در اصل توسط mm34 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوستان عزیز بهتره به عرضتون برسونم که امروز در نماد غبشهر:
1- 508,016 سهم امروز در معامله توسط تعداد 160حقیقی و 62500 سهم توسط 5حقوقی خریداری شده است.
2- 518,516 سهم توسط 99 حقیقی و 52000 سهم توسط 2 حقوقی به فروش رسیده است.
از آغاز این ماه طی دو روز گذشته برای اولین بار 5 حقوقی اقدام به جمع آوری سهام از سطح بازار(بزخری) می کنند.
52000 فروش و 62500 خرید(این رو می گن کد به کد کردن) تعداد سهام وتوسم تغییری نکرده:اختلاف 10500 تاست. همون 10500تایی که توی سایت زده 8000 تا .دوستان امروز وتوسم این بازی رو پیاده کرده.می خواین بدونین توی چه قیمتی کد به کد کردن؟ بهتون می گم. توی همون قیمتی که کهنه سوار 500 تا سهم خودشو به قیمت 13490 ریال قربانی کرد تا قیمت کد به کدشون دربیاد. 10:14:50 دقیقه ی صبح امروز.
حقوقی بهتر از همه ی ما می دونه 1350 حمایته. یه کد به کد کرد و همه دنبالش .....
متاسفم برای همه ی حقیقی هایی که گول خوردن
دوستان الان دارن توی آمار معاملات حقیقی و حقوقی دستکاری می کنن. باورتون می شه الان 2 تا آمار مختلف برای غبشهر به فاصله ی 1 ساعت گذاشن روی سایت سازمان. آمار معاملات حقوقی اینقدر تابلو بود که نگو!
دوستان عزیز، حالا وتوسم بازی کثیفی رو آغاز کرده. خدایا به حق این شبای عزیز ازشون نگذرآخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/14, 22:58.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postمنم با بابک خان موافقم
به عنوان کسی که دیروز سنگین غبشهر خریدم، الان که دارم از بالا به قضیه نگاه میکنم میبینم اشتباه فاحشی مرتکب شدم. هیچ کسی هم رو مقصر نمیدونم غیر از خودم و بابت این اشتباه هم الان حداقل 8% از بازار عقبم.
اینکه سهم فاند خوبی داره دلیل نمیشه که تو قیمت نامناسب وارد اوون بشیم.
تاریخ پست بالا، سه شنبه 2 آبانه. صفحه 69 همین تاپیک.
روز قبلش خرید تعداد بالا غبشهر در 1588 داشتم، البته با پول یکی دیگه بوده و طرف هم کاملا توجیه شده بود در مورد بسته بودن غمارگ و سفته بازی تو غپینو و سخت شدن واردات روغن خام و .... صد البته که پتانسیل های چشمگیر رشد سودآوری سهم رو هم براش گفته بودیم. بالاخره با سبک و سنگین کردن شرایط قرار شد نصف یا ثلث پولشو براش تو منفی کامل خرید کنیم. یه رانت هایی هم به دوستمون رسیده بود که اگه فردا نخری دیگه تا 2000 تومن سهم گیر کسی نمیاد و به اصرار خودش تقریبا کل پولشو براش غبشهر خریدیم والبته خیلی زود،( 9.30 صبح همون روز) فهمیدیم که به کاهدون زدیم. شکر خدا با پی بردن سریع به اشتباهمون و خروج مناسب و همچنین نوسان هایی که از همین غبشهر گرفتیم بدون ضرر تونستیم خارج بشیم. و حالا تو قیمت های خیلی مناسبتری میتونیم وارد این سهم ارزنده بشیم،
پست بالایی رو اونروز زدم که به بعضی دوستان هشدار بدم ولی دیدم باعث متشنج شدن جو تاپیک میشه(ضمن اینکه هنوز قضیه شفاف سازی پیش نیامده بود) و تصمیم گرفتم تمرکزمو حفظ کنم تا بتونم اشتباهمو جبران کنم. انصافا جوابی که پرریسک عزیز هم دادن حرف حساب بود و جواب نداشت ضمن اینکه خیلی هم به خودم کمک کرد. اما حالا این مطلبو میزنم تا یه سری درسها رو واسه خودم مرور کنم،
1- اینکه اینجا بورس مملکت گل و بلبله و ممکنه هر نمایش کثیفی توش به اجرا در بیاد، آبم از آب تکون نمیخوره. وظیفه ما اقلا حفظ سرمایه مونه، نه منفعل عمل کردن و ضرر دیدن و بعدشم به این و اون فحش و لعنت فرستادن
2- سه شنبه 2 آبان این تاپیک صفحه 70 بوده و الان ظرف 15 روز کاری رسیده صفحه 125. در مورد اینجور سهما بیشتر دقت داشته باشم. در این مدت تز غالب این تاپیک این بوده که میخوان سهمتونو از چنگتون در بیارن و به همین دلیل دارن با بازیهای کثیف سهمو خراب میکنن. عجیب اینکه همه هم در منفی اضافه میکردن،بعضیا 1000تا، بعضیا 5000تا، بعضیا 10000 تا و بعضیا هم رنج 50000 تایی میکشیدن. عجیب تر اینکه هیچ کس هم در مثبت فروشنده نبود مگر دوستانی که لطف میکردن و حجم مبنا رو میدادن. یا اینکه اون تز توطئه اشتباه بوده یا .........
