صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بنان
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 840

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

باسلام
    مردم آزاری - این ذات این آقای ......
    آنطوریکه من فهمیدم اینه که
    در روزهای آخر معاملات غبشهر و غمارگ عده ای با اطلاع از وضعیت دو شرکت اقدام به تبدیل کردن غبشهر به غمارگ کرده اند من اینو همون روزها از کارگزاری که من با اونا کار می کنم شنیدم
    چند روز قبل از بسته شدن نمادها : فروش وسیع غمارگ و خرید غبشهر
    هر چند که من خودم این مطلب رو شنیدم اقدام به فروش غمارگ نکردم
    حالا داستان بازنکردن نمادها :
    مثل اینکه این اقایون و خانوم ها ی سازمان بورس و تمام دوستان و فک وفامیلشون خبر پیدا نکردند که غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنند
    حالا که گزارشات فرستاده شده به سازمان بورس و اعلام سود 700 تومانی غبشهر و 165 تومانی غمارگ به این اقایون و خانومهای سازمان بورس شوک وارد شده و همهشون رفتند به کما
    اگر p/e برابر 7 هم بهشون بدیم غبشهر می شه 5000 تومان و غمارگ می شه 1150 تومان در نتیجه غبشهر بالای 200 % رشد خواهد کرد و غمارگ زیر 100 %
    این موضوع به شدت آقای مالمیر و دار و دسته شون ناراحت کرده
    اقای مالمیر این دنیا به هیچکس وفا نکرده
    من خودم تعداد غمارگم 3 برابر غبشهره ولی اصلا" از این موضوع ناراحت نیستم که چرا حرف کارگزاری رو جدی نگرفتم و غمارگمو تبدیل به غبشهر نکردم حتما" قسمت این بوده
    حالا گزارش حدود یک ماهه که به بورس ارسال شده چرا اینقدر لجبازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی تمام کارکنان بورس منجمله مالمیر امامزاده هستند و اینا هیچکدوم از اطلاعات نهانی خودشون به فک و فامیل شون و دوستانشون نمی دهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر یکی از این اقایون و خانوم های سازمان بورس پیدا بشه و بگه تا بحال تو طول عمرم یکبار هم اینکار رو نکردم من اسمم رو عوض خواهم کرد
    پس اقایون لجبازی رو بزارید کنار و نماد ها بازش کنید شاید در خیل عظیم سهامداران کسانی باشند که به شدت نیاز به پول داشته باشند اگر بالای 100 % مثبت بخوره سهامشو بفروشه برای بچه هاش عروسی بگیره - شاید بخواهد خونه بخره - شاید بدهی داره - شاید گرفتاری و... شما مسئول هستید و مدیون تمام اینا
    جناب شفاف سازس شما داری کسی رو نصیحت میکنی که تو 7 - 8 سال با تصمیم های سلیقه ایش شنیدم ثروت کلانی به جیب زده حالام که روزهای آخر تصدیشه و داره آخرین زورهاشو برای بیشتر کردن این ثروت میزنه و نصایح من و شما فقط صدای قهقهه خنده هاشو بیشتر میکنه ضمن اینکه این آقا براحتی میتونه غبشهر هاشو با قیمتی که میخواد بفروشه مگه قند قزوین یادتون نیست بدون تعدیل با چه قیمتی بازش کرد و انداخت به خلق الله و از اونروز کد معترض اصلی را بسته و طرف داره با کد شخص دیگه معامله میکنه پس این آقا خیلی راخت میتونه غبشهرو با نرخ دلخواه باز کنه اما مشکلی که فعلا هست اینه که چون روزهای آخر تصدیشونو میگذرونن دیگه پیش حقوقیها اون اعتبار و قدرت را ندارن و حقوقیها سرمایه شونو بخاطر کسی که رفتنیه بخطر بندازن بخاطر همینه که باز شدن غبشهر طولانی شده

نظر

• جواد مهرابی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 543

خبر خوب برا دوقلوها
      حذف ارز مرجع......... و دوباره افزایش نرخ روغن........
      بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران
      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• مشتاق
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 150

درود
        این بی ... به هیچ چیز پایبند نیستند،چهار شنبه تو مصاحبه اش مالمیر گفته بود
        غبشهرو پاکسان بزودی باز میشوند.پاکسان گزارشش اومد امیدوارم غبشهر هم زودتر گزارشش بیاد.
        این حرامخور ها با توقف های طولانی مدت نمادها فقط باعث استیصال سهامداران میشوند و مفت فروشی و خریدهای وکالتی رو گسترش میدهند.

