صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arash007
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 541

یه اصلی هست در بازار اون اینه که شما سبدتو نگاه کنی و قیمت روز سهماتو هم ببینی و به خودت بگی آیا با قیمت امروز من این سهمو می خرم؟ اگه جواب مثبت بود باید سهمتو نگه داری اگه نه باید بفروشیش.من غبشهرو رو این قیمت می خرم

نظر

• ile
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 94

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
      یه اصلی هست در بازار اون اینه که شما سبدتو نگاه کنی و قیمت روز سهماتو هم ببینی و به خودت بگی آیا با قیمت امروز من این سهمو می خرم؟ اگه جواب مثبت بود باید سهمتو نگه داری اگه نه باید بفروشیش.من غبشهرو رو این قیمت می خرم
      من غبشهر 4300 تومنی دارم و الان رفتم تو ضرر ولی حس میکنم اگه بیاد رو 3500 میخرم !!!
      [SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
      [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
      [/COLOR][/SIZE]

نظر

• علی خان
        عضو فعال
        • May 2013
        • 271

http://bourseanalyze.ir/index.php/%D...86%D9%86%D8%AF
        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
          این حرفها فایده نداره...........دفعه قبلی هم از این حرفها زیاد زدند .ولی سهام را از 1500 تا 950 کشیدند پایین.من که هنوز دلیل این منفی خوردنها را نفهمیدم....پی برای خیلی سهمها دو رقمی شده 10 یا 20 اونوقت صف خریدند.ولی این سهم با این بنیاد باید فروشنده حقیقی بیاد رنج منفی بکشه.تا هر جا میخواهید این بازی را ادامه بدید...اخرش که باید گزارشات بیاد ....6 ماهه اول 600 ساخته اینم حسابرسی شده.حالا فرض کنیم تو 6 ماهه دوم 300 تومن بسازه.که محاله...300+600=900 پی برای 5 هم بدید میشه 4500.دیگه چرا 3800 سهم میفروشید.اصلا چند خریدید که دارید 3800 میفروشید.؟4500حداقل قیمت سهمه.....افزایش سرمایه 210 درصدی .5 تا طرح توسعه که پاییز امسال به بهربرداری میرسه.و افزایش ترخ 15 درصدی و .....باشه اشانتیون خرید سهم.
          این بازی را هم بیشتر از این نمیتونند ادامه بدند.اوج نادانی و سهامبازی فریب خوردن اینه که بیاد سهم را با پی بر ای 5 بفروشه 3600 اینم 200 تومن دیگه سهم بیاد پایین.

نظر

• علی خان
            عضو فعال
            • May 2013
            • 271

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            این حرفها فایده نداره...........دفعه قبلی هم از این حرفها زیاد زدند .ولی سهام را از 1500 تا 950 کشیدند پایین.من که هنوز دلیل این منفی خوردنها را نفهمیدم....پی برای خیلی سهمها دو رقمی شده 10 یا 20 اونوقت صف خریدند.ولی این سهم با این بنیاد باید فروشنده حقیقی بیاد رنج منفی بکشه.تا هر جا میخواهید این بازی را ادامه بدید...اخرش که باید گزارشات بیاد ....6 ماهه اول 600 ساخته اینم حسابرسی شده.حالا فرض کنیم تو 6 ماهه دوم 300 تومن بسازه.که محاله...300+600=900 پی برای 5 هم بدید میشه 4500.دیگه چرا 3800 سهم میفروشید.اصلا چند خریدید که دارید 3800 میفروشید.؟4500حداقل قیمت سهمه.....افزایش سرمایه 210 درصدی .5 تا طرح توسعه که پاییز امسال به بهربرداری میرسه.و افزایش ترخ 15 درصدی و .....باشه اشانتیون خرید سهم.
            این بازی را هم بیشتر از این نمیتونند ادامه بدند.اوج نادانی و سهامبازی فریب خوردن اینه که بیاد سهم را با پی بر ای 5 بفروشه 3600 اینم 200 تومن دیگه سهم بیاد پایین.
            فروشندگان غبشهر به زودی مثل فروشندگان شیران پشیمون میشن و میان تو صف خریدش...
            [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• hogo_wave
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 380

