صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

به امید خدا باید به زودی حرکت خوب این دو سهم که به نظرم شگفتی های نیمه دوم بنامیم بی راه نگفتیم شروع میشه با فروکش کردن تب قندی ها و معدنی ها درز واقع فیتیله روشن خواهد شد امروز یه پله 14000سهمی خرید داشتم و البته کمی کمتر در نماد غمارگ.
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

همچنان منتظر رشد اینها هستیم ....گروه روغن ...با پی برای 3..البته اینم بگم بر سال 92 احتمال زیاد اول کاری سود پایین اعلام کنند ..از حالا بگیم بعدا کسی نگه تعدیل منفی دادن از این حرفها ..البته اینم یک احتماله ..فعلا حد ضرر 890 سر جاش هست ..

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

دوستان بخاطر خرید اخیر در دو نماد غبشهر وغمارگ اعتقاد به برتری در نمیه دوم ندارم بلکه دلایلم اون مسایلی است که ترغیب به خرید و ورود کرده و اون چیزی نیست مگر گزارش ای کدال این دو شگفتی ساز نیمه دوم و شرایط تورمی وانحصاری وبنیادی خوب وافق های افزایش سرمایه پیش رو و.......!!!
        آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/09/19, 11:58.

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

بدون شرح کدالی:

ميانگين نرخ هر دلار آمريکا بابت واردات مواد اوليه اصلي )روغن خام مصرفي( و مواد بسته بندي )عمدتا ورق حلب( در شش ماهه دوم سال مورد گزارش معادل 000 ر 13 ر مفروض گرديده است ليکن، در شش ماهه اول
          سال مورد گزارش، واردات مواد اوليه و بسته بندي عمدتا با نرخ هر دلر 260 ر 12 ر صورت گرفته است. دليل افزايش نرخ ارز مزبور در صورت سود و زيان پيش بيني شده، افشاء نگرديده است

در بودجه مورد گزارش، هزينه هاي مالي به مبلغ 75 ميليارد ر فرض گرديده که نسبت به همگن شده 6 ماهه اول سال مالي پيش بيني شده به ميزان 26 درصد فزوني يافته است. تحقق هزينه هاي مالي به شرح فوق، منوط به اخذ
          تسهيلت جديد در شش ماهه دوم سال مالي مورد گزارش به منظور تامين منابع مالي مورد نياز سرمايه در گردش شرکت مي باشد.

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

بدون شرح کدالی:

دليل تعديل به شرح ذيل مي باشد:
            1- حذف بخش عمده اي از تخفيفات روغن به مشتريان به دليل تغيير شرايط بازار.
            2- انجام چند خريد روغن خام در مقاطعي که روغن خام بطور موقت کاهش قيمت د اشته است.
            3- کاهش هزينه هاي مالي در نتيجه تبديل بخش عمده اي از فروشهاي نسيه به نقد. و همچنين کاهش موجوديها به دليل شرايط تحريم.
            4- توليد محصولتي که حاشيه سود باليي دارند و حذف محصولت با حاشيه فروش پايين
            % کاهش حاشيه فروش خرده فروشي به ميزان 5
            تبديل بخش عمده اي از فروشهاي نسيه به فروش نقدو در نتيجه کاهش هزينه هاي مالي
            خريدهاي موردي ارزان قيمت

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

بدون شرح کدالی:

مطابق با اطلاعات ارائه شده ، در شش ماهه اول سال مالي 91 (
              ضمنا بنا بر اعلم شرکت براي پيش بيني سالنه سال مالي 91 نرخ برابري دلر مبلغ 13،000 ر در نظر گرفته شده است.
              6(: مطابق با اطلعات دريافتي، سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي ساليانه سال مالي 91 ، به ازاي هر سهم مبلغ 1،500 ر مي باشد. شايان ذکر است مبلغ مذکور در اطلعات قبلي 660 ر بوده است. (
              7(: شرکت در نظر دارد طي سال مالي جاري افزايش سرمايه اي به ميزان 75 درصد از محل سود انباشته انجام دهد. اين افزايش سرمايه در حال حاضر در مرحله تهيه گزارش توجيهي افزايش سرمايه توسط شرکت مي باشد. (
              8( : ساير توضيحات شرکت بشرح ذيل مي باشد: (
              1- بهاي تمام شده روغن خام مصرفي براي ماههاي تير و مرداد و بخشي از شهريور بر اساس بهاي تمام شده موجودي روغن خام و نرخهاي سفارشات در راه که قيمت آنها نهايي شده است براورد شده است و براي بقيه سال بصورت 50 % واردات با
              نرخ 13000 ر و 50 % بر اساس نر خهاي خريد روغن از داخل به قيمتهاي فعلي در نظر گرفته شده است.
              2- با توجه به اينکه شرکت در نظر دارد شرکت پخش مستقل راه اندازي نمايد، در هزينه هاي توزيع و فروش شش ماهه دوم ، مبلغي بعنوان هزينه هاي شرکت پخش پيش بيني شده است. )با توجه به استخدام افراد جديد براي شرکت پخش ، هزينه ها ي
              توزيع و فروش افزايش مي يابند.

