صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AMIR2000
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 180

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
    سلام دوست عزیز
    :O بابا خب قیمت غمارگ تقریبا" یک سوم غبشهر بود در آخرین روز کاریش ولی سود و تولیدش نصف غبشهر اگه اینجوری باز بشه که باید برعکس عمل کنید
    دوست خوبم سلام
    اگه صفحات قبل رو ملاحظه بفرمایید جناب شفاف سازی فرمودند :غمارگ حدودا 100% بازدهی خواهد داشت و غبشهر بین 300 الی 400 درصد بر این اساس بنده عرض کردم بهتره غمارگ رو به غبشهر تبدیل کنیم و خود ایشان نیز گفته اند اگه غمارگ با 50% افزایش قیمت (که چیزی حدود 1000 خواهد شد ) باز بشه و غبشهر با 60 الی 70 درصد افزایش قیمت ( که چیزی در حدود 3000 الی 3200 تومان خواهد شد) باز بشه بنده غمارگ هایم رو به غبشهر تبدیل خواهم کرد .

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
      دوست خوبم سلام
      اگه صفحات قبل رو ملاحظه بفرمایید جناب شفاف سازی فرمودند :غمارگ حدودا 100% بازدهی خواهد داشت و غبشهر بین 300 الی 400 درصد بر این اساس بنده عرض کردم بهتره غمارگ رو به غبشهر تبدیل کنیم و خود ایشان نیز گفته اند اگه غمارگ با 50% افزایش قیمت (که چیزی حدود 1000 خواهد شد ) باز بشه و غبشهر با 60 الی 70 درصد افزایش قیمت ( که چیزی در حدود 3000 الی 3200 تومان خواهد شد) باز بشه بنده غمارگ هایم رو به غبشهر تبدیل خواهم کرد .

با سلام
      دوستان عزیز هر کی هر طوری می خواهد عمل کنه
      یکی غبشهر رو تبدیل کنه به غمارک
      یکی غمارگ رو تبدیل کنه به غبشهر
      یکی هر دو نگه داره
      یکی دیگه هر دو رو بفروشه
      اینجوری خیلی بهتره دیگه فردایی کسی متهم نمی شه
      هر تصمیمی می خواهید به عهده خودتان فردا نگید شفاف سازی گفت غمارگ رو تبدیل کنید به غبشهر
      گزارش هر دو که بیاید روی کدال همه رو رو متحیر خواهد ساخت
      امسال غبشهر 500- 600 درصد نسبت به سود اولیه تعدیل خواهد داد ( البته در چند نوبت )اینو تجزیه و تحلیل های صورت های مالی می گه غبشهر مانند شیران براحتی 5000 تومان خواهد دید

در وحله اول 2500 تومان تا 3000 تومان

نظر

• AMIR2000
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 180

تمام شد و رفت دیگه واضحتر از این واستون توضیح بدهند . استاد گرامی دستتان درد نکنه. ضمنا الان توی تاپیک شبندر بودم یکی با اسم silver ادعا کرده که یه عده میخواهند با بگیرو ببند بورس رو پایین بکشند من هم نوشتم لطفا به شایعه ها دامن نزنید . حضرت عالی هم اگه صلاح میدونید صحبتی بفرمایید.

نظر

• metitondar
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 443

در سایت همسایه خوندم که احتمالاً غبشهر و غمارگ هفته ی آینده باز میشن. شتران 2 در راه است ... <:-p

نظر

• کاظمی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 331

نحوه دریافت سود سهامداران غبشهر و غمارگ

باید یه حساب سپهر صادرات -سیبا ملی -جام ملت -سحر تجارت ویا اقتصاد نوین داشته باشید ونامه ای شبیه نامه زیر به شماره 02166186648 فاکس کنید و برای اطمینان بیشتر پس از فاکس کردن با امور سهام به شماره 02163962512 تماس بگیرید و تاییدیه فاکس رو بگیرین ...فرقی هم بین دوتا شرکت نداره و شماره های جفتشون یکیه

مديريت محترم امور سهام شرکت صنعتی بهشهر(شرکت مارگارین )

موضوع : ارسال مشخصات جهت واريز سود سهام سال مالی 1391
            با سلام و احترام ،
            به استحضار می رساند ، مشخصات اينجانب جهت واريز سود سهام به خدمتتان تقديم حضور میگردد:

نام و نام خانوادگی :
            تعداد سهام :
            کد بورسی :
            شماره حساب :
            نام شعبه :
            کد شعبه:
            نوع حساب:
            شماره ملی:
            شماره شناسنامه :
            شماره سریال شناسنامه:
            نام پدر:
            آدرس:
            تاریخ تولد:
            شماره تماس:

