صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post
    درود
    من خودم سهم رو دارم وهر چی بالاتر بره برام بهتره
    اما لطفا جو بیخودی و تارگت های بی منطق ندهید
    ضمنا شرکت برنامه افزایش سرمایه 200درصدی داره نه 300 درصد
    هنوز هم گزارش تو جیهی افزایش سرمایه نیامده
    در مجمع عمومی مطرح شده که یک افزایش 75درصدی از انباشته در نیمه اول سال و یک 200درصد تا پایان سال92 مد نظر است. ظاهرا سر جمع 210درصد قرار است در نیمه اول سال از سود انباشته انجام شود. امروز سعی می کنم تماس بگیرم و دقیقتر بپرسم . بهر حال چه 200 یا 300درصد باشد مهمتر از ان روند رو به رشد شرکت است که در سال 93 بطور شگفت آور بازار را تحت الشعاع قرار می دهد وقیمت سهم کمتر از 7000تومان بعد از اعمال افزایش سرمایه نخواهد بود. در مود مارگارین هم با محاسباتی که انجام شده نباید کمتر از 40 درصد قیمت غبشهر باشد.

نظر

• immortal44
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 252

غبشهر تا فیبو 423.1 یعنی قیمت 53413 بدون توقف ،میرسه.البته اولین هدف قیمتی غبشهر می باشد.
      آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

امروز واقعا خوب معامله شد.....اون رنج اخری هم تو سهم کشیده شد نشانه قدرت خریدار و ارزندگی این سهم تو بازار هستش.

نظر

• pole
          عضو عادی
          • May 2013
          • 65

به نظر دوستان غمارک هم به ارزندگی غبشهر هست ؟؟؟ یا تعویضش کنیم

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

پیشبینی من از روند حرکت غبشهر تا اول مهرماه 92 در صورتیکه افزایش سرمایه انجام نشده باشد. سهم در کانال کوادرانت به صعود خود ادامه می دهدو سقف قیمتی تا تاریخ مورد نظر حوالی 11000تومان است . eps سال 92 را 1500تومان در نظر می گیرم و p/e که به سهم می دهم عدد 7 است. از نظر موج شماری هم بنظر من در موج 3 بزرگ قرار دارد.

نظر

• einstein
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 360

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

برای فروشندگان دیروز که با ترس و لرز تو صف فروش می رفتند واقعا متاسفم که قدری مطالعه نمی کنند و قدرت تحلیل و دانش بورسی خود را ارتقاء نمی دهند تا دنباله رو عده ای رند و زرنگ در بازار نشوند.باور کنید اردرهایی که برای فروش گذاشته می شد توسط کسانی بوده که می خواستند صف درست کنند وبمحض افزایش تعداد صف فوری خارج می شدند و خرید در منفی را انجام می دادند و سهم به این شفافی را از دست بی خبران بیرون کشیدند.
              ترجیح می دهم خرید و فروش هایم را با تحلیل اقتصاد کلان منطبق کنم.سوالی از دوستان دارم که آیا فکر می کنید غبشهر بتواند چنین سودهایی را در سالهای آتی کسب کند؟اگر جواب مثبت است بر اساس چه تحلیلی؟من این موضوع را در جایی دیگر هم متذکر شدم شرکتهایی که در حال حاضر دارای حاشیه سود بالایی هستند باید تحلیل شوند که آیا تداوم چنین حاشیه سودی در اینده امکانپذیر هست؟برخی از این حاشیه های سود بالا به دلیل این است که شرکتها متناسب با نرخ تورم افزایش نرخ فروش گرفتند ولی هزینه نهاده های تولید هنوز متناسب با آن افزایش نیافت.که قطعاٌ در سالهای آتی این اتفاق خواهد افتاد.مثلاً همانطور که مستحضرید 70% روغن خام غبشهر را دولت تامین میکرد ، قاعدتاٌ با نرغ ارز 1227 تومن حالا که نرخ ارز 2450 شد آیا کماکان بازرگانی دولتی حاضر به تامین روغن خام با قیمت سابق می باشد؟موضوعی که شرکت در گزارش شفافسازی خود تلویحاً به آن اشاره کرد.آیا در صورت افزایش قیمت روغن خام ،شرکت قادر به اخذ یک افزایش نرخ فروش دیگری خواهد بود؟ایا فکر نمی کنید هزینههای حقوق و دستمزد در سالهای آتی با نرخی بالاتر از افزایش نرخ فروش رشد کند؟آیا قرار است شرکت افزایش ظرفیت داشته باشد؟آیا بازار ایران نیاز به محصول بیشتری دارد؟من حتی رشد آرام جمعیت را در این تحلیل در نظر می گیرم .آیا امکان گشایش بازارهای صادراتی جدید برای محصولات شرکت وجود دارد؟
              تاکید می کنم نسبت پی به ای بر اساس فاکتورهای زیادی به یک شرکت یا صنعت داده می شود که از جمله رشد سود آوری در سالهای آتی است.چنانچه دوستان نسبت به روند رو به رشد سودآوری شرکت در سالهای آتی (والا پیش بینی سود امسال از نظر من بین 1000 تا 1100 می باشد)توصیه به خرید و نگهداری این سهم دارم و درصورتی که سوالات مطرح شده فوق نیز به تفکر و تامل بیشتری دارد ،توصیه به کمی تحلیل از وضعیت آتی شرکت دارم .

