صنعتي بهشهر ( غبشهر )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • ata007
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۰
    • ۶۲۹۱

فعلا" که بازار اون روی بد خودشو رو این نشون میده
    روی خوب هم بزودی خواهیم دید
    ممکنه این حرف خنده دار باشه ولی من میگم حتما" حکمتیه
    همانطور که همیشه در امضایم هست!

روزی دهنده اون بالاست من و تو هیچیم!

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • آذر ۱۳۹۰
      • ۲۵۱۰

در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پست
      فعلا" که بازار اون روی بد خودشو رو این نشون میده
      روی خوب هم بزودی خواهیم دید
      ممکنه این حرف خنده دار باشه ولی من میگم حتما" حکمتیه
      همانطور که همیشه در امضایم هست!

روزی دهنده اون بالاست من و تو هیچیم!

عطا جان اصلا نگران نباش قدر زر زرگر شناسد . بگذار هر کی می خواد بفروشه و قیمت را بیاره پایین . ما هم ازشون می خریم تا بعد ببینیم کی تو این سهم ضرر مکنه و کی سود! حس من می گه از الان تا سال دیگه همین موقع هر کس این سهم را نگه داره ۲۰۰درصد سود بی دردسر روشه. من این پست را در تقویمم یادداشت می کنم تا سال دیگه اگه عمری باقی بود مجددا میارمش سر خط.

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۹۰
        • ۶۲۹۱

امروز ملت از ترس اینکه سپه داره عرضه میکنه دست به فروش زدن در صورتی که هم اگه عرضه وجود داشته باشه درون شرکتی بوده و کد به کد کردن

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • اردیبهشت ۱۳۹۰
          • ۸۰۸

سلام دوستان...دوستان سهامدارخودشون دارن جومنفی ایجادمیکنن!...متاسفانه توهم توطئه وفرافکنی توکشورمون بسیارباب شده....آخه یک نگاهی بندازین این سرسپه بدبخت که امروزچیزی نفروخته دیروزهم فقط۱۰۰هزارتااون هم اواخروقت وزمانی که حدود۲۵۰هزارتاصف خریدتوغبشهربودفروخت شایدبه انگیزه بالابردن قیمت پایینی...لابدمیگین باکدهای شخصی ودیگه خودش فروخته اگه مطمئن هستین وحرفتون مستنده بگین وگرنه یک تصورمنفی ودشمن تراشانه روبرای چی مطرح میکنین...توبورس مگه تاحالاازاین مسائل ندیدین؟تاحالاندیدین برای سهم های فوق العاده ارزشمندصف فروش تشکیل میشه وچندروزبعدهمون فروشنده هامیرن صف خرید....من توطئه خاصی حس نمی کنم یک واقعیت امسال بازارشیفت سریع بعضی افرادوگروه هاازیک سهم ویک گروه به یک سهم وگروه دیگره...مثلاامروزفلزیهابالیدری فولادوهمچنین شبندرراه افتادن درنتیجه خیلیها بایکی دودرصدسودسریع غبشهروغمارگ روفروخته ومیرن سراغ اوناافرادناآگاه دیگری هم که آنلاین معامله میکنن وسریع جوگیرمیشن میفروشن وهرچه منفی ترمیشه تعداداین افرادهم بیشترمیشه ومیپرن توصف فروش ...تحلیلش به همین سادگیه که گفتم!..بدترین ضررهاروهم این افرادمیکنن که بعدازفروش بعضی هاصرفابراساس جومیفروشن نمیدونن اون اولین افرادی که فروختن یه تحلیل واستراتژی دارن امابقیه چی؟....من توتایپک فولادازحدود۳۴۰تومن دادمیزدم فولادبخرین حالافولادکه رسیده به نزدیک ۴۵۰تومن ووقتی که بعضیهاباسودخوب ازاین سهم خارج شدن صرفابراساس جومیخوادفولادبخره(مثلاخودم خارج شدم)....آخه غبشهری که ازسودامسالش حدود۲۰۰تومن تقسیم میکنه وافزایش سرمایه داره وتعدیل های مثبت هم برای امسال وهم سال بعدداره تواین قیمتهافروشیه؟...شمابه p/eسهام گروه غذایی نگاه کنین میانگین p/eبالای۷و۸هست...اصلااون نه ۶ بگیریم اصلافرض کنین غبشهربرای۹۲تعدیل نده وهمون۱۶۰تومن روبگیریم بااحتساب۲۰۰تومن مجمع۹۱وp/e=۶وبدون توجه به تعدیل وافزایش سرمایه وافزایش نرخ گرفتن حداقل حداقل قیمتش میشه: ۶×۱۶۰=۹۶۰و۹۶۰+۲۰۰=۱۱۶۰
          بدون هیچ تعدیلی وهیچ افزایش سرمایه و....کف کف غبشهر۱۱۶۰تومنه!...حالابزاربعضی هابفروشن مطمئن هستم اصلاهیچ تحلیل وبررسی ندارن...غبشهروغمارگ تواین قیمتهاسودخیلی خیلی عالی توشون هست بخصوص اگه فردابازهم تومنفی بدن واقعااکازیونه!....بیشترین سودبورسی روباخریدچنین سهم هایی تومیان مدت میشه بدست آورد...

