خوب حجمش رو دادن ........خوبه ....
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postمیثم یه حالی به سبدت دادی یه حالیم به خودتا.......برو حالشو ببر
یه پیشنهاد برات دارم و اون اینه که نقدینگیت رو تبدیل کن به کرماشا
حجم رو یا سرمایه گذاری توسعه ملی داده یا سرمایه گذاری ملی ....به نظرم سرمایه گذاری توسعه ملی داده .......
===========///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postجعفر جان توی این جور صعود ها شما با تجربه ترید ....نمونش همون قزوین ..... ;) ما اگه قزوین هم داشتیم فک نمیکردم بتونم نگه داریم ولش شما خوب نگهداری کردید ...........
سری بعد رو با شما میفروشیم ;)
از این پست ها من متوجه شدم شما خیلی کم حوصله اید :)
برای دیدن امضای شما به تنهایی باید رفرش زد :))سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
غبشهر بدون در نظر گرفتن افزایش نرخ 20% روغن ، قیمتش 1800تا 2000تومنه (p/e=6)
حالا اگه این افزایش نرخ جدید هم اعمال بشه ، و مابقی هزینه هاش رشدی نداشته باشه ،
که از قرار معلوم داره ارز مرجع میگیره ، قیمت هرسهم 3000را نیز تجربه خواهد کرد.....
اینم ند نظر قرار بدید که سال آینده نرخ ارز مرجع یحتمل بالا میره ، پس یک افزایش نرخم
تو سال جدید میگیره ، چطوره قندی ها به بهونه بالا رفتن ارز مرجع همشون p/eهای نجومی
گرفتن ولی غبشهر با p/e =4/7معامله بشه.....
ازطرفی تواین دوره مالی کل فروشش با نرخ های بالا نبوده چند ماه سال با نرخ پایین فروخته.
ترکیبی از نرخ قدیم وجدید سود 300تومن را پیش بینی کرده ولی توسال آینده همه با نرخ های
جدید و جدیدتر (البته ما از گرونی خوشحال نمیشیم ولی ...اینجا ایرانه)
این تحلیل منه....تصمیم با دوستانبي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
خدارو شکر این سری دارن مبنا رو میدن :) کپه هم شدنا دوتا روغنی :دی امروز غمارگ یارو دواردو یک ثانیه پنجاه هزار تا فروش گذاش که گذشته بود و به مبنا نرسید، خیلی صحنه سوژه بود :)))
ینی هیشکی اینجا بتا سهم نداره:( امروز یه تحلیل واسه غبشهر گذاش چارشنبم واسه مارگارین، کاش میشد ببینیم گفتم شاید چیز جدیدی گفته باشه، نویدم نمیاد ازش بپرسم:(اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
سلام
یکم دیر وارد شدم ولی بالاخره امروز وارد شدم .میثم جان منم غذایی شدم .راستی من در مورد شبندر تو پیام خصوصی باهات زیاد صحبت کردم .بیاد که داری ؟
تقریبا یکسوم حجم مبنایی که امروز دادند نصیب من شد
درسته حجم رو توسعه داد امروز
با حقوقی این سهم مرتبط شدم امروز و اخباری رو که مورد نیاز بود از نظر این حقوقی البته گرفتم
یا حقف
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postسلام
یکم دیر وارد شدم ولی بالاخره امروز وارد شدم .میثم جان منم غذایی شدم .راستی من در مورد شبندر تو پیام خصوصی باهات زیاد صحبت کردم .بیاد که داری ؟
تقریبا یکسوم حجم مبنایی که امروز دادند نصیب من شد
درسته حجم رو توسعه داد امروز
با حقوقی این سهم مرتبط شدم امروز و اخباری رو که مورد نیاز بود از نظر این حقوقی البته گرفتم
یا حقف
اگه پی به ای 10 بخواد بگیره که هدف 3000 تومن هم میشه داد البته تصورش برام کمی دشواره در کوتاه مدت بخواد به این قیمت برسه ولی خوب جذابیت بورس به همینه .....
ولی خوب ما پی به ای 6-7 میدیم فعلا براش و هدف 1800 ...جو این گروه فعلا خوبه و غبشهر پی به ایش از همه پایین تره ...... فعلا میشینیم در کمین تا یه سهمی باز چشمون رو بگیره ....
از گروه قندی و غذایی غیر از این سهم .......ما همون قشهد رو زیر نظر داریم تا ببینیم چی میشه .......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/13, 22:17.///
نظر
-
تبریک به تمامی سهامدارن غبشهر
از روز شنبه مورخ 91/07/22 محصولات غبشهر وغمارگ با 20% افزایش نرخ توسط شرکت به پخش توزیع شد، بنظر من قیمت غبشهر تابالای 3000تومن جای رشد داره و غمارگ هم حداقل تا 700تومن..... سلامت و پرسود باشید...:x:xبي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postغیر غدام فکر نکنم بقیه فرصت خرید بدن ...اگر قصد خرید داری از این گروه غدام شاید تنها سهمی باشه که بشه خرید اونم به خاطر عرضه های بوعلی که امروز تموم میشه ..///
نظر
نظر