به امید خدا باید به زودی حرکت خوب این دو سهم که به نظرم شگفتی های نیمه دوم بنامیم بی راه نگفتیم شروع میشه با فروکش کردن تب قندی ها و معدنی ها درز واقع فیتیله روشن خواهد شد امروز یه پله 14000سهمی خرید داشتم و البته کمی کمتر در نماد غمارگ.
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
دوستان بخاطر خرید اخیر در دو نماد غبشهر وغمارگ اعتقاد به برتری در نمیه دوم ندارم بلکه دلایلم اون مسایلی است که ترغیب به خرید و ورود کرده و اون چیزی نیست مگر گزارش ای کدال این دو شگفتی ساز نیمه دوم و شرایط تورمی وانحصاری وبنیادی خوب وافق های افزایش سرمایه پیش رو و.......!!!آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/09/19, 11:58.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
بدون شرح کدالی:
ميانگين نرخ هر دلار آمريکا بابت واردات مواد اوليه اصلي )روغن خام مصرفي( و مواد بسته بندي )عمدتا ورق حلب( در شش ماهه دوم سال مورد گزارش معادل 000 ر 13 ر مفروض گرديده است ليکن، در شش ماهه اول
سال مورد گزارش، واردات مواد اوليه و بسته بندي عمدتا با نرخ هر دلر 260 ر 12 ر صورت گرفته است. دليل افزايش نرخ ارز مزبور در صورت سود و زيان پيش بيني شده، افشاء نگرديده است
در بودجه مورد گزارش، هزينه هاي مالي به مبلغ 75 ميليارد ر فرض گرديده که نسبت به همگن شده 6 ماهه اول سال مالي پيش بيني شده به ميزان 26 درصد فزوني يافته است. تحقق هزينه هاي مالي به شرح فوق، منوط به اخذ
تسهيلت جديد در شش ماهه دوم سال مالي مورد گزارش به منظور تامين منابع مالي مورد نياز سرمايه در گردش شرکت مي باشد.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
بدون شرح کدالی:
دليل تعديل به شرح ذيل مي باشد:
1- حذف بخش عمده اي از تخفيفات روغن به مشتريان به دليل تغيير شرايط بازار.
2- انجام چند خريد روغن خام در مقاطعي که روغن خام بطور موقت کاهش قيمت د اشته است.
3- کاهش هزينه هاي مالي در نتيجه تبديل بخش عمده اي از فروشهاي نسيه به نقد. و همچنين کاهش موجوديها به دليل شرايط تحريم.
4- توليد محصولتي که حاشيه سود باليي دارند و حذف محصولت با حاشيه فروش پايين
% کاهش حاشيه فروش خرده فروشي به ميزان 5
تبديل بخش عمده اي از فروشهاي نسيه به فروش نقدو در نتيجه کاهش هزينه هاي مالي
خريدهاي موردي ارزان قيمتسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
بدون شرح کدالی:
مطابق با اطلاعات ارائه شده ، در شش ماهه اول سال مالي 91 (
ضمنا بنا بر اعلم شرکت براي پيش بيني سالنه سال مالي 91 نرخ برابري دلر مبلغ 13،000 ر در نظر گرفته شده است.
6(: مطابق با اطلعات دريافتي، سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي ساليانه سال مالي 91 ، به ازاي هر سهم مبلغ 1،500 ر مي باشد. شايان ذکر است مبلغ مذکور در اطلعات قبلي 660 ر بوده است. (
7(: شرکت در نظر دارد طي سال مالي جاري افزايش سرمايه اي به ميزان 75 درصد از محل سود انباشته انجام دهد. اين افزايش سرمايه در حال حاضر در مرحله تهيه گزارش توجيهي افزايش سرمايه توسط شرکت مي باشد. (
8( : ساير توضيحات شرکت بشرح ذيل مي باشد: (
1- بهاي تمام شده روغن خام مصرفي براي ماههاي تير و مرداد و بخشي از شهريور بر اساس بهاي تمام شده موجودي روغن خام و نرخهاي سفارشات در راه که قيمت آنها نهايي شده است براورد شده است و براي بقيه سال بصورت 50 % واردات با
نرخ 13000 ر و 50 % بر اساس نر خهاي خريد روغن از داخل به قيمتهاي فعلي در نظر گرفته شده است.
