امیدوارم نره پیش پتروشیمی اصفهان
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط tvnews پست شده است View Postدوست عزیز نگران نباش هر چقدر دیرتر باز بشه به نفع سهامدارش هست;)مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
همیشه سهامداری که با تحلیل مونده تو سهم سود نهایی میبره مگه شاراک نبود توی چه جوی تا 700 تومن اوردنش الان با سود مجمع 1700 تومنه کمتر از 4 ماه یا همین سهم 900 شد 1600 انقدر جو منفی دادند روی 928 تومن صف فروش شده بود حالاکجاست؟/... 7 ماه نمیشه این داستان.... پس اگر تحلیل بلدیم میمونیم با سهم اگر نه تا زمانی که بدون تحلیل باشیم باید دستمون به گفته بقیه باشه....در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Postعزیزم اون مال موقعی هست که بازار راکده...طبیعتا با بسته بودن سهم مجبور به سهامداری هستی...>:)نه اینکه الان سهام آفتابه سازی و ورشکسته هم صف خریده...:(الان هر قیمتی باز میشد صف خرید میشد ولی اگه بازار بخواد بریزه و بازگشایی بشه بدفرم به ضررمون میشه...الان اگه 100٪ بالاتر هم باز بشه به هیچ عنوان فک بازار پایین نمیاد چون همگروه هاش و بقیه بازار هم تقریبا همین حدودا رشد کردند:((
نظر
-
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postهمه را بحساب ریخته اند بجز کسانی که اطلاعات و شماره حساب نداده اند. شرکتی شفاف تر و خوش وعده تر از این دو شرکت طلایی پیدا نمی شود که زودتر از موعد رسمی سود ها را به حساب بریزد.
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postهمیشه سهامداری که با تحلیل مونده تو سهم سود نهایی میبره مگه شاراک نبود توی چه جوی تا 700 تومن اوردنش الان با سود مجمع 1700 تومنه کمتر از 4 ماه یا همین سهم 900 شد 1600 انقدر جو منفی دادند روی 928 تومن صف فروش شده بود حالاکجاست؟/... 7 ماه نمیشه این داستان.... پس اگر تحلیل بلدیم میمونیم با سهم اگر نه تا زمانی که بدون تحلیل باشیم باید دستمون به گفته بقیه باشه....
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postیه حس درونی بهم میگه این دو سهم طلایی ( غمارگ و غبشهر )در باز گشایی مثل شتران همه بازار را در شوک فرو می بره بطوریکه همه زیان سنگین سال 90 من از صدرا و فاراک و فاذر را جبران می کند. انشاء الله .چون اخبار و اطلاعات درونی این دو شرکت فوق العاده مثبت است.
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postیه حس درونی بهم میگه این دو سهم طلایی ( غمارگ و غبشهر )در باز گشایی مثل شتران همه بازار را در شوک فرو می بره بطوریکه همه زیان سنگین سال 90 من از صدرا و فاراک و فاذر را جبران می کند. انشاء الله .چون اخبار و اطلاعات درونی این دو شرکت فوق العاده مثبت است.
ومطمنا سهامدارش را روسفیدشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
شرکت که میگه تمام گزارشاتی رو که سازمان خواسته بود رو ما بهشون دادیم هالا دیگه چرا سازمان باز نمیکنه رو من متوجه نمیشم خواهشا دوستانی که اطلاعات دارن اطلاع رسانی کنند
نظر
-
-
در اصل توسط abbfar5254 پست شده است View Postشرکت که میگه تمام گزارشاتی رو که سازمان خواسته بود رو ما بهشون دادیم هالا دیگه چرا سازمان باز نمیکنه رو من متوجه نمیشم خواهشا دوستانی که اطلاعات دارن اطلاع رسانی کنند
باسلام
مردم آزاری - این ذات این آقای ......
