صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مرتضی 6038
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 80

در اصل توسط Gestapo پست شده است View Post
    مزخرفتر از این سهم ندیدم
    با پی به ای 1 هم منفی میخوره
    بازیگراشم که عوضی و قالتاقن
    از 4300 خریدم دارم ضرر میدم. تا حالا رو یه سهم انقد ضرر نکرده بودم
    تو ایران تحلیل محلیلو بذار در کوزه آبشو بخور. طلاهم تولید کنه ، تا نخوان نمیره بالا
    از اتفاق چون بدون تحلیل خریدی اعصابت خرد شده
    اوناییکه بنیادی خریدند سهم را اصلا نگاه نمیکنند چون مطمئن هستند ی روزی به سودی که میخواهند میرسن
    اوناییکه مثل من با تحلیل تکنیکال وارد سهم شدند (البته بنیادی انتخاب کردیم و تکنیکال وارد شدیم)میفهمند این سهم اگه تا 3200هم ریزش کنه داره الگوی خودشو کامل میکنه و هدفش اعداد نجومیه
    البته هیچ تعصبی نسبت به سهم ندارم
    هر تکنیکالی ممکنه خطا کنه نهایتش اینکه اعصابم خرد نمیشه

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

این بازی تکراریه....یک موقعی هم همین بازی را وقتی سهم 1500 بود سر سهم در اوردند.....تا زیر 1000 کشیدندش پایین...کسی به امید نوسان این سهم را میخره کاملا در اشتباهه.حداقل باید دید میانمدت داشته باشه.اینو میگم چون دارم میبینم اکثرا بالای 4000 تومن وارد شدند به امید نوسان و الان تو ضرر هستند.حتی فکر نوسان کوتاه مدت هم رو این سهم نباشید.
      ارز 2500 تومانی به روغن خام داده میشه یعنی همون مبادلاتی.........15 تا 20 درصد افزایش نرخ میگیرند.....یارانه ها هم دیگه بصورت نقدی پرداخت نخواهد شد.بصورت سبد کالای خانوار داده خواهد شد.حالا به چند دهک پایین جامعه بیشتر تعلق میگیره.یک نگاهی به مصاحبه های طیب نیا بکنید.بهیچ عنوان سیاستهاش همسو با سیاستهای تیم اقتصادی احمدی نژاد نیست.میگه پول نفت و ارز حاصل از اون باید تو مملکت بصورت ایجاد ثروت هزینه بشه.نه با شعار اوردن پول نفت سر سفره.نرخ تورم را بصورت وحشتناک بکشیم بالا.
      تعبیر من از اخبار و مصاحبه ها این بوده....دولت اگر بخواد کاری بکنه باید دید خودش را معطوف کنه به صنایعی که برند داره.مثل صنعت غذایی ....
      آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2013/08/21, 11:40.

نظر

• Gestapo
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 131

در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Post
        از اتفاق چون بدون تحلیل خریدی اعصابت خرد شده
        اوناییکه بنیادی خریدند سهم را اصلا نگاه نمیکنند چون مطمئن هستند ی روزی به سودی که میخواهند میرسن
        اوناییکه مثل من با تحلیل تکنیکال وارد سهم شدند (البته بنیادی انتخاب کردیم و تکنیکال وارد شدیم)میفهمند این سهم اگه تا 3200هم ریزش کنه داره الگوی خودشو کامل میکنه و هدفش اعداد نجومیه
        البته هیچ تعصبی نسبت به سهم ندارم
        هر تکنیکالی ممکنه خطا کنه نهایتش اینکه اعصابم خرد نمیشه
        آره بدون تحلیل خریدم
        مشکل من با اوناییه که مثل من بدون تحلیل می خرن
        این بازار با تعدیل منفی صف خرید میشه با تعدیل مثبت صف فروش. کاریم به بنیاد منیاد ندارن
        نمونش حفاری شیران غبشهر و...
        شمام که تحلیلگری یه نیگا بنداز ببین بازیگرش تا کجا میخواد الگو رو طراحی کنه.

نظر

• mostafa1384
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 73

مزخرفتر از این سهم ندیدم
          با پی به ای 1 هم منفی میخوره
          بازیگراشم که عوضی و قالتاقن
          از 4300 خریدم دارم ضرر میدم. تا حالا رو یه سهم انقد ضرر نکرده بودم
          تو ایران تحلیل محلیلو بذار در کوزه آبشو بخور. طلاهم تولید کنه ، تا نخوان نمیره بالا
          اشتباه میکنی بهتر از این سهم نیست من تا حالا 200 درصد سود کردم اگه با تحلیل بخری اینطوری نمیشه امروز وقت خریدن بود در عین حال ضررت جبران میشه در غبشهر سود ازان کسی میشه که صبر داشته باشه
          آخرین ویرایش توسط mostafa1384؛ 2013/08/21, 16:37.