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

اگر شرکت گزارش را نفرستاده بود یک حرفی...............اما خیلی وقته گزارش را تو سازمان گیر کشیدند.نمیدونم دارند چه غلطی میکنند.فقط امیدوارم شصفها نشه......:-s

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

فعلا گزارش رو کدال نیومده.............امروز باز گزارشات قبلیش رو مرور کردم.ولی با نرخ فروش فعلی...... هزینه ها را هم محتاطانه و سنگین تر از معمول حساب کردم.خلاصه کلام به سود 1018 تومانی رسیدم.البته تا 1200 هم این سود قابل تعدیل هست.با قیمت 5000 در روز بازگشایی ،هنوز پی بر ای 5 نشده.

نظر

• abbfar5254
              عضو جدید
              • Sep 2012
              • 18

با سلام وشب بخیر خدمت تمام دوستان ایا راهی برای پیگیری از سازمان برای باز شدن نماد وجود داره

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

در اصل توسط abbfar5254 پست شده است View Post
                با سلام وشب بخیر خدمت تمام دوستان ایا راهی برای پیگیری از سازمان برای باز شدن نماد وجود داره
                دراین سایت شکایت خود را ارسال کنید.

نظر

• mostafa1384
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 73

منم از دست این سازمان کفرم در امده همه سهمای من بسته شده شتران-غبشهر-سفارس-ولساپا-غمارگ-شبندر اقای سازمان من قسط های بانکیم عقب افتاده
                  ;)
                  جناب شفاف سازی تشکر بابت مطلبی که زدی کمی اروم کرد

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

دوستان گرامی.....سود غبشهر را اگر دوستان دارند طبق جدول دریافت میکنند اطلاع رسانی کنند.اسم بانک را هم بنویسند.ممنون.

نظر

• پارادوکس
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 80

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      دوستان گرامی.....سود غبشهر را اگر دوستان دارند طبق جدول دریافت میکنند اطلاع رسانی کنند.اسم بانک را هم بنویسند.ممنون.
                      من حساب سیبا بانک ملی معرفی کردم اما هنوز که هیچ خبری نیست. انگار اصلن یادشون رفته 10 روز پیش باید سود رو واریز میکردن :D
                      [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
                        من حساب سیبا بانک ملی معرفی کردم اما هنوز که هیچ خبری نیست. انگار اصلن یادشون رفته 10 روز پیش باید سود رو واریز میکردن :D
                        دوست عزیز..... منم حساب سیبا بانک ملی را براشون فرستادم.ولی هنوز پول به حسابم نریختند.خودشو که باز نمیکنند چشممون به جمالشون روشن بشه.سودشم نمیدنددددددددددد.پول نداریم:(

نظر

• AMIR2000
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 180

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                          دوست عزیز..... منم حساب سیبا بانک ملی را براشون فرستادم.ولی هنوز پول به حسابم نریختند.خودشو که باز نمیکنند چشممون به جمالشون روشن بشه.سودشم نمیدنددددددددددد.پول نداریم:(
                          ما هم حساب سیبا دادیم ولی تا امروز که هیچ خبری نیست.

نظر

• simorgh
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 22

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                            دراین سایت شکایت خود را ارسال کنید.
                            http://shekayat.seo.ir/?scn=stock-ex...laint-personal
                            من و خیلی از دوستانم شکایت کرده ایم.شما هم حتما پیگیری کنید.

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط simorgh پست شده است View Post
                              من و خیلی از دوستانم شکایت کرده ایم.شما هم حتما پیگیری کنید.
                              اینها نه شکایتها را پیگیری میکنند و نه نماد را باز میکنند.شکایت برای وقتی هست که از دست شرکت شاکی باشی.الان گزارش تو سازمانه....اون نمیخواد گزارشات رو کدال بره.....حالا از کی ما شکایت بکنیم؟بالای فرم شکایت را بخون ببین چی نوشته:"شکایت از شرکتهای بورسی"غبشهر گزارشش را ارسال کرده.....پس نمیشه ازش شکایت کرد.مخلص کلام اینکه یکمقدار اطلاعات بیرون درز کرده قبل از مجمع عمومی غبشهر......اطلاعات هم چیزی نیست که بگی حالا درز کرده .بر میگردونمش که...........میشه چنین چیزی.نهههههههههههه.
                              مالمیر عزیز میگه شیتل من کوووووووو....خلاصه حرفش اینه...طرف حساباش هم میشناسه.اونا هم به مدیری که یک ماه دیگه از عمر مدیریتش باقی نمونده شیتیل بده نیستند.تمامممممممممم.

نظر

• abbfar5254
                                عضو جدید
                                • Sep 2012
                                • 18

گزارش غبشهر وغمارک در کدال نشست

نظر

در حال کار...
                                X