صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

این حرفا به خورد این جماعت صف نشین نمیره....من نمیدونم کدوم ادم عاقلی تو صف فروش ...سهمی که 1000 انباشته داره فعلا تا اینجا البته...میفروشه 4075....امروز که حقیقی نا اگاه تا زیر 4000 تومن هم سهم میفروخت.....دو ماه دیگه این نوشته ها را بالا میارم و قیمت ها را با قیمت امروز قیاس میکنم.غمارگ که حداقل سود عملیاتی و غیر عملیاتیش 500 تومن هست را داره میفروشه 950 اخه چی میشه گفت به این حقیقی نااگاه...

نظر

• تکنیکالیست
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1101

سهمهای اصلی و لیدر بازار یا بسته اند یا منفی

غذایی ها استارت را زدند و فردا شاهد صف خرید غبشهر که لیدر گروه غذایی می باشد خواهید بود .

عجب پی بر ای و ای پ اس ی داره این سهم
      ......

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

عجب حجمی میزنه این سهم

کم کم زمان استارت فرا رسیده است

غبشهر را لیدر بی چون چرای غذایی ها بدانید
        ......

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
          عجب حجمی میزنه این سهم

کم کم زمان استارت فرا رسیده است

غبشهر را لیدر بی چون چرای غذایی ها بدانید
          این جماعت صف نشین و نا اگاه.........نه تکنیکال سرش میشه نه فاندامنتال و نه حجم معاملات..........امروز صف خرید بشه...میلیونی هجوم میارند برای خرید.فردا صف فروش بشه ...میلیونی هجوم میارند تو صف فروش.....

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            این جماعت صف نشین و نا اگاه.........نه تکنیکال سرش میشه نه فاندامنتال و نه حجم معاملات..........امروز صف خرید بشه...میلیونی هجوم میارند برای خرید.فردا صف فروش بشه ...میلیونی هجوم میارند تو صف فروش.....
            از صبح تا حالا اینترنت نداشتم....الان اومدم پای سیستم قیمتها را دارم چک میکنم.......از عجایب بازار....صف فروش شیران و صف خرید خودرو.....حالا من کاری به غبشهر و شپاکسا هم که خودم دارم ....ندارم.شیران و خودرو ندارم...اما عقل هم خوب چیزیه/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• 3yh
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 265

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
              از صبح تا حالا اینترنت نداشتم....الان اومدم پای سیستم قیمتها را دارم چک میکنم.......از عجایب بازار....صف فروش شیران و صف خرید خودرو.....حالا من کاری به غبشهر و شپاکسا هم که خودم دارم ....ندارم.شیران و خودرو ندارم...اما عقل هم خوب چیزیه/.:biggrinsmiley.:/
              عزیز اینقدر زود قضاوت نکن بازار خیلی هم آگاهه...هر چیزی وقتی صف فروش یا خرید میشه قطعا یه دلیلی داره... شما باید بری اون دلیل رو پیدا کنی
              بعد واکاوی کنی ببینی اون دلیل منطقی هست یا نه اگر نبود خلاف جو عمل کنی و اگر بود همسو با اون...
              اگه نظر بازار با شما فرق داره دلیل نمیشه که بازار نمی فهمه ...
              در ضمن دلیل صف فروش شیران اینه که یکی از محصولاتش منع صادرات شده...
              صف خودرو هم به خاطر خبر فروش زیر مجموعه هاشه...
              این از دلایل ... دیگه تحلیل با خود سهامداره
              فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                عزیز اینقدر زود قضاوت نکن بازار خیلی هم آگاهه...هر چیزی وقتی صف فروش یا خرید میشه قطعا یه دلیلی داره... شما باید بری اون دلیل رو پیدا کنی
                بعد واکاوی کنی ببینی اون دلیل منطقی هست یا نه اگر نبود خلاف جو عمل کنی و اگر بود همسو با اون...
                اگه نظر بازار با شما فرق داره دلیل نمیشه که بازار نمی فهمه ...
                در ضمن دلیل صف فروش شیران اینه که یکی از محصولاتش منع صادرات شده...
                صف خودرو هم به خاطر خبر فروش زیر مجموعه هاشه...
                این از دلایل ... دیگه تحلیل با خود سهامداره
                بازار اگاهه...ولی اونهایی که از ما بهترون هستند اگاهند.....نه حقیقی که زیر 1000 تومن غبشهر میفروخت.ویا شرکتی که تو 9 ماهه 5 تومن سود ساخته و تا اخر سال قراره 30 تومن در مجموع بسازه را 350 تومن بخره.....من خودم یادم هست که همین سهم کبافق چند نفر را به خاک سیاه نشوند.شایعه کرده بودند که کبافق داره طلا استخراج میکنه.....70 درصد این بازار رو جو بازار خرید و فروش میکنند.تحلیل ندارند.در مورد شیران هم گزارشش میاد خواهیم دید این ممنوعیت صادرات به نفعش میشه یا به ضررش .البته اگر ادامه دار باشه....و یک مقطع یکماهه مثلا نباشه و بعد دوباره صادرات از سر گرفته بشه.بنده خبر ممنوعیت صادرات الکیل بنزن خطی را میدونستم و این حرف را زدم....صنعت خودرو غیر یکی دو تا نماد قطعه سازی حداقل یکسال طول میکشه تا بتونند ریکاوری کنند.خیلی زود بازار به استقبالشون رفته.
                از تجربه 5 ساله خرید و فروشم تو بازار که تجربه ناچیزی هست و به خاک سیاه نشستن حقیقیهای دنباله رو اگر بخوام برات بنویسم اندازه یک کتاب میشه.البته من منظورم همه حقیقیها نیستند.منظورم اونهایی هستند صف نشین و بی تحلیل هستند.