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

خدمات مدیریت صندوق و وصنا امروز جزو خریداران حقوقی بودند.....جالب اینجاست که وصنا بعد از بازگشایی فروشنده بوده.وامروز اولین روز خریدش بعد از بازگشایی هستش...

نظر

• مرتضی 6038
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 80

آره بدون تحلیل خریدم
              مشکل من با اوناییه که مثل من بدون تحلیل می خرن
              این بازار با تعدیل منفی صف خرید میشه با تعدیل مثبت صف فروش. کاریم به بنیاد منیاد ندارن
              نمونش حفاری شیران غبشهر و...
              شمام که تحلیلگری یه نیگا بنداز ببین بازیگرش تا کجا میخواد الگو رو طراحی کنه.
              دوست عزیز
              حرف شما درست و متین تو این سهم بازی میکنن ولی بورس به این بازیهای حقوقی نیاز داره. اگه قرار باشه سهم درجا رشد کنه که ی موقع میرسه همه فروشنده میشن و خریداری نیست و یا همه خریدار هستن و کسی فروشنده نیست
              قبول کن همه جور ادمی باید در بورس باشه تا بتونی سود کنی .اگه همه مثل من و تو فکر کنند اصلا ی دونه غبشهر هم فروش نمیره
              در مورد تحلیل غبشهر باید بگم اگه فقط از قیمت 5000عبور کنه و در قیمتهای بیش از 5000یا 6000برسه این سهم بدون افزایش سرمایه در بلند مدت تا 20000هم میره
              در مورد کوتاه مدت این سهم در 3800و 3900حمایت داره که هفته بعد احتمالا واکنش نشون میده اگه قیمت 4500را رد کنه روند نزولی تمام شده
              اگه زیر 3800بیاد تا 33200هم ریزش میکنه
              کف بنیادی سهم 3200است ولی به احتمال زیاد غبشهر قیمتهای زیر 3900را نبینه

نظر

• حسنعلی
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 124

سلام دوستان
                اصلاح این سهم حتمی است و حداقل تا 3500 یا 3600 میاد پایین ولی هیچ کس نمیگه سهمه بدیه یا کلاهبرداری یا ... چون از سهامهای پدرمادر دار توی بورسه
                من این سهم رو خیلی وقته دارم زیرنظر میگیرم چون میخوام بخرم ولی حالا حالا ها نمیخرم به جاش سهامهای درحال رشد رو میخرم و در بهترین موقع انشالا وارد این سهم میشم
                در ضمن بورس هم سود داره هم ضرر
                اگه جای من بودین که شپاس عرضه اولیه رو تاحالا نگه داشتم و انگار نه انگار که باید رشدی هم بکنه چی میگفتین؟؟؟
                به این سهم و بقیه ی این گروه شک نکنین

نظر

• مرتضی 6038
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 80

پله خرید غبشهر در قیمتهای 4000و 3900انجام شد
                  بعیده غبشهر قیمتهای زیر 3800را لمس کنه
                  پله دوم خرید را در قیمتهای احتمالی
                  4600-5500
                  یا3500-3200
                  انجام میدم
                  موفق باشید

نظر

• مرتضی 6038
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 80

4600-5500
                    یا3500-3200
                    انجام میدم
                    موفق باشید

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

4600-5500
                      یا3500-3200
                      انجام میدم
                      موفق باشید
                      خرید خوبی کردی.....پلکانی هم داری خرید میکنی چه بهتر.وصنا اگر خریدش ادامه دار باشه.این سهم حرف برای گفتن زیاد داره.خداییش با یک شایعه این سهم را کشیدند پایین.الان هم منتظر پی بر ای زیر 5 هستند....تازه ای پی اس که 85 درصدش را پوشش داده.تو دو هفته اینده گزارش افزایش سرمایه میاد رو کدال...گزارش خوب نه ماهه هم کاتالیزور میشه برای رشد سهم.این سهم تازه اول راهه....خیلیها نشستند تا روغن ارزون بشه.من نمیدونم این دیگه چه منطقیه تاحالا چی ارزون شده که حالا قیمت روغن بخواد بیاد پایین.
                      این از غبشهر.........غمارگ هم زیر 1000 شکار خوبیه از دست ندید.به بازار توجه زیادی نداشته باشید.این بازار با یک خبر گروه عوض میکنه.
                      سهمهایی مثل غمارگ غبشهر شیران فولای شپاکسا خراسان فزرین و .....باید تو سبد همه باشه.بخشی از سبد را باید به سهمهای بنیادی اختصاص داد.

