ظاهرا هيچ سدي جلودار رشد قيمتي در توكا فولاد نيست اين سهم به زودي به مجمع مي رود وتوكايي كه سهامدارانش بيشتر در انتظار فروش سهام فولاد متيل ميباشد سهمي كه ظاهرا توكا فولاد وكالت فروشش را به فولاد مباركه داده است و سود شركت براي سال ۹۳ گفته مي شود بيش از ۱۴۰۰ ريال خواهد بود .
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط اسطوره پست شده است View Postوتوكا يه گين بزرگ به سهامداراش و بازار بدهكاره
مسلما كساني كه در اين قيمتها ميخرند به زودي خرسند ميشوند
فقط بندازينش داخل سبد ميانمدت و بهش نگاه نكنيندر اصل توسط اسطوره پست شده است View Postخريد با حد ضرر 180 بسيار عاليست
پولبك داره تكميل ميشه بايد اماده صعود باشيم
قيمت 205
وتوكايي كه خيلي از دوستان ازش نا اميد شده بودنشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
با توجه به رشد فوق العاده ی سهم انتظار داشتم حداقل چند روز صف فروش داشته باشه....
ولی سهم حتی یک روز هم اصلاح نکرد...به نظرتون چرا؟
حقوقی به شدت دنبال سهمه و با ولع بسیار زیادی میخره...
فکر نمیکنم این کارش بدون منطق و دلیل باشه...به احتمال بسیار زیاد دوباره از فردا صف خرید بشه و بره برای هدف های بعدیش...
من برای این سهم هدف بالای 1000 متصورم...
نظر
-
در اصل توسط elnino2010 پست شده است View Postاینطوری میخوای میلیاردر بشی!
این سهم تازه اول رشدشه[B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
-
در اصل توسط رضاخان پست شده است View Postالبته نمیخوام جو بدم اما خبری شنیدم که این سهم با سفته بازی داره اینقدر میاد بالا.اگه اهل ریسک هستید بمونید و اگه نیستید خارج بشید ازش. وبرید سراغ سهمی که فکر میکنید سودده هست. من خبری که داشتم گفتم مثل همون 2-3ماه پیش که گفتم. خرید و فروش شما دوستان سود و زیانی به حال من نداره اما من چیزی رو که میدونم اعلام میکنم.
متشکرم از دانسته های عالی شما
اون روزی که این صحبت رو گفتید قیمت سهم 550 بوده
40 هم مجمع سود داده که با احتساب قیمت امروزش (760) میشه بیش از 45 درصد سود
نکنه بازم این 45 درصد سفته بازیه؟
نظر
-
جهت اطلاع دوستان گرامی :افزایش سرمایه در 4 دی در کدال آمده. به نظر من فرصت متاسب برای حفظ سرمایه خود در نوسانات بازار در این هفتهآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
امروز افزایش سرمایه حتوکا با 100 در صد اندوخته و 200 در صد آورده تصویب شد (منبع: سایت همسایه)آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط AMIR8526 پست شده است View Postمتشکرم از دانسته های عالی شما
اون روزی که این صحبت رو گفتید قیمت سهم 550 بوده
40 هم مجمع سود داده که با احتساب قیمت امروزش (760) میشه بیش از 45 درصد سود
نکنه بازم این 45 درصد سفته بازیه؟
شاد باشید.[B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
-
در اصل توسط elnino2010 پست شده است View Postاینطوری میخوای میلیاردر بشی!
این سهم تازه اول رشدشه[B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
-
حتوکا با داشتن این زیر مجموعه های قوی واقعا خریدنی و نگهداشتنی است فکر کنم شنبه آخرین مرحله ورود قبل از افزایش سرمایه 200 در صدی باشد .تصمیم گیری با خود شماست
وکا توليد اسپادان
ورقهاي پوششدار تاراز چهارمحال بازرگاني توکاتدارک سرمايه گذاري توسعه توکا مهندسي ساخت و توسعه و مديريت صنايع توکا فولاد متيل راهبران فولاد اصفهان توکا بتن کارگزاري آرمان تدبير نقش جهان آتيه فولاد نقش جهان بهسازان صنايع خاور ميانه توکا سبز صنعتي و توليدي ايران ذوب توليدي وخدمات صنايع نسوز توکا توکا متال آينده بهتر(bfgt) صنايع برش ورق فولادي مبارکه اعتماد گستر سپاهان بورس کالاي ايران پارس فولاد مبين توکا نيرو سپاهان توکا رنگ فولاد سپاهان
راستی حتوکا و توریل را فراموش کردم اینها همه به نحوی زیر مجموعه وتوکا هستند هر خرید حتوکا=1 توریل
خرید خود را با تحلیل داشته باشید نه با تبلیغ
آخرین ویرایش توسط سرمایه گذار؛ 2013/12/19, 13:10.آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
پاسخ : سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postامروز به نسبت سنگین خرید شدآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
پاسخ : سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
یکی از دلایل افزایش سرمایه وتوکا شرکت در افزایش سرمایه شرکتهای زیرمجموعه عنوان شده ، حتوکا که صف خریده و رشد زیادی هم داشته و دیگه برای من جذاب نیست ، پس میرم سراغ توریل که مطمئنم تا یکی دوماه آینده زیر 1000 تومان نخواهد بود و افزایش سرمایش بعد از عید خواهد آمد[COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)
نظر
نظر