کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ازدوستان مطلع خواهشمندم به سئوالات زيرپاسخ بدن:
1-قيمت درج شده روغنهاي توليدي براي مصرف کننده چنددرصدباميزان فروششون توسط شرکت تفاوت داره؟...مثلاقيمت درج شده لادن مايع براي مصرف کننده کيلويي4522تومن ميشه...غبشهرچندفروخته که براي مصرف کننده ميشه کيلويي4522تومن؟آيابيشتراز10درصده؟
اين سئوال خيلي مهميه لطفااگه اطلاع موثق دارين پاسخ بدين...
2-روغنهاي توليدي غمارگ اسمشون چيه؟...مثلالادن مال غبشهره...
3-آياروغنهاي توليدي غمارگ دربازار ارزون ترازروغنهاي توليدي غبشهرهستن؟اگه هست لطفاقيمت يکي ازروغنهاي توليدي غمارگ روذکرکنين...
4-آياتغييري درميزان توليدوفروش واقعي اين دوشرکت توپاييزاتفاق افتاده؟مثلاشيفت کاري حذف شده باشه يانفروشن يا...
--------------------------------------------------------
اگه پاسخ سئوالات بالاروبدونم ميتونم قسمتي ازتعديلات احتمالي اين دوشرکت روحساب کنم...
دوست من غمارگ تولید کننده ی روغن 17 کیلویی لادن هست و غبشهر 5 کیلویی و کمتر...
در مورد سوال اخرتون هم با توجه به اینکه تا حدودی کمبود روغن حس میشه تو کشور و همچنین روغن خام تامین شده احتمال افزایش شیفت کاری بیشتر به نظر میرسه تا کاهشش!!!!در مورد فروششون هم که فکر میکنم محصولاتشون رو روهوا میزنن...اگه اشتباه نکنم 40% بازار روغن ایران دستشونه...
دوست من چون این دو شرکت مواد اولیه رو وارد می کنن ..بازار به همین خاطر ترسیده ..همین
در حالی که باز هم می گم این ترس کاملا بی مورده ..دیگه حالا بازار قانع نمیشه بنده چه کنم ..بفروشه ..اونقدر بفروشه تا جونش در بیاد ..بعد مدتی خواهیم دید چه کسی اشتباه کرده ..
قضیه این دوسهم ..این دو قبل عید افزایش نرخ گرفتن به میزان 15 تا 18 درصد ..همون موقع در تالار شهر خودمون به هر کی رسیدم گفتیم غبشهر بخرید ..عالیه ..خودمون هم وارد شدیم ..
سهم تا دو روز صف خرید بود بعد شفاف سازی زدن اقا این تغییر نرخ رو سود ما اثر نداره و..هر دو سهم منفی شدن ...
ای بر پدر دروغ گو لعنت ...این دو سهم بعد اون شفا سازی رفتن تو کما ما هم خارج شدیم ولی گفتیم هر کی یکساله با غبشهر بمونه بالای 50 درصد میگیره ..
بعد گذشت تا رسیدیم به امسال ..هر دو سهم اومدن 100 درصد تعدیل مثبت دادن ..الان دلار چند ماهه بالای 2000 تومن هست ..اگر اینها مشکل داشتن مگه دیوانه بودن بیان تعدیل مثبت اعلام کنن اونم در این حد ...
بازم میگم اگر یه اینها نرخ مرجع ندن قیمت روغن تا 2-3 برابر رشد می کنه وصدای زمین وزمان رو در میاره ...اینها با دلار مرجع وارد می کنن با دلار ازاد میفروشن....میمونه اینکه دلار مرجع بیاد رو 1500-1600 اونوقت هم مثل برق باد با دلایل کاملا مستدل افزایش نرخ میگیرن .....
اینها نظرات منه ..ممکنه اشتباه باشه ..حالا در گزارشان نه ماهه معلوم خواهد شد در چه وضعی هستن ..البته شاید اون موقع هم با یه باز بسته شدن مجدد رشد قیمتی بکنن همه فقط جا ماندن از سهم رو نگاه کنن ...
در اخر برا بیمه کردن خرید خود حد ضرر قرار دادیم ..تمام ..
یادش بخیر ان زمان غمارگ زیر 300 بود وغبشهر هم زیر 1200 ..اون زمان هم چه قدر منفی بافی کردن الانم همینگونه هست ...
بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد با کل بازار بورس وبا کل سهام بورس بازدهی این دو سهم رو مقایسه خواهیم کرد در کمتر از 6 ماه اینده بازدهی خیلی بیشتری از بازار خواهند داد ...
صبور باشید وبا سهام خوب سهامداری کنید ...12 ماهه 92 معلوم خواهد شد ما درست گفتیم یا این سایت ها ی به ظاهر تحلیلی...به حرف وارن بافت هم سهم خرید فروش نکنید ..گزارشات در کدال هست فقط 10 دقیقه وقت بگذارید مطالعه کنید ..صبر می کنیم ..
یادش بخیر ان زمان غمارگ زیر 300 بود وغبشهر هم زیر 1200 ..اون زمان هم چه قدر منفی بافی کردن الانم همینگونه هست ...
بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد با کل بازار بورس وبا کل سهام بورس بازدهی این دو سهم رو مقایسه خواهیم کرد در کمتر از 6 ماه اینده بازدهی خیلی بیشتری از بازار خواهند داد ...
صبور باشید وبا سهام خوب سهامداری کنید ...12 ماهه 92 معلوم خواهد شد ما درست گفتیم یا این سایت ها ی به ظاهر تحلیلی...به حرف وارن بافت هم سهم خرید فروش نکنید ..گزارشات در کدال هست فقط 10 دقیقه وقت بگذارید مطالعه کنید ..صبر می کنیم ..
سید عزیز من بیشتر از نصف سرمایه ام روی این سهمه،هرچند این کار درست نبوده و خودم به شخصه خیلی نگران بازگشایی سهم بودم اما حرفات به ادم قوت قلب و اطمینان خاطر میده...
برای اینکه زودتر تو همین جو مثبت غذائی ها باز بشه پیشنهاد می کنم یکی از دوستان که احاطه به دلائل واهی شفاف سازی دارد ، یک شکایتنامه بنویسد و تک تک ما به جاهای مختلف از بیت رهبری ، سازمان بازرسی کل کشور، دفتر محمود و ...،بگیر بیا تا خود حراست بورس ارسال کنیم تا این منافع به اصطلاح شفاف سازی زهرشون بشه و چون نقطه ضعف دارند ، سریع به دست و پا می افتند و برای اینکه بیشتر از این گ... درنیاد فوری نمادش را باز می کنند
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
در مورد ال سی ریالی کلی مطلب زدم ولی ارسال نشد....
مثلا کارخانه ایی با داشتن مجوزات لازم...10 هزار تن فولاد از فولادساز میخرد....
با ال سی داخلی بانک تقبل و تعهد میکنه که اقساط رو در سر رسید به فولاد ساز پرداخت کنه....
این موضوع در شرکتهای روغنی خیلی کار برد نداره....
هر كسي خواست در سامانه شكايات سازمان بازرسي كل كشور شكايت بنويسه اين عبارت را بنويسه: مسامحه سازمان بورس با شركت هاي متخلف (مانند اين دو) و تعلل آن شركت ها در رفع ابهام و بلوكه شدن چند ميليارد پول مردم براي چند ماه
در ضمن الزامي به ثبت اطلاعات واقعي شما (نام واقعي) هم نيست
دنبال نتيجه اي نباشيد و همين كه يه تذكر بهشون بدن كافيه
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
دوستان اگر برا سرمایتون ارزش قائلید بسم الله. چون می خواهند ما را خسته و از سهم دلسرد کنند. نباید اجازه داد مدیران شرکت با سرمایه و روح و روان ما بازی کنند
سایت بازرسی کل کشور باز نشد.در لینک دومی که پیگیری تخلفات در سازمان بورس است 5 دقیقه بیشتر زمان نمی خواهد که بنده با مشخصات واقعی شکایت کردم و نتیجه فعلاً این شد
شماره نامه شکایت
91 - 9 ص 2418
کد پیگیری شکایت
1120366414
اگر از چند جا شکایت برود آن وقت است که ارگان های ناظر فعال شده و شرکت به دست و پا می افتد و مجبور است سریعاً حرکتی بکند
نظر