید کردم و اینترنتی هم دستور فروش دادم و فقط جهت پیگیری فزوش زودتر به کارگزاری تماس گرفته بودم و اونها این صحبت ها رو کردن
        در نهایت کاری که واسم کردن این بود که یه بار دیگه واسم درخواست تغییر کارگزار ناظر کردن و من دوباره دستور فروش رو از طریق سیستم اینترنتی دادم

سلام

اخه دو نوع اینترنتی داریم
        1- شما به جای اینکه برین کارگزای وفرم درخواست روپر کنین از طریق اینترنت این فرم رو پر می کینین و می فرستین بعد کارگزارتون هر وقتی که وقت کرد درخواست شما را وارد معاملات می کنه ( معمولا ساعت 8 ونیم کارگزار درخواستهای اینترنتی راوارد می کنه وبعدشم یه تو طول روز 2-3 بار می بینه ه درخواست ها جدید راوارد کنه ) که فک می کنم شما با این سیستم کار می کنیین
        2- سیستم انلاین که شما قیمت خرید ها وفروشا جلوتون هست ومی خواین یه سهم را بخرین همون لحظه درخواست رو وارد می کنین وتو سیستم درخواستتون ثبت میشه

من که با انلاین کار می کنم کارگزارم دیگه نه تلفنی نه حضوی نه اینترنتی برام خرید نمی کنه=((=((
        راجع به ایرادی هم که براتون به وجود اومده بگم کارگزاری هم اشتباه می کنه دیگه

2بار برا خود من یه سهم رو خریده بود بدون اینکه من درخواست بدم
        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• farhad61
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 512

سلام به دوستان دوسدار زیر خاکی >:D<
          میخام یه سهمی رو معرفی کنم زیرخاکی بودنش رو اساتید بررسی کنن

نصیر ماشین با نماد خنصیر

این سهم از 10 روز گذشته قیمت خودش رو از 174 به 192.2 رسونده و در روزهای آخر به سرعت خودش اضافه کرده
          در دو روز گذشته سهم از میانگین 8،12،و 15 روزه خودش گذشته و هنوز زیر مانگین 50 روزه (205) و 200 روزه (231) قرارداره که دو روز کاری گذشته هم به کف باند بولینگر نزولی خودش برخورد کرد و عکس العمل مناسبی در جهت برگشت نشون داد
          هدف اولیه سهم 229 ( 19%بالاتر از قیمت دیروز ) و در صورت عبور از این مقاومت 254تومان( 32%بالاتر از قیمت دیروز) خواهد بود

البته من چیزی از بنیادی سهم نمیدونم و فقط روند قیمتی سهم رو بررسی کردم . دوستانی اگه خبری از اخبار سهم دارن ممنون میشم اطلاع رسانی کنن

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

فرهاد جان سه ماهه پوشش خوبی نداشته...
            ***سود خالص رو 9% پوشش داده که در زمان مشابه سال قبل،15% بوده
            ***میزان تولید و فروشش در سه ماهه اول غالبا زیر 20% پیش بینی بوده که کاهش چند درصدی نسبت به سال قبل داره
            ***تولید رو با حداکثر ظرفیت تولید در نظر گرفته که ریسک عملیاتی شرکت رو بالا میبره
            من به تعدیل به هیچ وجه امیدی ندارم...اگر همین سود رو پوشش بده خیلی خوب عمل کرده
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• farhad61
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 512

ممنون مصطفی جان
              البته من این سهم رو واسه یه سود چند روزه پیشنهاد کردم و نه برای سهامداری
              من فقط روند رشد چند روز گذشته سهم رو دیدم و ممکنه این رشد مقطعی باشه اما میشه چند درصدی ازش سود گرفت

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

فرهاد جان دلیل رشدش شایعه پذیرش زیر مجموعه ای از نصیر ماشین در بورسه.................با eps 254 تومان:D

****البته شایعه پذیرش رو یکی از دوستان در همین سایت بیان کردند که یادم نیست چه کسی بودند امیدوارم سلامت باشن...

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 512

حالا معلوم میشه که باید هر دو سستم بنیادی و تکنیکال رو با هم استفاده کرد
                  حالا این قضیه در حد شایعه مونده ؟