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • اردیبهشت ۱۳۹۰
            • ۸۰۸

اگه حوصله دارین بخونین!....دوتاازپستهایی که قبلاگذاشتم:
            بررسي گزارش غبشهر:ميدونيم امسال بامجوزدولت افزايش قيمت گرفتن وآخرين افزايش قيمت گرفته شده مربوط به ماه هاي اخيربوده که توگزارش ۳ماهه پاياني۹۱(پاييز)بايدديده بشه...

نکته بسيارمهم:در
            سال مالي منتهي به۳۰/۹/۹۱فروش ۷۳۵۲۶تن روغن آزادبه قيمت
            هرکيلو۳۴۰۵تومن
            براي سه ماه پاياني(منتهي به۳۰/۹)درنظرگرفته شده وقاعدتاحداقل قيمت فروش حتي بافرض عدم افزايش قيمت همين۳۴۰۵تومن بايددرنظرگرفته بشه درحالي که باکمال تعجب
            براي۹۲فروش ۳۵۸هزارتن به قيمت کيلويي۳۱۸۶تومن
            درنظرگرفته.چرا؟جالبه همه هزينه هاروبالابرده ولي قيمت فروش روکمترازقيمت مصوبي که اين اواخرمجوزگرفتن وشايدبعدهم بتونن مجوزافزايش قيمت بيشتربگيرن درنظرگرفتن...دقت کنين به جاي حداقل۳۴۰۵تومن ۳۱۸۶تومن يعني کيلويي۲۱۹تومن کمترگرفتن که باتوجه به حجم۳۵۸هزارتومني فروش اگر۳۴۰۵تومن درنظرميگرفت فروش بيش از۷۸ميلياردتومن بيشترميشدوبعداز۲۲درصدکم کردن ماليات به هرسهم۱۸۵تومن بيشترميرسيد...پس سودسال۹۲غبشهرحداقل۳۴۵تومنه...
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            گفته هاي آقاي قبادي معاون وزيرصنعت وتجارت درتاريخ ۲۳آذر:
            وي گفت: روغن خام که با قيمت ليتري ۱۸۵۰ تومان خريداري شده بود با افزايش ارزش افزوده به اين قيمت با قيمت ليتري ۲۰۰۰تومان به کارخانهها فروخته ميشود وهيچ مجوزي براي افزايش قيمت روغن بنا بر دليل افزايش قيمت روغن خام صادر نخواهد شد. روغن بنا به نياز کشور تا پايان ارديبهشت سال آينده ثابت خواهد بود.قبادي تصريح کرد:افزايش قيمت روغن در آينده تنها به قيمت ورق بسته بندي روغن و افزايش هزينههاي جانبي بستگي دارد.او ادامه داد: با بانک مرکزي درحال گفت وگو هستيم تا تسهيلاتي براي بخش خصوصي بگيريم که واردکنندگان بتوانند روغن خام به صورت راحتتر وارد کنند در حال حاضر ۲۰ تا ۳۰ درصد کارخانهها به صورت مستقيم روغن وارد مي کنند. مقدار ذخيره فعلي جوابگوي نياز کشور تا پايان اسفند ماه امسال است.وي ادامه داد: دو و نيم برابر سنوات گذشته خريد روغن خام در کشور صورت گرفته است که در ۱۲ سال گذشته موجودي ما بي سابقه است.وي همچنين گفت: در روغن خام ۸۰ درصد وابستگي داريم اما با اين وجود قيمت فروش روغن ثبات ميماندو به نياز هر کارخانه با آن واحد روغن داده مي شود و درجال حاضر هفت فروند کشتي در بندر امام در حال پياده سازي روغن خود هستند.
            http://isna.ir/fa/news/۹۱۰۸۱۶۱۰۲۵۴/%...B۲%D۸%A۷%D۹%۸۶
            ----------------------------------------------------------------------------
            طبق گفته بالاحداقل درفصل پاييزروغن خام به نرخ کيلويي حدود۲۰۵۰تومن به کارخونه هاتحويل داده شده(يک ليترروغن خام روکمي کمترازيک کيلوگرم روغن خام درنظرگرفتم)....امانکته مهم:
            غبشهردرآخرين پيشبيني۳۰/۹/۹۱براي۳ماهه پاياني(پاييز)خريد۴۹۵۲۵تن روغن خام به نرخ کيلويي۲۷۶۰تومن پيش بيني کرده يعني کيلويي حدود۷۰۰تومن بالاترازادعاي معاون وزيرصنايع...اگه غبشهر۴۹۵۲۵تن روغن خام روبجاي۲۷۶۰پيش بيني شده۲۰۶۰تومن تحويل گرفته باشه ازهزينه هاش ۳۴.۴۷۱ميلياردتومن کم ميشه وحدود۱۰۴تومن به سودهرسهم درگزارش۱۲ماهه اضافه ميشه يااگه۲۳درصدماليات روکم کنيم حدود۸۰تومن به سودهرسهم اضافه ميشه....آيااشتباه ميکنم؟اين وسط کي اشتباه کرده معاون وزيرياپيش بيني ارائه شده؟يااينکه قسمتي روگرون خريده وقسمتي روهم ۲۰۵۰تومن که بازهم تعديل خوبي داره...نظردوستان چيه؟...سود۹۱غبشهرحداقل۴۰۰تومنه....
            ------------------------------------------------------
            دوستان بررسی وتحلیل ونه فقط حرکت براساس جولازمه موفقیت توبورسه!...بی خیال فرداهم غمارگ وهم غبشهرتون روبفروشین...

