کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز دوشنبه مورخ 1395/04/21 درمحل اصفهان - ميدان آزادي - خيابان هزار جريب -خ ششم ملاصدرا- شرکت توکا فولاد برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
حتوکا امروز باز شد و خوب معامله شد...توسعه توکا هم سهامش را فروخت و تقریبا تموم کرد...اگر بالای 225 تثبیت بشه میتونه بترتیب اهداف 272 و 295 را ببینه.نمودار زیر هم هفتگیه...در نمودار روزانه احتمال یک ریز موج نزولی دیگه هست...اما اگر بره بالای 225 دیگه احتمالش خیلی کم هست که پایین داشته باشه.
سلام دوستان
این اطلاعیه جدید حتوکا در کدال که افشای اطلاعات با اهمیت نام گذای شده -به نظر شما در جهت خرید مفت حق تقدم های استفاده شده نمی باشد؟
یا برداشت من اشتباه است و می تواند مثبت باشد.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
سلام دوستان
این اطلاعیه جدید حتوکا در کدال که افشای اطلاعات با اهمیت نام گذای شده -به نظر شما در جهت خرید مفت حق تقدم های استفاده شده نمی باشد؟
یا برداشت من اشتباه است و می تواند مثبت باشد.
مثبت دیروز و منفی امروز این سهم فکر کنم نحوه ی برداشت از این گزارش بود.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده 1395/04/21 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 206,148 میلیون ریال بهمبلغ 330,000 میلیون ریال ، تعداد 109,776,698 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد 14,075,302 سهم 1000 ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1395/10/14 لغایت تاریخ 1395/10/28 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده است.
با سلام و آرزوی کامروایی
از دوستان کسی عضو بورکس هست؟ چند روزی هست انگار نمای سایت تغییر پیدا کرده و محتویاتش قابل رویت نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید