صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

وقتی به بررسی بنیادی سهام این روزها بنشینی هر چی بالا پایین کنی نهایتا به حرف پرریسک میرسی و اون اینکه غبشهر بالا نیاد هیچکی هیج جا نمیره.

ولی خوب غبشهر با رشد سود آوری خیره کننده و عدم مشکل بنیادی وو پوشش فول و احتمال تعدیلی دوباره مجمع نزدیک و سود نقدی خوب با توجه به مدت زمان دریافت سود و افزایش سرمایه 75 درصدی از انباشته رشد نمیکنه و صف فروشه.خوب یادم نیست این جمله از بافت بود یا کسه دیگه ولی میگفت بازار رو یه فرد دیوانه روان پریش در نظر بگیر واقعا این جمله بعد از اینکه خوندم شد شعار و ذهن من و چقدر سوداوربود همین چند کلمه برام.واقعیت همینه که بازار چندان منطق و شعور درست حسابی نداره از حقیقی گرفته تا حقوقی که این بازار رو میسازه وگرنه سهم با قیمت به درامد 3.33رو چرا باید بفروشه بره سهم دلاری هر چند خوب یا ........بخره که در آینده میخواد به جایی که غبشهر الان هست برسه خوب منم که خدا بهم عقل داده به این دیوانه کاری ندارم میخرم و بی خیال بازار میرم سود میگیرم و با رشد ارزش دارایی ها قیمت سهم و بخواد و نخواد 3 تا 4 برابر خواهم دید چون الان ارزش صاحبان سهام غبشهرم تنها 2 برابر قیمتش هست ولی همون فولاد وفملی و .....که همه خوب هستن میخوان بعد تعدیل قیمت به درامدشون وتازه بیارن حول حوالی 3.5 تا 4 وشایدم 5 و ارزش بازارشون حتی تا 5 برابر ارزش روز دارای هاشون هست پس واقعا عاقلانه نیست که برم سهم دیگه ای بخرم اونم با استرس و هر روز کنترزل بازار و اخبارش بنابراین الان میفهمم اصرار پرریسک واسه چی هست و چی میگه......
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

اینم سیگنال خرید اخیر غبشهر که هنوز معتبره.....

نظر

• parvaz
        عضو فعال
        • Feb 2010
        • 555

[quote=سعید پور احمدی;261185]اینم سیگنال خرید اخیر غبشهر که هنوز معتبره.....

امیدوارم مثه سیگنال شدوصت باشه . یه کله مثبت بوده این چند روزه

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

سعید پور احمدی عزیز شما استاد من هستید ولی به نظر من اگر به این حمایتش جواب نده دیگه به سهم نمیشه اتکا کرد. در مورد سیگنال خرید هم به نظر من سیگنال فروش بر روی میانگین متحرک ها کند و سریع داده. اخیرا هم که میانگیم متحرک کوتاه مدت رو هم داره به پایین میشکونه.

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            سعید پور احمدی عزیز شما استاد من هستید ولی به نظر من اگر به این حمایتش جواب نده دیگه به سهم نمیشه اتکا کرد. در مورد سیگنال خرید هم به نظر من سیگنال فروش بر روی میانگین متحرک ها کند و سریع داده. اخیرا هم که میانگیم متحرک کوتاه مدت رو هم داره به پایین میشکونه.

دکتر جان بنیادیش اجازه افت نمیده. تا همینجا هم با صد جور پدرسوخته بازی سهم رو پایین کشیدن. اینجا برای خرید و کم کردن میانگین مناسبتره تا خروج
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

جناب دکتر بورسی عزیز ما اینجا شاگردی میکنیم ولی من تو قسمتی که بیضی رنگی کشیدم واضح سیگنال کرفتم و باند پایین بولینگر جمع شده که اینو تجربی جهش مثبت قیمتی میبینم.
              آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/04, 02:03.

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

در مورد نمودار استوکاستیک جناب دکتر شما سیگنال فروش گرفتی ولی من هنوز نگرفتم و در دو دایره آبی سگنال خرید دارم ودایره زردم تکمیل نشده!!