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • اردیبهشت ۱۳۹۰
              • ۸۰۸

زیر۱۱۰۰تومن فعلا۹فروشنده توغبشهردیده میشه....ساعت۹ببینیم چی میشه...فکرکنم همه تقاضاهای فروش زیر۱۱۰۰تومن سریع بلعیده بشه....

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • آبان ۱۳۹۰
                • ۶۲۹۱

امان از دست این مردم صف نشین

نظر

• محمدرضا مرادی
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۱
                  • ۲۱۸۸

۹۸۰کف محکم غبشهر...

به نظرم میخوان سهم رو توی کف جمع کنن،همین...نهایتا تا پایان همین هفته طول میکشه...
                  آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ ۱۳۹۱/۰۹/۲۷، ۰۹:۳۷.
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• کارآمد
                    عضو فعال
                    • دی ۱۳۸۹
                    • ۳۱۵

واقعا سهم نازنينيه بازار داره ميتركونه مابايد بشينيم صف فروش اينو ببينيم.........

نظر

• AAbas
                      عضو عادی
                      • شهریور ۱۳۹۱
                      • ۱۶۵

در اصل توسط محمدرضا مرادی پست شده است مشاهده پست
                      ۹۸۰کف محکم غبشهر...

به نظرم میخوان سهم رو توی کف جمع کنن،همین...نهایتا تا پایان همین هفته طول میکشه...
                      هرچی پایین تر بدن بهتر من منتظرم تا رو ۹۸۰ خریدمو تکمیل کنم

نظر

• محمود گرگانی
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۱
                        • ۹۹۷

سلام محصولات غبشهر قبلا توسط پخش سراسری به پخش انجام میشد که از این به بعد خود غبشهر محصولات شو عرضه میکنه من با یکی از حسابدارای به پخش صحبت کردم و ایشون با تایید این موضوع گفتن حداقل ۷ درصد بهای تمام شده محصولات به سود غبشهر اضافه میشه یعنی اون سودی که به پخش میگرفته میره تو جیب غبشهر. دلیل سقوط این سهم برای من هم سواله هر چند من با ۲۰ درصد سود از سهم خارج شدم و منتظر هستم که در زمان مناسب وارد سهم بشم این مطلب رو واسه کسایی گفتم که الان در ضرر هستن
                        بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                        بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• daryadel120
                          عضو فعال
                          • فروردین ۱۳۹۱
                          • ۵۷۸

از فردا میریم تو خرید
                          هفته ی دیگه به احتمال زیاد بر میگردن
                          که اگه بر نگردن فاتحه شون خوندس
                          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • آذر ۱۳۹۰
                            • ۲۲۱۰۹

در اصل توسط daryadel۱۲۰ پست شده است مشاهده پست
                            از فردا میریم تو خرید
                            هفته ی دیگه به احتمال زیاد بر میگردن
                            که اگه بر نگردن فاتحه شون خوندس
                            تا مجمع زیر ۹۰۰ بعید میدونم بیاد .....ما که شروع کردیم .....امروز هم چند تایی خریدم ولی خوب کم بود تعدادش ...یه دو ماهی خریدام ادامه داره روش ..........چه میانگینی میشه ساخت ...........و بعد از چند ماه صبر چه سودی.........

