نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

من ذوب اهن نخريدم و فردا هم نفت و گاز پارسيان نمي خرم.
    در اين زمان عرضه سهام جديد هم خيانت به بازار سرمايه هست و هم سهامداران.
    ذوب اهن يک روز مثبت بود و پارسيان بيش از 2 روز مثبت نخواهد بود.
    600 ميليون سهم 500 توماني بازار را به لجن مي کشاند که متاسفانه کشاند.

نظر

• شاهرخ اسلام پور
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 103

تحلیل تکنیکی کاغذ سازی کاوه (چکاوه)

در چارتش چند روزی بود که متوجه یه الگوی هارمونیک شده بودم اوایل فکر می کردم یک گارتلی صعودی بشه ولی هنگامیکه از نقطه X بیرون رفت مشکوک به یه الگوی پروانه شدم بهرحال صبر کردم به ترازهای ایده ال برسه بعد تحلیلش
      رو بزنم امروز تونست خودش رو برسونه به تارگتهای مورد نظر یه الگوی پروانه صعودی ایده ال اگه صعود کنه و الگو اثر کنه اولین هدف 4900 ریاله از طرفی امروز کمی به لاین پایینی کانال رگریسیون نفوذ کرد اما نتونست زیرش تثبیت کنه
      بهرحال اگه فردا قیمت بالای قیمت پایانی امروز باز بشه و صعود کنه یه الگوی قدرتمند ژاپنی (ستاره صبحگاهی) می سازه اکثر اوسیلاتورها نزدیک منطقه ورود به اشباع فروش هستن که بایستی حتما مورد توجه قرار بگیره
      از لحاظ قدرت خریداران و فروشندگان به همین نکته بسنده میکنم که قیمت از کف 2700 ریالی تا سقف 6000 ریالی توی 44 روز کاری صعود داشته اما از همان سقف تا به امروز در طی 55 روز کاری فروشندگان تونستن قیمت رو تا
      حدود پنجاه درصد اصلاح کنن که بیانگر موضع ضعیف فروشندگان می باشد

یادم رفت بگم یه الگوی بزرگ AB=CD توی سهم وجود داره که توی شکل مشخصه و هدفش 200AB=CD توی قیمت 4288 می باشد و یه الگوی کوچکتر ab =cd وجود داره که تراز 100 درصدش روی قیمت 4343 ریاله!!!
      سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
      آلبرت انیشتن

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط شاهرخ اسلام پور پست شده است View Post
        در چارتش چند روزی بود که متوجه یه الگوی هارمونیک شده بودم اوایل فکر می کردم یک گارتلی صعودی بشه ولی هنگامیکه از نقطه X بیرون رفت مشکوک به یه الگوی پروانه شدم بهرحال صبر کردم به ترازهای ایده ال برسه بعد تحلیلش
        رو بزنم امروز تونست خودش رو برسونه به تارگتهای مورد نظر یه الگوی پروانه صعودی ایده ال اگه صعود کنه و الگو اثر کنه اولین هدف 4900 ریاله از طرفی امروز کمی به لاین پایینی کانال رگریسیون نفوذ کرد اما نتونست زیرش تثبیت کنه
        بهرحال اگه فردا قیمت بالای قیمت پایانی امروز باز بشه و صعود کنه یه الگوی قدرتمند ژاپنی (ستاره صبحگاهی) می سازه اکثر اوسیلاتورها نزدیک منطقه ورود به اشباع فروش هستن که بایستی حتما مورد توجه قرار بگیره
        از لحاظ قدرت خریداران و فروشندگان به همین نکته بسنده میکنم که قیمت از کف 2700 ریالی تا سقف 6000 ریالی توی 44 روز کاری صعود داشته اما از همان سقف تا به امروز در طی 55 روز کاری فروشندگان تونستن قیمت رو تا
        حدود پنجاه درصد اصلاح کنن که بیانگر موضع ضعیف فروشندگان می باشد

یادم رفت بگم یه الگوی بزرگ AB=CD توی سهم وجود داره که توی شکل مشخصه و هدفش 200AB=CD توی قیمت 4288 می باشد و یه الگوی کوچکتر ab =cd وجود داره که تراز 100 درصدش روی قیمت 4343 ریاله!!!

