یکی از دوستان که در هفته دو روز در کلاسی که عده ای از تحلیگران برتر بورس هستند فعالیت دارد امروز میگفت که تحلیگران هم نظرشان در باره بازار سرمایه واینده ان مبهم و غیره قابل پیش بینی است و حتی برای فردا هم نمی توان نظری داد حالا از اینکه بگوییم که این گروه خوبند و گروهی بد هستند منطقی نیست نمونه ان پتروشیمی بود که هفته قبل خوب بودن و الان صف فرو شند و هر لحظه احتمال تغییر روند ممکنه مگر اینکه از عالم غیب با خبر باشی شرایط به نوعی است که هر لحظه تغییرمیکنه و اینکه در حال حاضر گروه قندی رو به رشد است نمی توان امید به ادامه داشتن ان داشت و عنوان کرد که من گفتم گروه قندی رشد میکنه این گروه تا بحال نشان داده که در شرایطی که بازار نزولی بوده عده ای توان خود را در جهت رشد این گروه بکار میگیرند و بی رویه و بدون منطق رشد میکنند در حالیکه p/eانها هیچگونه همخوانی با بورس نداره و ریسک بالایی داره و عدهای به دام این سهم ها می افتند البته بعضی ازنمادهای این گروه مناسب هستند که ریسک کمتری داره
نگاه سعید درخشانی به بازار بورس
Collapse
X
-
در اصل توسط other پست شده است View Postدرود به همگی
یادمه وقتی قنیشا حدود 1530 بازگشایی شد،شما فرمودید تا 1600 رو رد نکنه نخرید.یادمه تو نمودار فولاد 210 رو پیشبینی کردید.یادمه پیش بینی کردید که بازار تا اواسط اردیبهشت صعودیه و بعد اون یک نزول وحشتناک ...
امروز به شما میگم
احسنت بر این پیش بینی
در اصل توسط تمام پست شده است View Postجناب درخشانی میخواستم ازتون دعوت کنم تاپیک فروپاشی منو بخونید از اولش و نظرتون رو بگید ممنون میشم
تمام عزیز این مطلب هم در تاپیک شما نوشتم که اینجا هم میگذارم ..
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postتمام عزیز پیرو درج مطلب شما در تاپیک بنده ، افتخار حضور در این تاپیک را دارم . نظر من اینه که روند منفی بورس مدتها قبلتر آغاز شده . قبلا بنده که با دوستان بحث میکردیم بهانه های اصلاح بازار را به دو چیز ربط می دادیم .. اول سقوط بازارهای جهانی و دوم هم افزایش شدید تحریمها . حال مورد دوم تاثیر خود رو گذاشته و بازار با بدبینی به اینده داره با کاهش ارزش مواجه می شه . این روند میتونه حداقل تا پایان سال و شاید حتی چند سال به درازا بکشه . خرید در انتهای روند خریدی خواهد بود رویایی چون سالها بعد از ان بازار شکوفا خواهد بود . به نظر میرسه بعد از مدتی بازارهای جهانی هم با بدبینی به اینده ولی نه به دلیل سیاسی بلکه فقط اقتصادی با کاهش ارزش روبرو خواهند شد و منتظر نفت زیر 50 دلار هم هستم .
اما به نظر من در این شرایط بحث بر سر این نیست که خارج بشیم یا نه بلکه بحث بر سر اینه که کی وارد بشیم که حداکثر بهره رو از بازار ببریم .
همچنین در این مدت برخی گروه ها در بازار خوب سود خواهند داد . مثلا یکی از انها گروه قندیست .
چند گروه دیگر هم هستند که با فاصله زمانی از هم ظهور خواهند کرد ولی شدتشان به اندازه قندی ها نخواهد بود .
نظر
-
1 مرداد »
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postبا درود . دوستان میتونند در هر سطحی در کلاسها شرکت کنند . زمان تشکیل بعد از ماه مبارک رمضان خواهد بود و مکان و زمان دقیقتر هم در فرصتهای بعدی اطلاع رسانی خواهد شد .
در روزهای گذشته وارد سهام قندی شدم . قصفها و قپیرا و قشیر و قنیشا . علت هم برخورد به خط روند صعودی چند ساله و سیگنالهای رشد در شرکتها .
