نگران نباشید سهامداری کنید تا رستگار شوید
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
غبشهر هم به سهامدارانش و اونهایی که صبور بودن سود خوبی رسونده
سال قبل در خرداد قیمت سهم 600تومان بود و الان 4600تومان هست
که با لحاظ سود مجمع حدودا8برابر شده در عرض کمتر از 1.5سال
که در این مدت بازی های زیادی اعم از شفاف سازی های کذایی و صف های فروش بر خلاف جهت بازار و... داشته ولی در نهایت سهامدارانش سود بالا بردن
الانم با وجود این رشد تازه پی بر ای 5داره و 210درصد هم افزایش سرمایه پس منطقی اینه که سهامداری بشه با این سهمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
این سهم فقط حقوقی درست و حسابی نداره...
اما من شایعه شو شنیدم که تا اخر هفته ی آینده خبر افزایش سرمایه اش میاد...
که یه شایعه ی موازیشم شنیدم که می بنده هفته ی بعد ...
ببینیم کدومش درست ازآب در میاد....
پله ی بعدی خرید 4200 اگه واقعا میخوان بفروشن..
وگرنه تو این قیمت ها دیگه پر کردیم سبد روA man should get to bleed in peace
نظر
-
من از تیرماه سهامدار این روغنیم و حداقل تا پایان دوره مالیش باهاش می مونم، درسته از بازار عقب افتاده ولی بازهم ارزشمنده، ضمناً اگه توجه کنین چند نفر از تحلیلگرای خوبمون مطالب این تاپیک رو میخونن و از غبشهر در تاپیک های مختلف حرفهایی زده میشه. شک نکنید افزایش سرمایه 210% و کاهش قیمت هر سهم به شدت روی جذابیت این نماد اثر میزاره. به زودی :)سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
دیدم در برخی جاها زدن که اگر ارز مبادله ای بره بالا و رو 3هزارتومان تک نرخی بشه به ضرر غبشهر هست
اتفاقا این موضوع باعث افزایش سودش میشه
گرون میخره در مقابل گرونتر میفروشن و با درصد سود ثابت چون رقم بالاتر میره باعث افزایش سود میشه همون اتفاقی که اخیرا افتاد و با حذف ارز مرجع و تعلق ارز مبادله ای شاهد تعدیلات مثبت این گروه بودیم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدیدم در برخی جاها زدن که اگر ارز مبادله ای بره بالا و رو 3هزارتومان تک نرخی بشه به ضرر غبشهر هست
اتفاقا این موضوع باعث افزایش سودش میشه
گرون میخره در مقابل گرونتر میفروشن و با درصد سود ثابت چون رقم بالاتر میره باعث افزایش سود میشه همون اتفاقی که اخیرا افتاد و با حذف ارز مرجع و تعلق ارز مبادله ای شاهد تعدیلات مثبت این گروه بودیم.
با تشکرهر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postوحید جان یعنی یه درصد ثابت خاصی از قیمت روغن خامی رو که میخره به عنوان سود در نظر میگیره ؟ منظورتو واضح تر توضیح میدی ؟ چون من هم فکر میکردم با بالا رفتن نرخ ارز مبادله ای سود شرکت کم میشه !!! ولی اینجور که شما میگی اگرچه افزایش قیمت گرفتن کار ساده ای نیست ولی اگر سود درصد ثابتی باشه کاملا حرف شما منطقیه ! شدیدا مترصد ورود به سهم هستم !!!!
با تشکر
البته قضیه مواد غذایی کمی فرق میکنه و ممکنه محدودیتهایی در جهت افزایش نرخ فروش باشه ولی در عمل اونچیزی که تابحال دیدیم به محض افزایش ارز قیمت فروش رو هم بالا بردن.
نمونش کره که قیمتش با حذف ارز مرجع در بازار حدود 2برابر شد! و یا همین روغن که چند ماه پیش 30 40 درصد افزایش نرخ داشت که به محض افزایش نرخ ارز از مرجع به مبادله ای بود.
اینم نمونه خبر که مربوط به اخر فروردین امسال هست که با افزایش نرخ ارز بلافاصله افزایش نرخ روغن رو داشتیم که باعث تعدیل مثبت شد
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
غبشهر امکانش هست تا 4368 بیاد پایین اگه رو 4500 حمایت نشه ، ولی اگه تا 4368 بیاد، حمایت قوی سهمه ، برگشت غبشهر همرا با صف خرید شروع میشه و تا بسته شدن نماد این صف هر روز ادامه داره.آخرین ویرایش توسط immortal44؛ 2013/10/15, 02:57.آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
در اصل توسط immortal44 پست شده است View Postغبشهر امکانش هست تا 4368 بیاد پایین اگه رو 4500 حمایت نشه ، ولی اگه تا 4368 بیاد، حمایت قوی سهمه ، برگشت غبشهر همرا با صف خرید شروع میشه و تا بسته شدن نماد این صف هر روز ادامه داره.
نظر
-
-
نظر