صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

فعلا" که بازار اون روی بد خودشو رو این نشون میده
    روی خوب هم بزودی خواهیم دید
    ممکنه این حرف خنده دار باشه ولی من میگم حتما" حکمتیه
    همانطور که همیشه در امضایم هست!

روزی دهنده اون بالاست من و تو هیچیم!

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      فعلا" که بازار اون روی بد خودشو رو این نشون میده
      روی خوب هم بزودی خواهیم دید
      ممکنه این حرف خنده دار باشه ولی من میگم حتما" حکمتیه
      همانطور که همیشه در امضایم هست!

روزی دهنده اون بالاست من و تو هیچیم!

عطا جان اصلا نگران نباش قدر زر زرگر شناسد . بگذار هر کی می خواد بفروشه و قیمت را بیاره پایین . ما هم ازشون می خریم تا بعد ببینیم کی تو این سهم ضرر مکنه و کی سود! حس من می گه از الان تا سال دیگه همین موقع هر کس این سهم را نگه داره 200درصد سود بی دردسر روشه. من این پست را در تقویمم یادداشت می کنم تا سال دیگه اگه عمری باقی بود مجددا میارمش سر خط.

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

امروز ملت از ترس اینکه سپه داره عرضه میکنه دست به فروش زدن در صورتی که هم اگه عرضه وجود داشته باشه درون شرکتی بوده و کد به کد کردن

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

سلام دوستان...دوستان سهامدارخودشون دارن جومنفی ایجادمیکنن!...متاسفانه توهم توطئه وفرافکنی توکشورمون بسیارباب شده....آخه یک نگاهی بندازین این سرسپه بدبخت که امروزچیزی نفروخته دیروزهم فقط100هزارتااون هم اواخروقت وزمانی که حدود250هزارتاصف خریدتوغبشهربودفروخت شایدبه انگیزه بالابردن قیمت پایینی...لابدمیگین باکدهای شخصی ودیگه خودش فروخته اگه مطمئن هستین وحرفتون مستنده بگین وگرنه یک تصورمنفی ودشمن تراشانه روبرای چی مطرح میکنین...توبورس مگه تاحالاازاین مسائل ندیدین؟تاحالاندیدین برای سهم های فوق العاده ارزشمندصف فروش تشکیل میشه وچندروزبعدهمون فروشنده هامیرن صف خرید....من توطئه خاصی حس نمی کنم یک واقعیت امسال بازارشیفت سریع بعضی افرادوگروه هاازیک سهم ویک گروه به یک سهم وگروه دیگره...مثلاامروزفلزیهابالیدری فولادوهمچنین شبندرراه افتادن درنتیجه خیلیها بایکی دودرصدسودسریع غبشهروغمارگ روفروخته ومیرن سراغ اوناافرادناآگاه دیگری هم که آنلاین معامله میکنن وسریع جوگیرمیشن میفروشن وهرچه منفی ترمیشه تعداداین افرادهم بیشترمیشه ومیپرن توصف فروش ...تحلیلش به همین سادگیه که گفتم!..بدترین ضررهاروهم این افرادمیکنن که بعدازفروش بعضی هاصرفابراساس جومیفروشن نمیدونن اون اولین افرادی که فروختن یه تحلیل واستراتژی دارن امابقیه چی؟....من توتایپک فولادازحدود340تومن دادمیزدم فولادبخرین حالافولادکه رسیده به نزدیک 450تومن ووقتی که بعضیهاباسودخوب ازاین سهم خارج شدن صرفابراساس جومیخوادفولادبخره(مثلاخودم خارج شدم)....آخه غبشهری که ازسودامسالش حدود200تومن تقسیم میکنه وافزایش سرمایه داره وتعدیل های مثبت هم برای امسال وهم سال بعدداره تواین قیمتهافروشیه؟...شمابه p/eسهام گروه غذایی نگاه کنین میانگین p/eبالای7و8هست...اصلااون نه 6 بگیریم اصلافرض کنین غبشهربرای92تعدیل نده وهمون160تومن روبگیریم بااحتساب200تومن مجمع91وp/e=6وبدون توجه به تعدیل وافزایش سرمایه وافزایش نرخ گرفتن حداقل حداقل قیمتش میشه: 6×160=960و960+200=1160
          بدون هیچ تعدیلی وهیچ افزایش سرمایه و....کف کف غبشهر1160تومنه!...حالابزاربعضی هابفروشن مطمئن هستم اصلاهیچ تحلیل وبررسی ندارن...غبشهروغمارگ تواین قیمتهاسودخیلی خیلی عالی توشون هست بخصوص اگه فردابازهم تومنفی بدن واقعااکازیونه!....بیشترین سودبورسی روباخریدچنین سهم هایی تومیان مدت میشه بدست آورد...

