صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط re1359 پست شده است View Post
    باسلام جناب آریو بنظرشما غبهشهرچه موقع برگشت میزنه ایا تا پایان سال امیدی به برگشتش هست؟باتشکر
    احتمالا منفی فردا فروشنده سهم هستم !
    در غیر اینصورت دید باید سهامداری باشه در مورد اینکه سهامدار سهم باقی بمونم باید کمی بیشتر فکر کنم

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    دو روزه معاملات خیلی مشکوکه...

تو هر دوتاشون،هم مارگارین و هم غبشهر...
    بله محمد رضا جان
    یه نمودار تکنیکی برامون میذارید؟؟ ... یه موج شماری .. یا الگویی تو سهم دیده نمیشه ؟؟؟
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

منكه امروز ٣٠درصد غبشهر رو پاي شرانل قربوني كردم .شايد اشتباه كردم شايدم نه؟
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        احتمالا منفی فردا فروشنده سهم هستم !
        در غیر اینصورت دید باید سهامداری باشه در مورد اینکه سهامدار سهم باقی بمونم باید کمی بیشتر فکر کنم

بله محمد رضا جان
        یه نمودار تکنیکی برامون میذارید؟؟ ... یه موج شماری .. یا الگویی تو سهم دیده نمیشه ؟؟؟
        دارم روش کار میکنم ببینم چیزی از توش در میاد یا نه،اما علی الحساب مهمترین حمایت غبشهر 1302 تومنه که امیدوارم عمل کنه...

این دو روز منفی بودن اصلا توجیهی نداره!شاخص غذایی ها همچنان باید صعود کنه طبق تکنیکالش...

صف فروش های بسیار کم حجم نسبت به معاملات اخیر در روز شنبه و معاملات امروز،رنج منفی عجیب اخر وقت در غمارگ،تداوم مثبت موندن وبشهر،خریدهای حقوقی(هرچند سبک)در هر دوسهم،این ها تکه های پازلی هستن که نمیتونم کنار هم بچینمشون...

واقعا این غبشهر گیج کننده است...یادمه اونموقع که 1000 تومن بود همه ی تحلیل گر ها رو ضایع میکرد هر بار(چه اونهایی که میگفتن صعود میکنه و چه اونهایی که میگفتن نزول میکنه)صرفا یه تحلیل بود که درست در اومد و همه هم قبولش داشتن،عبور از 1020 تومن = صعودی شدن...

فکر میکنم اینبار اون عدد 1302 تومن باشه...

حد ضرر بنده هم 1302 تومنه،و اگه رد کنه 50 درصد خروج میکنم،50 درصد هم که با دید سهامداری دارمش...;)
        -----

پ.ن: راستی تو محدوده ی 1320 تومن هم حمایت داره...

پ.ن2:هرچی بیشتر سهم رو نگاه میکنم بیشتر به 1302 تومن معتقد میشم،به نظرم این عدد میتونه سهمو به عرش ببره یا به فرش بکشونه...:-?:-SS:-t
        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/03/10, 14:30.
        تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post

جناب علیرضا1 عزیز
          همچنان شما باید پای این شرانل قربانی کنید دوست عزیز 1200 تا اینجا در حالی که غبشهر یه 6 تا 7 درصدی اصلاح کرده ...

نظر

• بچه کف بازار
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 461

دو روزه معاملات خیلی مشکوکه...

تو هر دوتاشون،هم مارگارین و هم غبشهر...
            منم مشکوکم به معاملاتش دیروز یکبار صف بالای 200 هزار تا جمع شد به امید خدا فکر کنم عن قریب باید منتظر خبر های خوبی باشیم

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

و اما شاخص غذایی ها،امروز به موینگ اورج خورده،فردا واقعا روز حساسیه برای گروه به نظرم،فردا رو اگه منفی باشن میتونه تا 30 واحد دیگه اصلاح کنه،نهایت اصلاحشون به نظرم 80 واحد باشه(شاخص به عدد 1000 برسه)...(2.7 درصد پله اول و نهایتا 7.4 درصد اصلاح)،به نظرم اگخ شاخصشون بره زیر 1000 یه مدت دوباره اعصاب خورد کن بشن...;)

فردا رو اگه مثبت باشن میتونه حداقل 120 واحد رشد کنه یعنی شاخص به 1200 واحد برسه...(11 درصد رشد برای شاخص عدد بزرگیه...)