امید وارم که اصلاح شاخص غذاییها 2-3روز دیگه تموم بشه
              منتظرم بعد از اتمام سقفهای قبلی رو بشکنه
              البته برای اصلاح عجله نکنن دوستان تا کامل انجام بششه

نظر

• MR AFSHIN
                عضو جدید
                • Aug 2013
                • 2

دوستان عزیز - با سلام , به نظر اینجانب به عنوان عضو تازه وارد به سایت تنها دلیل رنج منفی غذایی ها بخصوص غبشهر اعلام تخصیص ارز مرجع به این گروه می باشد ( که البته معلوم هم نیست که آقایان می خواهند تخصیص دهند!!؟؟) که با ورود کابینه جدید و اعلام وزیر صنعت معدن و تجارت بصورت نسنجیده مطرح شده است که به نظر بنده متاسفانه بدون هیچ مطالعه ای این فرضیه را در بدو وزارت بیان نموده. والا با توجه به تمامی جنبه های سهم طبق نظر دوستان و سایتهای حرفه ای تحلیل کننده میان مدت سهم بیش از 5000 تومان ارزش دارد.

نظر

• Sam1362
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 208

سلام دوستان. به نظر شما اختصاص ارز 1226 به دانه های روغنی تأثیر منفی روی غبشهر نداره؟ من تا حالا سهام غذایی نخریدم. به نظرتون ریسکش تو این شرایط بالا نیست؟ برای خرید پله اول چه قیمتی رو مناسب می دونید؟
                  [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

یکی از مهمترین دلایلی که سهم را داره پایین میکشه مساله تخصیص ارز 1226 تومنی به سهم هستش.با اینکه من تمامی مصاحبه ها را زیرو رو کردم از زمان خبر تخصیص ارز....هیچ خبری در رابطه با کاهش نرخ روغن تو بازار من نخوندم.ببنید دوستان:تمامی کالاها از گمرگ با ارزبه نرخ مبادله ای داره ترخیص میشه.این حدس و گمان و تحلیل و پیشبینی نیست.واقعیت هستش.میتونید خودتون خبرها را دنبال کنید.در مورد 5 قلم کالای اساسی خوراکی گفته شده که مابه تفاوت ارز 2500 تومنی و ارز 1226 تومنی به واردکنندگان اختصاص داده میشه.این به این معنی نیست که برگشتیم به قیمتهای قبل از عید...فعلا تا اینجا یعنی شاید افزایش نرخ نداشته باشیم.ودولت خواهان دادن سوپسیت در یک دوره کوتاه مدت(خودشون اعلام کردند تا اخر سال) به کالاهای اساسی هست.این تفاوتی نداره که کارخونه پول را از مردم بگیره و یا از دست دولت.این تا اینجا در مورد مستنداتی که عنوان شده.....قضاوت به عهده دوستان

حالا نظر شخصی خود من:دولت قصد داره رشد نقدینگی تو جامعه که در دوسال گذشته با سیاستهای نادرست دولت قبلی زیاد شده را کنترل کنه.خودشون عنوان کردند یارانه ها را از صورت نقدی به صورت غیر نقدی و سبد کالا در میارند.در اینصورت بهترین فرصت برای حذف کامل ارز مرجع 1226 تومنی و اختصاص مابه تفاوت ان به غنی کردن این سبد هستش.حالا برای دهکهای پایین جامعه بیشتر و یا شاید برای دهک های بالای جامعه حذف بشه......

از دوستان خواهش میکنم در مورد ابهامات موجود در این گروه تو این بخش گفتگو شرکت کنند.سهم بی جهت به خاطر مبهم بودن این تحلیلها داره منفی میخوره.وگرنه این سهم 1000 انباشته داره.که شاید تا تاریخ امروز 1200 را هم رد کرده باشه.اونوقت باید 3800 معامله بشه؟
                    خواهشی که از دوستان دارم اینه که کسایی که این سهم را در سبدشون دارند بیاند گفتگو کنند.خود من به این سهم اصلا تعصب ندارم.توجیه بشم که بنیاد سهم مشکل داره صد در صد فروشنده خواهم بود.اخه کدوم ادم عاقلی با آتش تعصب سرمایه اش را نابود میکنه.
                    تشکر.موفق باشید

