در اصل توسط شفاف سازی پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
درود
این بی ... به هیچ چیز پایبند نیستند،چهار شنبه تو مصاحبه اش مالمیر گفته بود
غبشهرو پاکسان بزودی باز میشوند.پاکسان گزارشش اومد امیدوارم غبشهر هم زودتر گزارشش بیاد.
این حرامخور ها با توقف های طولانی مدت نمادها فقط باعث استیصال سهامداران میشوند و مفت فروشی و خریدهای وکالتی رو گسترش میدهند.
نظر
-
فعلا گزارش رو کدال نیومده.............امروز باز گزارشات قبلیش رو مرور کردم.ولی با نرخ فروش فعلی...... هزینه ها را هم محتاطانه و سنگین تر از معمول حساب کردم.خلاصه کلام به سود 1018 تومانی رسیدم.البته تا 1200 هم این سود قابل تعدیل هست.با قیمت 5000 در روز بازگشایی ،هنوز پی بر ای 5 نشده.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط abbfar5254 پست شده است View Postبا سلام وشب بخیر خدمت تمام دوستان ایا راهی برای پیگیری از سازمان برای باز شدن نماد وجود داره
نظر
-
منم از دست این سازمان کفرم در امده همه سهمای من بسته شده شتران-غبشهر-سفارس-ولساپا-غمارگ-شبندر اقای سازمان من قسط های بانکیم عقب افتاده
;)
جناب شفاف سازی تشکر بابت مطلبی که زدی کمی اروم کرد
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postدوستان گرامی.....سود غبشهر را اگر دوستان دارند طبق جدول دریافت میکنند اطلاع رسانی کنند.اسم بانک را هم بنویسند.ممنون.[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Postمن حساب سیبا بانک ملی معرفی کردم اما هنوز که هیچ خبری نیست. انگار اصلن یادشون رفته 10 روز پیش باید سود رو واریز میکردن :D
نظر
-
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postدراین سایت شکایت خود را ارسال کنید.
http://shekayat.seo.ir/?scn=stock-ex...laint-personal
نظر
-
در اصل توسط simorgh پست شده است View Postمن و خیلی از دوستانم شکایت کرده ایم.شما هم حتما پیگیری کنید.
مالمیر عزیز میگه شیتل من کوووووووو....خلاصه حرفش اینه...طرف حساباش هم میشناسه.اونا هم به مدیری که یک ماه دیگه از عمر مدیریتش باقی نمونده شیتیل بده نیستند.تمامممممممممم.
نظر
-
نظر