مرسی شاهرخ جان ...تحلیل بسیار زیبایی بود ...راستش خرید های خودمو دیروز کامل کردم و لی امروز باید 433 رو بر میداشتم که فردا حتما این کار رو میکنم
        چکاوه تنها سمیه که تو این بازار با دید میان مدت نگه داشتم ...
        فکر میکنم کاغذی ها هم به مانند قندی ها پتانسیل رشد خوبی رو داشته باشن که این بین چکاوه از لحاظ بنیادی وضعیت برتری داره ...تعدیل مثبت ...پوشش مناسب ..طرح توسعه کرمانشاه و صادرات محصولات ...از ویژگی های مثبت سهمه ...شاهرخ جان ببین تو نمودارت عدد800 دیده نمیشه ;;)

ممنون از تحلیل خوبت :x
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

به نظرم فردا اخرین منفی شاخص باشه البته موقتا ...

نظر

• سعید درخشانی
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 286

گروه ساختمان و شروع موج سوم و انتظار کسب بازدهی بالا از این گروه ..البته این روند از مدتها قبلتر شروع شده

نظر

• شاهین محلوجی
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 2050

تو این بازار گروه ساختمان و گروه کاشی مظلوم واقع شدن...........
              در ضمن سعید جان اینقدر تو فیس بوک به ما تلنگر نزن :d;)
              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                من ذوب اهن نخريدم و فردا هم نفت و گاز پارسيان نمي خرم.
                در اين زمان عرضه سهام جديد هم خيانت به بازار سرمايه هست و هم سهامداران.
                ذوب اهن يک روز مثبت بود و پارسيان بيش از 2 روز مثبت نخواهد بود.
                600 ميليون سهم 500 توماني بازار را به لجن مي کشاند که متاسفانه کشاند.
                480 تومان تو اين بازار منطقي و عالي بود .يک مقدار خريدم.
                اي کاش ذوب اهن هم 70 تومان باز مي شد.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

آقا سعید تحلیلی از حفاری شمال ندارید؟؟؟
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط *شاهین* پست شده است View Post
                    تو این بازار گروه ساختمان و گروه کاشی مظلوم واقع شدن...........
                    در ضمن سعید جان اینقدر تو فیس بوک به ما تلنگر نزن :d;)
                    تامان تنوسا و وساخت که کولاک کرده است.امروز هم باز به من ثنوسا نرسيد.
                    مي گويند ارزش ثنوسا و وساخت بيش از 800 تومان است.که البته هم هست.
                    مي گويند اين دو سهم تا 70 درصد ناوشون مي رند بالا يعني 550 تومان حداقل.
                    مي گويند اين دوسهم يعني ثنوسا و وساخت تکنيکال خوشگلي هم دارند.
                    مي گويند گروه سرمايه گذاران قندي اين دو سهم را کشف کرده اند و دارند با تمام توان خريد مي کنند.
                    مي گويند من فعلا تو ساختمونيهايي همچون اس پ و ثباغ و ثاخت با پي به اي 3 و 3.5 دارم درجا مي زنم بخشکي شانس
                    مي گويند بزودي شانس در خونه ما را هم مي زنه.

نظر

• سعید درخشانی
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 286

پارسان در قیمت مناسبی عرضه شد . این سهم باید حداقل 600 باشد .

نظر

• esi_mohammadi
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 1105

دوستانی که بنیادی کار میکنند این سهم را لطفا بررسی کنند ببیند چیزی توش هست یا نه !!!
                        سخت آژند ( ثاژن )

به نظرم ثامان دوم هست
                        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• سعید درخشانی
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 286

ختصاصی/موضع مقتدرانه جمهوری اسلامی تأییدشد
                          اولتیماتومی درکارنیست/صادرات نفت ایران به 6 کشور اروپایی قطع شد

خبرگزاری فارس: یک مقام آگاه در گفتگو با فارس با رد خبر بسنده کردن ایران به اولتیماتوم ، اعلام کرد شیرهای نفت ایران به روی 6 کشور اروپایی بسته شد .
                          خبرگزاری فارس: اولتیماتومی درکارنیست/صادرات نفت ایران به 6 کشور اروپایی قطع شد

به گزارش خبرگزاری فارس یک مقام آگاه در گفتگو با خبرنگار سیاسی ما برخی اظهارنظرها درخصوص اولتیماتوم به برخی کشورهای اروپایی را رد و موضع مقتدرانه جمهوری اسلامی در قطع صادرات نفت به 6 کشور اروپایی را تأیید کرد.

بنابراین گزارش صبح امروز در واکنش به تحریمهای اتحادیه اروپا علیه کشورمان سفرای ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، یونان، پرتغال و هلند در تهران به وزارت خارجه احضار شدند و در این جلسه پاسخ قاطعانه جمهوری اسلامی به مصوبه سیاسی اتحادیه اروپا به اطلاع نمایندگان این کشورهای اروپایی رسید.

گفتنی است پس از انتشار این خبر برخی منابع اقدام وزارت امور خارجه را صرفاً "اولتیماتوم" دانسته و نه قطع کامل صادرات را به آینده موکول کردند.خبرگزاری رویترز پس از انتشار خبر قطع صادرات نفت ایران به 6 کشور اروپا مدعی شد که وزارت نفت ایران خبر صبح امروز خود مبنی بر توقف صادارت نفت به کشورهای اروپایی را تکذیب کرده است.

این گزارش می افزاید با توجه به اعلام موضع صریح جمهوری اسلامی درخصوص قطع صادرات نفت ایران و همچنین باتوجه به دستاوردهایی هسته ای رونمایی شده و انتشار خبر دستیابی دانشمندان ایران به فناوری تولید اورانیوم 20 درصد،ساخت سانتریفیوژهای پیشرفته،ساخت انواع مجتمعهای سوخت و سایر موفقیتهای به دست آمده در عرصه انرژی اتمی،جمهوری اسلامی اکنون و در این فضا و باتوجه به پارامترهای جدید که به طور قطع شرایط هرگونه مذاکره ای را تحت تأثیر قرار میدهد، آمادگی کامل خود را همانگونه که در نامه ی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کاترین اشتون آمده بود،برای گفتگو با گروه 5+1 اعلام میکند.

نظر

• hahahaha
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 70

ديشب توي اخبار 20:30 گفت مپنا يه قرارداد با سوريه بسته

جالبي قضيه اينه كه معمولا در اخبار نام يك شركت بورسي رو نمي آوردند كه ديشب نام مپنا رو اخبار اعلام كرد. اميدوارم خبر خيلي خوب باشه و بتونه سهم رو يه حركت درستي بهش بده

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                              دوستانی که بنیادی کار میکنند این سهم را لطفا بررسی کنند ببیند چیزی توش هست یا نه !!!
                              سخت آژند ( ثاژن )

به نارظرم ثامان دوم هست
                              اسی جان خبر خاصی که نیست. ولی سهم وابسته به خانواده ایی هست که مالک فسپا هم هستن. شناور بسیار کم و پول زیاد مالکان که چنتاشون هم فعالیت خوبی توی بازار دارن.
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• استیو جابز
                                عضو جدید
                                • May 2011
                                • 18

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                                گروه ساختمان و شروع موج سوم و انتظار کسب بازدهی بالا از این گروه ..البته این روند از مدتها قبلتر شروع شده
                                سعید خان بی زحمت نظرتون رو درباره موج شماری وساخت و ثنوسا بفرمایید

نظر

در حال کار...
                                X