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • May 2011
            • 808

اگه حوصله دارین بخونین!....دوتاازپستهایی که قبلاگذاشتم:
            بررسي گزارش غبشهر:ميدونيم امسال بامجوزدولت افزايش قيمت گرفتن وآخرين افزايش قيمت گرفته شده مربوط به ماه هاي اخيربوده که توگزارش 3ماهه پاياني91(پاييز)بايدديده بشه...

نکته بسيارمهم:در
            سال مالي منتهي به30/9/91فروش 73526تن روغن آزادبه قيمت
            هرکيلو3405تومن
            براي سه ماه پاياني(منتهي به30/9)درنظرگرفته شده وقاعدتاحداقل قيمت فروش حتي بافرض عدم افزايش قيمت همين3405تومن بايددرنظرگرفته بشه درحالي که باکمال تعجب
            براي92فروش 358هزارتن به قيمت کيلويي3186تومن
            درنظرگرفته.چرا؟جالبه همه هزينه هاروبالابرده ولي قيمت فروش روکمترازقيمت مصوبي که اين اواخرمجوزگرفتن وشايدبعدهم بتونن مجوزافزايش قيمت بيشتربگيرن درنظرگرفتن...دقت کنين به جاي حداقل3405تومن 3186تومن يعني کيلويي219تومن کمترگرفتن که باتوجه به حجم358هزارتومني فروش اگر3405تومن درنظرميگرفت فروش بيش از78ميلياردتومن بيشترميشدوبعداز22درصدکم کردن ماليات به هرسهم185تومن بيشترميرسيد...پس سودسال92غبشهرحداقل345تومنه...
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            گفته هاي آقاي قبادي معاون وزيرصنعت وتجارت درتاريخ 23آذر:
            وي گفت: روغن خام که با قيمت ليتري 1850 تومان خريداري شده بود با افزايش ارزش افزوده به اين قيمت با قيمت ليتري 2000تومان به کارخانهها فروخته ميشود وهيچ مجوزي براي افزايش قيمت روغن بنا بر دليل افزايش قيمت روغن خام صادر نخواهد شد. روغن بنا به نياز کشور تا پايان ارديبهشت سال آينده ثابت خواهد بود.قبادي تصريح کرد:افزايش قيمت روغن در آينده تنها به قيمت ورق بسته بندي روغن و افزايش هزينههاي جانبي بستگي دارد.او ادامه داد: با بانک مرکزي درحال گفت وگو هستيم تا تسهيلاتي براي بخش خصوصي بگيريم که واردکنندگان بتوانند روغن خام به صورت راحتتر وارد کنند در حال حاضر 20 تا 30 درصد کارخانهها به صورت مستقيم روغن وارد مي کنند. مقدار ذخيره فعلي جوابگوي نياز کشور تا پايان اسفند ماه امسال است.وي ادامه داد: دو و نيم برابر سنوات گذشته خريد روغن خام در کشور صورت گرفته است که در 12 سال گذشته موجودي ما بي سابقه است.وي همچنين گفت: در روغن خام 80 درصد وابستگي داريم اما با اين وجود قيمت فروش روغن ثبات ميماندو به نياز هر کارخانه با آن واحد روغن داده مي شود و درجال حاضر هفت فروند کشتي در بندر امام در حال پياده سازي روغن خود هستند.
            http://isna.ir/fa/news/91081610254/%...B2%D8%A7%D9%86
            ----------------------------------------------------------------------------
            طبق گفته بالاحداقل درفصل پاييزروغن خام به نرخ کيلويي حدود2050تومن به کارخونه هاتحويل داده شده(يک ليترروغن خام روکمي کمترازيک کيلوگرم روغن خام درنظرگرفتم)....امانکته مهم:
            غبشهردرآخرين پيشبيني30/9/91براي3ماهه پاياني(پاييز)خريد49525تن روغن خام به نرخ کيلويي2760تومن پيش بيني کرده يعني کيلويي حدود700تومن بالاترازادعاي معاون وزيرصنايع...اگه غبشهر49525تن روغن خام روبجاي2760پيش بيني شده2060تومن تحويل گرفته باشه ازهزينه هاش 34.471ميلياردتومن کم ميشه وحدود104تومن به سودهرسهم درگزارش12ماهه اضافه ميشه يااگه23درصدماليات روکم کنيم حدود80تومن به سودهرسهم اضافه ميشه....آيااشتباه ميکنم؟اين وسط کي اشتباه کرده معاون وزيرياپيش بيني ارائه شده؟يااينکه قسمتي روگرون خريده وقسمتي روهم 2050تومن که بازهم تعديل خوبي داره...نظردوستان چيه؟...سود91غبشهرحداقل400تومنه....
            ------------------------------------------------------
            دوستان بررسی وتحلیل ونه فقط حرکت براساس جولازمه موفقیت توبورسه!...بی خیال فرداهم غمارگ وهم غبشهرتون روبفروشین...