نتیجه گیری کلی من اینه که اگه بهشهر نهایتا از 1302 برگرده (تو این حالت شاخص از 1050 واحد باید برگرده حدودا) روند صعود کوتاه مدت سهم حفظ میشه و سهم یه رالی خوب رو شروع میکنه...
              اگه بهشهر بره زیر 1300 اونموقع شاخص میره برای 1000 واحد،روند صعود کوتاه مدت از بین میره اما روند میان مدت همچنان پابرجاست(شاخص میره برای 1000 واحد)،اولین حمایت 1210 تومن که میتونه عمل کنه...
              اگه سهم از 1210 تومن هم عبور کنه حمایت بعدی 1090 تومنه،روند صعود از بین میره،شاخص میره زیر 1000 واحد(حوالی 938 واحد حمایت شاخص)،روند سهم دوباره فرسایشی و اعصاب خورد کن میشه...

هرچند بنیاد سهم بسیار عالی و قویه اما یادمون نره با همین بنیاد سهم رو چند ماه قبل تا کجاها که نکوشندن،کلا بازیگر سهم از هر تحلیلی مهمتره به نظرم،تحلیل های خودم و دیگر دوستان حوالی 1000 که پشت سر هم غلط از اب درمیومد رو یادم نرفته هنوز...;)

دوستان ببخشید نمودار نذاشتم،الان امکانش برام فراهم نیست....امیدوارم تونسته باشم با متن نظر خودم رو به خوبی منتقل کنم...

جواد جان نظر شما چیه؟!
              تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

و اما شاخص غذایی ها،امروز به موینگ اورج خورده،فردا واقعا روز حساسیه برای گروه به نظرم،فردا رو اگه منفی باشن میتونه تا 30 واحد دیگه اصلاح کنه،نهایت اصلاحشون به نظرم 80 واحد باشه(شاخص به عدد 1000 برسه)...(2.7 درصد پله اول و نهایتا 7.4 درصد اصلاح)،به نظرم اگخ شاخصشون بره زیر 1000 یه مدت دوباره اعصاب خورد کن بشن...;)

فردا رو اگه مثبت باشن میتونه حداقل 120 واحد رشد کنه یعنی شاخص به 1200 واحد برسه...(11 درصد رشد برای شاخص عدد بزرگیه...)

نتیجه گیری کلی من اینه که اگه بهشهر نهایتا از 1302 برگرده (تو این حالت شاخص از 1050 واحد باید برگرده حدودا) روند صعود کوتاه مدت سهم حفظ میشه و سهم یه رالی خوب رو شروع میکنه...
                اگه بهشهر بره زیر 1300 اونموقع شاخص میره برای 1000 واحد،روند صعود کوتاه مدت از بین میره اما روند میان مدت همچنان پابرجاست(شاخص میره برای 1000 واحد)،اولین حمایت 1210 تومن که میتونه عمل کنه...
                اگه سهم از 1210 تومن هم عبور کنه حمایت بعدی 1090 تومنه،روند صعود از بین میره،شاخص میره زیر 1000 واحد(حوالی 938 واحد حمایت شاخص)،روند سهم دوباره فرسایشی و اعصاب خورد کن میشه...

هرچند بنیاد سهم بسیار عالی و قویه اما یادمون نره با همین بنیاد سهم رو چند ماه قبل تا کجاها که نکوشندن،کلا بازیگر سهم از هر تحلیلی مهمتره به نظرم،تحلیل های خودم و دیگر دوستان حوالی 1000 که پشت سر هم غلط از اب درمیومد رو یادم نرفته هنوز...;)

دوستان ببخشید نمودار نذاشتم،الان امکانش برام فراهم نیست....امیدوارم تونسته باشم با متن نظر خودم رو به خوبی منتقل کنم...

جواد جان نظر شما چیه؟!
                ممنون محمد رضا جان
                همونطور که قبلا گفتم
                بازیگر سهم بعد از عبور از دو حقوقی و عرضه های بیشتر کمی عقب نشینی کرده و کمتر دست به خرید میزنه
                باید ببینیم اینکار جز استراتژی سهمه یا نه ؟
                دوست داشتن بازی ادامه پیدا کنه که اوردر های HO در محدوده 14749 و 14750 تومن برخوردیم این اوردر ها متعلق به یک کارگزاری بوده که من نمیدونم به کد کدوم کارگزاری بوده و تعدادش چندتا بوده !
                دقیقا خریدار از اینجا عقب نشست..
                وضعیت عمومی بازار اصلا جالب نیست ..این مسئله میتونه روند سهم رو مختل کنه که اینکار رو هم کرده ...