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                ترجیح می دهم خرید و فروش هایم را با تحلیل اقتصاد کلان منطبق کنم.سوالی از دوستان دارم که آیا فکر می کنید غبشهر بتواند چنین سودهایی را در سالهای آتی کسب کند؟اگر جواب مثبت است بر اساس چه تحلیلی؟من این موضوع را در جایی دیگر هم متذکر شدم شرکتهایی که در حال حاضر دارای حاشیه سود بالایی هستند باید تحلیل شوند که آیا تداوم چنین حاشیه سودی در اینده امکانپذیر هست؟برخی از این حاشیه های سود بالا به دلیل این است که شرکتها متناسب با نرخ تورم افزایش نرخ فروش گرفتند ولی هزینه نهاده های تولید هنوز متناسب با آن افزایش نیافت.که قطعاٌ در سالهای آتی این اتفاق خواهد افتاد.مثلاً همانطور که مستحضرید 70% روغن خام غبشهر را دولت تامین میکرد ، قاعدتاٌ با نرغ ارز 1227 تومن حالا که نرخ ارز 2450 شد آیا کماکان بازرگانی دولتی حاضر به تامین روغن خام با قیمت سابق می باشد؟موضوعی که شرکت در گزارش شفافسازی خود تلویحاً به آن اشاره کرد.آیا در صورت افزایش قیمت روغن خام ،شرکت قادر به اخذ یک افزایش نرخ فروش دیگری خواهد بود؟ایا فکر نمی کنید هزینههای حقوق و دستمزد در سالهای آتی با نرخی بالاتر از افزایش نرخ فروش رشد کند؟آیا قرار است شرکت افزایش ظرفیت داشته باشد؟آیا بازار ایران نیاز به محصول بیشتری دارد؟من حتی رشد آرام جمعیت را در این تحلیل در نظر می گیرم .آیا امکان گشایش بازارهای صادراتی جدید برای محصولات شرکت وجود دارد؟
                تاکید می کنم نسبت پی به ای بر اساس فاکتورهای زیادی به یک شرکت یا صنعت داده می شود که از جمله رشد سود آوری در سالهای آتی است.چنانچه دوستان نسبت به روند رو به رشد سودآوری شرکت در سالهای آتی (والا پیش بینی سود امسال از نظر من بین 1000 تا 1100 می باشد)توصیه به خرید و نگهداری این سهم دارم و درصورتی که سوالات مطرح شده فوق نیز به تفکر و تامل بیشتری دارد ،توصیه به کمی تحلیل از وضعیت آتی شرکت دارم .
                دوست عزیز einstein مایلم نظرتان را در مورد سوالات مطرح شده توسط خودتان بدانم.من هم بعداً دیدگاه خود را بیان می کنم.

