ژاپنی ها چقدر شبیه ایرانی ها هستند!!!
>ژاپن که بودم یه روز دوشنبه رفتم سر کار دیدم تو خیابون پر پلیس و شلوغه؛ وضع غیر عادی بود. یه کم پرس و جو کردم دیدیم یکی خودکشی کرده.
>
>البته اینقدر تو ژاپن خودکشی زیاد بود که دیگه خیلی جای تعجب نداشت. پرسیدم: چرا طرف خودکشی کرده؟ فهمیدم طرف مهندس پیمانکار یه ساختمان بوده. قرار بود روز جمعه ساختمان رو طبق قرارداد تحویل صاحبش بده.
>>روز جمعه ساختمان کارش تموم نشده بود مهندس پیمانکار از صاحب ساختمان دو روز شنبه و یکشنبه مهلت میخواد که ساختمان رو ساعت هشت روز دوشنبه اول روز کاری بهش تحویل بده.
>>تو این ۴۸ ساعت مهندس و تیمش هر کاری میکنند نمیتوانند کارهای نیمه تمام ساختمان رو تمام کنند و ساختمان رو آماده تحویل کنند.
>>روز دوشنبه که صاحب ساختمان برای تحویل خونه میاید با جسد حلق آویز شده مهندس پیمانکار مواجه میشه. حالا نکته جالب اش می دونی واسه من چی بود؟
>>این ساختمان فقط نصب پریز برق و نظافتش مونده بود. به دوستان ژاپنی به تعجب میگفتم این چه آدمی بود خب چرا خودکشی کرده برای همچین موضوع کوچکی. این دیگه خودکشی نداره که.
>>آنها با دهان باز نگاه میکردند میگفتند خودکشی نداره؟ این آینده شغلیاش به پایان رسیده بود. دو بار زیر قولش زده دیگه کسی بهش کار نمیداد
>>
>>چقدر شبیه ایرانیان هستند!!!!؟
>Great JAPANESEProverb:
>>
>>>"If one can do it, U too can do it,
>>>If none can do it, U must do it."
>>>
>>>شعار بزرگ ژاپنیها:
>>>اگر یک نفر می تواند کاری را انجام دهد, تو هم می توانی آن را انجام دهی.
>>>اگر هیچ کس نمی تواند کاری را انجام دهد, تو باید آن را انجام دهی.
>>>
>>>
>>>Its IRANIAN Version:
>>>
>>>"If one can do it, let him do it.
>>>If none can do it, why waste our time on it!!!!"
>>>
>>>نسخه ایرنی این شعار:
>>>اگر کسی می تواند کاری را انجام دهد, اجازه بده آن را انجام دهد.
>>>اگر کسی نمی تواند کاری را انجام دهد, چرا ما وقتمان را برای آن تلف کنیم؟!!!
>ژاپن که بودم یه روز دوشنبه رفتم سر کار دیدم تو خیابون پر پلیس و شلوغه؛ وضع غیر عادی بود. یه کم پرس و جو کردم دیدیم یکی خودکشی کرده.
>
>البته اینقدر تو ژاپن خودکشی زیاد بود که دیگه خیلی جای تعجب نداشت. پرسیدم: چرا طرف خودکشی کرده؟ فهمیدم طرف مهندس پیمانکار یه ساختمان بوده. قرار بود روز جمعه ساختمان رو طبق قرارداد تحویل صاحبش بده.
>>روز جمعه ساختمان کارش تموم نشده بود مهندس پیمانکار از صاحب ساختمان دو روز شنبه و یکشنبه مهلت میخواد که ساختمان رو ساعت هشت روز دوشنبه اول روز کاری بهش تحویل بده.
>>تو این ۴۸ ساعت مهندس و تیمش هر کاری میکنند نمیتوانند کارهای نیمه تمام ساختمان رو تمام کنند و ساختمان رو آماده تحویل کنند.
>>روز دوشنبه که صاحب ساختمان برای تحویل خونه میاید با جسد حلق آویز شده مهندس پیمانکار مواجه میشه. حالا نکته جالب اش می دونی واسه من چی بود؟
>>این ساختمان فقط نصب پریز برق و نظافتش مونده بود. به دوستان ژاپنی به تعجب میگفتم این چه آدمی بود خب چرا خودکشی کرده برای همچین موضوع کوچکی. این دیگه خودکشی نداره که.
>>آنها با دهان باز نگاه میکردند میگفتند خودکشی نداره؟ این آینده شغلیاش به پایان رسیده بود. دو بار زیر قولش زده دیگه کسی بهش کار نمیداد
>>
>>چقدر شبیه ایرانیان هستند!!!!؟
>Great JAPANESEProverb:
>>
>>>"If one can do it, U too can do it,
>>>If none can do it, U must do it."
>>>
>>>شعار بزرگ ژاپنیها:
>>>اگر یک نفر می تواند کاری را انجام دهد, تو هم می توانی آن را انجام دهی.
>>>اگر هیچ کس نمی تواند کاری را انجام دهد, تو باید آن را انجام دهی.
>>>
>>>
>>>Its IRANIAN Version:
>>>
>>>"If one can do it, let him do it.
>>>If none can do it, why waste our time on it!!!!"
>>>
>>>نسخه ایرنی این شعار:
>>>اگر کسی می تواند کاری را انجام دهد, اجازه بده آن را انجام دهد.
>>>اگر کسی نمی تواند کاری را انجام دهد, چرا ما وقتمان را برای آن تلف کنیم؟!!!
نظر