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                  جناب دکتر بورسی عزیز ما اینجا شاگردی میکنیم ولی من تو قسمتی که بیضی رنگی کشیدم واضح سیگنال کرفتم و باند پایین بولینگر جمع شده که اینو تجربی جهش مثبت قیمتی میبینم.
                  درست میفرمائید ولی در استوکاستیک و میانگین 14 روزه را ملاخظه بفرمائید سیگنالی برعکس میده. به هر حال ممنون از توجهتون و میدونم این عبشهر اصلا تکنیکال حالیش نیست! تنها زور سههام دار عمده حالیشه!!! خخخخ

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

جناب دکتر وقتی گپ داریم نمیشه به میانگین متحرک و سیگنالهاش اعتماد کرد مگر اینکه دو بار با یک زاویه تقریبا تکرار بشه کپ های صورتی رو با سیگنال در نقطه 1 دایره قرمز و سپس سیگنال خروج دایره قرمز 2 که تایید شده و اونجا اتفاق که باید بیفته افتاده در در مورد نمودار غبشهر مقایسه کنید.خوب حالا بیاید نقطه 1 دایره قرمز که شما sellدیدید ولی من بدون تایید بخاطر گپ صورتی دوم و کوچکتر نمیتونم قبول کنم........

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

سعید جان کاملا خق با شما است. الان داشتم فک میکردم یه حای کار میلنگه!!! که پست ردی!! خخخ اخر شب هستشو و هنگول بازی من!! راستی داشتم تاپیک ها رو میخوندم دیدم جعفر پرریسک که انصافا کسی در استادی ایشون شک نداره اعلام کرده میخواد 30% سبدشو سبک کنه! وافعا موندم چی بگم! اگگه اون میخواد وزن سبدشو کم بقیه باید کلا خارح شن!!! انصافا حق دارن! من که فک کنم ظلا گزینه مناسب تری تا بورس! شاید من هم وزن سبدو کم کردم.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                        سعید جان کاملا خق با شما است. الان داشتم فک میکردم یه حای کار میلنگه!!! که پست ردی!! خخخ اخر شب هستشو و هنگول بازی من!! راستی داشتم تاپیک ها رو میخوندم دیدم جعفر پرریسک که انصافا کسی در استادی ایشون شک نداره اعلام کرده میخواد 30% سبدشو سبک کنه! وافعا موندم چی بگم! اگگه اون میخواد وزن سبدشو کم بقیه باید کلا خارح شن!!! انصافا حق دارن! من که فک کنم ظلا گزینه مناسب تری تا بورس! شاید من هم وزن سبدو کم کردم.
                        ولی به نظرم هنوز گزینه های رشد زیاده من گفتم قبلا هم تا الان که بازار مثبت بود سود کردن هنر نبود و الان سود مهمه چند روز پیش بود که ما سریع به سمت شدوص و شلعاب و کپشیر و سغرب و سدور تغییر جهت دادیم والبته ورودمون به شاراک هم در مسیر بدی قرار گرفت خوب همه روز آخر صف بودن غبشهر و غمارگم که خوب بلند مدتی برتر هستن.درصد وزن سرمایه گذاری خانوار باید معین باشه به درصد مساوی ملک و سهام و طلا و سپرده با سود ثابت وملک هر چقدر خوب به زلزله ای بنده و اگه کل سرمایه ملک باشه فاتحه....البته درصد مساوی وزنی بگیم بهتره.

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

در اصل توسط dr.boursi پست شده است View Post
                          دکتر جان این چه حرفی است شما اتفاقا دقیق تر از من تایم فرم داشتید و خوب البته از متا بهره بردید که متاسفانه بنده ازش موقتا محروم شدم و البته خطای نمودارم دو چندان خواهد بود و البته با توج به تجربه هر کس یه coefficient رو برتر میبینه و تفاوت ها اینجاست و من ممنونم که راهنمایی فرمودید و استفاده کردم امیدوارم بیشتر ازپیش از تجربه و بحث اتون استفاده ببرم....

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

بدون شرح:

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011