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

زیر1100تومن فعلا9فروشنده توغبشهردیده میشه....ساعت9ببینیم چی میشه...فکرکنم همه تقاضاهای فروش زیر1100تومن سریع بلعیده بشه....

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

امان از دست این مردم صف نشین

نظر

• محمدرضا مرادی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

980کف محکم غبشهر...

به نظرم میخوان سهم رو توی کف جمع کنن،همین...نهایتا تا پایان همین هفته طول میکشه...
                  آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2012/12/17, 09:37.
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• کارآمد
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 315

واقعا سهم نازنينيه بازار داره ميتركونه مابايد بشينيم صف فروش اينو ببينيم.........

نظر

• AAbas
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 165

در اصل توسط محمدرضا مرادی پست شده است View Post
                      980کف محکم غبشهر...

به نظرم میخوان سهم رو توی کف جمع کنن،همین...نهایتا تا پایان همین هفته طول میکشه...
                      هرچی پایین تر بدن بهتر من منتظرم تا رو 980 خریدمو تکمیل کنم

نظر

• محمود گرگانی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 973

سلام محصولات غبشهر قبلا توسط پخش سراسری به پخش انجام میشد که از این به بعد خود غبشهر محصولات شو عرضه میکنه من با یکی از حسابدارای به پخش صحبت کردم و ایشون با تایید این موضوع گفتن حداقل 7 درصد بهای تمام شده محصولات به سود غبشهر اضافه میشه یعنی اون سودی که به پخش میگرفته میره تو جیب غبشهر. دلیل سقوط این سهم برای من هم سواله هر چند من با 20 درصد سود از سهم خارج شدم و منتظر هستم که در زمان مناسب وارد سهم بشم این مطلب رو واسه کسایی گفتم که الان در ضرر هستن
                        بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                        بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• daryadel120
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 578

از فردا میریم تو خرید
                          هفته ی دیگه به احتمال زیاد بر میگردن
                          که اگه بر نگردن فاتحه شون خوندس
                          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                            از فردا میریم تو خرید
                            هفته ی دیگه به احتمال زیاد بر میگردن
                            که اگه بر نگردن فاتحه شون خوندس
                            تا مجمع زیر 900 بعید میدونم بیاد .....ما که شروع کردیم .....امروز هم چند تایی خریدم ولی خوب کم بود تعدادش ...یه دو ماهی خریدام ادامه داره روش ..........چه میانگینی میشه ساخت ...........و بعد از چند ماه صبر چه سودی.........

