غپینو ر. یه سایت خاص معرفی کرده خودشم سنگین خریده مجبور میشه تا 3-4 روز دیگه جمش کنه. حالا تا 3-4 روز دیگه و اومدن غمارگ میفهمیم قیمت واقعی روغن بهشهر چنده؟
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
بدجوری دارن سهم جارو میکنن متاسفانه جو بازار و وضعیت کلی گروه هم به نفعشون تمام شد و چه بخواییم چه نخواییم دارن نهایت استفاده رو میبرن این جمع اوری یا بهتر بگم بزخری ها که باید امروز تو مثبت انجام میشد به خاطر جو منفی گروه تو منفی انجام شد و این از خدا خواسته ها که باید تو مثبت منت عرضه رو میکشیدند حالا دارن نهایت استفاده رو در منفی میبرند . اما اشکال نداره در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه سهمی با این همه پتانسیل روی دیگری هم داره .
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
به وضوح مشخصه دارن سهمو کنترل میکنن!!!دقت کنید به سفارشای فروش!الان چند دقیقه است تو محدوده ی 1481-1486 یه اردر 19000 تایی هست!هر موقع هم ازش کم میشه سریع جاش میزارن دوباره!!!!!!
خدا شر این چند نفر رو از سر این سهم طلا کم کنه...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Post=
حامدجان چاکریم اعصاب براآدم نمیمونه جان تو
خوشم میاداین غپینوتا200بیادتاملت باحرف سفته بازانرن سهم بخرن=))
اونور تو تاپیک چی چرا یکی از بچه هاا بود گف غپینو دارم :( خیلی ناراحت شدم:( همه در جریانه سفته بازی که نبودن خیلیا با روند همرا شدن ولی خوبیش اینه ازین به بعد بیشتر دقت میکنن تو خریداشون ....
ولیخانی ام جزه حامیای سهم بود با معبودی ؟اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postخدایی الان 1 میلیارد پول داشتم پوزه این فروشنده سفته بازو میزدم که دیگه نزاره فروش
و بازی بده سهمو!
حیف نیست به این فروشنده ها حال بدیم ..هر قدر پایین تر بهتر ..باید تا میتونن ضرر کنن ...
از ضر سهامدار بی تحلیل بنده بسیار خوشحال میشم ..سهامدار بی تحلیل باید ضرر کنه وبره دنبال حامی بگرده ....وبره از بورس پشت سرش هم نگاه نکنه ...
هر گردو گردو نیست هر سهم درپیت غذایی هم خوب نیست ...
نظر
-
نظر