جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

اسم اصلیش راحیل غضنفری هست
    اسم مهناز و شهناز صادقی اسامی ساختگی مستعار این خانم هست

این کانال دومش

یک کلاه بردار حرفه ای و جاعل که مدام اسم عوض میکند

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4097

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
      درود
      یادش بخیر هر روز یک گروه را انتخاب میکرد لیست میکرد از بالا به پایین .. میزان عقب ماندگی از رشد بازار!! ...
      یک چند دوبل صفرهم میگذاشت پشت عدد/:.yead.:/
      یک بارهم دعوت شد ازش رفت مجلس درمورد مشکلات بورس با نمایندگان صحبت کرد!!!/:.negaran.:/
      درود
      اون لیستش یکی از شاهکارهاش بود از انبوهی دیگر
      یه چیزی شنیده بوده که دروغ را اینقدر بزرگ بگوئید تا باورش سهل تر باشد . اینم درصدها را جوری میگفت که حکایت غورباغه و اب جوش شده بود
      میرفت یه سهم پیدا میکرد و میگفت هر کی اینو 10 سال پیش خریده بود الان خدا میلیون برابر شده بود پولش و اعداد را دوبله میگفت ولی هیچ حرفی از خانه خراب کردن برخی سهام نداشت
      موقعی که سازمان به قول خودش ، منعش کرده بود از نام بردن سهمی ، کد و ادرس میداد و به شکل معما سهم معرفی میکرد /:.yead.:/ یعنی میخواست یه جوری مثل این رهبران ازادی خواه هستا ... مثلا گاندی وار عمل کنه . حتی در بدترین شرایط هم زبان بگشاید و سهم معرفی کند و ملتی را به سعادت برساند
      مرد روز فلان ... منظورش دروز بود ( داروئی )
      تصویر باغ و بوستان میگذاشت و میگفت گلستان زیباست و فلان ... غگلستا /.:biggrinsmiley.:/
      زندگی بر روی ریل فلان میگذرد . حریل /.:biggrinsmiley.:/

و جالبه اینارو موقعی اسم میبرد که دقیقا بعد از نام بردنش و لو رفتنش حتی منفی هم میشدند . در واقع بازار دیگه زورش را زده بود . اینا مواردی بودند که قبل از اتمام رشد در 20 مرداد ، از تیر ماه دچار ریزش شده بودند
      واقعا در قرن 21 جمع کثیری از لیسانس و فوق لیسانس و 2 و 3 کتراهای این مملکت را عنتر و منتر خودش کرد . شگفت اور است این هجمه از سادگی و زود باوری این جماعت ( نه همه . بخش بزرگیش ) و این جای بسی تاسف است که هنوزم بخش بزرگی از جامعه پوپولیست وار عمل میکنند بدون تفکر
      یه بیسواد و شارلاتان بدون ذره ای سابقه بورسی از کوره دهات ببین چطور تونست میلیونها ایرانی را فریب بده

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

راحیل جز پیچ و مهره های این فساد سیستمی هست
        جالبه اینها همشون پاسپورت کانادایی دارن

نظر

• sundaaay
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 742

در اصل توسط zess پست شده است View Post
          مشاور امنیت ملی آمریکا به طور تلویحی لغو تحریم های ایران از سوی آمریکا قبل از اقدام ایران را منتفی ندانست:

سالیوان: آنچه من خواهم گفت این است که ایالات متحده تنها زمانی تحریم های ایران را لغو خواهد کرد که به صورت واضح اطمینان یابد که ایران به طور کامل به تعهدات خود در توافقنامه هسته ای عمل خواهد کرد و تا زمانی که ما به اعتماد کافی دست نیابیم، امتیازی نخواهیم داد.

خیالت راحت.. تحریم ها برداشته میشه.. این بازی و رفت و آمد های دیپلماتیک رو سال 94 هم شاهد بودیم... همش فیلمه... هم سمت ایران و هم سمت امریکا، جقتشون تیم هایی هستن که برجام رو به سرانجام رسوندن و الانم بهش برمیگردن... قبل از انتصابات در ایران حتما حتما امریکا برای دادن امتیاز به اصلاح چی ها تحریم ها رو تعلیق میکنه... برو حال کن...