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
                        سلام دوستان
                        اصلاح این سهم حتمی است و حداقل تا 3500 یا 3600 میاد پایین ولی هیچ کس نمیگه سهمه بدیه یا کلاهبرداری یا ... چون از سهامهای پدرمادر دار توی بورسه
                        من این سهم رو خیلی وقته دارم زیرنظر میگیرم چون میخوام بخرم ولی حالا حالا ها نمیخرم به جاش سهامهای درحال رشد رو میخرم و در بهترین موقع انشالا وارد این سهم میشم
                        در ضمن بورس هم سود داره هم ضرر
                        اگه جای من بودین که شپاس عرضه اولیه رو تاحالا نگه داشتم و انگار نه انگار که باید رشدی هم بکنه چی میگفتین؟؟؟
                        به این سهم و بقیه ی این گروه شک نکنین
                        احتمالش کمه که بخواد سهم قیمت 3500 را تاچ کنه....ولی بهر حال بازاره.شاید هم پی بر ای غبشهر اومد زیر 5........ولی من بیشتر با اقا مرتضی موافقم.این سهم بر میگرده.علی الخصوص که حقوقی که فروشنده سهم بوده.نقش مهمترین فروشنده سهم بعد از بازگشایی را داشته .الان سیاستش عوض شده.نه تنها عرضه نمیکنه بلکه روز چهارشنبه خریدار هم بوده.بهر حال خرید پلکانی شرط عقل هستش و من نظرم اینه که رو 3900 تا 4000 تومن باید پله اول را گذاشت.

نظر

• مرتضی 6038
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 80

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                          احتمالش کمه که بخواد سهم قیمت 3500 را تاچ کنه....ولی بهر حال بازاره.شاید هم پی بر ای غبشهر اومد زیر 5........ولی من بیشتر با اقا مرتضی موافقم.این سهم بر میگرده.علی الخصوص که حقوقی که فروشنده سهم بوده.نقش مهمترین فروشنده سهم بعد از بازگشایی را داشته .الان سیاستش عوض شده.نه تنها عرضه نمیکنه بلکه روز چهارشنبه خریدار هم بوده.بهر حال خرید پلکانی شرط عقل هستش و من نظرم اینه که رو 3900 تا 4000 تومن باید پله اول را گذاشت.
                          با اینکه غبشهر در اولین خط حمایت خودش بود و یک نشانه هایی هم از برگشت قیمت در روز شنبه دیدم ولی کل پول را خرید نکردم
                          تو بازار بورس نباید دنبال خرید ارزون باشی باید موقعی بخری که مطمئن باشی فردای ان روز سود میکنی
                          دوستان من ی خرید بزرگ از غبشهر وقتی در قیمتهای بیشتر از 5500رفت میکنم
                          این سهم باید در قیمتهای بیش از 5000 تثبیت بشه تا انتظار بازدهی بیش از 300درصد از اون داشته باشیم
                          الگوی بلند مدت این سهم در قیمتهای بیش از 5000شکل می گیره
                          بهر حال اگه قیمت نزول هم کرد با خرید در قیمتهای پایین و کاهش قیمت خرید از اون خارج میشیم

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

با اینکه غبشهر در اولین خط حمایت خودش بود و یک نشانه هایی هم از برگشت قیمت در روز شنبه دیدم ولی کل پول را خرید نکردم
                            تو بازار بورس نباید دنبال خرید ارزون باشی باید موقعی بخری که مطمئن باشی فردای ان روز سود میکنی
                            دوستان من ی خرید بزرگ از غبشهر وقتی در قیمتهای بیشتر از 5500رفت میکنم
                            این سهم باید در قیمتهای بیش از 5000 تثبیت بشه تا انتظار بازدهی بیش از 300درصد از اون داشته باشیم
                            الگوی بلند مدت این سهم در قیمتهای بیش از 5000شکل می گیره
                            بهر حال اگه قیمت نزول هم کرد با خرید در قیمتهای پایین و کاهش قیمت خرید از اون خارج میشیم
                            طبق فرمایش شما رنج آخر وقت دیروز روی غبشهر و غمارک نوید شنبه ای مثبت را برای این 2 سهم میده شنیده ها از سود 1350 تومنی غبشهر برای امسال خبر میده .....سهامداری یک دو ماهه روی غبشهر بهترین گین را نسیت به بقیه سهام بازار نصیب سهامدار خواهد کرد ...پوشش 6 ماهه عالی افزایش سرمایه 210 درصدی از محل انباشته و پوشش عالیه سالیانه 3 گزینه ای که میتونه به هر سهمی 2 واحد پی بر ای بالا نسبت به گروهش بده در صورتی که پی بر ای این 2 سهم نصف پی بر ای گروهشون است دوستان اگر سهمی با این پتانسیل سراغ دارن معرفی کنن ممنون میشم.....