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

در اصل توسط pole پست شده است View Post
                  به نظر دوستان غمارک هم به ارزندگی غبشهر هست ؟؟؟ یا تعویضش کنیم

هر چقدر که غبشهر رشد کند غمارگ هم به همان نسبت رشد می کند ( با توجه به فاصله قیمتی که دارند) ولی باید توجه داشت که غمارگ از این پس زیر مجموعه غبشهر است و حکم فرزندخواندگی را برای غبشهر دارد.

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

اول باید از شما تشکر کنم بخاطر اینکه موضوع را خوب باز کردید....در درجه اول باید بگم که اما و اگر را برای تمامی سهمهای بازار میشه اورد.شما یک سهم بگید من حداقل 5 تا اگر براش میارم...مثلا یک سهم از گروه روی نام میبری.من میتونم این ریسک ها را برای این صنعت نام ببرم.سهمیه بندی نادرست خاک....افت احتمالی قیمت ارز.....قیمت جهانی روی.....تحریم هایی که علیه ایران وضع شده و میشه...........البته نمیخواستم سهم نام ببرم.شما اسم بیارید بنده ریسکهاش را میگم.این بخاطر این هست که الان ما اقتصاد سیاست زده و پر ریسکی داریم.بازار بورس هم که بنظر من مستثنی نیست .
                    و اما در مورد غبشهر........مطمئن باشید با افزایش قیمت روغن خام(بواسطه افزایش قیمت ارز) شرکت میتونه افزایش نرخ بگیره.کما اینکه گرفته.همه شرکتها اینطوری هستند...مگه داروییها افزایش نرخ نگرفتند.پتروشیمی ها نگرفتند.اصلا مگه میشه افزایش نرخ نگیره......؟مطمئن باشید افزایش نرخ متناسب هم خواهد گرفت.تو گزارش پیشبینی امسال شما میتونید مشاهده کنید که با حفظ حاشیه سود(از لحاظ درصد)افزایش نرخ گرفته.من با عدد و رقم و سناریو نویسی برای قیمت روغن خام به شما اثبات خواهم کرد که سود غبشهر سوای سود روغن کارمزدی و صادراتی برای سال مالی اینده 1500 تومن هستش.

نظر

• einstein
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 360

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      اول باید از شما تشکر کنم بخاطر اینکه موضوع را خوب باز کردید....در درجه اول باید بگم که اما و اگر را برای تمامی سهمهای بازار میشه اورد.شما یک سهم بگید من حداقل 5 تا اگر براش میارم...مثلا یک سهم از گروه روی نام میبری.من میتونم این ریسک ها را برای این صنعت نام ببرم.سهمیه بندی نادرست خاک....افت احتمالی قیمت ارز.....قیمت جهانی روی.....تحریم هایی که علیه ایران وضع شده و میشه...........البته نمیخواستم سهم نام ببرم.شما اسم بیارید بنده ریسکهاش را میگم.این بخاطر این هست که الان ما اقتصاد سیاست زده و پر ریسکی داریم.بازار بورس هم که بنظر من مستثنی نیست .
                      و اما در مورد غبشهر........مطمئن باشید با افزایش قیمت روغن خام(بواسطه افزایش قیمت ارز) شرکت میتونه افزایش نرخ بگیره.کما اینکه گرفته.همه شرکتها اینطوری هستند...مگه داروییها افزایش نرخ نگرفتند.پتروشیمی ها نگرفتند.اصلا مگه میشه افزایش نرخ نگیره......؟مطمئن باشید افزایش نرخ متناسب هم خواهد گرفت.تو گزارش پیشبینی امسال شما میتونید مشاهده کنید که با حفظ حاشیه سود(از لحاظ درصد)افزایش نرخ گرفته.من با عدد و رقم و سناریو نویسی برای قیمت روغن خام به شما اثبات خواهم کرد که سود غبشهر سوای سود روغن کارمزدی و صادراتی برای سال مالی اینده 1500 تومن هستش.
                      من کاملاً با نظرتون موافق هستم.شرکتهای دیگری که نمی خواهم نامی از آنها ببرم هستند که اگر پر ریسکتر از غبشهر نباشند ،قطعاً کمتر نیستند.البته تفاوت اساسی که بین این شرکتها و شرکتهای معدنی و سایر گروهها وجود دارد این است که حساسیت به مراتب بالاتری روی شرکتهای غذایی و مشابه وجود دارد ،چرا که افزایش نرخ محصولات این شرکتها تبعات اجتماعی و سیاسی خاصی دارد.مالکیت شرکتهای شیمیایی و معدنی مستقیم یا غیر مستقیم با دولت است و درصد کمی از انها ممکن است متعلق به بخش واقعاٌ خصوصی باشد بنابراین ممکن است حساسیت کمتری روی ان وجود داشته باشد.در ضمن بحث افزایش خوراک شرکتهای پالایشی و شیمیایی که قطعاً در آینده بحثهای مربوط به حق مالکیت معادن را برای شرکتهای معدنی در ادامه آن مطرح خواهد شد، نتیجه همان بحث تناسب فروش و بهای تمام شده می باشد.من قصد تخریب هیچ سهمی را ندارم و فقط قصد داشتم این نکته را یاداور کنم که سود یک سال را نمی شود ملاک ارزشگذاری یک سهم براساس پارمتر پی به ای قرارد داد.قطعاً اگر در سالهای آتی شرکت بتواند این روند رشد در سود را تداوم بخشد ،قیمتهای 8 تا 10 تومنی برای هر سهم این شرکت دور از انتظار نخواهد بود.ولی اگر ....