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

اینم یک خبر تو بورس نیوز در تصدیق نوشته های بالا.........

نظر

• مرتضی 6038
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 80

دوستان غبشهر را بصورت پله ای خرید میکنم
                    اولین حمایت ان 4000بود که تا نزدیکی های اون رفت و امیدوارم دوستان همانطور که روزهای قبل گفتم خرید کرده باشند
                    دومین پله از خریدم را در دو فرض زیر انجام میدم
                    فرضیه اول که بیشتر به اون امید دارم رسیدن قیمت به 4500من در قیمتهای 4600دومین پله از خریدم را انجام میدم
                    دومین فرضیه به احتمال 10درصد لمس قیمت 3800یا3900
                    دوستان من در تحلیل تکنیکال غبشهر با فرض عبور قیمت از 5200روند بلند مدت با قیمتهای نجومی را دیدم که باورش سخته
                    این سهم حتما باید در قیمتهای بیش از 5000افزایش سرمایه بده
                    چون غبشهر بنظر من اگه بتونه از 5200عبور کنه با افزایش سرمایه سالهای بعد با قیمتهای بالای 5000خرید و فروش میشه

نظر

• alieslamian
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 95

حقوقی در 2 روز گذشته حدود 300 هزار سهم خریده . از طرفی حجم فروشش رو هم کم کرده . فکر کنم اون چیزی رو که کاشته حالا میخواد درو کنه ./:.nono.:/
                      [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• بنان
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 840

امروز حدود 60 درصد خرید غبشهر متعلق به حقوقی و گروهی بود فکر کنم دیگه اونایی که تا سهم منفی میشه سهمشونو حراج میکنن به آخر رسیده و الان دیگه فروشنده تو این قیمتها نباشه یا اگرم هست خیلی کم باشه هرآن احتمال رنج زدن غبشهر و غمارک هست چون حقوقیها هم با کدهای شخصیشون تو گروهی سبداشونو تقریبا پر کردن و وقتی ببینن سهم تو این قیمتها دیگه فروشنده نداره دست از مفت خری بردارن و سهمو با صف خرید مواجه کنن چون شنیده ها حاکی از اینه که غبشهرو میخوان تو محدوده 5000 تومن برای افزایش سرمایه ببندن.....

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

صف فروش پیشبینی میشه........../.:biggrinsmiley.:/

نظر

• مرتضی 6038
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 80

فعلا بصورت پله ای خرید کنید
                            اگه غبشهر روی 3800یا 3900برنگردد تا نزدیکی های 3200ریزش میکنه
                            افزایش سرمایه این سهم به احتمال زیاد در شهریور انجام میشه
                            سهم اگه در قیمتهای بالای 5000تثبیت بشه
                            بدون افزایش سرمایه تا 18000هم می تونه در دراز مدت برسه

نظر

• Gestapo
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 131

مزخرفتر از این سهم ندیدم
                              با پی به ای 1 هم منفی میخوره
                              بازیگراشم که عوضی و قالتاقن
                              از 4300 خریدم دارم ضرر میدم. تا حالا رو یه سهم انقد ضرر نکرده بودم
                              تو ایران تحلیل محلیلو بذار در کوزه آبشو بخور. طلاهم تولید کنه ، تا نخوان نمیره بالا

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

امروز غبشهر های فروخته شده در 40781 را در 39411 جایگزین کردم.

نظر

در حال کار...
                                X