غبشهر اگه 3800را به پایین بشکنه تا 3300نزول میکنه
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
-
-
بله باید این سهم را در قیمتهای منفی مخصوصا 3700-3500و3300بادید میان مدت خرید کنیم
این سهم مثل پالایشگاه نفت تهران سهامدارانش را شگفت زده میکنه
نظر
-
-
در اصل توسط tvnews پست شده است View Postواین خبرها هم خواهد گذشت و این فروشنده های که می بینید سهم رو به حراج زدن در صف های میلیونی برای خرید خواهد نشست زمانی که گزارش افزایش سرمایه و گزارش 9 ماه بیاد (که برای 9 ماه 900 ساخته ) قیافه دوستان دیدن خواهد داشت بفروشید بفروشید بذار بیاد 1000 تومن
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postتجربه من می گوید در شرایط بحران هیچ انگیزه ای برای سهام مانع از ریزش و سقوط قیمت نمی شود. شما بگو از امروز صنعتی بهشهر روزانه 10 تن طلا از خط تولیدش بیرون می اید ، باز اثری ندارد. باید واقع بین باشیم و با روند بازار کنار آییم.
تابستون و اسفند ماه پارسال هم همین اتفاقات افتاد و لی بعد از چند روز تمام سهمه ها صف های میلیونی خرید شد
این کسایی که فروشنده هستند یکسری آدمهای نوسان گیر هستند که می خوان یک شب پولدار بشن و خدارو شکر ضرر می کنن ولی منی که یا امسال من با سهم از 1000، 1200،1500 با این سهم هستند و سهامداری می کنن چه ترسی
انشاالله که به امید خدا غبشهر بعضی از نوسانگیرهارو زمین میزنه و در یک حرکت همه رو مثل شتران جا می زاره
نظر
-
كدوم نوسان گير هر كه ميخره بايد ٤درصد پايين تر بفروشه تازه بعد از اينكه بازار مثبت بشه خيلي از كساني كه تازه كار و بي تجربه هستند منتظر فرصت خروج از بازارند من زيان هاي سنگيني در زمان روي كارامدن اولين دوره احمدي نژاد دادم اما اين بار ريسك نكردم و سود ٤٠٠درصدي از بورس را طي يكسال را كاملا از بورس خارج و ريسك نكردم من غبشهر ١٠٥٠ تومتي داشتم ١٥٠هزار تا ٤٣٠٠خارج شدم ولي منظر هستم بازار به ارامش برسه ودر حال حاضر كسانيكه خارج نشده اند بايد باديد ميان و بلند مدت فكر كنند هم ذهنشان ارام ميشود و هم قطعا به سؤد خوبي ميرسند جنك قطعا اتفاق خواهد افتاد و بعد مدت كوتاهي سايه ان از بورس دور خواهد شد البته اكر دولتمردان تصميم هايي درستي بكيرند كه من مطمعنم ميگيرند و بي جهت كشور را به ورطه جنك نخواهند كشيد خيلي از دوستان زمان كنوني را با جنگ عراق مقايسه مي كنند به نظر من هيچ وجه اشتراكي بين اين دو وجود ندارد در حمله به عراق و سرنكوني صدام در ان دوره ما هيچ منافعي در عراق نداشتيم و بعد سرنگوني صدام ما تازه منافع بدست آورديم و حالا در سوريه برعكس با رفتن اسد ما منافع استراتژيك در منطق حساس را از دست خواهيم داد پس قبول كنيم منفي شدن بازار سهام در زمان سرنكوني صدام خيلي زود تمام شد چون قرار نبود ما وارد جنك شويم يا تهديد به جنك يا تهديد به از دست دان استقلال پس بايد قبول كنيم سرمايه داران بازار حق دارند سرمايه و سود كسب شده را از بازار خارج كنند اما در كل بازار در ميان و بلند مدت و امدن گزارشهاي ٦ماهه در مهرماه متعادل و به حالت عادي باز خواهد گشت لطفا استرس و نكراني كنار بگذاريد و ارامش خود را حفظ نماييد به اميد روزهاي خوب و مثبت و جبران ضررهاي دوساتن عزيزم شب خوش
نظر
-
من نظرم اینکه شاخص در هفته اینده برمیگردد و تا 63000واحد بالا میره اونجا مقاومت اصلی شاخص است
ولی بهرحال در صورت ریزش بیشتر شاخص در 57000و 55000حتما برگشت شاخص داریم
نظر
-
در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Postمن نظرم اینکه شاخص در هفته اینده برمیگردد و تا 63000واحد بالا میره اونجا مقاومت اصلی شاخص است
ولی بهرحال در صورت ریزش بیشتر شاخص در 57000و 55000حتما برگشت شاخص داریم
نظر
-
-
طبق آخرین اخبار واصله ( منبع بورس آنالیز) گزارش 9 ماهه غبشهر با تعدیل 30% قراره اعلام شود. در ضمن گزارش افزایش سرماه 210% این نماد نیز که قرار بود در شهریور روی کدال بیاد طبق اظهار نظر سایت مربوطه در مهرماه سال جاری روی کدال خواهد آمد . طبق شنیده ها گزارش توجیهی افزایش سرمایه برای اظهار نظر حسابرس به سازمان بورس ارسال شده است.
نظر
نظر