سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad.fathi
    کاربر فعال
    • Dec 2010
    • 278

35%+ برای 92
    100٪+ درصد برای 93
    yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• elnino2010
      عضو جدید
      • Jul 2013
      • 10

در اصل توسط orkide پست شده است View Post
      دوست عزیز مرتضی حسینی ، از شما ممنونم که حداقل این بدهی را قبول دارید و برخلاف بعضیها کتمان نمی کنید
      اما تا جائیکه من می فهمم درصورت افزایش سرمایه ، شرکت باید طرح توجیهی تهیه کنه و تو این طرح توضیح بده که با پول افزایش سرمایه چه کارهایی میخاد انجام بده ، سپس این طرح را برای تایید به سازمان بورس ارسال کنه و تاییدیه بگیره (تا جایی که من خبر دارم وتوکا بیشتر از یکسال و نیم هست که میخاد افزایش سرمایه بده ولی سازمان طرحشو تایید نمیکنه و برگشت میده) ، بعدش هم رضایت سهامدار را در مجمع فوق العاده کسب کنه و تازه محلش هم مشخص کنه که از انباشته باشه یا برداشت از مطالبات و یا آورده نقدی (یکی دیگر از ایراداتی هم که سازمان به افزایش سرمایه وتوکا میگیره اینه که شما به ازای هر سهم نزدیک به 100 تومان انباشته داری و اگر میخایی افزایش بدی باید از انباشته استفاده کنی نه از آورده نقدی سهامدار ، که حرف کاملا درست و منطقیه)
      حالا شما اولا چطور می فرمایید که فولاد این پولها را میده و این شرکت هم در پیش پرداخت سرمایه گذاریهاش ثبت میکنه به امید یکککک روزی که این شرکت افزایش سرمایه بده ، اونهم با این حجم که به قول شما 36 میلیاد هست (سرمایه وتوکا 26 میلیارده حالا شما حساب کن ببین چند درصد باید افزایش بده تا بتونه فقط بدهی فولاد را صاف کنه!) ، ثانیا تا جائیکه من خبر دارم این وتوکا مشکل شدید نقدینگی داره و هر روزمدیرانش بجای تلاش برای بدست آوردن قراردادها و کارهای جدید، توی فولاد و جلوی دفتر مدیرمالی فولاد هستند تا بتونن دوزار پول بگیرن ( و بدهی بیشتری به بدهیهای خودشون اضافه کنن) تا بتونن حقوق پرسنل و بدهیهای عقب افتاده بانکها و سود سهامداراشونو بدن و بتونن امورات روزانه شون را بگذرونن وتنها هنرشون هم سفته بازی روی سهم خودشون هست !
      ثالثا اگه وتوکا بخواد افزایش سرمایه بده و حتی با این فرض که همه افزایش سرمایه هم از محل آورده نقدی سهامداران باشه ، اگر بخواد بدهی فولاد که سهامدار عمده اش هست را با پول افزایش سرمایش تهاتر کنه پس اونوقت برای وتوکا چی می مونه که بعدش بخواد طرحهایی که بخاطرشون افزایش سرمایه داده را اجرا کنه ؟؟!!!!!! (با اینکار عملا پول افزایش سرمایه را خرج کم کردن بدهیهاش کرده و قصدشون از افزایش سرمایه هم بنظر بنده دقیقا همینه و فولاد مبارکه هم این موضوع را فهمیده و زیر بار افزایش سرمایه نمیره و داره به وتوکا فشار میاره که باید بدهیت را تسویه کنی و کار جدید هم بهشون نمیده !!!)
      به نظر من این شرکت مشکلات عدیده ای داره که فعلا داره راجع بهشون مخفی کاری میشه و هر مدیرعاملی هم میاد فقط میخاد از گردن خودش رد کنه و بره تا براش دردسر نشه و فقط باید منتظر موند و دید که کدوم مدیرعاملی حاضر میشه این مشکلو قبول کنه تا بشه این شرکتو از یه فاجعه قریب الوقوع نجات داد (شاید خبر نداشته باشی که چند روز پیش یه سهامدار با ..... رفته در وتوکا تا بتونه سود معوقشو بگیره ! اینو گفتم که به عمق فاجع پی ببرید ) برید تحقیق کنید
      امیدوارم سهامدارای وتوکا همیشه پرسود باشند
      ببین دوست من با این تحلیلات خودتو از سود بردن محروم میکنی....بهتره با روند سهم همراه بشی....این سهم تا 700 به راحتی میره....

