صف فروش شد
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
استغفرالله باور کنید اینا به ضرر دارن میفروشن..........هر چی ما اونور سود میکنیم اینور داره خورده میشه ..............ای بابا.....x-( بیچاره کرد این سهم مارو ........:(
مردشور غپینو رو ببرن///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاستغفرالله باور کنید اینا به ضرر دارن میفروشن..........هر چی ما اونور سود میکنیم اینور داره خورده میشه ..............ای بابا.....x-( بیچاره کرد این سهم مارو ........:(
مردشور غپینو رو ببرن
نبینم خسته شدی
بابا گاهی از دست این ملت عجول
خوب باید کمی هم سهامداری کرد دیگه !!!
قرار بود دید مون به این سهم میان مدت باشه هااااا
مگه خودتون نگفتین ؟؟دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاستغفرالله باور کنید اینا به ضرر دارن میفروشن..........هر چی ما اونور سود میکنیم اینور داره خورده میشه ..............ای بابا.....x-( بیچاره کرد این سهم مارو ........:(
مردشور غپینو رو ببرن
نمی دونم همه چه اصراری دارند که این سهم تحت تأثیر غپینو نیست. اما تا غپینو باز شد این صف فروش شد. عجیبه ها.
حالا این رو قبول دارم که این سهم قابل مقایسه با غپینو نیست و باید لیدر گروه غذایی باشه و .... اما حداقل الان بازار فکر می کنه که لیدروشون غپینو است.
من نمی فهمم چرا غپینو بدون محدودیت نوسان قیمت باز نشد که هی چی پایین می خواد بره پایین زود بره ؟؟؟؟
اما اگه غپینو بخواد همینجوری بمونه و بره توی گره به نظرتون غبشهر هم با خودش زیر میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
دارن جمع میکنن .....خیالم راحت شد ...............خریدار قدره ....دمش گرم .....روی فروشنده ها رو کم کرد .....
اخ جون .فروشنده ها پشیمون میشن به زودی چنان صف خریدی بزنه براش که تا عمر دارن یادشون نره ..........یوهووووووووو///
نظر
-
مردشور غپینو رو ببرن
یه چیزی واضحه...اونم اینکه کلا 300 هزارتا دیگه سهم دست ادمای جوگیر هست(صف فروشی که صبح درست کردن اولش و بعد محو شد...و صف فروشی که الان درست کردن)این 300 هزارتارو بفروشن ببینیم سهم برمیگرده...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postملت جوزده غبشهرهیچ ربطی به غپینونداره بامنفی شدن غپینوسهم باارزشتان رامفت نفروشید
من فکرمیکنم شرکت یه شفاف سازی دراین موردبایدبدهاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
بازم خرید شد تا 1300 بره من تک سهم میشم روش. از شنبه از ثشرق هام کم میکنم روی غبشهر میذارم. ملت غبشهر با سود 400 با پی برای ایی میشه چند؟ کلاس سوم دبستان 400 ضرب در حداقل 4 میشه 1600 با 5 میشه حداقل 2000 باشه بفروشین ما هم میخریم.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
نظر