فردا صف خریدش میکنیم
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط satyr پست شده است View Postفردا صف خریدش میکنیمدر اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Postدوستان خوبم یه نکته که تو ذهنمه می گم فارغ از هر نمودار و خبری...
روغنیها هنوز کار دارن تا وارد روند صعود بشن...
چون تو ماه های اخیر زیاد تو چشم بودند...تا وقتی خرده سهامداران حقیقی رو خسته نکنن و خروج ها کامل نشه حرکتی درکار نیست...
پس پیشنهاد می دم :
1. اگر تصمیمی به ماندن دارید به روش های خرید پله ای یا نوسانگیری افزایش سهم دهید...
2. والا تا آغاز زمان صعود از ورود خودداری نمایید...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده استپس چی شد؟=))=))=))بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
از دوستای عزیز خواهش میکنم این تاپیک رو مثل تالار بورس نکنید
-------------------------
من صف میکنم ... فردا هر نفری 1000 تا اوردر خرید بذاریم صف خریدش بکنیم
من رنج زدم ... تو چرا رنج منفی زدی ...
-----------------------------------
سهمی که بنیادی درستی نداره حتی یک ریال هم نباید بابتش سرمایه گذاری کرد
هر وقت هم به این نتیجه رسیدیم که سهم پتانسیل بنیادی برای رشد نداره و نقاط ضعفش بیشتر از نقاط قوتش هست حتی یک لحظه در خروج سهم درنگ نمیکنیمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postغبشهر
خب در مورد غبشهر باید بگم منتظر بودم نزدیک 880 بشه تا خیالم از بابت اصلاح کامل راحت بشه ولی با معاملات چهارشنبه ای پس شاید برای حداقل یکهفته ای که من منتظر اصلاح سایر سهمهای گروه هستم این بخواد وضعیت تثبیت و نوسان روی 940 تا 1000 را انجام بده. در هر صورت در صورتی که این پایین بیاد من حتما میخرم. ( کف نهایی سهم 800 هست ولی خیلی بعید میدونم اینو ببینه ). رشد سهم پس از قرارگیری روی 1000 رسما شروع و با شکست و با عبور از 1130 رالی سرعتی شروع میشه ! من رشد بالای 100% واسه این سهم و کلا گروهش متصورم.
چارتش هم از منظر من به این شکل هست :
...ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده استخوب راست مي گه پس چي شد من هم منتظر بودم ببينم مي خواد صف شه يكمي بخرم تا كمكي هم شده باشه ولي معاملات امروز بد نبود تازگي ها خيلي درباره غبشهر حرف مي زنن و ارزنده بودنش
نظر
-
در اصل توسط satyr پست شده است View Postفردا صف خریدش میکنیمدر اصل توسط satyr پست شده است View Postحتما دلیلی داشته که حرکتی نکردیم باید بیام همشو بگم ؟
اگه قراره کسی یک روز صف خرید یا فروش کنه بعد فرداش بگه انصراف و تغییر نظر دادم پس لطفا کلا در این زمینه ها اظهار نظری نکنه.
تحلیل دارید بایید ارائه کنید. در غیر اینصورت لطفا خواننده باشید. ما اینجا بر طبق تحلیل میگیم کی مثبت هست کی منفی هست. میزان اشتباه و خطا هم وجود داره و وحی منزل نیست. کسی هم خواست میتونه از پیش بینی های ما استفاده یا سو استفاده کنه !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
دوستان عزیز این شاخص گروه غذایی مشکوک می زنه در حد المپیک. همه جوره خبر از صعود میده. راه بیفته طوفانی بر پا میشه
نظر
-
حذف تدریجی ارز مرجع
در این باره، مجیدرضا حریری، رییس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران نیز به خبرنگار «دنیایاقتصاد» گفت: اساسا برنامه دولت، حذف تدریجی ارز مرجع از کالاهای اساسی است که در گام اول نیز، اقلامی چون برنج، روغن و گوشت در دستور کار قرار گرفتهاند. او در واکنش به اینکه برخی مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت از جمله مدیرکل تامین و توزیع این وزارتخانه اعلام کردهاند که قرار نیست ارز مرجع از این کالاها حذف شود، بلکه قرار است این کالاها هم ارز مرجع بگیرند و هم ارز مبادلهای، تصریح کرد: به واقع این بدترین کار است، چون چندنرخی بودن بدترین آسیب را به بازار کالاهای اساسی میزند؛ ضمن اینکه اساسا ناظران بازار از کجا میخواهند بفهمند که یک کالا، کی با ارز مرجع وارد شده و کی با ارز مبادلهای؟! عضو هیات نمایندگان اتاق تهران معتقد است که دولت به تدریج به سمت حذف ارز مرجع از کالاهای اساسی پیش میرود، اما تنها کالایی که ممکن است همچنان ارز مرجع بگیرد و مشکلی برایش پیش نیاید، گندم است، زیرا دولت اساسا نمیتواند نیاز همه نانواییها را با ارز مبادلهای تامین کند.لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
هر جوري نمودارشو نگاه ميكنم................سهم بايد رشد كنه.
از نگاه اليوتي............ يكي از اهداف موج 5 نسبت 127 و يا 162 فيبوناچي.....كه قيمت با برخورد با نسبت 127 متوقف شده.
اين در حاليه كه خط روند نزولي خودشو شكونده و يه پولبك كوچوليي هم روش داشته.
انصافا نرخ 1015 محكم بشكونه و پايانيش با حجم خوب بالاي 1015 ببنده...........صعودش بالاي 70 درصد قطعيه!!
نظر
-
امشب تو اخبار 20:30 نشون میداد که یکسری عمده فروش بدجور..................روغنهارو احتکار کرده بودن..............دوستان بهتر میدونن که عمده فروشها بخاطر خرید سنگینشون....... معمولا از شرکتها اخبار دست اولی بهشون میرسه!!!
جالب ماجرا اینجا بود که روی روغنها آرم شرکتهای دوقلو..............کاملا مشهود بود.
والله راضی به گرون شدن مایحتاج مردم نیستم...................ولی ببنظر میرسه...........افزایش نرخ محصولات این دو شرکت............ کم کم باید به گوش برسه!!!
نظر
نظر