نظر

• rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

شرکت سرمایهگذاری توکا فولاد با توجه به توقف نماد معاملاتی این شرکت مواردی را به اطلاع سرمایهگذاران رساند.

شرکت پیش بینی درآمد هر سهم تلفیقی سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۹۲ را در تاریخ ۱۷ خرداد ۹۱ مبلغ ۶۷۹ ریال و در تاریخ ۲۳ تیر ۹۲ مبلغ ۸۴۶ ریال اعلام کرده بود. این در حالی است که صورتهای مالی تلفیقی سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۹۲ شرکت تاکنون به سازمان بورس ارائه نشده است.

شرکت پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۹۲ را در اردیبهشت و خرداد ۹۱(حسابرسی شده) مبلغ ۳۵۵ ریال، در مرداد ۹۱ مبلغ ۴۷۳ ریال، در آبان و دی ماه ۹۱ مبلغ ۴۹۴ ریال ، در تاریخهای فروردین، اردیبهشت و تیر ۹۲ مبلغ ۴۹۳ ریال و در ۲۹ تیر ۹۲ مبلغ ۵۰۸ ریال اعلام کرده بود که مطابق با اطلاعات حسابرسی نشده مبلغ ۶۶۸ ریال اعلام شده است.

علت عمده تغییر درآمد هر سهم شرکت اصلی در سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۹۲ عمدتاً بابت تغییر سیاست تقسیم سود در شرکتهای فرعی و وابسته و عمدتاً بابت شرکت توکاتولید اسپادان است.

همچنین مطابق نامه مورخ ۱۳ شهریور ۹۲ که در تاریخ ۱۴ شهریور ۹۲ منتشر شده است، شرکت اعلام کرده است که بر اساس مصوبه هیات مدیره، شرکت قصد دارد سهام متعلق به شرکت فولاد متیل را به فروش برساند و در صورت تحقق این فروش سود هر سهم سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۹۳ شرکت از مبلغ ۵۵۰ ریال به ۱۶۶۹ ریال افزایش خواهد یافت که با توجه به شرایط مزایده، پیشبینی انجام این معامله برای شرکت مقدور نیست.

“وتوکا” اعلام کرده است که با توجه به موارد فوق و با توجه به اینکه افزایش سود شرکت اصلی مطابق اطلاعات ارائه شده تا این تاریخ بر اطلاعات و صورتهای مالی تلفیقی شرکت موثر نیست و نماد معاملاتی این شرکت جهت تغییر اطلاعات تلفیقی در تاریخ ۲۳ تیر ماه ۹۲ متوقف و با دامنه باز مورد معامله قرار گرفته است لذا در روز شنبه ۲۳ شهریور ماه با محدودیت نوسان قیمت بازگشایی می شود
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• negah
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 250

در اصل توسط negah پست شده است View Post
          با سلام.
          من از 190 با این سهم هستم .
          توصیه میکنم کسانی که سهم رو دارند 3 یا 4 ماه دیگه با این سهم سهامداری کنند.

92/4/4

با سلام و عرض تبریک به همراهان صبور در وتوکا

یاد آوری میشود که مجمع سهم برج 7 میباشد تا مجمع و اخبار آن همچنان باسهم خواهم بود.
          [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

با سلام و عرض تبریک به همراهان صبور در وتوکا

یاد آوری میشود که مجمع سهم برج 7 میباشد تا مجمع و اخبار آن همچنان باسهم خواهم بود.
            تبریک به دوست عزیز نگاه

این سهم چالش های فراوانی در 220 تا 240 تومان داشت ... علی رغم اینکه تارگت کاملا بنیادی 360 تومانی و حتی بالاتر داشت ...
            دقیقا همان چالشی که وسپه با 230 تومان دارد

بازدهی اصلی را در وتوکا از دست داده ام به امید روزی که با وسپه این بازدهی از دست رفته را جبران کنم

مجددا به سهاممداران این سهم تبریک میگویم
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• negah
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 250

آریوی عزیز

از اینکه سهم رو در 190 با معرفی شما بیش از 0.5 شناور خریدم باز هم تشکر میکنم.

واز اینکه در وصنا همراه هستیم بسیار خوشحالم مطمئن هستم سهمی را که شما در پرتفوی دارید ارزشمند است.

در صورت نقدینگی جدید حتما وسپه را بررسی مینمایم.
              [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• negah
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 250

صف خرید وتوکا 5 میلیون یعنی حدود 2% شناور سهم.

چه خبر شده تو این سهم .کمی عجیب نیست!!!