2- با توجه به اينکه شرکت در نظر دارد شرکت پخش مستقل راه اندازي نمايد، در هزينه هاي توزيع و فروش شش ماهه دوم ، مبلغي بعنوان هزينه هاي شرکت پخش پيش بيني شده است. )با توجه به استخدام افراد جديد براي شرکت پخش ، هزينه ها ي
توزيع و فروش افزايش مي يابند.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهمچنان منتظر رشد اینها هستیم ....گروه روغن ...با پی برای 3..البته اینم بگم بر سال 92 احتمال زیاد اول کاری سود پایین اعلام کنند ..از حالا بگیم بعدا کسی نگه تعدیل منفی دادن از این حرفها ..البته اینم یک احتماله ..فعلا حد ضرر 890 سر جاش هست ..
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postپر ریسک جان. بنا به شنیده هایی که از یک منبع آگاه از خود اعضای شرکت دارم... گفتند منتظر باشید که سال آینده تا 2000 هم خواهیم رفت... اگرچه که همیشه تاکیید بر اینه که نباید به شایعات توجه کرد... ولی یه ضرب المثل هم هست که میگه تا نباشد چیزکی!!!;)... فکر میکنم با توجه به افزایش سرمایه و ادغام دوشرکت روغنی مارگارین و بهشهر.. اتفاقاتی در جریان هست ولی در یه بازه زمانی 1 تا 1.5 ساله;)..انشاالهه
در ضمن دوست من حواست به غگل هم باشه بازی عجیبی برا این یکی هم می بینم ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحد ضرر رو برا همین گذاشتیم....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحد ضرر رو برا همین گذاشتیم....
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postوالا من اصلا جرات نمیکنم طرف این جور سهمها با این شناوری پایین برم.. کل سهامی که دست اشخاص حقیقی 3% حدود 1میل سهمه..اگه صف فروش بشه دیگه فقط خدا باید به دادت برسه تا فروش بره
در اخر هر دوستی روش مشخصی در خرید فروش دارد وبه روش اصول همه دوستان ما احترام میزاریم.....
نظر
-
کلا تو سهمهایی که شناور کم هست دستورات خرید و فروش هم گاها عجیب میشوند اما خوب چیزی که مشخص هست با اینکه خیلی به غمارگ علاقه دارم میگم غبشهر یه چیز دیگست اول غبشهر بعدا غمارگ هر چنئ هر دو عالی هستنددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postکلا تو سهمهایی که شناور کم هست دستورات خرید و فروش هم گاها عجیب میشوند اما خوب چیزی که مشخص هست با اینکه خیلی به غمارگ علاقه دارم میگم غبشهر یه چیز دیگست اول غبشهر بعدا غمارگ هر چنئ هر دو عالی هستند
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postکلا تو سهمهایی که شناور کم هست دستورات خرید و فروش هم گاها عجیب میشوند اما خوب چیزی که مشخص هست با اینکه خیلی به غمارگ علاقه دارم میگم غبشهر یه چیز دیگست اول غبشهر بعدا غمارگ هر چنئ هر دو عالی هستندصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سلام دوستان.
هاتف راد هستم.این سهم برای بلندمدت خوبه.تومجمع بیسکوییت گرجی ازنماینده سرمایه گذاری ملی درباره غبشهرپرسیدم
بنده خدا گفت وضع شرکت خوبه اما من اشتباه کردم نخریدم.سهم650 تومان معامله میشد.
درباره افزایش سرمایه گفت:چون سهامدارعمده شرکت خارجی(صافولای عربستان)است بورس ودولت زیاد مایل نیستند شرکت هایی که سهام داران عمده آن خارجی هستند
سرمایه شان زیاد شودوقدرتمند شوند.
به امورسهام زنگ زدم گفت که فعلا ازافزایش سرمایه خبری نیست.
اما همچنان این سهم رابرای بلند مدت می پسندم.
سپاس ازهمه دوستان که درباره این سهم می نویسند.
نظر
نظر