نظر

• مرتضی 6038
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 80

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                              طبق فرمایش شما رنج آخر وقت دیروز روی غبشهر و غمارک نوید شنبه ای مثبت را برای این 2 سهم میده شنیده ها از سود 1350 تومنی غبشهر برای امسال خبر میده .....سهامداری یک دو ماهه روی غبشهر بهترین گین را نسیت به بقیه سهام بازار نصیب سهامدار خواهد کرد ...پوشش 6 ماهه عالی افزایش سرمایه 210 درصدی از محل انباشته و پوشش عالیه سالیانه 3 گزینه ای که میتونه به هر سهمی 2 واحد پی بر ای بالا نسبت به گروهش بده در صورتی که پی بر ای این 2 سهم نصف پی بر ای گروهشون است دوستان اگر سهمی با این پتانسیل سراغ دارن معرفی کنن ممنون میشم.....
                              این سهم ها را در سبدت نگه دار
                              شبریز بعد از ارایه گزارش سه ماهه بخر این سهم را از 1000دارم
                              ولغدر اگه 127 را رد کرد بخر 140مقاومت داره هدف اول 160الی 170 فردا حمایتشه اگه زیر قیمت 108اومد الگو را خراب کرده زیاد توصیه به خرید نمیکنم
                              ولی اگه 127 را رد کرد خوبه
                              شدوص اگه 1320را رد کرد بخر تا 1400بعد 1500الی 1800میره کف قیمتیش 1040است
                              تو فلزی ها ذوب ممکنه هیجانی تا 570بره
                              غبشهر در قیمتهای بالای 5500یا حتی 6000برای خرید مطمئن تره
                              در مورد فردا هم باید بگم نظر من برگشت غبشهر است اگه این اتفاق افتاد و بالای 4500رفت ی سقف جدید میزنه

نظر

• بنان
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 840

افزایش سرمایه غبشهر قانونا باید حداکثر تو شهریور ماه انجام بشه که هرآن ممکنه گزارشش بیاد روی کدال چون شرکت به بورس ارسال کرده اما سود سال آینده غبشهر از رقمهای بالاتری نسبت به امسال حکایت داره حالا اگر شرکت بعد از افزایش سرمایه و با سرمایه جدید سود امسال را اعلام کنه طبعا تو محدوده 450 تا 500 تومن خواهد بود که بازگشاییش تو محدوده 3000 تومن خواهد بود که با پیش بینی سود سال آینده که قاعدتا تو برج 8 اعلام میشه سهم یک رشد شارپ گونه خواهد داشت البته در مورد شرکتهایی مثل غبشهر که سهامداران عمده اش سهامباز هستند نباید استراتژی سهامدار عمده تو سایتهای بورسی عنوان بشه چون سابقه نشان داده که هر موقع این استراتژی از طرف سهامداران پیش بینی میشه دقیقا سهامدار عمده رفتاری برعکس از خودشون نشان میدن که در بازگشایی قبلی در مورد غمارک و غبشهر انجام دادن شایعات بالا باز کردن غبشهر و سوار شدن رو غمارک اما دیدیم که دقیقا برعکس عمل کردن بنظر من هر کس به این 2 سهم اعتقاد داره باید 2 - 3 ماه سهامداری کنه که قطعا سودی بمراتب بالاتر از هر سهم دیگری نصیب خود میکنه در مورد این سهمها هر چه کمتر افشاگری بشه بنفع سهامداره من شخصا 50 درصد سبدم غبشهره که بعید میدونم افتی بیش از این داشته باشه مگر اینکه هنوز یک عده سهامدار آماتور با یه منفی سهمشونو به حراج میزارن که در این صورت سهامدار عمده هم به جمع آوری این سهام مفت بازم مشغول میشه شخصا اگر بخواد پایینتر از قیمت فعلی بیاد با کم کردن میانگین تک سهم غبشهر میشم چون بنیادی این سهم هیچ جایی برای ضرر و زیان سهامدار نداره و تردید ندارم 2 - 3 ماه سهامداری روی این سهم سود انتظاری یکساله را برایم به ارمغان میاره

نظر

در حال کار...
                                X