آنطوریکه من فهمیدم اینه که
در روزهای آخر معاملات غبشهر و غمارگ عده ای با اطلاع از وضعیت دو شرکت اقدام به تبدیل کردن غبشهر به غمارگ کرده اند من اینو همون روزها از کارگزاری که من با اونا کار می کنم شنیدم
چند روز قبل از بسته شدن نمادها : فروش وسیع غمارگ و خرید غبشهر
هر چند که من خودم این مطلب رو شنیدم اقدام به فروش غمارگ نکردم
حالا داستان بازنکردن نمادها :
مثل اینکه این اقایون و خانوم ها ی سازمان بورس و تمام دوستان و فک وفامیلشون خبر پیدا نکردند که غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنند
حالا که گزارشات فرستاده شده به سازمان بورس و اعلام سود 700 تومانی غبشهر و 165 تومانی غمارگ به این اقایون و خانومهای سازمان بورس شوک وارد شده و همهشون رفتند به کما
اگر p/e برابر 7 هم بهشون بدیم غبشهر می شه 5000 تومان و غمارگ می شه 1150 تومان در نتیجه غبشهر بالای 200 % رشد خواهد کرد و غمارگ زیر 100 %
این موضوع به شدت آقای مالمیر و دار و دسته شون ناراحت کرده
اقای مالمیر این دنیا به هیچکس وفا نکرده
من خودم تعداد غمارگم 3 برابر غبشهره ولی اصلا" از این موضوع ناراحت نیستم که چرا حرف کارگزاری رو جدی نگرفتم و غمارگمو تبدیل به غبشهر نکردم حتما" قسمت این بوده
حالا گزارش حدود یک ماهه که به بورس ارسال شده چرا اینقدر لجبازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تمام کارکنان بورس منجمله مالمیر امامزاده هستند و اینا هیچکدوم از اطلاعات نهانی خودشون به فک و فامیل شون و دوستانشون نمی دهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر یکی از این اقایون و خانوم های سازمان بورس پیدا بشه و بگه تا بحال تو طول عمرم یکبار هم اینکار رو نکردم من اسمم رو عوض خواهم کرد
پس اقایون لجبازی رو بزارید کنار و نماد ها بازش کنید شاید در خیل عظیم سهامداران کسانی باشند که به شدت نیاز به پول داشته باشند اگر بالای 100 % مثبت بخوره سهامشو بفروشه برای بچه هاش عروسی بگیره - شاید بخواهد خونه بخره - شاید بدهی داره - شاید گرفتاری و... شما مسئول هستید و مدیون تمام اینا
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
باسلام
مردم آزاری - این ذات این آقای ......
آنطوریکه من فهمیدم اینه که
در روزهای آخر معاملات غبشهر و غمارگ عده ای با اطلاع از وضعیت دو شرکت اقدام به تبدیل کردن غبشهر به غمارگ کرده اند من اینو همون روزها از کارگزاری که من با اونا کار می کنم شنیدم
چند روز قبل از بسته شدن نمادها : فروش وسیع غمارگ و خرید غبشهر
هر چند که من خودم این مطلب رو شنیدم اقدام به فروش غمارگ نکردم
حالا داستان بازنکردن نمادها :
مثل اینکه این اقایون و خانوم ها ی سازمان بورس و تمام دوستان و فک وفامیلشون خبر پیدا نکردند که غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنند
حالا که گزارشات فرستاده شده به سازمان بورس و اعلام سود 700 تومانی غبشهر و 165 تومانی غمارگ به این اقایون و خانومهای سازمان بورس شوک وارد شده و همهشون رفتند به کما
اگر p/e برابر 7 هم بهشون بدیم غبشهر می شه 5000 تومان و غمارگ می شه 1150 تومان در نتیجه غبشهر بالای 200 % رشد خواهد کرد و غمارگ زیر 100 %
این موضوع به شدت آقای مالمیر و دار و دسته شون ناراحت کرده
اقای مالمیر این دنیا به هیچکس وفا نکرده
من خودم تعداد غمارگم 3 برابر غبشهره ولی اصلا" از این موضوع ناراحت نیستم که چرا حرف کارگزاری رو جدی نگرفتم و غمارگمو تبدیل به غبشهر نکردم حتما" قسمت این بوده
حالا گزارش حدود یک ماهه که به بورس ارسال شده چرا اینقدر لجبازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تمام کارکنان بورس منجمله مالمیر امامزاده هستند و اینا هیچکدوم از اطلاعات نهانی خودشون به فک و فامیل شون و دوستانشون نمی دهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر یکی از این اقایون و خانوم های سازمان بورس پیدا بشه و بگه تا بحال تو طول عمرم یکبار هم اینکار رو نکردم من اسمم رو عوض خواهم کرد
پس اقایون لجبازی رو بزارید کنار و نماد ها بازش کنید شاید در خیل عظیم سهامداران کسانی باشند که به شدت نیاز به پول داشته باشند اگر بالای 100 % مثبت بخوره سهامشو بفروشه برای بچه هاش عروسی بگیره - شاید بخواهد خونه بخره - شاید بدهی داره - شاید گرفتاری و... شما مسئول هستید و مدیون تمام اینا
نظر
-
نظر