نظر

• behnam1480
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 432

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                همچنان منتظر رشد اینها هستیم ....گروه روغن ...با پی برای 3..البته اینم بگم بر سال 92 احتمال زیاد اول کاری سود پایین اعلام کنند ..از حالا بگیم بعدا کسی نگه تعدیل منفی دادن از این حرفها ..البته اینم یک احتماله ..فعلا حد ضرر 890 سر جاش هست ..
                پر ریسک جان. بنا به شنیده هایی که از یک منبع آگاه از خود اعضای شرکت دارم... گفتند منتظر باشید که سال آینده تا 2000 هم خواهیم رفت... اگرچه که همیشه تاکیید بر اینه که نباید به شایعات توجه کرد... ولی یه ضرب المثل هم هست که میگه تا نباشد چیزکی!!!;)... فکر میکنم با توجه به افزایش سرمایه و ادغام دوشرکت روغنی مارگارین و بهشهر.. اتفاقاتی در جریان هست ولی در یه بازه زمانی 1 تا 1.5 ساله;)..انشاالهه

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                  پر ریسک جان. بنا به شنیده هایی که از یک منبع آگاه از خود اعضای شرکت دارم... گفتند منتظر باشید که سال آینده تا 2000 هم خواهیم رفت... اگرچه که همیشه تاکیید بر اینه که نباید به شایعات توجه کرد... ولی یه ضرب المثل هم هست که میگه تا نباشد چیزکی!!!;)... فکر میکنم با توجه به افزایش سرمایه و ادغام دوشرکت روغنی مارگارین و بهشهر.. اتفاقاتی در جریان هست ولی در یه بازه زمانی 1 تا 1.5 ساله;)..انشاالهه
                  حد ضرر رو برا همین گذاشتیم....

در ضمن دوست من حواست به غگل هم باشه بازی عجیبی برا این یکی هم می بینم ..

نظر

• behnam1480
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 432

والا من اصلا جرات نمیکنم طرف این جور سهمها با این شناوری پایین برم.. کل سهامی که دست اشخاص حقیقی 3% حدود 1میل سهمه..اگه صف فروش بشه دیگه فقط خدا باید به دادت برسه تا فروش بره

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

جناب جعفرآقا غگل رو به اردرهای خریدش نگاه میکنیم وحشت میکنیم فرق اردر اول با دومی حدود 20 درصده یعنی اگه توش گیر کنی فقط باید حرص بخوری بنظر من این سهمهارو زمانی باید واردش شد که اطلاعات رانتی داشته باشی و بدونی سهامدار عمده بازیش کی شروع میشه و کی تموم میشه البته ممکنه این سهمها درصد بالایی هم سود بدن اما من یکی نه حسرتشو میخورم نه واردش میشم .

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                        والا من اصلا جرات نمیکنم طرف این جور سهمها با این شناوری پایین برم.. کل سهامی که دست اشخاص حقیقی 3% حدود 1میل سهمه..اگه صف فروش بشه دیگه فقط خدا باید به دادت برسه تا فروش بره
                        بنیادی اونقدر قوی هست که بشه تا 10 سال هم باهاش سهامداری کرد ..اصل اول خرید من در سهام اینه که اگر سهمم برا چند سال هم بسته موند ارزش سهامداری داشته باشه ..زیاد نه ..چند هزرا تا ...شاید سود خوبی داد ..

در اخر هر دوستی روش مشخصی در خرید فروش دارد وبه روش اصول همه دوستان ما احترام میزاریم.....

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

کلا تو سهمهایی که شناور کم هست دستورات خرید و فروش هم گاها عجیب میشوند اما خوب چیزی که مشخص هست با اینکه خیلی به غمارگ علاقه دارم میگم غبشهر یه چیز دیگست اول غبشهر بعدا غمارگ هر چنئ هر دو عالی هستند
                          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• behnam1480
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 432

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                            کلا تو سهمهایی که شناور کم هست دستورات خرید و فروش هم گاها عجیب میشوند اما خوب چیزی که مشخص هست با اینکه خیلی به غمارگ علاقه دارم میگم غبشهر یه چیز دیگست اول غبشهر بعدا غمارگ هر چنئ هر دو عالی هستند
                            غبشهر از سال 89 تا 90 سرمایه سهامدارانش رو 2 برابر کرده... سال 90 تا 91 هم همینطور... و سهامداران 91 تا 92 هم تاریخ سنوات قبل برایشان تکرار خواهد شد;).. البته وبشهر هم واقعا سهم خوبیه ..یه نگاه به نمودار 5 ساله اش بندازید.. پدر بنده سال 75 تعداد 1000 سهم وبشهر خریدند الان فقط با افزایش سرمایه های خود شرکت و یا سهام جایزه به 15000 رسیده یعنی بطور متوسط هر سال 100% افزایش داشته گرچه 1000 سهم سال 75 که قیمتش 800 تومان بوده پول زیادی بوده ولی خب علاوه بر افزایش تعداد سهام سالیانه... سود شرکت رو هم دریافت میکرده

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                              دوست عزیر من هم از هردویشان دارم ولی بازار غمارگ را پر پتانسیل تر و بیشتر دوست دارد.نقد شوندگی غمارگ هم بیشتر است!!!!
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• rad
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 557

سلام دوستان.
                                هاتف راد هستم.این سهم برای بلندمدت خوبه.تومجمع بیسکوییت گرجی ازنماینده سرمایه گذاری ملی درباره غبشهرپرسیدم
                                بنده خدا گفت وضع شرکت خوبه اما من اشتباه کردم نخریدم.سهم650 تومان معامله میشد.
                                درباره افزایش سرمایه گفت:چون سهامدارعمده شرکت خارجی(صافولای عربستان)است بورس ودولت زیاد مایل نیستند شرکت هایی که سهام داران عمده آن خارجی هستند
                                سرمایه شان زیاد شودوقدرتمند شوند.
                                به امورسهام زنگ زدم گفت که فعلا ازافزایش سرمایه خبری نیست.
                                اما همچنان این سهم رابرای بلند مدت می پسندم.
                                سپاس ازهمه دوستان که درباره این سهم می نویسند.

نظر

در حال کار...
                                X