3- انواع تورش های رفتاری که سهامدارا دچارش میشن رو تو این تاپیک به عینه لمس کردم. میتونیم خیلی شیک روی اونها بحث کنیم و بی شک نکات آموزنده ای از توش بیرون میاد.
4- بازهم به دوستانی که با مثبت اخیر بورس وارد بازار سرمایه و همچنین فضاهای مجازی و فروم ها و حتی تالارهای فیزیکی شدن هشدار میدم، به هیچ کس اعتماد نکنید، از همه مشاوره بگیرید مخصوصا کسانی که به درست یا غلط تو فرومها واسه خودشون بروبیایی دارن ولی به هیچ کس اعتماد نداشته باشید و به هر مطلب و تحلیلی دید نقادانه داشته باشید. سرمایه شما توی بورسه و تصمیم گیری در مورد اون باشما وصد البته سود و ضررش مال خودتونه. بعد از یه مدت دز تحلیل و صداقت مطالب دستتون میاد.مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
ضمن تایید فرمایش ارزنده کاربر عزیز جناب داش مهدی;) دو نکته ای هستن ذکرشون رو خالی از لطف نمی بینم :
1- بلای جان بورس نوسانگیری شده...
من و یکی از دوستان مدتیه که داریم سیر معاملات یکی از قدرترین نوسانگیرای روزانه سایت رو بدون اطلاع خودش تعقیب می کنیم.
تقریبا نتیجه همه این از شاخه به آن شاخه پریدن ها حرکتی مساوی شاخص بوده. نهایتا یه سهامدار میان مدت و یا بلند مدت همون سود رو می کرده منتها با یه تفاوت:
انرژِی روانی و فیزیکی بسیار زیادی از افراد در این بین گرفته شده به علاوه کمک مالی فراوانی که به کارگزاران محترم می شه!
2- در ارزنده بودن غبشهر تردیدی نیست. سهامدارای کم صبر باید در روند صعود واردش می شدند نه در روند نزولی و اونهایی که صبورترن مدتی فراموشش کنند تا خودش بالا بیاد...اگه پولتون دست هر بانکی بود یه سال بی سروصدا فراموشش می کردید تا موعد سررسیدش. این که خیلی سرتره...
یا حق."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
استاد پرریسک
شما همیشه میگویید حد ضرر را رعایت کنید ولی در مورد غبشهر میگید حداکثر در مجمع شرکت میکنیم وسود میگیریم منظور شما چیست
نظر
-
-
در اصل توسط vahid68 پست شده است View Postعمو کهنه سوار وامید آگهی فروش وسپه رو داده یعنی وسپه بازم بلایی سر غبشهر در میاره
من که خیلی نگرانم
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط علیرضاباقری پست شده است View Postاستاد پرریسک
شما همیشه میگویید حد ضرر را رعایت کنید ولی در مورد غبشهر میگید حداکثر در مجمع شرکت میکنیم وسود میگیریم منظور شما چیست
غبشهر تمام سهام ما نیست و بخشی از سبد سهام دوستان رو تشکیل می ده(بین 10 تا 20 درصد). دوستان از رالی سایر سهام دارن استفاده می کنن و پس از سود آوری در سهام دیگه، در صورت افت غبشهر هر 10 تا 15 درصد افت یک پله ورود و میانگین را پایین خواهند آورد. این در خصوص کسانی است که نقدینگی دارند.
در حالی که جناب پرریسک برای غبشهر هم حد ضرر گذاشتن و عده ای از دوستان با شکستن حد ضرر فروختن تا در قیمت های پایین تر وارد بشن(دلیل فروششون هم این بود که مشکل نقدینگی داشتن و اونقدر پول نداشتن تا میانگین رو پایین بکشن) اما اونا هم استرس جا موندن رو دارن.
لطفا جملات قبلی ایشون در تاپیک چی ....چرا رو هم بخونین. ایشون بدترین شرایط رو گفتن و اونم شرکت در مجمعه. اما دوست عزیز یادتون نره که این سهم قراره به زودی 70 درصد افزایش سرمایه داشته باشه.....در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postعلی جان از کدوم منبع شنیدی؟![COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
نظر
-
نظر