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

من کاملاً با نظرتون موافق هستم.شرکتهای دیگری که نمی خواهم نامی از آنها ببرم هستند که اگر پر ریسکتر از غبشهر نباشند ،قطعاً کمتر نیستند.البته تفاوت اساسی که بین این شرکتها و شرکتهای معدنی و سایر گروهها وجود دارد این است که حساسیت به مراتب بالاتری روی شرکتهای غذایی و مشابه وجود دارد ،چرا که افزایش نرخ محصولات این شرکتها تبعات اجتماعی و سیاسی خاصی دارد.مالکیت شرکتهای شیمیایی و معدنی مستقیم یا غیر مستقیم با دولت است و درصد کمی از انها ممکن است متعلق به بخش واقعاٌ خصوصی باشد بنابراین ممکن است حساسیت کمتری روی ان وجود داشته باشد.در ضمن بحث افزایش خوراک شرکتهای پالایشی و شیمیایی که قطعاً در آینده بحثهای مربوط به حق مالکیت معادن را برای شرکتهای معدنی در ادامه آن مطرح خواهد شد، نتیجه همان بحث تناسب فروش و بهای تمام شده می باشد.من قصد تخریب هیچ سهمی را ندارم و فقط قصد داشتم این نکته را یاداور کنم که سود یک سال را نمی شود ملاک ارزشگذاری یک سهم براساس پارمتر پی به ای قرارد داد.قطعاً اگر در سالهای آتی شرکت بتواند این روند رشد در سود را تداوم بخشد ،قیمتهای 8 تا 10 تومنی برای هر سهم این شرکت دور از انتظار نخواهد بود.ولی اگر ....

einstein عزیز ! صنایع غذایی و خصوصاَ صنعت روغن خوراکی یکی از استراتژیک ترین صناع کشور است . تحت هر شرایط سیاسی و اقتصادی که قرار بگیریم دولت موظف به تامین مواد غذایی وروغن است. تصور اینکه حتی یک روز در خانه ای روغن نباشد به کابوس می ماند.غبشهر با صافولای عربستان شریک بزرگ تجاری است و همین بتنهایی بسیاری از ریسکهای مطرح را برطرف می کند. تحریم در مورد این شرکت بی مورد است چون بخشی از تولیدات به عربستان و حوزه خلیج فارس و همسایه های غربی و شرقی صادر می شود و خریداران بصورت نقد مبلغش را پرداخت می کنند و ارزهای وارده به شرکت مشکلات بسیاری را حل می کند.در سال 93 بمراتب حاشیه سود شرکت افزایش می یابد و سود های بالای 2500تومان را می سازد. تورم حاکم بر چرخه اقتصاد خود عاملی برای افزایش نرخ و سپس افزایش eps شرکت است .همین الان مجوز افزایش ظرفیت تا 500هزار تن گرفته شده و در سال بعد هم بیشتر خواهد شد. همانطور که پتروشیمی ها افزایش نرخ گرفتند ، غذایی ها دلایل موجه تری برای اینکار دارند.اینکه مردم با گرانی بیشتر چه می کنند مسئله ای جداست و هیچ تاثیری در روند تعیین قیمت ها ندارد. اگر روغن در بازار نایاب شود مصرف کننده با هر قیمتی حاضر به تامین این کالای اساسی است وگرنه زندگیش فلج خواهد شد.تجربه این سه دهه هم نشان می دهد که مردم با قیمتها کنار می آیند و واکنش خاصی هم نسبت به آن ندارند.بنابراین در خصوص این سهم هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد و بعنوان گل سرسبد بازار سرمایه خود را اثبات خواهد کرد.همراه بودن با این سهم یعنی ثروت انبوه و بی پایان.

