کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من این سهم اگر در بدترین حالت زیر 880 افتاد باید تو خریدش احتیاط کرد ( البته بعید میدونم اصلا به اونجاها برسه )
محدوده 915 تا 926 تومان تراکم حمایت ها را داریم و در نهایت هم 880
زمانی که من در اوردم برای پایان اصلاح این موج 22 ژانویه است
ظرف زمانی اصلاح پر شد
دیگه نباید منفی بخوره
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
فردا نتیجه مذاکرات مجلس و دولت معلوم میشه....
ظاهرا مجلس با اجرای فاز دوم موافقت کرده....و شروط مجلسیها
1- دادن کارت اعتباری به بخشی از جامعه بجای پول نقد...
2- تقسیم 30 درصدی یارانه ها به بخش تولید.
هر دو آیتم فوق به نفع شرکتهای تولید کننده روغنی خواهد شد.
غبشهر
خب در مورد غبشهر باید بگم منتظر بودم نزدیک 880 بشه تا خیالم از بابت اصلاح کامل راحت بشه ولی با معاملات چهارشنبه ای پس شاید برای حداقل یکهفته ای که من منتظر اصلاح سایر سهمهای گروه هستم این بخواد وضعیت تثبیت و نوسان روی 940 تا 1000 را انجام بده. در هر صورت در صورتی که این پایین بیاد من حتما میخرم. ( کف نهایی سهم 800 هست ولی خیلی بعید میدونم اینو ببینه ). رشد سهم پس از قرارگیری روی 1000 رسما شروع و با شکست و با عبور از 1130 رالی سرعتی شروع میشه ! من رشد بالای 100% واسه این سهم و کلا گروهش متصورم.
چارتش هم از منظر من به این شکل هست :
واقعا علم تکنیکال علم جالبی من الان دو تا نمودار تو این صفحه می بینم که با هم فرق دارند و جالب تر اینکه با نمودار منم فرق دارند:D به نظر بنده اگه فردا +4 معامله بشه و تثبیت بشه واسه 2 روز روند نزولی تموم میشه اگه نه میره واسه زیر 900 ....
واقعا علم تکنیکال علم جالبی من الان دو تا نمودار تو این صفحه می بینم که با هم فرق دارند و جالب تر اینکه با نمودار منم فرق دارند:D به نظر بنده اگه فردا +4 معامله بشه و تثبیت بشه واسه 2 روز روند نزولی تموم میشه اگه نه میره واسه زیر 900 ....
آقا شما هم نمودارو بگذار ببینیم اون چجوریه ؟! البته نگاه تکنیکالها میتونه با همدیگه متفاوت باشه و هرکی نمودارشو از منظر خودش ببینه ولی قاعدتا اگر یک استانداردو رعایت کرده باشیم نباید اینقدر نمودارهامون فرق کنه ! اگرچه نمودار بالایی تعدیل نشده هست و بازه زمانی و فریم تایمش هم تشخیص نمیدم شاید تفاوتها مربوط به همینها باشه !
البته به نظر میاد کندلها در نمودار آقای اسلامی بر مبنایی دیگر بسته شده باشند. کندل من بر مبنای قیمت پایانی است ولی مال ایشون بر مبنای آخرین قیمت معامله شده !
بنظرم تفاوت نمودارها در تایم فریمها............قیمت پایانی و آخرین قیمت معامله............... و همچنین دیتای تعدیل شده و نشده باشه!!
نمودار من 1 ساعته........بر مبنای قیمت آخرین معامله و همچنین چارت تعدیل نشده میباشد.............که این عدم تعدیل در نمودار 1 ساعته تاثیری نداره(فردا متای مفیدو چک میکنم)........
در هر صورت فردا اگه با 4 مثبت ببنده..........غبشهر اولین گام محکم برای صعودی شدن بر میداره!!!
انصافا این سهم با وجود ارزنده بودن خیلی منفی خورده........دیگه بسشه!!!
بنظرم تفاوت نمودارها در تایم فریمها............قیمت پایانی و آخرین قیمت معامله............... و همچنین دیتای تعدیل شده و نشده باشه!!
نمودار من 1 ساعته........بر مبنای قیمت آخرین معامله و همچنین چارت تعدیل نشده میباشد.............که این عدم تعدیل در نمودار 1 ساعته تاثیری نداره(فردا متای مفیدو چک میکنم)........
در هر صورت فردا اگه با 4 مثبت ببنده..........غبشهر اولین گام محکم برای صعودی شدن بر میداره!!!
انصافا این سهم با وجود ارزنده بودن خیلی منفی خورده........دیگه بسشه!!!
فقط فروشنده نباشید.
اگر چند روز بعد اومدین گفتین یکی حجم مبنا رو بده این پست شما را بالا میارم
و میگم نشون به این نشون عمرا حجم را بدم:D
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر