صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
    خوب با این پیش بینی فکر کنم زیر 1000 باز بشن

با سلام

اون موقع که من گفتم خارج بشید و همه اومدن موضع گرفتن و ... همه یادشونه

امیدوارم همه به این نتیجه رسیده باشند که لجبازی کار خوبی نیست و باید همیشه در روند و جهت سهم حرکت کرد

با سپاس
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• saeedte
      عضو فعال
      • May 2012
      • 478

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
      تلفن گویااینومیگه من ازخودم نگفتم هرکی خواست زنگ بزنه
      تلفن گویا میگه غبشهر ۱۵۹۷ریال

نظر

• AVIN 8861
        عضو عادی
        • May 2012
        • 210

اگر فقط از منظر پيش بيني سود سال بعد نگاه كنيم اين عدد 159 پخش شده ، به عنوان اولين پيش بيني اصلا و ابدا جاي نگراني ندارد
        فقط مساله آن اطلاعيه شفاف سازي كذايي است كه صراحتا گفته در سال بعد تعديلهاي مشابه امسال را نداريم...
        يعني عملا چشم انداز سال بعد و تعديلهاي مثبت احتمالي رو مبهم و تاريك تصوير مي كنه ....
        احتمالا بازار به اين نكته واكنش نشان مي دهد نه صرفا يك عدد ....ببينيم چه خواهد شد....
        با توجه به اينكه ظاهرا امور سهام شركت اطلاعات را بيرون داده احتمالا سريعا روي كدال خواهيم ديد و بازگشايي نيز مي تواند بسيار سريع باشد.....
        صبر مي كنيم....

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام

اون موقع که من گفتم خارج بشید و همه اومدن موضع گرفتن و ... همه یادشونه

امیدوارم همه به این نتیجه رسیده باشند که لجبازی کار خوبی نیست و باید همیشه در روند و جهت سهم حرکت کرد

با سپاس
          اره بابک :( وختی مطمئن شدم پیش بینی که دارن میفرسن پایینه کشیدم بیرون البته با یه ضرر کوچیک :( تا یه موقه بهتر دوباره برگردم :) ولی شک ندارم غمارگ و غبشهر یکی از بهترین سودایی که تا حالا کردیمو تو اینده بهمون میدن ...

در اصل توسط avin 5456188 پست شده است View Post
          اگر فقط از منظر پيش بيني سود سال بعد نگاه كنيم اين عدد 159 پخش شده ، به عنوان اولين پيش بيني اصلا و ابدا جاي نگراني ندارد
          فقط مساله آن اطلاعيه شفاف سازي كذايي است كه صراحتا گفته در سال بعد تعديلهاي مشابه امسال را نداريم...
          يعني عملا چشم انداز سال بعد و تعديلهاي مثبت احتمالي رو مبهم و تاريك تصوير مي كنه ....
          احتمالا بازار به اين نكته واكنش نشان مي دهد نه صرفا يك عدد ....ببينيم چه خواهد شد....
          با توجه به اينكه ظاهرا امور سهام شركت اطلاعات را بيرون داده احتمالا سريعا روي كدال خواهيم ديد و بازگشايي نيز مي تواند بسيار سريع باشد.....
          صبر مي كنيم....
          نه، اصن حرفتو قبول ندارم عزیزم:( ببین تو چه بازاری ما داریم سرمایه گذاری میکنیم !؟ هنوز برات مشخض نشده ؟ یه بازاااره کاملا احساسی همون یه عدد ببین عرضه تقاضارو چقد جابه جا میکنه، به نظره من باید وایسیم تا گزارش سه ماهه یا اخبار رانتیش بیاد اون موقع بره خریدش دس به کار شیم، تا اون موقع مطمئنن این دوسهم قیمتای خیلی پایینتری دارن، تا ببینیم خودشون رو چه قیمتی راضی میشن!! ولی بازار با دیدنه گزارش سه ماهه که شک ندارم 70-80% یا حتی شایدم بیشتر ازین پیش بینی که الان اعلام کردنو پوشش میده انگش به دهن میمونه =p~
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• AVIN 8861
            عضو عادی
            • May 2012
            • 210

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
            اره بابک :( وختی مطمئن شدم پیش بینی که دارن میفرسن پایینه کشیدم بیرون البته با یه ضرر کوچیک :( تا یه موقه بهتر دوباره برگردم :) ولی شک ندارم غمارگ و غبشهر یکی از بهترین سودایی که تا حالا کردیمو تو اینده بهمون میدن ...

نه، اصن حرفتو قبول ندارم عزیزم:( ببین تو چه بازاری ما داریم سرمایه گذاری میکنیم !؟ هنوز برات مشخض نشده ؟ یه بازاااره کاملا احساسی همون یه عدد ببین عرضه تقاضارو چقد جابه جا میکنه، به نظره من باید وایسیم تا گزارش سه ماهه یا اخبار رانتیش بیاد اون موقع بره خریدش دس به کار شیم، تا اون موقع مطمئنن این دوسهم قیمتای خیلی پایینتری دارن، تا ببینیم خودشون رو چه قیمتی راضی میشن!! ولی بازار با دیدنه گزارش سه ماهه که شک ندارم 70-80% یا حتی شایدم بیشتر ازین پیش بینی که الان اعلام کردنو پوشش میده انگش به دهن میمونه =p~
            دوست عزيزم، كمي دقت.....انگار شما فقط جمله اول نوشته من رو خونديد؟! سه چهار خط ديگه هم هست!!!
            آخرین ویرایش توسط AVIN 8861؛ 2012/11/17, 11:50.

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

...میگن به صاحب معرفتی گفت که 40 ساله که برای یه الحمد لله استغفار میکنم....گفتن چطور...گفت خبر امد که شبی بازار بغداد اتش گرفته و تعداد کثیری از حجره ها در اتیش سوخته....من پیگیر شدم که ایا اسیبی بر حجره من وارد شده گفتن که خیر گفتم الحمد لله....بعد بازم همین یارو میگه من نمیگم...که بابا...گیرم حجره تو سالم....ازاینکه اموال جمعی مسلمان سوخته خوش حالی؟؟؟..و از اون روز دارم استغفار میکنم....
              ...من رو 1398 با 15 درصد ضرر خارج شدم....ولی امیدوارم بخاطر پول اتا جعفر حامد و بقیه دوستان این سهم به قیمت خوبی باز بشه....
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• داروساز
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 603

دکتر جون منم بالا خارج شدم ولی خریدای 900 تومنی هنوز دارم ایشالا دوستان از ضرر خارج شن=((
                در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ...میگن به صاحب معرفتی گفت که 40 ساله که برای یه الحمد لله استغفار میکنم....گفتن چطور...گفت خبر امد که شبی بازار بغداد اتش گرفته و تعداد کثیری از حجره ها در اتیش سوخته....من پیگیر شدم که ایا اسیبی بر حجره من وارد شده گفتن که خیر گفتم الحمد لله....بعد بازم همین یارو میگه من نمیگم...که بابا...گیرم حجره تو سالم....ازاینکه اموال جمعی مسلمان سوخته خوش حالی؟؟؟..و از اون روز دارم استغفار میکنم....
                ...من رو 1398 با 15 درصد ضرر خارج شدم....ولی امیدوارم بخاطر پول اتا جعفر حامد و بقیه دوستان این سهم به قیمت خوبی باز بشه....

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

...سلام به دوست و همقطار عزیزم ...باور کنید دقیقا همین احساسو من دارم هر چند من خودم با ضرر خارج شدم ولی امیدوارم دوستان سهامدار کامیاب از این سهم خارج بشن...اون همه سهم بالا 1400 جمع کرده کاملا معلومه که این گزارش صوریه....
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

سهمی که در یک سه ماهه فقط 100 تومان میسازه ........با این گزارش باید وام گرفت در قیمت های پایین تر خریدش........البته این دفعه به موقش ....
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

غبشهر اگر 159 تومن اعلام کرده باشد ....یک فرصت خرید ناب ایجاد خواهد کرد .......

یک فرصت طلایی ناب خواهد داد ..........اصلا نمیتون فکر کنم که 159 تومن اعلام کنه ...........حال باید گزارش بیاید تا ببینیم چرا اینقدر پایین اعلام کرده !!!!!
                      ///

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

با درود

قیمت روغن بالا رفته و احتمال زیاد تو سال آینده هم بالاتر خواهد رفت و هر شرکت یک رقم به عنوان درصد سود عملیاتیش در نظر میگیره و وقتی مواد اولیه اش گرونتر میشه به اندازه ای که درصد سود عملیاتیش حفظ بشه قیمت ها افزاایش میده ..... حالا اگه اون کالا کالای لوکسی باشه مردم نمیخرن ولی اگه کالای ضروری مردم باشه هرچقد بالا بره مردم میخرن..... ما میدونیم که قیمت روغن تقریبا نسبت به سال قبل تقریبا دوبرابر شده پس سود خالصش نیز تقریبا دوبرابر شده البته نه به اندازه دوبرابر انتهای سال 91 ولی سود سال آینده از این مبلغ بیشتره..... سهم هم که سهم غذاییه ..... و رهبر سهم غذایی تو کشوره چه سهمی از این مطمئن تر ..... مگه میشه با غذای مردم شوخی کرد..... به قول عادل فردوسی پور بصورت خودجوش داره قیمتش میره پایین...... شایدم سهامداره عمده میدونسته گزارش اول دوره کمه تو اون قیمت ها فروخت تا توقیمت های پایین تر جایگزین کنه..... این نظر منه
                        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• mm34
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 54

این سهم امسال-91-براحتی 80-370 میسازه...حالا بر فرض اگر 160 اعلام کنه p/e 5میشه 800 که بعلاوه 400 سود 91=1200 تومن...پس زیر 1200 اگر بیاد واسه سرمایه گذاری بسیار بی ریسک خواهد بود...ضمنا سود 91 هم در اولین پیشبینی زیر 200 بود و الان 330 تومن!!!!!بعضی وقتها یه سهمهایی مثل یه گنج پنهان میمونن...بنابراین عمده ها و حقیقی های رانت دار به هر کلکی متوسل میشن تا سهم رو از چنگ بی خبران خارج کنن...معلومه وقتی کل سهام شناور سهم حدود20 م. سهم هست و روزانه بالای 600 هزار تقاضای خرید باید یه ترفندی بکار برد تا....حدود 20 روز پیش رتکو تعدیل منفی داد از 76 به 54!!!سهم رو از 300 اوردن تا 250...اما امروز در 320 بیش از 1 میلیون صف خرید بدون عرضه داشت!!!!! دومی و سومیش غمارگ و غبهشهر خواهند بود!!!!!شخصا بعید میدونم زیر 1200 باز بشه...اما اگر بشه تک سهم میشم...دلیلش هم همون محاسبه بالاست...

نظر

• masome
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 186

سلام دوستان
                            یه خبری شنیدم که اگه درست باشه چی میشه.....دوستانی که میتونن صحت و سقمشو در بیارن
                            سازمان با شفاف سازی غمارگ و غبهشر مخالف بوده اما به اصرار خود شرکت اینکار صورت گرفته(گویا مدیران شرکت خودشون غمارگ رو تو پیک قیمتی450تومن قبل از بسته شدن برای تعدیل خالی کردن) بعد به خاطر رشد سهم برای اینکه سازمان گیر نده مجبور به اعلام تعدیل بودن از طرفی چون خودشون خالی کردن دوست نداشتن بالا باز بشه و از سازمان خواستن که شفاف سازی رو در مورد عدم تحقق سود در سال بعد قرار بدن. بعد در زمان بازگشایی با توجه به اینکه غبهشر اصلاحشو کرده بود و ترس از اینکه این سهم باعث رشد غمارگ بشه اومدن همون شفاف سازی(تاریخ نامه شفاف سازی نشون میده که نامه در تاریخ شفاف سازی غمارگ تهیه شده یه هفته بعد ارسال شده) رو به نام غبهشر منتشر کردن تا صف فروش غبهشر افت غمارگ رو بیشتر کنه. و به دورو بریهای خودشون گفتن بفروشید و منتظر باشین تا سود رو پایین اعلام کنیم بعد رو 300 بخرین. حالا هم قرار بوده سود رو پایین اعلام کنن تا غمارگ را روی 300 دوباره جمع کنن و تا مجمع تا 500 تومن ببرن و بعد در مجمع فروش زمین رو اعلام و بالای 800 باز کنن اما سازمان گیر داده گفته یا باید تعدیلتو بالاتر و واقعیتر اعلام کنی یا فروش زمین رو تو پیشبینی جدید تعیین تکلیف کنی وگرنه سهم بسته میمونه........
                            خدا کنه عدو سبب خیر شود

نظر

• Brother
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 193

اگر دوستان مطمئن هستند که مدیران شرکت خودشون غمارگ رو تو پیک قیمتی450تومن قبل از بسته شدن برای تعدیل ، خالی کردن و حالا غمارگ و غبشهر را به این روز انداختند، اگر بهشان مراجعه و ببینند که جرمشان قابل اثبات هست از ترسشان هم که شده جبران میکنند
                              طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• metitondar
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 443

سلام دوستان عزیز
                                60 درصد سبد سهامم غبشهره با میانگین1500 .
                                با توجه به پیش بینی 1597 ریالی سود 92 برای این سهم از طرف شرکت (تلفن گویای 63965040) آینده ی سهم رو در کوتاه مدت و میان مدت چطور میبینین ؟ (پی بر ای 5 بدیم حداکثر میشه 800تومن!!!)
                                با توجه به اصل حفظ سرمایه، در شرایط کوتاه مدت چه پیشنهادی دارین؟ چون نقد نیستم دیگه نمیتونم میانگین پایین بیارم! با این میانگین بالا باید سهامداری کنم یا خروج؟
                                با تشکر از محبتتون

نظر

در حال کار...
                                X