فبلا هم گفتم ممکنه تا 3 ماهش نزولی باشه ولی 3 ماهه که بده .تمومه .......

==============================

دلار هم که امروز گفتن بین 1700 تا 2000 تومن در بودجه لحاظ بشه و مشخص شد کفش 17000 تومنه ..........چه شود...........البته اگه جهانی روغن افت محسوسی نکنه ........فروش شرکت عالی میشه ........ ما الان سهم داریم میخریم با پی بر ای حدود 3 .......در حالی که میانگین پی بر ای بازار رسیده به 6-7
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/18, 12:46.
                            ///

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

من امروز از پترو هام کم کردم یک کوچولو امروز خریدم. فردا هم میخرم.

مک دی داره سیگنال میده(تایم فریم 1 ساعته).
                              rsi از چندین فریم قبل سیگنال داده. قیمت به حمایت خودش داره نزدیک میشه. اینا یعنی روند سهم از فردا یا روز شنبه(اگه شنبه ای وجود داشته باشه!!!) و نهایتا یکشنبه بر میگرده.

واگرایی مخفی مثبت هم با RSI داده !!! فردا سنگین وارد خواهم شد.
                              آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2012/12/18, 12:53.
                              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 808

گزارش پیش بینی92غبشهررودوباره زیروروکردم...محافظه کارانه تنظیم نشده بلکه عمداسودسهم روتاجایی که تونستن کاهش دادن واین گزارش نوعی توهین به مخاطب وخواننده گزارشه(ازاین لحاظ که انتظاردارن چنین گزارشی روقبول کنیم):
                                1-درآمدروغن کارمزدی روبرای91کیلویی144تومن وبرای92کمترو132تومن گرفته!مگه ممکنه کارمزدسال بعدکمترازامسال باشه(البته این درمقابل بقیه اصلامهم نیست)....
                                2-فروش روغن رودر3ماه پایانی91(منتهی به30/9/91)کیلویی3405تومن(باتوجه به مجوزدولتی)درنظرگرفته اون وقت برای پیش بینی30/9/92فروش روکیلویی3186تومن گرفته!جل الخالق...حالافرض کنیم دولت بااین همه افزایش هزینه هااصلاتاپایان سال مالی بعداجازه افزایش قیمت نده(که محاله)...مطمئناکاهش که نداریم وکف قیمت پیش بینی92روباید3405تومن میگرفت(عرض کردم حداقل)...فروش358هزارتن روغن روحداقل کیلویی219تومن کمترگرفته...(حداقل)...
                                3-هزینه های مالی رواز6.5میلیاردتومن30/9/91با427درصدافزایش(427درصد!)رسونده به34.3میلیاردتومن ودلیلش روپرداخت صددرصداعتبارات اسنادی درزمان گشایش اعتباراسنادی ذکرکرده درحالی که جای دیگرگزارش گفته موفق نشده اعتباراسنادی افتتاح کنه وخریدهاش روازداخل وبه تدریج انجام میده وهمچنین صادرات وواردات روصفرگرفته...وقتی صادرات وواردات روصفرگرفتی دیگه این همه هزینه برای پرداخت اعتباراسنادی چیه؟!...درنظربگیرین برای سهم33میلیاردی غبشهرهریک میلیاردتومن کاهش هزینه چقدرموثره...
                                4-بهای تمام شده روهم تاجایی که تونسته زیادنشون داده...هزینه لوازم بسته بندی105درصدرشدکرده وهزینه سایرخریدهاهم 215درصدرشد!...هزینه لوازم بسته بندی از80.7میلیارد91شده165.5میلیاردتومن در92...سایرهزینه هاهم از10.8میلیاردشده34.2میلیارد...
                                -------------------------------------------
                                آخه این هم شدپیش بینی...هزینه هارو100و200درصدوحتی400درصداضافه کرده اون وقت قیمت فروش روکاهش داده!...واقعاچرابه اصطلاح کارشناسان سازمان بورس این گزارش روقبول کردن؟....اولین پیش بینی غبشهرحداقل300تومن بایداعلام میشد....

نظر

در حال کار...
                                X