از چند روز پیشتر اومدند اینترنت ما رو قطع کردند و با gprs ایرانسل و همراه اول متصل میشم ولی سرعتشون زغالیه زغالیه و سایت بورس رو به زور باز میکنه . برای اولین بار امروز سایت بورسی رو باز کرد . بنابراین امکان آپلود تصویر رو هم ندارم وگرنه چند تصویر از گروه قندی به نمایش میگذاشتم .
برخی بیشتر برخی کمتر ..قنیشا هم بالخره صف شد . کلید دو تومنی شدن قنیشا شکست سطح 1550 خواهد بود و سیگنالی برای رشد بقیه قندی ها و برعکس .
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post1 مرداد »
و امروز 17 مرداد .. به فاصله کمتر از نصفه ماه قندی ها به صورت متوسط 35 درصد بالاتر از ان روز .
برخی بیشتر برخی کمتر ..قنیشا هم بالخره صف شد . کلید دو تومنی شدن قنیشا شکست سطح 1550 خواهد بود و سیگنالی برای رشد بقیه قندی ها و برعکس .كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
ایرج از دادن جواب برای سوال شما معزورم . از این به بعد هم هر شخصی که با گفته من خریده فروشش با خودشه ..چون تو سود خوبی هستند بعدا جای گلایه نباشه .. برخی اطلاعات رو بهتره بیرون نداد .. خیلی عذر میخوام .
نظر
-
تجدید نظر:
با توجه به شرایط نظرات و عقیده تغییر میکنه هر چند خیلی کوتاه مدت باشه.
در نظر قبلیم با توجه به قیمت کنونی دلار و رانت های اطلاعاتی که خبر از تصمیمات دولتی دادند به بنده حقیر تجدید نظر کرده واعلام میکنم نمادهای قندی کاملا مناسب هستند و با شرایط کنونی نه تنها رشدبسیار بیشتری میکنن بلکه خودم هم با خروج از نمادهای کچاد وفاسمین و رانفور و کنور و توکاریل مجددا بعد چندماه به جمع قندی ها و نمادهای قپیرا(دیروز) وقنیشا و قنقش پیوستم و دوست دارم فرصت باشه تا افزایش خرید هم داشته باشم
از راهنمایی های دوستانه بچه ها هم تشکردارم وباورکنیم در بورس هر لحظه تغییر جهت لازمه.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postبا توجه به شرایط نظرات و عقیده تغییر میکنه هر چند خیلی کوتاه مدت باشه.
در نظر قبلیم با توجه به قیمت کنونی دلار و رانت های اطلاعاتی که خبر از تصمیمات دولتی دادند به بنده حقیر تجدید نظر کرده واعلام میکنم نمادهای قندی کاملا مناسب هستند و با شرایط کنونی نه تنها رشدبسیار بیشتری میکنن بلکه خودم هم با خروج از نمادهای کچاد وفاسمین و رانفور و کنور و توکاریل مجددا بعد چندماه به جمع قندی ها و نمادهای قپیرا(دیروز) وقنیشا و قنقش پیوستم و دوست دارم فرصت باشه تا افزایش خرید هم داشته باشم
از راهنمایی های دوستانه بچه ها هم تشکردارم وباورکنیم در بورس هر لحظه تغییر جهت لازمه.
ومرتب بادودوتا4تادنبالepsوp/eوبنیادقوی واین تحلیل هاهستند...امسال داشتن دیدبلندمدت وحتی تشکیل سبدسهام ازصنایع
مختلف اشتباهه وباید6دانگ حواسمون متوجه آخرین اخبارسیاسی واقتصادی وجوبازاربوده وبراساس اون وبادیدکوتاه مدت
واردسهام بشیم .بایدجرات خروج حتی باضررازبعضی سهام روداشته واصطلاحاقورباغه پزنشیم...مدتیه صعودقندی هاشروع شده
وبایدهماهنگ باجوبازارقندی میخریدیم...البته بازم میگم نه به دیدبلندمدت بلکه با÷یگیری مداوم اخباروجوبازار...وقتی قندی بازیش
تموم شدنقدشده وبه دنبال فرصت مناسب دیگربگردیم...دوستانی که هنوزواردنشدن بازهم ورودشایددیرنشده باشه چون امروز
حتی صفهای خریدقندیهامستحکم شده وحتی قنیشاهم صف خریدشد...اولین آلارم خارج شدن میتونه ریختن کامل صف خرید
قشیروقپیراباشه(یعنی صفشون بریزه وتااخربازارهمون روزصف خریدنشده ومنفی بشن...فعلابه نظرمیرسه تااعلام رسمی نرخ ارزمرجع
وحتی چندروزبعدازاون صعودقندیهاادامه داشته باشه...
