صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    اگه این اتفاقی که شما میگی بیوفته و سهم برسه به670 من یکی که بازار رو میبوسم میذارم کنار!!!

بابا این سهم جمع سود امسال و سود انباشته اش بالای 750 تومنه!!!!ینی قراره پی بر ای این چند بشه خداییش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    shak nakon sahm ta 2000 mire age gharar be manfi khori bashe farda akharin roze ta hamimjasham hamar o oskol karde
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

اگه سهم از 970 و 950 پايينتر بياد

در اين صورت بازار نه تنها سود تخميني 350 تا 400 تومني ما رو در سال 92 قبول نداره و همينطور تارگت قيمتي 2000 تا 2500 تومني ما رو ..... بلکه حتي سود 160 تومن سال 92 شرکت رو هم قبول نداره
      و حتي اعتقاد به بحران روغن در کشور در سال 92 داره

سياست تقسيم سود شرکت حدود 50 تا 60 درصد هست
      با توجه به انباشته بالاي شرکت و افزايش سرمايه در دستور کار ميتونيم پي به اي 5 رو به سود 160 تومني سال 92 بديم و در مجمع پيش رو تقسيم سود 200 رو در نظر بگيريم

160*5=800
      +
      200(سود تقسيمي سال 91)
      =
      1000

حداقل قيمت غبشهر 1000 تومنه !

تنها يک حالت باعث افت غبشهر به زير 950 ميشه

بحران روغن در سال 92 و ورشکستگي غبشهر

شرکت همواره از ثبات سود آوري برخوردار بوده و اين روند بعد از افزايش سرمايه شرايط مناسبتري داشته !

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

140 میلیارد تومان سود انباشته به ازای هر سهم 425 تومان

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          اگه سهم از 970 و 950 پايينتر بياد

در اين صورت بازار نه تنها سود تخميني 350 تا 400 تومني ما رو در سال 92 قبول نداره و همينطور تارگت قيمتي 2000 تا 2500 تومني ما رو ..... بلکه حتي سود 160 تومن سال 92 شرکت رو هم قبول نداره
          و حتي اعتقاد به بحران روغن در کشور در سال 92 داره

سياست تقسيم سود شرکت حدود 50 تا 60 درصد هست
          با توجه به انباشته بالاي شرکت و افزايش سرمايه در دستور کار ميتونيم پي به اي 5 رو به سود 160 تومني سال 92 بديم و در مجمع پيش رو تقسيم سود 200 رو در نظر بگيريم

160*5=800
          +
          200(سود تقسيمي سال 91)
          =
          1000

حداقل قيمت غبشهر 1000 تومنه !

تنها يک حالت باعث افت غبشهر به زير 950 ميشه

بحران روغن در سال 92 و ورشکستگي غبشهر

شرکت همواره از ثبات سود آوري برخوردار بوده و اين روند بعد از افزايش سرمايه شرايط مناسبتري داشته !

[
          اریو جان نظر شخصیت چیه ؟!

من به شخصه فکر میکنم سال 92 اگه بحرانی هم در مورد روغن باشه کمبودشه و نه ورشکستگی شرکت...

در این صورت وضع شرکت بهتر هم میشه تازه...هرچند واقعا امیدوارم هیچ بحرانی پیش نیاد...=((

----

یه سوال!کسی خبری از افزایش سرمایه نداره؟!
          تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            اریو جان نظر شخصیت چیه ؟!

من به شخصه فکر میکنم سال 92 اگه بحرانی هم در مورد روغن باشه کمبودشه و نه ورشکستگی شرکت...

در این صورت وضع شرکت بهتر هم میشه تازه...هرچند واقعا امیدوارم هیچ بحرانی پیش نیاد...=((

----

یه سوال!کسی خبری از افزایش سرمایه نداره؟!
            غبشهر اگه 950 تا 970 رو بشکونه ... احساس میکنم کمی نیاز به استراحت دارم
            و با افزودن طلا و زمین کمی استراحت میکنم

غبشهر با همین سود 160 تومنی که اعلام کرده اینجا باید متوقف بشه

و اگه اینجا روند اصلاحش متوقف نشه این برداشت بازاره که سال آینده روغنی برای فروش در بازار وجود نخواهد داشت !
            و این برداشت حتی اگه اشتباه باشه مدتی سهم و همینطور ما رو به کما میبره !