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام
                      دوستان عزیز پروژه ما در شتران تکمیل شد و شتران مسیر خودشو پیدا کرد
                      شتران 65000 تومان بازگشائی شد یک هفته نفس گیر حقوقی هر بلائی که خواست سر سهم آورد
                      با زور و چماغ سهم رو در 57000 تا 60000 تومان سهم رو از دست خیلی ها درآورد البته فروشندگان حقشون بود می خواستند نفروشند ما هم تا تونستیم خودمون دوستانمون و... همپای حقوقی در قیمت های مناسب خرید کردیم حالا شتران راه خودشو می ره حالا ملت هر زو بیایند تو صف خرید از اول صبح تا پایان بازار بلکه عرضه بشه ولی عرضه کجا بود امروز کلا" 7000 تا معامله شد 5% مثبت
                      بعضی ها فکر می کردند سهم می ره زیر 50000 تومان پس اون حقوقی دیوانه بود در محدوده 60000 تومان 400-500 هزارتا جمع کرد اصلا" 500 هزار تا شتران می دونید چقدر پول م0ی خواهد30 میلیارد تومان
                      حقوقی دیوانه است 30 میلیارد تومن 60000 تومان بخره بعد سهم بره زیر 50000 تومان و 5 میلیارد تومن ضرر کنه

اینو گفتم چون همچین داستانی داره سر غبشهر در می آید
                      غبشهر منفی می خوره چون :
                      1- حقوقی برای فریب ملت پایین می فروشه ملت همیشه در صحنه سریع برای فروش همدیگر رو می کشند روی 4 % منفی می فروشند می رند مثلا: تو صف شتران 5% مثبت ( بابا شتران رو چند روز پیش تو منفی فروختی حالا می ری تو صف خرید تا شاید 20-30 % بالاتر بخری - وای امان از دست این ملت ....)
                      2- از زمان گزارش شش ماهه تا نه ماهه سه ماه فرصت هست بالا پایین سهم طبیعی است اما نه به این صورت

دوستان عزیز از همه فرصت های پیش آمده بازار استفاده کنید من به غبشهر اعتقاد دارم ولی این دلیل نمی شه بقیه بازار رو نادیده بگیرم
                      من تو سه مرحله غبشهر فروختم کلا" 30% اون
                      مرحله اول : فروش در 46,700 خرید آبسال 330 تومان
                      مرحله دوم : فروش غبشهر 4600 تومان فروش مقداری فزرین 1050 تومان و خرید فاراک 550 تومان
                      مرحله سوم : فروش غبشهر 4400 تومان - فروش مقداری فزرین 1000 -فروش مقداری پترو شیراز 920 تومان و خرید شتران 58000 تومان تا 64000 تومان

دوستان اینو گفتم تا بدونید از تمام بازار سود ببرید خدا رو شکر هر چه خریدیم از اونایی که فروختیم رشد کرد
                      از فردا دوباره می رویم تو نخ غبشهر
                      غبشهر این آمادگی رو داره به یک سوت زدن صف خرید رو مجدد تجربه کنه
                      موفق باشید

نظر

• Arash007
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 541

در اصل توسط MR AFSHIN پست شده است View Post
                        دوستان عزیز - با سلام , به نظر اینجانب به عنوان عضو تازه وارد به سایت تنها دلیل رنج منفی غذایی ها بخصوص غبشهر اعلام تخصیص ارز مرجع به این گروه می باشد ( که البته معلوم هم نیست که آقایان می خواهند تخصیص دهند!!؟؟) که با ورود کابینه جدید و اعلام وزیر صنعت معدن و تجارت بصورت نسنجیده مطرح شده است که به نظر بنده متاسفانه بدون هیچ مطالعه ای این فرضیه را در بدو وزارت بیان نموده. والا با توجه به تمامی جنبه های سهم طبق نظر دوستان و سایتهای حرفه ای تحلیل کننده میان مدت سهم بیش از 5000 تومان ارزش دارد.
                        قسم می خورم اگه با سیاست هایی که آقایان اتخاذ میکنن حتی 100 نفر از زیر خط فقر بیان بالاتر غبشهره من فدای سر همه تنگدستا.غبشهر من فدای سر اون پدری که فقط هفته ای یه روز بچه شو میبینه تو تاریکی میری سر کار تو تاریکی بر میگرده

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط MR AFSHIN پست شده است View Post

