کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مصطفی جان بازم دقیقا 14 نفر بودن که صف فروش رو چیدن. چند بار رفتم تو صف فروش و لغو زدم. اون دقایقی که من گذاشتم تو صف فروش نخریدن. سناریو شون کاملا برنامه ریزی شده س
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
دکتر جون من هنوز با این سهمم هر روز هم 5000 تا اضافه میکنم
بازار داره اشتباه میکنه
...خوب مومن بجای اینکه هی اضافه کنی ضرر کنی اون پولوبده به من ذوب بخرم...چی میشه مگه....
(-شما یه درصد احتمال بزارید رگ غیرت اذربایجانیش ورم کنه بره الان کارت به کارت کنه...دنیا پر از عجایبه)...جیکرتو اتا جان...
....با این روغن لادنای ..میش نصف فامیل ما خوردن سکته کردن...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
فعلا نسخه قندیها و غذاییها رو پیچیدن
شاید گزارشه مارگارینم نمیاد رو کدال برای اینه تا باز نشه تا این غذاییها رو بیارن پایین
بعد با اومدنه گزارشه مارگارین باز غذاییها ی جونی بگیرن
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
فعلا نسخه قندیها و غذاییها رو پیچیدن
شاید گزارشه مارگارینم نمیاد رو کدال برای اینه تا باز نشه تا این غذاییها رو بیارن پایین
بعد با اومدنه گزارشه مارگارین باز غذاییها ی جونی بگیرن
متاسفانه شنیدم غمارگ روتاپیش بینی سال 92 بازنمیکنن دقیقاازین میترسیدم که داره اتفاق میفته
...خوب مومن بجای اینکه هی اضافه کنی ضرر کنی اون پولوبده به من ذوب بخرم...چی میشه مگه....
(-شما یه درصد احتمال بزارید رگ غیرت اذربایجانیش ورم کنه بره الان کارت به کارت کنه...دنیا پر از عجایبه)...جیکرتو اتا جان...
....با این روغن لادنای ..میش نصف فامیل ما خوردن سکته کردن...
نظر