دوستان مطلع اگر خبری دارند اطلاع بدهند. با تشکر

نظر

• negah
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 250

صف خرید وتوکا 5 میلیون یعنی حدود 2% شناور سهم.

چه خبر شده تو این سهم .کمی عجیب نیست!!!

دوستان مطلع اگر خبری دارند اطلاع بدهند. با تشکر
                  باعرض معذرت چون امکان ویرایش نبود مجبور به توضیح دادن شدم.
                  صف خرید 5 میلیونی حدود 2 درصد کل سهام شرکت میباشد.

نظر

• مرتضی حسینی
                    عضو جدید
                    • Jul 2025
                    • 10

تیوکا تعدیل خودرا روی کدال دارد667ریل احتمالا.سال 93ودرصورت فروش شرکت متیل. eps. دوبرابرراشاهدخواهیم بود

نظر

• hanny
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 395

بالاخره امروز حجمو دادن هووووووووووووورررررررااااااا

نظر

• رضاخان
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 121

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
                        یکبار گفتم یکبار دیگه هم میگم این سهام اواخر شهریور قیمتی پیدا میکنه که نسبت به امروزش قابل قیاس نیست اگر غیر از این بود خاک بریز رو شصتم. :)
                        اون روزی که من این پیام رو نوشتم 8 تیرماه بود. و 3 روز بعد از این پیام من سهام وتوکا رو باز هم در 302 تومان اضافه کردم به سبدم. یادش بخیر.امروز خوشحالم که پیش بینی هایم درست بود.هم برای خودم هم برای تمام دوستان بورسی. من امروز خارج شدم چون با سودی که از وتوکا کردم قانع شدم. ایشالا که بالاترهم بره و همه سود ببرن.
                        شاد باشید که زندگی فرصت کوتاهی است برای شاد زیستن.
                        [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• amirabbas2012
                          Banned
                          • Oct 2012
                          • 286

در توکا شنیده میشود از محل سود فروش فولاد متیل افزایش سرمایه میدهد و با سود فعلی میتواند بازگشایی شود . عرضه های فعلی و مقاومت 470-500 تومان حائز اهمیت میباشد به خصوص آنکه توکا 100درصد ارز خالص خود را نیز عبود کرده خریداران جدید باید به نکات فوق دقت داشته باشند.
                          مجمع توکا در مهر ماه و تقسیم 35تا45تومان را به همراه خواهد داشت

نظر

• amirabbas2012
                            Banned
                            • Oct 2012
                            • 286

توکا طبق اطلاعیه ای در 2مناقصه شرکت نموده :
                            طراحی و ساخت و راه اندازی کارخانه تغلیظ سنگ آهن به ظرفت 2.4 میلیون تن و ساخت و راه اندازی نورد گرم شماره 2
                            توکا در قالب کنسرسیوم در مناقصه ها شرکت نموده است و در صورت برنده شدن اثرات سودآوری آن در گزارشات اعلام خواهد شد

نظر

• elnino2010
                              عضو جدید
                              • Jul 2013
                              • 10

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
                              اون روزی که من این پیام رو نوشتم 8 تیرماه بود. و 3 روز بعد از این پیام من سهام وتوکا رو باز هم در 302 تومان اضافه کردم به سبدم. یادش بخیر.امروز خوشحالم که پیش بینی هایم درست بود.هم برای خودم هم برای تمام دوستان بورسی. من امروز خارج شدم چون با سودی که از وتوکا کردم قانع شدم. ایشالا که بالاترهم بره و همه سود ببرن.
                              شاد باشید که زندگی فرصت کوتاهی است برای شاد زیستن.
                              اینطوری میخوای میلیاردر بشی!
                              این سهم تازه اول رشدشه

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                کاملا حدسم درست بود.
                                ص نفت کل 2800000سهم خود را فروخت و خلاص شد.از سهامداران بالاي 1درصد حذف شد.
                                ............................................
                                با توجه به اينکه از شنبه دور جديدي از مناسبات سرمايه گذاري در بازار سرمايه اغازخواهد شد.لذا با عنايت به پرتفوي غير بورس وتوکا -اين سهم و امدن شرکتهايش به بورس در اينده وتوکا قيمتهاي بالاي 700تومان را خواهد ديد.
                                فعلا 320تومان پله اول.
                                23خرداد 92 -3ماه 10روز ماه پيش بود.
                                و قيمت سهم220تومان
                                ديروز 3مهر قيمت سهم 496تومان و بيش از 4ميليون صف خريد.بيش از 150درصد بازدهي در 3ماه.

نظر

در حال کار...
                                X