نظر

• sundaaay
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 742

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            مهناز صادقی کیست؟

آن گونه که در سایت‌های مختلف عنوان شده است مهناز صادقی متولد سال ۱۳۶۰ در یکی از شهرستان‌های کوچک از استان‌های شمال غربی کشور است. وی در ۱۸ سالگی ازدواج کرده و بعد از ازدواج مدرک دیپلم خود را دریافت نموده است. سپس در دانشگاه پیام‌نور شهر محل سکونت خود مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی را اخذ کرده است.

صادقی از سال ۱۳۹۶ شروع به فعالیت در بورس کرد و مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای شهرستان خود دارد. گفته می‌شود که وی هیچ سابقه کاری در نهاد‌های مالی مورد تایید سازمان بورس ندارد و هیچ کدام از گواهینامه‌های فعالیت حرفه‌ای را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت نکرده است. وی تنها با اتکا به مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای خود را تحلیلگر و مدرس بازار سرمایه می‌نامد و مدعی است هزاران دانشجو تربیت کرده است، زمانی که سوال شد در کدام موسسه به عنوان مدرس فعالیت کرده است نام آن موسسه را به خاطر نداشت.

نحوه معرفی وی به عموم مردم با یک مصاحبه با روزنامه وطن امروز در ۲۴ اسفند ۹۸ آغاز شد و سپس در فروردین ماه سال بعد و با حضور تلفنی در برنامه پایش و ادعای عجیب شاخص ۸ میلیون واحدی بر سر زبان‌ها افتاد.

و همین باعث شد به عموم مردم معرفی شود و با این مصاحبه به عنوان یک تحلیلگر خبره اعتبار کسب کند. حال این سوال مطرح می‌شود که چرا شخصی که هیچ سابقه قابل اعتنایی در بازار سرمایه ندارد برای مصاحبه به یک برنامه پربیننده اقتصادی و در پربیننده‌ترین ساعت پخش دعوت می‌شود؟ بعد از برنامه پایش این مصاحبه به شدت توسط یک جریان رسانه‌ای خاص مثل مشرق نیوز بازتاب داده می‌شود و به شهرت و اعتبار مهناز صادقی می‌افزاید تا جایی که تابستان ۹۹ به عنوان خبره بازار و کارشناس به مجلس دعوت شد

بسیاری از افرادی که به خاطر نظرات صادقی دچار ضرر و زیان شده‌اند او را متهم می‌کنند که آگاهانه و با هدف فریب مردم این تبلیغات را ساماندهی کرده است.

این بابا هم از سمت حکومت برای دعوت مردم به بورس امده بود و از خودشون بود وگرنه صدا و سیما تا کسی تائید نشه باهاش مصاحبه نمیکنن

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4097

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
              این بابا هم از سمت حکومت برای دعوت مردم به بورس امده بود و از خودشون بود وگرنه صدا و سیما تا کسی تائید نشه باهاش مصاحبه نمیکنن
              کاملا درست است . پرستوی اقتصادی بود
              اگر خاطرت باشه من حتی اوائل سال قبل که بازار داغ داغ بود از این خانم انتقاد داشتم در سایت قبلی . گفتم این هم دست عوامل سازمان و دولت است
              اومده بود برای اغفال تازه کارها ، وگرنه اکثر قدیمی ها برای این تره خرد نکردند

من در کانال اینستاش رفتم یکی دو مورد بورسی و سوال چالشی را بیان و مطرح کردم . هیچ جوابی نداشت و عاقب مرا بلاک کرد

همین موقع فروردین سال قبل گفتم چطور شد روزنامه وطن امروز با این مصاحبه کرد . چطور سر از صدا سیما دراورد . این کمک پروزه است . بورس پروژه شده ، اینم اوردند کمک حال برای جذب نقدینگی
              بازم اگر خاطرت باشه بخاطر همین انتقادها چقدر مورد هجمه اهانت قرار گرفتم تا حتی اهانت خانوادگی
              بارها هشدار دادم که بازار داغ است و این خانم در حال ماهی گیری . به حرفش اگر میخرید یا هر کار میکنید بکنید ولی به حرفش گوش ندید که میگه از سهم ارزشمند خودتون نگهداری کنید . کلید وازه شده بود این موضوع نگهداری و نگهداری و نگهداری . فروش و سیود سود چی ؟ هیچی
              گفتم هر جا تشخیص دادید سیو سود کنید

نگهداری مادام العمر نکنید . این بازار همیشه اینطور نیست و جوابمون فقط توهین بود
              حتی اگر شما یا دیگر دوستان از سایت قبلی خاطرشون باشه گفتم این اگر همدست نبود ، نمیتونست اینطور جولان بدهد و باید محاکمه میشد . رفتار این خانم چندان توفیری با سایت های شرط بندی نداره ولی چون همدست است ول ول میچرخه
              پیش بینی این روزها و حال روز صادقی و بقیه کانال ها و ... کار سختی نبود . روان شناختی و رفتار شناسی کاملا عیان میکرد این خانم داره ماهی گیری میکنه . حتی دانش بورسی هم نیاز نبود . روان شناختی لازم بود
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/04/19, 00:08.