وضعیت معاملات غمارگ نیز به این سهم گره خورده .. در روند های نزولی غبشهر از غمارگ و در روند صعودی غمارگ از غبشهر تبعیت میکنه
                با توجه به وضعیت منفی بازار غمارگ متزلزلتر نشون داده لذا غبشهر هم در روند منفی همراه غمارگ شده ...
                پیش بینی غبشهر خیلی خیلی سخته ..
                معاملات منفی فردا برای من قابل پذیرش نیست ...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

پیش بینی غبشهر خیلی خیلی سخته ..
                  معاملات منفی فردا برای من قابل پذیرش نیست ...
                  یه نکته ای رو یادم رفت؛همین امروز هم هر دو داشتن برمیگشتن،منفی امروز رو میذارم به حساب بازگشایی شبندر...;)

مضاف بر اینکه خجم پایین معاملات (نسبت به چند وقت اخیر) و ناخونک زدن های حقوقی رو پالس های مثبتی میدونم...

فردا رو شاید از منفی شروع کنن اما مهم اینه که نهایت امر برگردن...

برنگشتن روندشون فردا برای من غیر قابل قبوله...;)

پ.ن:از اینکه با جواد عزیز تو یه سهم باشم هم خیلی لذت میبرم،چون میدونم طرف هر سهم درپیتی نمیره،برای 10 درصد هم وارد سهمی نمیشه...;)
                  اینم خودش یه جورایی پالس مثبته...;)
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

خلاصه ای از 10 صفحه ی اول همین تاپیک...

آیا تاریخ تکرار میشود؟!!!

فارغ از بحث تکنیکال،روند سود سازی این دوتا شرکت اونقدر رو به رشد بوده که من به شخصه انتظار دارم هر دو شرکت تو گزارش سه ماه شون کل پیش بینی 92 رو پوشش بدن...

واقعا سودسازیشون انفجاری بوده و به خاطر تولید بوده نه به خاطر دلار و شرایط بازار و ....به خاطر همین هم این سهم ها ارزنده هستن...

از معدود سهمهایی هستن که به نظرم چه توافق بشه و چه نشه اینها به نحوی منتفع میشن...;)

به قول جواد عزیز تحلیل غبشهر خیلی خیلی خیلی سخته!!!واقعا تصمیم گیری برام سخت شده...
                    در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    6 ماهه بالاتر از کل سودشو پوشش داده ..............ها هااااااااااااااااا چه کنیم دیگه لادن طلاییه دیگه ..........:d حالا حالا ها بسته باید باشه فک کنم .....
                    در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    اوه اوه گزارش غبشهر رو ببینید چه کرده ................ما اگه این سهم رو هم میخریدیم حداقل 100 درصدی سود میکردیم ...این است قدرت بنیادی در مقابل تکنیکال:D.......وای.............:d

غمارگ هم ترکونده مثل اینکه ........

چه کردن این دو سهم ..........
                    در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    امروز سر بهمن غبشهر رو فروخته شک نداشتم اونی که رو 970 گذاشته فروش حقوقیه
                    اینم اگه زیاد عرض اندام کنه به عاقبت وتوصا گرفتار میشه
                    در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                    غبشهر قراره 75% افزایش سرمایه بده از محل سود انباشته بدون آورده سهام داران و 150 تومن هم سود نقدی پرداخت کنه..عموی بنده از بازنشستگان و اعضای هیئت مدیره اسبق شرکت صنعتی بهشهر بودند...تیرماه به من گفت قراره تا 347 تومن سود اعلام بکنه در دو مرحله اگه رو 1000 باز شد هرچی پول داری سهام بخر.. اون موقع باورم نشد ولی روز سه شنبه که تعدیلشو دیدم به محض باز شدن بدون درنگ 4000 سهم خریدم البته خود ایشون هم نزدیک به 20000 سهم خریدند.... این سهم تا مبلغ 1600هم خواهد رفت.. حالا ببینید کی گفتم... موفق باشید
                    در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                    هدف اولیه غبشهر چنده ؟ 1500
                    در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    هدف این سهم فراتر از این ارقام هست ....

با دلار مرجه وارد می کنن با دا ازدا میفروشن .دیگه بهمنی خودش هم این رو گفته ...منتظر سود 500 تومنی برا این سهم هستیم البته برا سال 92

در ضمن مجمع هم نرفته 150 تومن تو مجمع سود میده ..یعنی هر کی امروز رو 1060خرید انگاری این سهم رو 900 خریده با سود 300 میشه پی بریا 3....

سودش بالاتر از این رقم هاست ....تازه افزایش سرمایه از انباشته هم داره ..
                    در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    دوستان من انگاری نمی خواهید از فرصد خرید این دو تا بهره ببریم ...

بزارید خرید ها تکمیل بشه بعد ...فعلا بزارید تا پیک بره پایین واونایی که رو سود هستن یا منفی باف ها بیان کمی حرف بزنن تا سهم فرصت خرید بده ...

بعد در مورد اهداف قیمتی صحبت می کنیم ...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

یه نکته ای رو یادم رفت؛همین امروز هم هر دو داشتن برمیگشتن،منفی امروز رو میذارم به حساب بازگشایی شبندر...;)

مضاف بر اینکه خجم پایین معاملات (نسبت به چند وقت اخیر) و ناخونک زدن های حقوقی رو پالس های مثبتی میدونم...

فردا رو شاید از منفی شروع کنن اما مهم اینه که نهایت امر برگردن...

برنگشتن روندشون فردا برای من غیر قابل قبوله...;)

پ.ن:از اینکه با جواد عزیز تو یه سهم باشم هم خیلی لذت میبرم،چون میدونم طرف هر سهم درپیتی نمیره،برای 10 درصد هم وارد سهمی نمیشه...;)
                      اینم خودش یه جورایی پالس مثبته...;)
                      خدا حافظی کردن از سهم برام خیلی سخته
                      سهم برای سال بعد حداقل 450 تومن میسازه
                      چند هفته دیگه 180 تا 200 تومن تقسیم داره
                      یه افزایش سرمایه 75 درصدی هم از انباشته..
                      فکر کنم کمی باید بیشتر صبور باشیم
                      با سهم با بنیادی مناسب سهامداری میتونه نتایج خوبی برامون داشته باشه

نظر

• metitondar
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 443

خدا حافظی کردن از سهم برام خیلی سخته
                        سهم برای سال بعد حداقل 450 تومن میسازه
                        چند هفته دیگه 180 تا 200 تومن تقسیم داره
                        یه افزایش سرمایه 75 درصدی هم از انباشته..
                        فکر کنم کمی باید بیشتر صبور باشیم
                        با سهم با بنیادی مناسب سهامداری میتونه نتایج خوبی برامون داشته باشه
                        آریو جان من تازه کارم ولی توهمین مدت کم تجربه ی خوبی از مجمع رفتن و تقسیم سود ندارم!
                        نمونش آ.س.پ
                        الان که نگاه میکنم میگم کاش قبل از مجمع ردش کرده بودم!

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                          آریو جان من تازه کارم ولی توهمین مدت کم تجربه ی خوبی از مجمع رفتن و تقسیم سود ندارم!
                          نمونش آ.س.پ
                          الان که نگاه میکنم میگم کاش قبل از مجمع ردش کرده بودم!
                          خب در مورد آس پ و ثباغ بازار انتظار تعدیل منفی داره باید ببینیم گزارش سه ماهه چی میگه ...لزوما همه سهم ها بعد از تقسیم سود بیشتر از dps افت نمیکنن ... اگه غبشهر منو به هدفی که میخوام نرسونه قطعا به مجمع میرم
                          ما از غبشهر انتظار تعدیل مثبت داریم

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

نوشته اصلی توسط علیرضا1

جناب علیرضا1 عزیز
                            همچنان شما باید پای این شرانل قربانی کنید دوست عزیز 1200 تا اینجا در حالی که غبشهر یه 6 تا 7 درصدی اصلاح کرده ...

جواد جان .من به دلیل فشار کارگزار مجبور به فروش شدم .فردا غبشهر رو میزارم سر جاش
                            در مورد شرانل حتما خرید در محدوده 1200 اشتباه بوده ولی فکر میکنم خرید امروز نمیشه گفت اشتباهه.هر کی گوش به حرف استاد خودش نده مجبور میشه با خرید در محدوده پایین معدل خریدش رو کم کنه ....
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

چه بازی ای راه انداختن تو این دوتا!!!!!!!

اردر های 8:30 تا 9 رو حتما ببینید...!!!

انگار "راز داوینچی" یه،کد میدن...;)
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• Brother
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 193

محمدی وکیل:

خریدار اول وقت 5 تا 50000 تایی غمارگ برداشت الان با 20000 تا سهم اونم 2000 تا 3000 تا قیمت تابلو رو تغییر میده تا فروشنده دستور فروشش رو وارد سیستم کنه
                                منتظر رنج مثبت در دوقلوها هستم
                                چند روزه که دوتا حقوقی با خریداشون در نماد غبشهر دارن قدرت نمایی میکنن به گونه ای که سرمایه گذاری سپه ماست رو کیسه کرده حالا بعضی ها چطور غبشهر میفروشن
                                جای تعجب داره
                                طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

در حال کار...
                                X