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 3256

سلام
                    آقا ما یه مشکلی پیدا کردیم
                    وقتی امروز خواستم بکابمو بفروشم شب قبل از طریق سیستم اینترنتی دستور فروش دادم صبح که به کارگزاریم زنگ زدم گفتن سیستم قبول نمیکنه و سوالاتی مثل این پرسیدن: آیا تا حالا با کارگذاری دیگه ایی هم سهام خریدی ؟ چواب منفی
                    آیا این سهم افزایش سرمایه داشته ؟ توی این 20 روزی که من داشتم خیر . درسته ؟
                    آخر سر وقتی بعد از ظهر دوباره تماس گرفتم گفتن شاید اگه اپراتور چند بار دیگه دستور رو وارد میکرده قبول میکرد
                    میخام بدونم این قضیه راه حلش چیه و چطور میشه درستش کرد
                    فرهاد جان با کار گزارتون تماس بگیرید و سهم را تغییر ناظر دهید
                    در لیست فروشهای انلاین خود دقت کنید اردر فورش با تاریخ باقی نمانده باشد اگر بود انصراف یا لغو کنید
                    مقداری کمی از سهم را خرید کرده و اقدام به تغییر ناظر کنید
                    تا همه ان بر روی سند جدید شما در کارگزار فعلی بیاید
                    حتما با یکی از سه راه بالا مشکل شما رفع خواهد شد

نظر

• farhad61
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 512

ممنون باربد جان
                      واسه تغییر ناظر خود کارگزارم یه فرم بهم داده حتما باید پرش کنم و واسشون فاکس کنم یا همینجوری تلفنی هم بگم میشه تغییر داد؟

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 617

ممنون باربد جان
                        واسه تغییر ناظر خود کارگزارم یه فرم بهم داده حتما باید پرش کنم و واسشون فاکس کنم یا همینجوری تلفنی هم بگم میشه تغییر داد؟
                        باید پرش کنی فکس کنی..تلفنی قبول نمیکنند

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

بازم یکی از شبای دلتنگیه ما.........................خیلی وقته شعر نخوندیم..............این امشب یادم میاد اما چون وسطاشو یهو اشتبا میگم کپی میکنم........

مرا ببوس، مرا ببوس

برای آخرين بار، تو را خدا نگهدار که مي روم به سوی سرنوشت

بهار ما گذشته، گذشته ها گذشته، منم به جستجوی سرنوشت

در ميان توفان هم پيمان با قايقران ها

گذشته از جان بايد بگذشت از توفان ها

به نيمه شب ها دارم با يارم پيمان ها

که بر فروزم آتش ها در کوهستان ها

شب سيه سفر کنم، ز تيره ره گذر کنم

نگرتو ای گل من، سرشک غم بدامن، برای من ميفکن

دختر زيبا امشب بر تو مهمانم، در پيش تو مي مانم، تا سر بگذاری بر سر من

دختر زيبا از برق نگاه تو، اشگ بي گناه تو، روشن گردد يک

امشب من

ستاره مرد سپيده دم، به رسم يک اشاره، نهاده ديده برهم،

ميان پرنيان غنوده بود.

در آخرين نگاهش نگاه بي گناهش، سرود واپسين سروده بود.

بين که من از اين پس دل در راه ديگر دارم.

به راه ديگر شوری ديگر در سر دارم

به صبح روشن بايد از آن دل بردارم، که عهد خونين با صبحی

روشن تر دارم... ها

مراببوس

اين بوسه وداع

بوی خون می دهد

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

سلام به دوستان دوسدار زیر خاکی >:D<
                            میخام یه سهمی رو معرفی کنم زیرخاکی بودنش رو اساتید بررسی کنن

نصیر ماشین با نماد خنصیر

این سهم از 10 روز گذشته قیمت خودش رو از 174 به 192.2 رسونده و در روزهای آخر به سرعت خودش اضافه کرده
                            در دو روز گذشته سهم از میانگین 8،12،و 15 روزه خودش گذشته و هنوز زیر مانگین 50 روزه (205) و 200 روزه (231) قرارداره که دو روز کاری گذشته هم به کف باند بولینگر نزولی خودش برخورد کرد و عکس العمل مناسبی در جهت برگشت نشون داد
                            هدف اولیه سهم 229 ( 19%بالاتر از قیمت دیروز ) و در صورت عبور از این مقاومت 254تومان( 32%بالاتر از قیمت دیروز) خواهد بود

البته من چیزی از بنیادی سهم نمیدونم و فقط روند قیمتی سهم رو بررسی کردم . دوستانی اگه خبری از اخبار سهم دارن ممنون میشم اطلاع رسانی کنن

اين زير خاكي شما رو قبلآ بازار پيشخور كرد فكر كنم يكي از زير مجموعه هاش كه اومد يه سود تپل داد همين چند ماه پيش
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

گویا اون 300 هزارتای کذایی هم عرضه شد....یه نفس راحت;;)
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

بچه های زیرخاکی ، یه نگاهی به پاسا بد نیست;)

نظر

در حال کار...
                                X