با تقديم احترام

اولویت پرداخت هم بر اساس حروف الفبا و حداکثر تا 92.04.19 سود همه سهامدارهای حقیقی پرداخت میشه
            تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• tvnews
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 100

جناب شفاف سازی سلام
              با تشکر از راهنمایی های شما
              در عرض یکسال که گذشت از راهنمایی ها جنابعالی استفاده کردم و خدارو شکر ضرر هم نکردم . با توجه به تحلیل های خوب شما در ارتباط با شرکت غبشهر اینجانب تک سهم این شرکت شد ه ام خواستم از شما بابت راهنمایی های جنابعالی از شما تشکر کنم . در صورتی که ضرر هم کنم باز از شما تشکر خواهم کرد با تشکر;)

نظر

• erfanslash
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 762

نقل و قول از Sia

سلام تازه ازیک مراسم توی تهران میام خبررو اونجا بهم دادن
                این خبر را که می نویسم فقط شنیده یکی از دوستان از امور مالی شرکت غبشهر است غبشهر پیش بینی سال 92 را 495 تومان ومارگارین 235 تومان محاسبه نموده حسابرسی سه ماهه این دوشرکت پوشش 40% و37%
                دلیل فروش خوب دوتا شرکت عرضه ای عمده درنمایشگاههای بهاره و خرید عمده صنایع (شرکتهای غذایی،صنف شرینی وشکلات ورستورانها....)،خصوصا شب عید است اونم با قیمتهای مصوب وبدون افزایش نرخ
                با انتخاب دولت جدید اخبار افزایش سرمایه وفروش زمین علنی خواهد شد
                همچنین هنوز تاثیرات دقیق بالا رفتن قیمت محصولات وفروش دیوانه کننده 3 ماه اخیر محاسبه نشده ولی فک بازار میاد پایین تو گزارش بعدی
                یادی از پرریسک عزیز بکنم که میگفت (با اخبار خرید وفروش نکنید فقط با تحلیل وبررسی بنیادی)
                منه بیسوادم با یه تحلیل ساده وبررسی گزارشات پارسال به این نتیجه رسیدم با تحلیل من حداقل قیمت این دو سهم تا پایان سال مالی 92 5400 و 3300
                خبررو گذاشتم که بدونیداین دوتا سهم طلا هستن توصیه من سهامداری این دو سهم اگر پول لازم نیستیدچشماتون ببندین سال بعد این موقع بفروشید یادتون باشه سیاست شرکتا کم اعلام کردن سوداست تا حساسیت سود زیاد انها توجه سازمانهای نظارتی رو جلب نکنه خصوصا زمان انتخابات

نظر

• polan
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 47

با سلام
                  دوسان فکر میکنید سهم کی باز میشه؟

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط polan پست شده است View Post
                    با سلام
                    دوسان فکر میکنید سهم کی باز میشه؟

با سلام
                    کی باز می شه؟؟؟؟
                    دوست عزیز این چه سوالی است می کنی ؟؟؟
                    گزارش 10 روزه ارسال شده به بورس - مگر اینجا اروپاست که این سوال رو می کنی ؟
                    بهتره این سوال ها بکنی شاید زودتر به جواب برسی ؟؟
                    آقا کسی آقای مالمیر رو ندیده ؟؟؟
                    حالش خوبه یا بده ؟؟؟
                    احتمالا" حالش خیلی بده که گیر داده به گزارش
                    این آقا تو این چند مدتی که برداشت کردم از ضرر و زیان سهامداران خیلی خوشحال می شه و از سود سهامداران بسیار ناراحت
                    اگر سهمی 200-300 % تعدیل منفی بده بدون درنگ نمادش باز می شه
                    اما اگر سهمی تعدیل منفی بده دیگه هیچ می ره کما
                    بگذریم :
                    ای کاش در بازار منفی باز بشه ای کاش مثل شیران پایین باز بشه
                    اون وقت از این بازگشائی استبال خواهیم کرد و اضاف خواهیم نمود سهمی با سود بالای 1000 تومان اگر مثل شیران 2300-2400 باز بشه برای یه بازدهی 100% تا آخر سال مالی بسیار گزینه مناسبی خواهد بود
                    اگر هم بالا باز شد به همون داشته هامون شکر گذار خواهیم بود
                    یکی دو هفته هم صبر می کنیم

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام
                      کی باز می شه؟؟؟؟
                      دوست عزیز این چه سوالی است می کنی ؟؟؟
                      گزارش 10 روزه ارسال شده به بورس - مگر اینجا اروپاست که این سوال رو می کنی ؟
                      بهتره این سوال ها بکنی شاید زودتر به جواب برسی ؟؟
                      آقا کسی آقای مالمیر رو ندیده ؟؟؟
                      حالش خوبه یا بده ؟؟؟
                      احتمالا" حالش خیلی بده که گیر داده به گزارش
                      این آقا تو این چند مدتی که برداشت کردم از ضرر و زیان سهامداران خیلی خوشحال می شه و از سود سهامداران بسیار ناراحت
                      اگر سهمی 200-300 % تعدیل منفی بده بدون درنگ نمادش باز می شه
                      اما اگر سهمی تعدیل منفی بده دیگه هیچ می ره کما
                      بگذریم :
                      ای کاش در بازار منفی باز بشه ای کاش مثل شیران پایین باز بشه
                      اون وقت از این بازگشائی استبال خواهیم کرد و اضاف خواهیم نمود سهمی با سود بالای 1000 تومان اگر مثل شیران 2300-2400 باز بشه برای یه بازدهی 100% تا آخر سال مالی بسیار گزینه مناسبی خواهد بود
                      اگر هم بالا باز شد به همون داشته هامون شکر گذار خواهیم بود
                      یکی دو هفته هم صبر می کنیم
                      البته جناب شفاف سازی اگر خودش سهمو داشته باشه که گیری به گزارش نمیده هیچ اگرم سهم با تعدیل 1 درصد باز بشه 200 - 300 درصد بالاتر باز میشه دوران این تفاله های بورس هم انشاالله روزهای آخرشو میگذرونه

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

با سلام
                        دوستان و سهامداران عزیر تا 6 ماه شب ها خواب نخواهند داشت
                        قیمت های نجومی در انتظار بهشهر
                        در سود تحلیلی خودم باید یک تجدید نظر جدی کنم
                        بعد از انتخابات منتظر بازگشائی غبشهر باشید

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

با سلام
                          دوستان و سهامداران عزیر تا 6 ماه شب ها خواب نخواهند داشت
                          قیمت های نجومی در انتظار بهشهر
                          در سود تحلیلی خودم باید یک تجدید نظر جدی کنم
                          بعد از انتخابات منتظر بازگشائی غبشهر باشید

با سلام
                          غبشهر به اندازه قیمت تابلو بسته شده البته منهای سود تقسیم شده سود خواهد ساخت
                          یعنی سود بره 1500 تومان
                          سود 1050 تومانی تحلیلی خودم با فرض نرخ روغن خام به نرخ ارز مبادله ای می باشد
                          غبشهر داره قسمت عمده ای از خوراک رو با ارز مرجع می گیره از وزارت بازرگانی البته با احتساب برخی هزینه ها
                          حال بخش زیادی از خوراک رو با نرخ هر کیلو روغن خام حساب کتاب کنی ماشین حساب و لب تاب و... هم از سود 92 غبشهر هنگ می کنه تا چه برسه به آدمی زاد

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

مالمیر و دار و دستش هم رفتنیند....

دیگه روزای آخرشونه ...چند وقت دیگه افراد اصلی سازمان با اومدن دولت جدید جا شون رو از دست میدن و نوبت به حسابرسی کارای پلید دورانشون میرسه
                            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• بورس خوشبختی
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 49

غبشهر یکی از پدیده های سال 92 خواهد بود
                              [RIGHT][SIZE=2][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]" پرواز را بخاطر بسپار ...پرنده مُردنیست..." [/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]فروغ فرخزاد[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
                              [RIGHT]
                              [/RIGHT]

نظر

• AMIR2000
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 180

با سلام
                                غبشهر به اندازه قیمت تابلو بسته شده البته منهای سود تقسیم شده سود خواهد ساخت
                                یعنی سود بره 1500 تومان
                                سود 1050 تومانی تحلیلی خودم با فرض نرخ روغن خام به نرخ ارز مبادله ای می باشد
                                غبشهر داره قسمت عمده ای از خوراک رو با ارز مرجع می گیره از وزارت بازرگانی البته با احتساب برخی هزینه ها
                                حال بخش زیادی از خوراک رو با نرخ هر کیلو روغن خام حساب کتاب کنی ماشین حساب و لب تاب و... هم از سود 92 غبشهر هنگ می کنه تا چه برسه به آدمی زاد
                                استاد بزرگوار سلام
                                اگه خاطرتون باشه روی1880 تومان بسته شد که اگه 180 تومان سود تقسیمی رو کم کنیم میشه 1700 تومان . صحیح عرض میکنم ؟.اگه اینجوری بشه که امیدوارم همینطور باشه با قیمت حدود 3580 تومان باز خواهد شد . اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم .

نظر

در حال کار...
                                X