نظر

• einstein
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 360

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                          دوست عزیز einstein مایلم نظرتان را در مورد سوالات مطرح شده توسط خودتان بدانم.من هم بعداً دیدگاه خود را بیان می کنم.
                          با تشکر از حسن توجه شما به تحلیل اینجانب ،خوشحالتر خواهم شد نظرات تحلیلی شما و سایر دوستان را بشنوم تا انشائ الله بتوانیم از نظرات همدیگر بیشتر بهره ببریم.ابتدا لازم میدانم بیوگرافی مختصری از خودم ارائه دهم: فوق حسابداری با گرایش حسابداری مدیریت و علاقه مند به تحلیلگری مالی ،6 سال سابقه حسابرسی و 8 سال مدیر مالی در شرکتهای مختلف
                          ابتدا مقدمه :
                          بعد از شوک وارده به اقتصاد ایران در سال 90 به دلیل افزایش فوق العاده نرخ ارز ،بر اساس یک قانون اقتصادی سایر بخش های اقتصاد با تاخیر زمانی شروع به نشان دادن اثرات این شوک نمودند.ابتدا بازار خودرو درگیر شد ،متعاقب آن بازار مسکن ،محصولات غذایی و بعد از ان هم دارویی.
                          پراید 7 تومنی به 14 و حتی بالاتر رسید ، رشد 60-70 درصدی در بخش مسکن داشتیم و بعد از انهم افزایش مداوم قیمت محصولات غذایی و این اواخر هم دارو.نظر من این است که تاثیر پذیری دیر هنگام صنعت غذایی و دارویی به دلیل اهمیت سیاسی این بخشها برای حکومت بود و دولت زمانی مجوز افزایش قیمت به این صنایع داد که دیگر امکان ادامه فعالیت با قیمتهای قبلی برای این شرکتها امکانپذیر نبود.
                          در این بین هم صنایعی در سکوت و ضعف نظارت، از این وضعیت استفاده کرده و توانستند سودهای کلانی نصیب خود کنند. که در راس این صنایع صنعت شیمیایی و معدنی بود.علت هم کاملاً واضح در یافتی به دلیل افزایش نرخ ارز دو تا سه برابر و مخارج تقریباً ثابت.مشخص است که سود این شرکتها چندین برابر (دقت شود نه سه برابر )افزایش پیدا می کند.به این مثال دقت فرمایید:
                          درصد افزایش بعداز افزایش نرخ ارز قبل از افزایش نرخ ارز
                          200% 300 100 فروش
                          50% 120 80 هزینه
                          800% 180 20 سود

