در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Postخیلی از عزیزان! که به خیال خودشون زرنگ تشریف دارند و امروز خالی کرده اند
از امروز تا شنبه نهایت سعی خودشون رو میکنند که توی دل سهامداران ساده رو خالی کنند( این یک سنت حسنه! است که خیلیها باهاش آشنان)
و توی هفته دیگه پایین تر سوارشده یا شاه ماهی های گروه رو صید کنند
و در این راه از آوردن هیچ خبر منفی و بی اساسی هم خودداری نمیکنند
امیدوارم بهوش باشید فریب نخورید تا بعد افسوس نخورید
بنظر من در یک بازه 0 تا 100 تا پایان سال اکثر سهام تازه به 20 رسیده اند
یا به عبارتی شک ندارم تعدادی از همین گروه از همین قیمت الان رشد 100 درصدی تا پایان سال خواهند داشت
چیز عجیب و دور از ذهنی هم نیست مگر نه اینکه فقط در 3 هفته قشیر 100 درصد رشد کرد و مگر نه اینکه
همین قشیر تازه از الان باید 25 درصد رشدکنه تا به قیمت عرضه اولیه سال پیش برسه
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postمن هم موافقم که فروشنده های دیروز دست به هر کاری می زنند که سهم را پایین بکشند و در قیمتهای پایین جمع کنند . بنابراین اگر صف فروش شد باید پله ای خرید یا اضافه کرد.
حالا یه سری هم که فوف سودجو و فریب کارهستن اومدن و خروجشون وبا تکنیکال توجیه میکنن وچندتا نخاله هم چسبیدن بهشون در صورتی که تکنیکال تو ایران 10درصدم جواب نمیده.
من خودم با نمادهای قندی زندگی کردم وتوسایت شخصیم وهمه جا به قندی ها میشناسنم و کم شده در مورد این نمادها اشتباه کنم و امروز باید بگم شرایط برای رشد مهیا است وفعلا برای خروج زوده واگه نمادها منفی هم شدن نترسیدچون کاملا موقتی است و جای هیچ ترسی نیست شما اگه به معاملات قپیر نگاه میکردید میدیدید که هر ثانیه 50000تا درخواست میومد رو تابلو و محو میشدو این یعنی 50000میلیون پول برای نمادی که 100درصدارزش داره و طرفداراش برای شنبه برنامه ها دارن یکیش خودبنده و دوستان من.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
-
-
درچندروزاخیرحدود22.5میلیون سهم قپیرا(22.5درصدازسهم)دربالای نهصدتومن معامله شده....
حقیقی های گردن کلفت وتازه نفسی واردسهم شدن...
بیشتردوستانی که درسودبودن ازسهم خارج شدن وجای اوناروسهامدارای جدیدی گرفتن...
حقوقی اصلی عرضه کننده سهم یعنی وتوصاازسهم خارج شده وهیچ سهامدارعمده دیگری عرضه کننده نیست...
بااینکه بازاردیروزمثبت بودومثلاسهام قندی بتای منفی دارن ولی اشتیاق خریدسهام های قندی
کاملامشهودبودبه طوری که از6سهم دارای بیشترین ارزش معامله 3سهم قندی بود(به ترتیب قپیراوقصفهاوقزوین)...
بیشترین ارزش معامله سهام بازاربورس دیروزمتعلق به قپیرابابیش از4میلیاردتومن بود....
----------------------------------------------------------------------------------------------------
باوجودمعامله22.5درصدازقپیرادربالای900تومن واشتیاق فراوان خریدکه ازمعاملات روزهای اخیرقپیرا
مشهوده نزول قپیرابه زیر900تومن احتمال بسیارکمی داره ومنفی احتمالی امروز(اگه منفی بشه)
فرصت مناسبی برای خریده.
نظر
-
"قپیرا"، لیدر قندیها در نزولشرکت فرآورده های غذایی و قند پیرانشهر که در میان قندیها از p/e مناسب و خوبی برخوردار می باشد با صف سنگین بالای یک میلیون سهام لیدر گروه قندی در نزول می باشد که البته در دفعه قبل نیز که سهم های قندی روند نزولی خود را شروع کردند سر گروهی متعلق به "قپیرا" بود.