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 742

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                کاملا درست است . پرستوی اقتصادی بود
                اگر خاطرت باشه من حتی اوائل سال قبل که بازار داغ داغ بود از این خانم انتقاد داشتم در سایت قبلی . گفتم این هم دست عوامل سازمان و دولت است
                اومده بود برای اغفال تازه کارها ، وگرنه اکثر قدیمی ها برای این تره خرد نکردند

من در کانال اینستاش رفتم یکی دو مورد بورسی و سوال چالشی را بیان و مطرح کردم . هیچ جوابی نداشت و عاقب مرا بلاک کرد

همین موقع فروردین سال قبل گفتم چطور شد روزنامه وطن امروز با این مصاحبه کرد . چطور سر از صدا سیما دراورد . این کمک پروزه است . بورس پروژه شده ، اینم اوردند کمک حال برای جذب نقدینگی
                بازم اگر خاطرت باشه بخاطر همین انتقادها چقدر مورد هجمه اهانت قرار گرفتم تا حتی اهانت خانوادگی
                بارها هشدار دادم که بازار داغ است و این خانم در حال ماهی گیری . به حرفش اگر میخرید یا هر کار میکنید بکنید ولی به حرفش گوش ندید که میگه از سهم ارزشمند خودتون را نگهداری کنید . کلید وازه شده بود این موضوع . گفتم هر جا تشخیص دادید سیو سود کنید

نگهداری مادام العمر نکنید . این بازار همیشه اینطور نیست و جوابمون فقط توهین بود
                حتی اگر شما یا دیگر دوستان از سایت قبلی خاطرشون باشه گفتم این اگر همدست نبود ، نمیتونست اینطور جولان بدهد و باید محاکمه میشد . رفتار این خانم چندان توفیری با سایت های شرط بندی نداره ولی چون همدست است ول ول میچرخه
                پیش بینی این روزها و حال روز صادقی و بقیه کانال ها و ... کار سختی نبود . روان شناختی و رفتار شناسی کاملا عیان میکرد این خانم داره ماهی گیری میکنه . حتی دانش بورسی هم نیاز نبود . روان شناختی لازم بود
                درود بر شما
                کاملا یادمه و متاسفانه حمله و فحاشی هم که به شما شد بخاطر دارم.. :.thumbsdownsmileyan

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

این خانم اسمش نگار مرتضوی هست و تو آمریکا زندگی میکنه، متخصص عادی سازی و تطهیر .... و برای این جماعت ماله کشی میکنه... (در اصل نماینده جواد ضخیم و اصلاح چی ها در امریکا هست)

با خوشحالی خبر داده که مرحله دوم واکسن فایزرش رو هم دریافت کرده...

حداقل ده ها مورد سراغ دارم که در امریکا هستن.. اکثرا هم استاد دانشگاه... مردم رو تشویق به زندگی نکبتی در ایران میکنن و از فواید واکسن فخری و برکت میگن اما اون ور فایزر میزنن...

یک مشتی .... ! هم میگن به خدا می سپاریم.... آخه عقلت کار کنه... کودوم خدا؟ اگر عرضه داشتی ، حقت رو همین جا بگیری، گرفتی... نگرفتی مالیده...

حالا برو تو صف رای، انگشتت رو بنفش کن و در ایسنتاگرام بزار..

فایل های ضمیمه شده

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1585

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                    بررسی وضعیت اسف بار بورس در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس

آخرین وضعیت بازار سرمایه که با شرایط اسف باری همراه شده فردا با حضور رئیس سازمان بورس در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی می‌ شود.

جلسه مهم سران سه قوه برای بهبود اوضاع بورس هم فردا تشکیل می شود/بورس پرس

تغییرات دامنه نوسان تاوقتی جریان نقدینگی قوی دربازار حضور ندارد شاید اندکی امیدواری برای متعادل شدن را ایجاد کند اما به تنهایی کارایی لازم را نخواهد داشت ...

دولت در روزهای تلخ کرونا و زشت تحریم و البته خوش بازار روی گرده بازار سوار شد و کولی گرفت ...
                    حالا که بازار سرمایه زیربار این فشار کمرش خم شده حاضر نیست کمکی به او کند ...
                    ۱درصد سهم صندوق توسعه ملی که مصوبه قطعی دارد تخصیص نمیدهد
                    17هزار میلیارد تومان مالیات مستقیم از فعالان بازار گرفته باید حداقل به مانند سایر ارکان که بخشی از کارمزد را دادند بخشی از مالیات رابه بازار تزریق کند ...
                    فراموش نمیکنیم ...

هیات مدیره سازمان بورس اعلام کرد: اجرای مصوبه اصلاح دستورالعمل رفع گره معاملاتی هیات مدیره سازمان با احترام به نظر فعالان و به منظور رفع دغدغه های سهامداران متوقف شد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)؛ با توجه به ابراز نگرانی فعالین بازار در خصوص اجرای مصوبه اصلاح دستورالعمل رفع گره معاملاتی؛ هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با احترام به نظر فعالان و به منظور رفع دغدغه های سهامداران اجرای مصوبه مذکور را متوقف کرد
                    سرچشمه شاید گرفتن به بیل
                    ولیکن چو پرشد نشاید به پیل
                    من نمی دانم دین و آیین و مرام و مسلک برخی از مسئولین به خصوص در رده های بالا چیست؟
                    اما بعید می دانم که مکتب به درد بخوری در جهان وجود داشته باشد و به این اصل اعتقاد نداشته باشد که هر کس در نهایت به نتیجه آن چه انجام داده خواهد رسید.
                    در کلاب هاوس می نشینید و وعده و وعید می دهید؟
                    تا الان کجا بودید؟
                    اکنون که کارد به استخوان رسیده و نشانه های اعتراضات گسترده و فروپاشی سیستمتان را قریب الوقوع می دانید دست به کار شده اید؟
                    به قدر کافی فرصت داشتید. اما از قرمزی بازار و به خاک و خون کشیدن و نابودی سرمایه های مردم کیف می کردید و نهایتا مصاحبه می کردید و سهامدار خرد را مقصر می دانستید!
                    واقعا چرا تا به یاد دارم حتی یک تصمیم درست به نفع بازار نگرفتید؟
                    کار از کار گذشته و زمان تحول فرا رسیده است.
                    فروپاشی در یک قدمی است و راه گریزی از آن نیست. مگر آن که عزم جدی و قطعی بر جبران داشته باشید که البته بعید است چنین شود.

نظر

• فرهنگ سازان
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 692

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post

سلام شب شما بخیرجناب خاکسار قیری

من اسم نبردم ولی خودتون به این بحث ورود کردید اگه من این کتابو تهیه نکردم از کجا میدونم 112صفحه است؟از شیراز پستی خریدمش

ترجیح میدم دوستان خودشون این کتاب رومطالعه کنن وبعد نتیجه اش رو اینجا بگن که چقدر براشون مفید بوده

بحث من سراین مطلبه که توضیح میدادین که توش الفبای تحلیل تکنیکال روتوضیح دادین همین!

درود دوست گرامی، با عرض معذرت بحث جالبی اصلا طرح نکردین. هر فردی زحمتی می کشه و علمی رو ارائه می کنه رو باید قدر شناخت.

هر کتابی ، هر کتاب ، بی شک و قطعا حداقل بخش کوچکی از آن مفید و آموزش دهنده است.

تقلیل و تخفیف دستاورد علمی با پژوهشی یا شخصی و تجربی یک فرد اصلا زیبنده نیست.

کتاب ایشون رو ندیدم ولی همیشه مشتاق مطالب پربار و البته کم تعدادشون در اینجا هستم .

پ.ن : این که شما آیا کتاب رو خریدید یا نه بحث یا ارتباطی با بقیه نداره ولی فقط یک جستجوی چند ثانیه ای در گوگل مشخصات کتاب از جمله تعداد صفحات رو میده.
                      مثلا اینجا کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه: همراه با CD آموزشی ~عبدالمطلب خاکساری قیری - نشر فرنام - آدینه بوک

نظر

• بامبو
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 467

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                        درود دوست گرامی، با عرض معذرت بحث جالبی اصلا طرح نکردین. هر فردی زحمتی می کشه و علمی رو ارائه می کنه رو باید قدر شناخت.

هر کتابی ، هر کتاب ، بی شک و قطعا حداقل بخش کوچکی از آن مفید و آموزش دهنده است.