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postبهترین کارروکردین...متاسفانه بعضی دوستان توبازارمنفی اخیرهرروزفکرمی کنندکه سهام سبدشون به کف رسیده
ومرتب بادودوتا4تادنبالepsوp/eوبنیادقوی واین تحلیل هاهستند...امسال داشتن دیدبلندمدت وحتی تشکیل سبدسهام ازصنایع
مختلف اشتباهه وباید6دانگ حواسمون متوجه آخرین اخبارسیاسی واقتصادی وجوبازاربوده وبراساس اون وبادیدکوتاه مدت
واردسهام بشیم .بایدجرات خروج حتی باضررازبعضی سهام روداشته واصطلاحاقورباغه پزنشیم...مدتیه صعودقندی هاشروع شده
وبایدهماهنگ باجوبازارقندی میخریدیم...البته بازم میگم نه به دیدبلندمدت بلکه با÷یگیری مداوم اخباروجوبازار...وقتی قندی بازیش
تموم شدنقدشده وبه دنبال فرصت مناسب دیگربگردیم...دوستانی که هنوزواردنشدن بازهم ورودشایددیرنشده باشه چون امروز
حتی صفهای خریدقندیهامستحکم شده وحتی قنیشاهم صف خریدشد...اولین آلارم خارج شدن میتونه ریختن کامل صف خرید
قشیروقپیراباشه(یعنی صفشون بریزه وتااخربازارهمون روزصف خریدنشده ومنفی بشن...فعلابه نظرمیرسه تااعلام رسمی نرخ ارزمرجع
وحتی چندروزبعدازاون صعودقندیهاادامه داشته باشه...
یک سوال دارم خدمت شما فقط جهت یادگیری و نه علت دیگر:
شما گفتید تا چند روز بعد از اعلام نرخ مرجع دلار این رشد وجود دارد
یا بالاخره تا یک روزی این رشد وجود دارد
بعد از ان یحتمل میرود در صف فروش (اگر تعادل نباشد)
چه کسی اون روز این سهم را خواهد خرید؟ و به چه نیتی باید بخرد این سهم ها را ؟
بازم میگویم یک یک سوال است و نه نظر و دیدگاه من (فقط سوال است)
ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
-
-
با سلام و عرض ادب
استاد درخشانی میتونم بپرسم چه سهمهایی از گروه کاشی و ساختمان رو دارید میخرید؟
ممنونم
نظر
-
-
در اصل توسط مشکات پست شده است View Postجالبه!
صفحه قبل چند سوال بسیار محترمانه پرسیدم اما اصلا توجه نفرمودین
بعد زمانی خریداتون اعلام میفرمایید که صف خریده! اشکالی نداره ! اما نان رساندن بنظرم اخلاقا بد نباشه
شما از قندیا استفاده کردی عزیز من ؟ چقدر فرصت دادند چقدر استفاده کردی ؟ قشیر روی 400 تومن چقدر عرضه شد .. یا قزوین یا قپیرا یا قنیشا ...شما یادمه اومده بودید حالت استحظا به معاملات پرحجم قندیا در اون روزا گیر میدادید ؟ یادتونه که ؟
وقتی صف هستند میگم ؟ شاید ممکنه همزمان خودم تو صف باشم یعنی همزمان با خریدم دارم میگم .... مثلا پکویر الان صف نیست .. ایا شما میتونید بخرید ؟ اگر این سهم افت کرد و صعود نکرد بعدا بی جنبه بازی در نمیارید ؟ مطمئنید ؟ ایا مسئولیت خرید و فروش رو خودتون در عهده میگیرید ؟
نظر
نظر