در روند جدید نیز ، از اواخر هفته گذشته شاهد عرضه سنگین سهام در این نماد بودیم که به تبع آن سهم های دیگر نیز از عرضه زیادی برخوردار گشته و بالاخره دیروز بجز نماد "قصفها" همگی به صف فروش رسیدند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post"قپیرا"، لیدر قندیها در نزولشرکت فرآورده های غذایی و قند پیرانشهر که در میان قندیها از p/e مناسب و خوبی برخوردار می باشد با صف سنگین بالای یک میلیون سهام لیدر گروه قندی در نزول می باشد که البته در دفعه قبل نیز که سهم های قندی روند نزولی خود را شروع کردند سر گروهی متعلق به "قپیرا" بود.
در روند جدید نیز ، از اواخر هفته گذشته شاهد عرضه سنگین سهام در این نماد بودیم که به تبع آن سهم های دیگر نیز از عرضه زیادی برخوردار گشته و بالاخره دیروز بجز نماد "قصفها" همگی به صف فروش رسیدند.
ولی حالا همون طور که پر ریسک عزیز هم گفتند لیدر قندی ها قزوینهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postامان از دست این خبرگزاری ها :d قپیرا که لیدر نیست ، مدتی لیدر قندی ها قثابت بود که تا تقی به توقی به این سهم میخورد دیگر سهمهای گروه هم واکنش نشون میدادند
ولی حالا همون طور که پر ریسک عزیز هم گفتند لیدر قندی ها قزوینه
بله امان از بورس نیوز ;)
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ما یه نوسان گرفتیم ولی واقعا سهمای خطرناکی هستن. توی کسری از ثانیه 3 درصد بالا پایین میرن و حتی صف فروش میشن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
قپيرا در اين منطقه تبديل سطوح داشته (950) که بايد حجم معاملات بالابره که تعويض سهامدار رو داريم
هدف اوليه سهم 1600 - 1850 که باز هم اونجا 2 منطقه مقاومتي داريم و اشباع انديکاتورها که بعد از يه اصلاح هدف بعدي گفته ميشه
با افزایش نرخ ارز مرجع در آینده حاشیه سوذ قندیها بدلیل کوچک بودن بشدت افزایش پیدا میکنه
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postدرچندروزاخیرحدود22.5میلیون سهم قپیرا(22.5درصدازسهم)دربالای نهصدتومن معامله شده....
حقیقی های گردن کلفت وتازه نفسی واردسهم شدن...
بیشتردوستانی که درسودبودن ازسهم خارج شدن وجای اوناروسهامدارای جدیدی گرفتن...
حقوقی اصلی عرضه کننده سهم یعنی وتوصاازسهم خارج شده وهیچ سهامدارعمده دیگری عرضه کننده نیست...
بااینکه بازاردیروزمثبت بودومثلاسهام قندی بتای منفی دارن ولی اشتیاق خریدسهام های قندی
کاملامشهودبودبه طوری که از6سهم دارای بیشترین ارزش معامله 3سهم قندی بود(به ترتیب قپیراوقصفهاوقزوین)...
بیشترین ارزش معامله سهام بازاربورس دیروزمتعلق به قپیرابابیش از4میلیاردتومن بود....
----------------------------------------------------------------------------------------------------
باوجودمعامله22.5درصدازقپیرادربالای900تومن واشتیاق فراوان خریدکه ازمعاملات روزهای اخیرقپیرا
مشهوده نزول قپیرابه زیر900تومن احتمال بسیارکمی داره ومنفی احتمالی امروز(اگه منفی بشه)
فرصت مناسبی برای خریده.
خوشنام وباسرمایه خوب وارداین سهم شدن ازجمله آقای ولی خانی که تاجایی پستهاشون رودنبال کردم
قزوین خودشون روفروخته(شایدهنوزتعدادکمی قزوین داشته باشن)وسنگین خودشون ودوستانشون واردقپیراشدن...
ضمناتعجب میکنم که چرااخبارمعمولاغلط بورس نیوزاین قدربرای دوستان جالبه!
نظر
نظر