فبلا هم گفتم ممکنه تا ۳ ماهش نزولی باشه ولی ۳ ماهه که بده .تمومه .......

==============================

دلار هم که امروز گفتن بین ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰ تومن در بودجه لحاظ بشه و مشخص شد کفش ۱۷۰۰۰ تومنه ..........چه شود...........البته اگه جهانی روغن افت محسوسی نکنه ........فروش شرکت عالی میشه ........ ما الان سهم داریم میخریم با پی بر ای حدود ۳ .......در حالی که میانگین پی بر ای بازار رسیده به ۶-۷
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۱/۰۹/۲۸، ۱۲:۴۶.
                            ///

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • مهر ۱۳۹۱
                              • ۱۳۴۸

من امروز از پترو هام کم کردم یک کوچولو امروز خریدم. فردا هم میخرم.

مک دی داره سیگنال میده(تایم فریم ۱ ساعته).
                              rsi از چندین فریم قبل سیگنال داده. قیمت به حمایت خودش داره نزدیک میشه. اینا یعنی روند سهم از فردا یا روز شنبه(اگه شنبه ای وجود داشته باشه!!!) و نهایتا یکشنبه بر میگرده.

واگرایی مخفی مثبت هم با RSI داده !!! فردا سنگین وارد خواهم شد.
                              آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ ۱۳۹۱/۰۹/۲۸، ۱۲:۵۳.
                              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                                • ۸۰۸

گزارش پیش بینی۹۲غبشهررودوباره زیروروکردم...محافظه کارانه تنظیم نشده بلکه عمداسودسهم روتاجایی که تونستن کاهش دادن واین گزارش نوعی توهین به مخاطب وخواننده گزارشه(ازاین لحاظ که انتظاردارن چنین گزارشی روقبول کنیم):
                                ۱-درآمدروغن کارمزدی روبرای۹۱کیلویی۱۴۴تومن وبرای۹۲کمترو۱۳۲تومن گرفته!مگه ممکنه کارمزدسال بعدکمترازامسال باشه(البته این درمقابل بقیه اصلامهم نیست)....
                                ۲-فروش روغن رودر۳ماه پایانی۹۱(منتهی به۳۰/۹/۹۱)کیلویی۳۴۰۵تومن(باتوجه به مجوزدولتی)درنظرگرفته اون وقت برای پیش بینی۳۰/۹/۹۲فروش روکیلویی۳۱۸۶تومن گرفته!جل الخالق...حالافرض کنیم دولت بااین همه افزایش هزینه هااصلاتاپایان سال مالی بعداجازه افزایش قیمت نده(که محاله)...مطمئناکاهش که نداریم وکف قیمت پیش بینی۹۲روباید۳۴۰۵تومن میگرفت(عرض کردم حداقل)...فروش۳۵۸هزارتن روغن روحداقل کیلویی۲۱۹تومن کمترگرفته...(حداقل)...
                                ۳-هزینه های مالی رواز۶.۵میلیاردتومن۳۰/۹/۹۱با۴۲۷درصدافزایش(۴۲۷درصد!)رسونده به۳۴.۳میلیاردتومن ودلیلش روپرداخت صددرصداعتبارات اسنادی درزمان گشایش اعتباراسنادی ذکرکرده درحالی که جای دیگرگزارش گفته موفق نشده اعتباراسنادی افتتاح کنه وخریدهاش روازداخل وبه تدریج انجام میده وهمچنین صادرات وواردات روصفرگرفته...وقتی صادرات وواردات روصفرگرفتی دیگه این همه هزینه برای پرداخت اعتباراسنادی چیه؟!...درنظربگیرین برای سهم۳۳میلیاردی غبشهرهریک میلیاردتومن کاهش هزینه چقدرموثره...
                                ۴-بهای تمام شده روهم تاجایی که تونسته زیادنشون داده...هزینه لوازم بسته بندی۱۰۵درصدرشدکرده وهزینه سایرخریدهاهم ۲۱۵درصدرشد!...هزینه لوازم بسته بندی از۸۰.۷میلیارد۹۱شده۱۶۵.۵میلیاردتومن در۹۲...سایرهزینه هاهم از۱۰.۸میلیاردشده۳۴.۲میلیارد...
                                -------------------------------------------
                                آخه این هم شدپیش بینی...هزینه هارو۱۰۰و۲۰۰درصدوحتی۴۰۰درصداضافه کرده اون وقت قیمت فروش روکاهش داده!...واقعاچرابه اصطلاح کارشناسان سازمان بورس این گزارش روقبول کردن؟....اولین پیش بینی غبشهرحداقل۳۰۰تومن بایداعلام میشد....

نظر

در حال کار...