کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ببخشید میثم جان میدونم میدونی
غبشهر یه سود هم برای برج 9 سال 91 داره 350 تومن
یه 350 تومن هم برای سال بعد !
خیلی ارزندست ........یه ساله 100 درصد رو داره .هر سهمی که یه ساله 100 درصد توش داشته باشه برای خرید مناسبه (-: ولی خوب زمان رشد مشخص نیست ....ولی به نظر میرسه این سهم باید با تعدیل بالا بره ......
سال بعد گرانی روغن هم داریم چون دلار مرجع نزدیکه 2000 تومن خواهد بود (-:
12 ماه ی 91 بالای 400 منتظرم اعلام کنه ...و فعلا میگم 380 کمی محتاطانه (-:
سود سال بعد هم 12 ماهش بیادمشخص میشه ...
میگن
میگن 750 رو هم میبینه
اونجا هم اضافه میکنم
وزن 30 درصدی پورتفوی رو به 50 درصد میرسونم !
امیدوارم مثل قند اصفهان 1250 تومنی نشه که میگفتن 850 رو میبینه اونوقت سر از 4000 تومن در آوردیم!:D
به نظر من این سهم اگر در بدترین حالت زیر 880 افتاد باید تو خریدش احتیاط کرد ( البته بعید میدونم اصلا به اونجاها برسه )
محدوده 915 تا 926 تومان تراکم حمایت ها را داریم و در نهایت هم 880
زمانی که من در اوردم برای پایان اصلاح این موج 22 ژانویه است
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
تا امروز 30 درصد سبدم شده غبشهر . از 14300خرید دارم تا 9871 . دیروز و امروز هم در منفی کامل سفارش داشتم که نداد. فقط با خرید از صف فروشش لذت می برم. تا هر جا که فروشنده بیاد پایین تا صف فروش خریدارم. می خوام تک سهم بشم ولی فقط از صف فروش می خرم. در پست های بالا اشاره به شبهرن شده بود و مقایسه EPS این دو سهم که واقعا امید واری به سهامداری را فوق العاده بالا می برد. اردیبهشت آینده فصل میوه چینی از غبشهره و حداقل 150درصد سود . امیدوارم کسانی که سهامداری می کنند آشی بخورند با یک وجب روغن تولیدی غبشهر .
...نمی دونم غبشهرچراداره نزول میکنه هرچی دودوتاچهارتامیکنم چندین وچندبارگزارشاتش روزیرورومیکنم به قیمت روغنهاش نگاه میکنم و...دلیل منطقی پیدانمیکنم...به خودم میگم شایدنتونه روغن خام تهیه کنه وتولیدش بخوابه ولی ازاون طرف مشخصه که بخاطراستراتژیک بودن روغن هرجورشده روغن خام روبهش میرسونن ونمیزارن تولیدش بخوابه وقبادی(معاون وزیرصنعت)هم رواین موضوع تاکیدداشت وضمناتاجایی که مشخصه کارخونه مثل سابق داره تولیدمیکنه وهیچ توقفی نداشته حتی غمارگ توگزارشش گفته بودکه به دلیل اینکه نمیشه تولیدروولوبه شکل موقت خوابوندانتقال کارخونه باتاخیرداره انجام میشه...خلاصه نزول غبشهربرام معمای بزرگی شده...البته امسال چندبارازاین معماهابرام پیش اومده بودکه بعدافهمیدم اشتباه بازاره وسهمی که واقعاارزنده هست به ارزش واقعی خودش میرسه...یک نمونه که امسال درگیرش بودم قپیرابودحدود900تومن...نمونه دیگه فولادبودحدود340تومن...نمونه آخرشاراک حدود860تومن....یادآوری نکات غبشهری! 1-تا9ماهه به ازای هرسهم 426تومن سودانباشته داشته که احتمالاتو12ماهه به500تومن برسه.ضمنادر9ماهه156.2میلیاردتومن موجودی موادوکالاداشته.همچنین از9ماهه معلومه که کاملانقدمیفروشه وخریداربایدنازش روبخره!... 2-در3ماهه منتهی به30آذرفروش روغن روکیلویی3405تومن دیده(بامجوزدولتی برای افزایش قیمت روغن)ولی درگزارش92فروش روکیلویی3186تومن گرفته!همه جاصحبت ازافزایش قیمت مجددهست ولی کاهش قیمت درنظرگرفتن واقعانوبره... 3-در3ماهه منتهی به30آذرخریدروغن خام روکیلویی2760تومن گرفته درحالیکه خودوزارت صنعت گفته داریم روغن خام رولیتری2هزارتومن(حدوداکیلویی2050تومن)به کارخونه هامیدیم.... 4-درآمدروغن کارمزدی روبرای91کیلویی144تومن وبرای92کیلویی132تومن گرفته!(توهم ارزون شدن!)... 5-سودخالص سالهای88و89و90و91به ترتیب11و8.2و7.8و11درصدفروش بوده..حالابرای92چندگرفته باشه خوبه؟...فقط4.58درصد!... 6-لادن810گرمی کیلویی4654تومن ولادن طلایی4.5کیلویی کیلویی3922تومن وسرخ کردنی بهارکیلویی3865تومنه(قیمتهای فعلی چندروغن تولیدی غبشهر)..به نظرمیرسه قیمت روغن تولیدی غبشهربه طورمیانگین کیلویی3900تومن باشه(برای مصرف کننده)باتوجه به کمبوداین نوع روغن وفروش نقدی وعدم تخفیف این نوع روغن درفروشگاههای بزرگ به نظرمیرسه قیمت فروش روغن توسط خودغبشهرحداقل حدود3500تومن باشه(حدود11.5درصدکمتراز3900تومن).... 7-افزایش سرمایه75درصدازانباشته... 8-باتوضیحات بالابه نظرمیرسه سود331تومنی امسال غبشهر(30/9/91)حتماتعدیل مثبت داشته باشه(به نظرم بالای370تومن بشه)وکف سودسال بعدش روهم300تومن میدونم... ....بازهم نمیدونم چراغبشهرباید950تومن باشه؟...اگه کسی دلیل قانع کننده ای برای این افت داره لطفابه همراه تحلیل وباتوجه به گزارشات واخبارمستندبیان کنه...
