این حرفا به خورد این جماعت صف نشین نمیره....من نمیدونم کدوم ادم عاقلی تو صف فروش ...سهمی که 1000 انباشته داره فعلا تا اینجا البته...میفروشه 4075....امروز که حقیقی نا اگاه تا زیر 4000 تومن هم سهم میفروخت.....دو ماه دیگه این نوشته ها را بالا میارم و قیمت ها را با قیمت امروز قیاس میکنم.غمارگ که حداقل سود عملیاتی و غیر عملیاتیش 500 تومن هست را داره میفروشه 950 اخه چی میشه گفت به این حقیقی نااگاه...
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
سهمهای اصلی و لیدر بازار یا بسته اند یا منفی
غذایی ها استارت را زدند و فردا شاهد صف خرید غبشهر که لیدر گروه غذایی می باشد خواهید بود .
عجب پی بر ای و ای پ اس ی داره این سهم......
نظر
-
عجب حجمی میزنه این سهم
کم کم زمان استارت فرا رسیده است
غبشهر را لیدر بی چون چرای غذایی ها بدانید......
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Postعجب حجمی میزنه این سهم
کم کم زمان استارت فرا رسیده است
غبشهر را لیدر بی چون چرای غذایی ها بدانید
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postاین جماعت صف نشین و نا اگاه.........نه تکنیکال سرش میشه نه فاندامنتال و نه حجم معاملات..........امروز صف خرید بشه...میلیونی هجوم میارند برای خرید.فردا صف فروش بشه ...میلیونی هجوم میارند تو صف فروش.....
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postاز صبح تا حالا اینترنت نداشتم....الان اومدم پای سیستم قیمتها را دارم چک میکنم.......از عجایب بازار....صف فروش شیران و صف خرید خودرو.....حالا من کاری به غبشهر و شپاکسا هم که خودم دارم ....ندارم.شیران و خودرو ندارم...اما عقل هم خوب چیزیه/.:biggrinsmiley.:/
بعد واکاوی کنی ببینی اون دلیل منطقی هست یا نه اگر نبود خلاف جو عمل کنی و اگر بود همسو با اون...
اگه نظر بازار با شما فرق داره دلیل نمیشه که بازار نمی فهمه ...
در ضمن دلیل صف فروش شیران اینه که یکی از محصولاتش منع صادرات شده...
صف خودرو هم به خاطر خبر فروش زیر مجموعه هاشه...
این از دلایل ... دیگه تحلیل با خود سهامدارهفرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postعزیز اینقدر زود قضاوت نکن بازار خیلی هم آگاهه...هر چیزی وقتی صف فروش یا خرید میشه قطعا یه دلیلی داره... شما باید بری اون دلیل رو پیدا کنی
بعد واکاوی کنی ببینی اون دلیل منطقی هست یا نه اگر نبود خلاف جو عمل کنی و اگر بود همسو با اون...
اگه نظر بازار با شما فرق داره دلیل نمیشه که بازار نمی فهمه ...
در ضمن دلیل صف فروش شیران اینه که یکی از محصولاتش منع صادرات شده...
صف خودرو هم به خاطر خبر فروش زیر مجموعه هاشه...
این از دلایل ... دیگه تحلیل با خود سهامداره
از تجربه 5 ساله خرید و فروشم تو بازار که تجربه ناچیزی هست و به خاک سیاه نشستن حقیقیهای دنباله رو اگر بخوام برات بنویسم اندازه یک کتاب میشه.البته من منظورم همه حقیقیها نیستند.منظورم اونهایی هستند صف نشین و بی تحلیل هستند.
نظر
-
دوستان غبشهر را بصورت پله ای خرید میکنم
اولین حمایت ان 4000بود که تا نزدیکی های اون رفت و امیدوارم دوستان همانطور که روزهای قبل گفتم خرید کرده باشند
دومین پله از خریدم را در دو فرض زیر انجام میدم
فرضیه اول که بیشتر به اون امید دارم رسیدن قیمت به 4500من در قیمتهای 4600دومین پله از خریدم را انجام میدم
دومین فرضیه به احتمال 10درصد لمس قیمت 3800یا3900
دوستان من در تحلیل تکنیکال غبشهر با فرض عبور قیمت از 5200روند بلند مدت با قیمتهای نجومی را دیدم که باورش سخته
این سهم حتما باید در قیمتهای بیش از 5000افزایش سرمایه بده
چون غبشهر بنظر من اگه بتونه از 5200عبور کنه با افزایش سرمایه سالهای بعد با قیمتهای بالای 5000خرید و فروش میشه
نظر
-
حقوقی در 2 روز گذشته حدود 300 هزار سهم خریده . از طرفی حجم فروشش رو هم کم کرده . فکر کنم اون چیزی رو که کاشته حالا میخواد درو کنه ./:.nono.:/[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
امروز حدود 60 درصد خرید غبشهر متعلق به حقوقی و گروهی بود فکر کنم دیگه اونایی که تا سهم منفی میشه سهمشونو حراج میکنن به آخر رسیده و الان دیگه فروشنده تو این قیمتها نباشه یا اگرم هست خیلی کم باشه هرآن احتمال رنج زدن غبشهر و غمارک هست چون حقوقیها هم با کدهای شخصیشون تو گروهی سبداشونو تقریبا پر کردن و وقتی ببینن سهم تو این قیمتها دیگه فروشنده نداره دست از مفت خری بردارن و سهمو با صف خرید مواجه کنن چون شنیده ها حاکی از اینه که غبشهرو میخوان تو محدوده 5000 تومن برای افزایش سرمایه ببندن.....
نظر
-
فعلا بصورت پله ای خرید کنید
اگه غبشهر روی 3800یا 3900برنگردد تا نزدیکی های 3200ریزش میکنه
افزایش سرمایه این سهم به احتمال زیاد در شهریور انجام میشه
سهم اگه در قیمتهای بالای 5000تثبیت بشه
بدون افزایش سرمایه تا 18000هم می تونه در دراز مدت برسه
نظر
نظر