صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
    به نظر من این سهم اگر در بدترین حالت زیر 880 افتاد باید تو خریدش احتیاط کرد ( البته بعید میدونم اصلا به اونجاها برسه )
    محدوده 915 تا 926 تومان تراکم حمایت ها را داریم و در نهایت هم 880

زمانی که من در اوردم برای پایان اصلاح این موج 22 ژانویه است
    ظرف زمانی اصلاح پر شد
    دیگه نباید منفی بخوره
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• amin88
      کاربر فعال
      • Jan 2013
      • 134

صف خریدش مبارکه سهامداران اونایی که دیروز دادن با چه تحلیلی این کارو کردند نمیدونم

نظر

• omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

در اصل توسط amin88 پست شده است View Post
        صف خریدش مبارکه سهامداران اونایی که دیروز دادن با چه تحلیلی این کارو کردند نمیدونم
        فکرشون کار میکرد
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• hassanfateh
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 41

ای بابا ما رو 1700 خریده بودیم ، ببین دو سه ماهه کارمون به کجا رسیده که میگیم ایشالا تا 1100 بالا میاد :(

نظر

• eslami
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 789

اگه شنبه........ 1018 محکم به سمت بالا بشکونه......بنظر استارت سهم برای نرخهای بالاتر شروع شده.

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

وزیر صنعت و معدن و تجارت خبرداد:
              آخرین وضعیت اجرای فاز دوم هدفمندی/ طرح "کارت اعتباری" برای کمک به معیشت مردم
              اگر کارت اعتباری عرضه بشه....
              شرکتهای مارگارین و غبشهر مانند قندیها رونق خواهند گرفت.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• kh25
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 694

در اصل توسط hassanfateh پست شده است View Post
                ای بابا ما رو 1700 خریده بودیم ، ببین دو سه ماهه کارمون به کجا رسیده که میگیم ایشالا تا 1100 بالا میاد :(
                فکرشون کار میکرد

بله فكرمون كار ميكرد؟؟؟!!!!
                1600خريد رو950داديم رفت؟؟؟/خلاص(البت اشتباه كارگزار اعظم هم چاشني شد)

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

فردا نتیجه مذاکرات مجلس و دولت معلوم میشه....
                  ظاهرا مجلس با اجرای فاز دوم موافقت کرده....و شروط مجلسیها
                  1- دادن کارت اعتباری به بخشی از جامعه بجای پول نقد...
                  2- تقسیم 30 درصدی یارانه ها به بخش تولید.

هر دو آیتم فوق به نفع شرکتهای تولید کننده روغنی خواهد شد.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

غبشهر
                    خب در مورد غبشهر باید بگم منتظر بودم نزدیک 880 بشه تا خیالم از بابت اصلاح کامل راحت بشه ولی با معاملات چهارشنبه ای پس شاید برای حداقل یکهفته ای که من منتظر اصلاح سایر سهمهای گروه هستم این بخواد وضعیت تثبیت و نوسان روی 940 تا 1000 را انجام بده. در هر صورت در صورتی که این پایین بیاد من حتما میخرم. ( کف نهایی سهم 800 هست ولی خیلی بعید میدونم اینو ببینه ). رشد سهم پس از قرارگیری روی 1000 رسما شروع و با شکست و با عبور از 1130 رالی سرعتی شروع میشه ! من رشد بالای 100% واسه این سهم و کلا گروهش متصورم.
                    چارتش هم از منظر من به این شکل هست :

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

واقعا علم تکنیکال علم جالبی من الان دو تا نمودار تو این صفحه می بینم که با هم فرق دارند و جالب تر اینکه با نمودار منم فرق دارند:D به نظر بنده اگه فردا +4 معامله بشه و تثبیت بشه واسه 2 روز روند نزولی تموم میشه اگه نه میره واسه زیر 900 ....

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                        واقعا علم تکنیکال علم جالبی من الان دو تا نمودار تو این صفحه می بینم که با هم فرق دارند و جالب تر اینکه با نمودار منم فرق دارند:D به نظر بنده اگه فردا +4 معامله بشه و تثبیت بشه واسه 2 روز روند نزولی تموم میشه اگه نه میره واسه زیر 900 ....
                        آقا شما هم نمودارو بگذار ببینیم اون چجوریه ؟! البته نگاه تکنیکالها میتونه با همدیگه متفاوت باشه و هرکی نمودارشو از منظر خودش ببینه ولی قاعدتا اگر یک استانداردو رعایت کرده باشیم نباید اینقدر نمودارهامون فرق کنه ! اگرچه نمودار بالایی تعدیل نشده هست و بازه زمانی و فریم تایمش هم تشخیص نمیدم شاید تفاوتها مربوط به همینها باشه !
                        البته به نظر میاد کندلها در نمودار آقای اسلامی بر مبنایی دیگر بسته شده باشند. کندل من بر مبنای قیمت پایانی است ولی مال ایشون بر مبنای آخرین قیمت معامله شده !
                        آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/01/25, 23:44.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Hamidkhann
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 476

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                          فکرشون کار میکرد

بله فكرمون كار ميكرد؟؟؟!!!!
                          1600خريد رو950داديم رفت؟؟؟/خلاص(البت اشتباه كارگزار اعظم هم چاشني شد)
                          فکر کنم من از کسایی بودم که اشتباه کارگزار شما به نفعم شد. سفارش خرید 9901 گذاشته بودم اما یهو دیدم معاملم رو 9500 انجام شد!

نظر

• eslami
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 789

بنظرم تفاوت نمودارها در تایم فریمها............قیمت پایانی و آخرین قیمت معامله............... و همچنین دیتای تعدیل شده و نشده باشه!!
                            نمودار من 1 ساعته........بر مبنای قیمت آخرین معامله و همچنین چارت تعدیل نشده میباشد.............که این عدم تعدیل در نمودار 1 ساعته تاثیری نداره(فردا متای مفیدو چک میکنم)........
                            در هر صورت فردا اگه با 4 مثبت ببنده..........غبشهر اولین گام محکم برای صعودی شدن بر میداره!!!

انصافا این سهم با وجود ارزنده بودن خیلی منفی خورده........دیگه بسشه!!!

فقط فروشنده نباشید.

نظر

• آذرآبادگان
                              کاربر فعال
                              • Dec 2012
                              • 1140

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                              بنظرم تفاوت نمودارها در تایم فریمها............قیمت پایانی و آخرین قیمت معامله............... و همچنین دیتای تعدیل شده و نشده باشه!!
                              نمودار من 1 ساعته........بر مبنای قیمت آخرین معامله و همچنین چارت تعدیل نشده میباشد.............که این عدم تعدیل در نمودار 1 ساعته تاثیری نداره(فردا متای مفیدو چک میکنم)........
                              در هر صورت فردا اگه با 4 مثبت ببنده..........غبشهر اولین گام محکم برای صعودی شدن بر میداره!!!

انصافا این سهم با وجود ارزنده بودن خیلی منفی خورده........دیگه بسشه!!!

فقط فروشنده نباشید.
                              اگر چند روز بعد اومدین گفتین یکی حجم مبنا رو بده این پست شما را بالا میارم
                              و میگم نشون به این نشون عمرا حجم را بدم
                              :D
                              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

خب بازار نمودار انگار داغه!منم یه نموداری داده باشم!:D

فکر میکنم تفاوت ها تو نوع نگاه به سهم باشه...

مثبت بودن و موندن فردا میتونه استارت خوبی برای 1300 و بعد از اون 1800 باشه!

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

[[/URL
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X