حال سوال من این است :
                          ایا کسی می تواند ادعا کند چون پراید سال قبل دو برابر شد ،امسال هم دوبرابر خواهد شد؟
                          آیا قیمت مسکن ظرف سال آینده 50% ترقی خواهد کرد؟
                          اگر پاسختان به سوالات فوق مثبت است ،انتظار داشته باشید که سهم شرکت ABC هم ظرف سال آینده بطور مشابهی افزایش داشته باشد.و اگر پاسختان منفی است دنبال دلایل منطقی بگردید که بتواند این روند افزایشی را توجیه نماید.
                          واقعیت این است که اقتصاد ما مانند ترازویی که به دلیل ضربه ناگهانی از تعادل خارج شده باشد ،از تعادل خارج شده است و دیر یا زود به نقطعه تعادلی جدیدی خواهد رسید. در این عدم تعادل فعلی برخی از شرکتها بالاتر ازسطح تعادل و برخی پایینتر از این نقطه قرار دارند .قطعاً برندگان بازی امروز کسانی هستند که بتوانند این دو گروه را ازهم تشخیص دهند.
                          تحلیل من این است که بخشی از افزایش سود شرکتها در سال جاری ،انباشت سود سالهای گذشته است .یعنی به دلایل سیاسی اجازه افزایش نرخی به این دسته از شرکته داده نشده و به یکباره همه آن در سال جاری داده شد.برای صحت گفته کافی است به نرخ بازدهی این دسته از سهام در سالهای گذشته توجه شود که به مراتب پایینتر از حتی نرخ اوراق مشارکت است.و بخشی دیگر به دلیل ضعف قدرت تحلیلی تصمیم گیرندگانی بود که فکر می کردند اگر مواد اولیه صنعتی 10% افزایش یافت برای جبران آن باید نرخ فروش 10% افزایش یابد.
                          عامل اول که از بین رفت ،یعنی شرکتها افزایش نرخشان را گرفتند و اصطلاحاٌ حسابها صاف شد.در مورد عامل دوم هم قطعاٌ اشخاصی بر سر کار خواهند آمد که دو دو تا بلد هستند و چنین ضعف تحلیلی را نخواهیم داشت.
                          پیش بینی من :
                          · دولت جدید محدودیتهای زیادی در حوزه اقتصادی دارد و نیاز شدیدی دارد تا از طریق بورس و افزایش واگذاریها به جمع آوری نقدینگی اقدام کند و از این طریق مانع از افزایش بیشتر تورم گردد.بنابراین بعید می دانم شاهد اقداماتی باشیم که باعث نگرانی سهامداران و خروج آنها از این بازار باشیم.بنابراین در کوتاه مدت اقداماتی مانند افزایش قابل توجه نرخ خوراک ،حق ملکیت معادن و... بعید به نظر می رسند ،هر چند افزایش تدریجی آنها را به احتمال بالایی شاهد خواهیم بود.
                          · در حوزه مواد غذایی ،دارویی به دلیل اهمیت سیاسی و بویژه به دلیل اینکه دولت نمی خواهد در ابتدای کارش مردم را دلسرد نماید و این تصور ایجاد شود که این دولت هم نمی تواند کاری کند ،افزایش نرخهای بالایی را متصور نیستم .بخصوص اینکه حاشیه سود بالای آنها دولت را متقاعد می کند که نیازی به این کار هم نخواهد بود.
                          و در نهایت توصیه :
                          توصیه اکید می شود چنانچه در سهامی سرمایه گذاری می کنید که در حال حاضر مد نظر بازار است و فکر می کنید می توانید سود خوبی از آن بدست آورید ، هر چند به لحاظ فاندامنتالی خیلی قوی نیست ،هر لحظه برای خروج از ان آمادگی داشته باشید.
                          دوستانی که رشته فاینانس خواندند حتماً با" نظریه احمق بزرگتر" Greater Fool Theory آشنا هستند .دقت شود ما Greater Fool نباشیم.
                          با آرزوی سربلندی و موفقیت برای همه دوستان عزیز
                          منتظر انتقادات ارزشمندتان هستم

نظر

• پارادوکس
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 80

بالاخره این غبشهر سود همه رو داد؟ ولی من جا موندم. :)
                            حالا سود میخوای واریز نکنی نکن دیگه چرا تلفنتو جواب نمیدی اخه؟؟؟؟ :-B
                            آقای غبهشر امروز دقیقا یک ماه تاخیر در پرداخت داری ها... فکر نکن حواسم نیست .
                            باور کن اگر مستاجر بودی اسباب و اثاثیه ت الان کف خیابون بود :)
                            [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• hamedsh
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 160

دولت قرار است هنوز به مواد غذایی ارز مرجع یا مابه التفاوت بدهد پس شرکت علاوه بر پوشش 83 درصدی 6 ماهه رانت ارزی هم دارد.

نظر

• tvnews
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 100

98 درصد فروشند های غبشهر امروز حقیقی ها بودن :-/

نظر

در حال کار...
                                X