با سلام
                          پایین آمدن قیمت غبشهر فقط و فقط حقوقی است و بعدش ملت همیشه حاضر در صف فروش
                          تخصیص نرخ مرجع 1226 تومان موجب افزایش سودآوری غبشهر می شه
                          فعلا" با خوراک ترکیبی از 50% خرید خوراک با ارز مبادله ای و 50% خرید خوراک از شرکت بازرگانی دولتی غبشهر بالای 1000 تومان سود می سازه
                          با تخصیص ارز 1226 تومان بصورت 100 % خرید خوراک سود غبشهر می ره اون بالا بالاها
                          مشکل غبشهر سرمایه کم اونه که سود بالای 1000 تومان به چشم می آید
                          اگر خیلی از شرکت هایی که تو این چند سال افزایش سرمایه چند صد درصدی دادند رو برگردونیم به سرمایه قبلی شون سودشون از 2- 3 هزار تومان هم بالاتر می ره
                          این شرکت باید تو چند مرحله افزایش سرمایه سنگین بده تا هم تعداد سهام تون 5-6 برابر بشه و هم سودش تو چشم نیاید
                          هر موقع خرید حقوقی کامل شد و سهم هایی رو که فروخته جایگزین کرد با یک سوت صف خرید خواهد شد

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                            با سلام
                            دوستان عزیز پروژه ما در شتران تکمیل شد و شتران مسیر خودشو پیدا کرد
                            شتران 65000 تومان بازگشائی شد یک هفته نفس گیر حقوقی هر بلائی که خواست سر سهم آورد
                            با زور و چماغ سهم رو در 57000 تا 60000 تومان سهم رو از دست خیلی ها درآورد البته فروشندگان حقشون بود می خواستند نفروشند ما هم تا تونستیم خودمون دوستانمون و... همپای حقوقی در قیمت های مناسب خرید کردیم حالا شتران راه خودشو می ره حالا ملت هر زو بیایند تو صف خرید از اول صبح تا پایان بازار بلکه عرضه بشه ولی عرضه کجا بود امروز کلا" 7000 تا معامله شد 5% مثبت
                            بعضی ها فکر می کردند سهم می ره زیر 50000 تومان پس اون حقوقی دیوانه بود در محدوده 60000 تومان 400-500 هزارتا جمع کرد اصلا" 500 هزار تا شتران می دونید چقدر پول م0ی خواهد30 میلیارد تومان
                            حقوقی دیوانه است 30 میلیارد تومن 60000 تومان بخره بعد سهم بره زیر 50000 تومان و 5 میلیارد تومن ضرر کنه

اینو گفتم چون همچین داستانی داره سر غبشهر در می آید
                            غبشهر منفی می خوره چون :
                            1- حقوقی برای فریب ملت پایین می فروشه ملت همیشه در صحنه سریع برای فروش همدیگر رو می کشند روی 4 % منفی می فروشند می رند مثلا: تو صف شتران 5% مثبت ( بابا شتران رو چند روز پیش تو منفی فروختی حالا می ری تو صف خرید تا شاید 20-30 % بالاتر بخری - وای امان از دست این ملت ....)
                            2- از زمان گزارش شش ماهه تا نه ماهه سه ماه فرصت هست بالا پایین سهم طبیعی است اما نه به این صورت

دوستان عزیز از همه فرصت های پیش آمده بازار استفاده کنید من به غبشهر اعتقاد دارم ولی این دلیل نمی شه بقیه بازار رو نادیده بگیرم
                            من تو سه مرحله غبشهر فروختم کلا" 30% اون
                            مرحله اول : فروش در 46,700 خرید آبسال 330 تومان
                            مرحله دوم : فروش غبشهر 4600 تومان فروش مقداری فزرین 1050 تومان و خرید فاراک 550 تومان
                            مرحله سوم : فروش غبشهر 4400 تومان - فروش مقداری فزرین 1000 -فروش مقداری پترو شیراز 920 تومان و خرید شتران 58000 تومان تا 64000 تومان

دوستان اینو گفتم تا بدونید از تمام بازار سود ببرید خدا رو شکر هر چه خریدیم از اونایی که فروختیم رشد کرد
                            از فردا دوباره می رویم تو نخ غبشهر
                            غبشهر این آمادگی رو داره به یک سوت زدن صف خرید رو مجدد تجربه کنه
                            موفق باشید
                            بله اقای شفاف سازی ......متاسفانه عده ای همیشه گوش به زنگ یک خبر منفی هستند تا سهم بنیادینشون را مفت بفروشند......مثل شیران که چند روز پیش تو همین تاپیک بعنوان مثال ذکر کردم....و گفتم حواستون به اخبار کذبی که تو بازار پخش میشه،باشه.

