در اصل توسط aryana پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط Sam1362 پست شده است View Postمن که باهاش ازدواج کردم
مبارکه
در اصل توسط aryana پست شده است View Postوقتی ازدواج کردی و بخوای طلاقشو بدی
اون وقت باید مهریشو سنگین بدی که ما نمیدیم!!!!!!!!!!!
امیدوارم اون روز زود برسه
موفق و پر سود باشینفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postبه پای هم پیر بشین
مبارکه
منم چند وقت دیگه ازدواج موقت میکنم باهاش /:.Heart.:/ که مهریه زیادی هم ندم
امیدوارم اون روز زود برسه
موفق و پر سود باشین[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط Sam1362 پست شده است View Postمن که باهاش ازدواج کردم
علی رغم تحلیل خودم که تا 600 ریزش می کنه امروز حجم معاملات و برگشت چند دقیقه ای سهم چشمم را کور کرد و سنگین خرید کردم. کاش چند دقیقه صبر می کردم. بازار سهام ایرانه دیگه خیلی وقتها از تحلیل خارج می شه. البته سفارش روی منفی 4 را وقتی وارد کردم که روی 7020 ریال معامله می شد.
نظر
-
همین الان تماسی داشتم با امور سهام شیران
گفتن ممنوعیت صادرات شایعه است
ما هیچ مشکلی برای صادرات نداریم
خودتون هم تماس بگیرید
نظر
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postهمین الان تماسی داشتم با امور سهام شیران
گفتن ممنوعیت صادرات شایعه است
ما هیچ مشکلی برای صادرات نداریم
خودتون هم تماس بگیرید
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postتو سایت گمرگ هم این بخشنامه وجود داره
http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/...7-642fe5a1b2f8
این چیزی بود که امور سهام به من گفت
نظر
-
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postالبته میتونید خودتون هم تماسی داشته باشید
این چیزی بود که امور سهام به من گفت"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاز فروش شرکت کاغذ پارس خبری نیومده؟فقط این میتونه فروشنده ها رو فراری بده و خریدار بیاره
فردا به امید خدا ساعت 10 صبح نامه ها باز میشه
اینطور که منشی مدیرعامل گفت تا حالا چندین پیشنهاد دریافت کردند
در ضمن گفتند اگر به فروش بره سهم برای تعدیل بسته میشه
نظر
-
-
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postزنگ زدم امور سهام شیران گفت شایعه است ما مشکل صادرات نداریم خوتان هم زنگ بزنید
نظر
نظر