برای این جمله آخر باید بگویم که تنها و تنها می خواهند حقیقی ها را بترسونند و از دور خارج کنند. کمی به عقب برگردیم سهمهایی مثل بترانس ، کبافق ، فملی و فخوز و ..... قبل از افزایش سرمایه ، بعد از این که کاملا نا امید کننده شده بودند ناگهانی صف خرید شدند و تا روز بسته شدن برای افزایش سرمایه حداقل صد درصد رشد کردند. مطمئن باشید غبشهر هم همینطور می شود .
برای این جمله آخر باید بگویم که تنها و تنها می خواهند حقیقی ها را بترسونند و از دوز خارج کنند. کمی به عقب برگردیم سهمهایی مثل بترانس ، کبافق ، فملی و ..... قبل از افزایش سرمایه ، بعد از این که کاملا نا امید کننده شده بودند ناگهانی صف خرید شدند و تا روز بسته شدن برای افزایش سرمایه حداقل صد درصد رشد کردند. مطمئن باشید غبشهر هم همینطور می شود .
...اکثر اندیکاتورهای روند در سهم غبشهر کاملا موید حرف های جنابعالی هستند...فراموش نکنید که سهم غبشهر و غمارگ با هم حرکت خواهند کرد....لذا بازیگران غمارگ تا زمان صعودی شدن سهم غبشهر صبر خواهند نمود...این رشد، دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره...شدوص های 56 درصد رشد کرده رو فروختیم تا پله آخر همگام با حقوقی زیر 1 درصد جدید سهم، در پایین ترین قیمت ممکن وارد بشیم...
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
با سلام...
با یکی از مدیران سابق غبشهر که از سهامداران شرکت هم مبیاشد صحبت کردم..
ایشان گفت به هیچ وجه سهام خود را نفروش و شرکت هیچ مشکلی از نظر عملیاتی ندارد...
ایشان گفت سابقه شرکت درخشان است و با سرمایه گذاریهای انجام شده اینده بسیار خوبی نیز خواهد داشت...
سهامداران اگر کمی دید خود را میان مدت کنند حتما برنده خواهند بود..
این سهم باید یک چند روزی حداکثر تا سه شنبه روی همین قیمت ها درجا بزنه تا همگرویی ها هم اصلاح خودشون را تمام کنند وآنگاه گروه یکدست مثل قندی ها همه با هم رشد کنند
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
من نمیدونم من جایی این هشدار رو نخوندم یا کلا کسی متوجه این الگوی کاهشی تو غبشهر نشده که برای دوستان هشدار بده.
تو غبشهر تو زمانهای متفاوت دو الگوی شکل گرفته که اولیش الگوی جزیره کف صعودی(شکل یک) و دومیش الگوی جزیره سقف نزولی حالا غیرایده ال (شکل 2)هست.
این الگو آخری شکل 2 جزیره سقف نزولی رو اگر من در همون ابتدا میدیدم حتما به دوستان تذکر میدادم که حداقل پولشون یکی دو ماهه اونجا بلوکه نمیشد و کلی سوهان روح نمیشد.
بهر حال الان سهم داره به حمایت های مهمی میرسه.
از 920 تا 850تومن غبشهر حمایت های خیلی مهمی داره ولی من انتظار ندارم که این سهم صف خرید بشه و بصورت شارپ بالا بره بنظرمن این سهم اگر در هر حمایتی هم برگرده باز دشواریهای صعود خواهد داشت یعنی کمی بالا خواهد رفت دوباره اندکی ریزش و تکرار.
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
از اين سهم ب راحتي نميشه گذشت با اين پي بر اي. الان داشتم ب پي بر اي بازار فك ميكردم (-: و اينده ي شركت ها كه بازار چه ميشود در سال اينده و چي بخريم!!!
نظر