نظر

• بنان
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 840

امروز از اون روزهایی بود که من خیلی تاسف خوردم بحال بعضی از سهامدارانی که روی 4 درصد منفی غبشهر با پی بر ای زیر 3 را داشتن میفروختن برای من واقعا قابل هضم نیست که این سهامداران چه استراتژی برای خرید و فروشهاشون دارن دوستان من خبر دارم 8 میلیارد توسط 3 نفر که من میشناسم پشت سهم قرار گرفته تا به محض عدم فروشنده رنج بزنن دیروز چند ساعتی جهت تفریح در کنارشون بودم پیشنهاد دادم چرا سهمو جمع نمیکنید و میزارید بیاد پایین معتقد بودن وقتی تو این قیمتها هنوز یکعده فروشنده داره خوب ما هم صبر میکنیم ما قرار بود روی 4000 تومن سهمو جمع کنیم و مقداری هم روی 4040 و 4067 تومن جمع کردیم اما وقتی میشه پایینتر هم برداشت مگه پولمونو از تو جوب پیدا کردیم هر لحظه احساس کنیم دیگه فروشنده چندانی نداره سهمو جمع میکنیم چون شنیدیم 2 تا از بچه های .... هم مترصد جمع کردن سهم هستن اینو خیلی خلاصه گفتم تا این دوستان عزیزی که دارن سهمشونو حراج میکنن چرا یک لحظه فکر نمیکنن سهمی که 85 درصد 6 ماهه پوشش داده سود سالیانه اش بالای 1300 تومنه از محل همین ارز مرحع 1226 تومن هم یه تعدیل داره 210 درصد افزایش از محا سود انباشته داره اونوقت داره در واقع با پی بر ای زیر 3 معامله میشه آخه با چه انگیزه ای سهمتو حراج میکنی اگر سهمی سراغ دارید که بیش از این 2 - 3 ماهه سود میرسونه خوب تو سایت معرفی کنید بزارید دوستان هم منتفع بشن باور کنید اگر شما سهامداران آماتور که با هر منفی سهمتونو حراج میکنید دست از فروش بردارید این سهم خیلی سریع با صف خرید پیش میره من 8 میلیاردشو خبر دارم که پشت سهمه دوستان باور کنید سود توی سهامداریه نه سهامبازی من خورم تکمبا روی 749 ریال خریدم و یکی از دوستان من روی 814 مدتها تکمبا تو محدوده 800 بازی میکرد که این دوست من روی 837 فروخت اما من چون اعتقا داشتم گزارش افزایش سرمایه اش بیاد روی کدال سهم میپره تازه افزایش سرمایه از محل آورده نه غبشهر که از محا انباشته است با این حال سهمو کذاشتم کنار و توجه به بازیهاش نکردم الن با توجه به قیمتش و قیمت تئوریک حقهاش حدود 200 درصد تو سودم اما بازم فروشنده نیستم چرا که انتظار سود 400 درصدی تا پایان مهلت حقها ازش دارم در حال حاضر هم هیچ سهمی تو بازار پتانسیل رشد غبشهرو برای 3 - 4 ماهه نداره من انتظار سود 200 درصدی از این سهم تو این مدت دارم دوستان فروشنده آگاه باشن تو این سایتها گوش به حرف بعضیها که سودشون در گرو اغفال بعضی از سهامداران آماتوره ندید مطمئن باشید همین آقایون با این پستهاشون دارن سهمو تو این قیمتها جمع میکنن و بعد به سادگی فروشنده های این روزها میخندن غبشهر نهایت بخواد اصلاح بکنه 5 - 6 درصد اما هرآن ممکنه با یه رنج همتونو جا بزاره و حسرتشو بخوری و یا با 10 -15 درصد بالاتر جایگزین کنی آیا این 5 - 6 درصد ارزش ریسکشو داره بازها تو سایتهای دیگه اینو گفتم که اگر شمای سهامباز ماهی 10 بار خرید و فروش کنی سالیانه 180 درصد سود به کارگزاریت دادی مگر چند درصد سود سالیانه میبری که 180 درصدشو به کارگزاری میدی لیدرهای بنام بازار انتظار سود 170 - 180 درصدی از بازار برای یکساله داره اونوقت منه سهامدار ناشی فقط 180 درصد سود به کارگزارم میدم و در نهایت اگر سود کنم بیشتر 20 -30 درصد نمیشه در حال حاضر اگر کسی میتونه سهمی را تو بورس معرفی کنه که پتانسل رشذ غبشهرو داشته باشه من به سهم خودم ممنون میشم معرفی کنه تا ما هم منتفع بشیم غبشهر با همین سرمایه اگر 2 واحد هم پی بر ای پایینتر از گروهشضو بهش بدی بالای 10000 تومن قیمتشه بشینید فکر کنید چرا غبشهر سود 6 ماهه شو وقتی 85 درصد تعدیل داد و حدود 600 تومن اعلام کرد سود سالیانه اش رو از 700 به 717 تومن افزایش داد همه چیز دستتون میاد متاسفانه تو بعضی از سهمها نمیشه یک سری از اطلاعاتو تو این سایتها اعلام کرد منجمله غبشهر و غمارک دوست عزیز اگر بدونی چهاشنبه خریدار غبشهر چه کسی بود سهمتو دودستی میگری میبری تو کمد قایم میکنی تا از دستت درنیارن اگر بدونی هفته گذشته چه اتفاقی تو غمارک افتاد سهمتو روی 960 تومن به حراج نمیزاشتی در هر صورت دوستان تو این 2 سهم فقط سهامداری کنید چرا که بیشترین سود را ظرف 3 - 4 ماه نصیبتون میکنه گفتنیها گفته شد من غبشهرو میانگین 13480 و غمارکو میانگین 5840 برام تموم شده حالا 5 - 6 درصد بالا و پایین برام فرق نمیکنه اینو گفتم که فکر نکنید بخاطر خودم اینارو گفتم فقط سهامداری ....فقط سهامداری.... فقط سهامداری....

نظر

• فرزان
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 218

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                                امروز از اون روزهایی بود که من خیلی تاسف خوردم بحال بعضی از سهامدارانی که روی 4 درصد منفی غبشهر با پی بر ای زیر 3 را داشتن میفروختن برای من واقعا قابل هضم نیست که این سهامداران چه استراتژی برای خرید و فروشهاشون دارن دوستان من خبر دارم 8 میلیارد توسط 3 نفر که من میشناسم پشت سهم قرار گرفته تا به محض عدم فروشنده رنج بزنن دیروز چند ساعتی جهت تفریح در کنارشون بودم پیشنهاد دادم چرا سهمو جمع نمیکنید و میزارید بیاد پایین معتقد بودن وقتی تو این قیمتها هنوز یکعده فروشنده داره خوب ما هم صبر میکنیم ما قرار بود روی 4000 تومن سهمو جمع کنیم و مقداری هم روی 4040 و 4067 تومن جمع کردیم اما وقتی میشه پایینتر هم برداشت مگه پولمونو از تو جوب پیدا کردیم هر لحظه احساس کنیم دیگه فروشنده چندانی نداره سهمو جمع میکنیم چون شنیدیم 2 تا از بچه های .... هم مترصد جمع کردن سهم هستن اینو خیلی خلاصه گفتم تا این دوستان عزیزی که دارن سهمشونو حراج میکنن چرا یک لحظه فکر نمیکنن سهمی که 85 درصد 6 ماهه پوشش داده سود سالیانه اش بالای 1300 تومنه از محل همین ارز مرحع 1226 تومن هم یه تعدیل داره 210 درصد افزایش از محا سود انباشته داره اونوقت داره در واقع با پی بر ای زیر 3 معامله میشه آخه با چه انگیزه ای سهمتو حراج میکنی اگر سهمی سراغ دارید که بیش از این 2 - 3 ماهه سود میرسونه خوب تو سایت معرفی کنید بزارید دوستان هم منتفع بشن باور کنید اگر شما سهامداران آماتور که با هر منفی سهمتونو حراج میکنید دست از فروش بردارید این سهم خیلی سریع با صف خرید پیش میره من 8 میلیاردشو خبر دارم که پشت سهمه دوستان باور کنید سود توی سهامداریه نه سهامبازی من خورم تکمبا روی 749 ریال خریدم و یکی از دوستان من روی 814 مدتها تکمبا تو محدوده 800 بازی میکرد که این دوست من روی 837 فروخت اما من چون اعتقا داشتم گزارش افزایش سرمایه اش بیاد روی کدال سهم میپره تازه افزایش سرمایه از محل آورده نه غبشهر که از محا انباشته است با این حال سهمو کذاشتم کنار و توجه به بازیهاش نکردم الن با توجه به قیمتش و قیمت تئوریک حقهاش حدود 200 درصد تو سودم اما بازم فروشنده نیستم چرا که انتظار سود 400 درصدی تا پایان مهلت حقها ازش دارم در حال حاضر هم هیچ سهمی تو بازار پتانسیل رشد غبشهرو برای 3 - 4 ماهه نداره من انتظار سود 200 درصدی از این سهم تو این مدت دارم دوستان فروشنده آگاه باشن تو این سایتها گوش به حرف بعضیها که سودشون در گرو اغفال بعضی از سهامداران آماتوره ندید مطمئن باشید همین آقایون با این پستهاشون دارن سهمو تو این قیمتها جمع میکنن و بعد به سادگی فروشنده های این روزها میخندن غبشهر نهایت بخواد اصلاح بکنه 5 - 6 درصد اما هرآن ممکنه با یه رنج همتونو جا بزاره و حسرتشو بخوری و یا با 10 -15 درصد بالاتر جایگزین کنی آیا این 5 - 6 درصد ارزش ریسکشو داره بازها تو سایتهای دیگه اینو گفتم که اگر شمای سهامباز ماهی 10 بار خرید و فروش کنی سالیانه 180 درصد سود به کارگزاریت دادی مگر چند درصد سود سالیانه میبری که 180 درصدشو به کارگزاری میدی لیدرهای بنام بازار انتظار سود 170 - 180 درصدی از بازار برای یکساله داره اونوقت منه سهامدار ناشی فقط 180 درصد سود به کارگزارم میدم و در نهایت اگر سود کنم بیشتر 20 -30 درصد نمیشه در حال حاضر اگر کسی میتونه سهمی را تو بورس معرفی کنه که پتانسل رشذ غبشهرو داشته باشه من به سهم خودم ممنون میشم معرفی کنه تا ما هم منتفع بشیم غبشهر با همین سرمایه اگر 2 واحد هم پی بر ای پایینتر از گروهشضو بهش بدی بالای 10000 تومن قیمتشه بشینید فکر کنید چرا غبشهر سود 6 ماهه شو وقتی 85 درصد تعدیل داد و حدود 600 تومن اعلام کرد سود سالیانه اش رو از 700 به 717 تومن افزایش داد همه چیز دستتون میاد متاسفانه تو بعضی از سهمها نمیشه یک سری از اطلاعاتو تو این سایتها اعلام کرد منجمله غبشهر و غمارک دوست عزیز اگر بدونی چهاشنبه خریدار غبشهر چه کسی بود سهمتو دودستی میگری میبری تو کمد قایم میکنی تا از دستت درنیارن اگر بدونی هفته گذشته چه اتفاقی تو غمارک افتاد سهمتو روی 960 تومن به حراج نمیزاشتی در هر صورت دوستان تو این 2 سهم فقط سهامداری کنید چرا که بیشترین سود را ظرف 3 - 4 ماه نصیبتون میکنه گفتنیها گفته شد من غبشهرو میانگین 13480 و غمارکو میانگین 5840 برام تموم شده حالا 5 - 6 درصد بالا و پایین برام فرق نمیکنه اینو گفتم که فکر نکنید بخاطر خودم اینارو گفتم فقط سهامداری ....فقط سهامداری.... فقط سهامداری....
                                سلام دوست عزیز
                                از مطالب مفیدتون متشکرم متاسفانه افراد بی تجربه همیشه چوب بی تجربگی شونو می خورند . حضور افرادی مثل شما باعث دلگرمیه.=D>

نظر

در حال کار...
                                X