تقلیل و تخفیف دستاورد علمی با پژوهشی یا شخصی و تجربی یک فرد اصلا زیبنده نیست.

کتاب ایشون رو ندیدم ولی همیشه مشتاق مطالب پربار و البته کم تعدادشون در اینجا هستم .

پ.ن : این که شما آیا کتاب رو خریدید یا نه بحث یا ارتباطی با بقیه نداره ولی فقط یک جستجوی چند ثانیه ای در گوگل مشخصات کتاب از جمله تعداد صفحات رو میده.
                        مثلا اینجا کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه: همراه با CD آموزشی ~عبدالمطلب خاکساری قیری - نشر فرنام - آدینه بوک

شب شما بخیر
                        می خواین سرفصل های کتاب رو اینجا بنویسم؟تولینکی که گذاشتین سرفصل ها روکه دیگه ننوشته!مچ گیریه؟مگه تحلیلای ایشون روتواین فروم نقد کردم؟صحبت من نحوه معرفی کتابشون بود همین!توپست اولم اسمی از کسی نبردم بنابه گفته شما دیگه هیچکسی نباید از کتابی انتقاد کنه شما تهیه کنین بخونین وازش لذت ببرین

شماره کتاب شناسی ملی:5875586!!!!!
                        آخرین ویرایش توسط بامبو؛ 2021/04/19, 01:05.

نظر

• وحید خزایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 1260

شب همگی بخیر
                          در این وادی رعب و وحشت بورس..... سهام ارزشمندتون رو تقدیم گرگ صفتان نکنید...... دلار نهایت تا قیمت 22 بیاد و با درجا زدن در اونجا مجدد به سمت بالا حرکت میکنه.....
                          خیلی از سهم ها بزودی راه خودشون رو از شاخص و شاخص ساز جدا می‌کنند....
                          وضعیت بورس نهایت تا چند ماه آینده اوکی میشه.....
                          غم و غصه به خودتون راه ندید.....شور و شوق خودتون رو داشته باشید و عشق و صفا کنید زیاد
                          عزت زیاد

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

مرتضی حیدری در میز خبر شبکه یک:

مشکل بورس قوانین من درآوردی دامنه نوسان و حجم مبنا است..

بورس یک پدیده وارداتی است، باید قوانینش را هم همانگونه باشد، نه اینکه سلیقه ای بیاییم برایش قانون تعیین کنیم.

_______

پ.ن: اینکه می گویند اگر دامنه نوسان نباشد حقوقی و عوامل سهام را 50% بالا می برند میفروشند

یا 50% پایین می برند خودشون میخرند، خب خدا هم با ما عقل داده، وقتی ببینم که قیمت سهم زیادی با رفته نباید

بخریم یا برعکس. اینکه باید برایمان مانع بگذارند والا توهین به شعورمان است، ... یعنی خودمان توان و قدرت

تشخیص نداریم

لینک صحبت های مرتضی حیدری در میز اقتصادی شبکه 1
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

بیچاره سازمان بورس،

هر تصمیمی بخواد بگیره، یک اشکالی به آن می‌گیرند،

البته خودش مقصره، چون اختیار و استقلال خودش را از دست داده

نظر

• رحیم استرلینگ
                                عضو عادی
                                • Sep 2020
                                • 96

در اصل توسط Midas";902092][COLOR=#4b0082]مرتضی حیدری در میز خبر شبکه یک:

مشکل بورس قوانین من درآوردی دامنه نوسان و حجم مبنا است..

بورس یک پدیده وارداتی است، باید قوانینش را هم همانگونه باشد، نه اینکه سلیقه ای بیاییم برایش قانون تعیین کنیم.

_______

پ.ن: اینکه می گویند اگر دامنه نوسان نباشد حقوقی و عوامل سهام را 50% بالا می برند میفروشند

یا 50% پایین می برند خودشون میخرند، خب خدا هم با ما عقل داده، وقتی ببینم که قیمت سهم زیادی با رفته نباید

بخریم یا برعکس. اینکه باید برایمان مانع بگذارند والا توهین به شعورمان است، ... یعنی خودمان توان و قدرت

تشخیص نداریم
                                [/COLOR]
                                [URL="https://8pic.ir/uploads/video-2021-04-18-21-29-47.mp4
                                پست شده است

لینک صحبت های مرتضی حیدری در میز اقتصادی شبکه 1
                                [/URL]
                                پس وظیفه شورای فقهی بورس چی میشه ؟ /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X