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              غبشهر اگه 950 تا 970 رو بشکونه ... احساس میکنم کمی نیاز به استراحت دارم
              منم همینطور...;)
              تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

این سهم با نحوه معاملاتش همه ی تحلیل گرا رو سر کار گذاشته (-:

من خودم شاید بیش از یک شبانه روز وقت گذاشتم روش ........مجموعا که ببنیم چی میگه ...........ولی وقتی خریدم .....پشیمون شدم اون هم نه از تحلیل ..بلکه از معاملاتش ...... ......

شرکت هیچ مشکلی نداره ..مشکل این سهم در معاملات سهمه .....فقط و فقط با معاملات الکی یا ساختگی داره میاد پایین .......

نمیدونم چه جوری باید این مشکل رو حل کرد .....چه فروشنده هایی داره که تمومی نداره ......

انشالله امروز فروشنده هاش تموم شده باشن و از فردا مثبت بشه و برگرده .........
                ///

نظر

• ahmad m
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2012
                  • 969

ومعادن غبشهر

یک مقایسه نسبت های مالی ومعادن و غبشهر نشون میده چرا یک سهم روند افزایشی داره ولی سهم دیگه کاهشی مطمئنا نسبت پی به ایی ملاک خوبی برای خرید و فروش نیست چون با یک تعدیل میتونه دستخوش تغییرات بشه اتفاقی که برای دارویی کوثر و همچنین گروه خودرو افتاد
                  واما در جداول فوق حاشیه سود عملیاتی و بازده دارایی های شرکت و و بازده حقوق صاحبان سهام مورد بررسی قرار گرفته و واگر کمی دقت کنید مشاهده میشه سهم علی رقم پی به ایی پایین وضعیت متوسطی دارد. و یک نکته در مورد شرکت های غدایی این شرکت ها مزیت اقتصادی پایدار ندارند برای همین میشه به آتشی که بنزین روی آن پاشیده میشه آنها را تشبیه کرد.
                  آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/01/15, 01:24.
                  بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• برزیل
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 415

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

من خودم شاید بیش از یک شبانه روز وقت گذاشتم روش ........مجموعا که ببنیم چی میگه ...........ولی وقتی خریدم .....پشیمون شدم اون هم نه از تحلیل ..بلکه از معاملاتش ...... ......

شرکت هیچ مشکلی نداره ..مشکل این سهم در معاملات سهمه .....فقط و فقط با معاملات الکی یا ساختگی داره میاد پایین .......

نمیدونم چه جوری باید این مشکل رو حل کرد .....چه فروشنده هایی داره که تمومی نداره ......

سه ماه پیش گفتم سهم بی صاحب وبی شخصیتیه هنوزروحرفم هستم بالایی نداره تابه بازارثابت نشه توی گزارش سه ماه چی توچنته داره

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

بابا سهم که نمیتونه سقوط آزاد کنه
                      بعد از این 5 موج ایمپالس نزولی که حداکثر افتش در بد بینانه ترین حالتش 880 تومان است یه کارکشن اصلاحی ABC رو به بالا خواهیم داشت

لینک تصویر

بالاخره این فروشنده عمده یه جا دست از فروش بر میداره که همه از سهم نا امید شدن
                      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                        ] ومعادن ] غبشهر

یک مقایسه نسبت های مالی ومعادن و غبشهر نشون میده چرا یک سهم روند افزایشی داره ولی سهم دیگه کاهشی مطمئنا نسبت پی به ایی ملاک خوبی برای خرید و فروش نیست چون با یک تعدیل میتونه دستخوش تغییرات بشه اتفاقی که برای دارویی کوثر و همچنین گروه خودرو افتاد
                        واما در جداول فوق حاشیه سود عملیاتی و بازده دارایی های شرکت و و بازده حقوق صاحبان سهام مورد بررسی قرار گرفته و واگر کمی دقت کنید مشاهده میشه سهم علی رقم پی به ایی پایین وضعیت متوسطی دارد. و یک نکته در مورد شرکت های غدایی این شرکت ها مزیت اقتصادی پایدار ندارند برای همین میشه به آتشی که بنزین روی آن پاشیده میشه آنها را تشبیه کرد.
                        اقای عزیز ما هم میدونیم پی بر ای فاکتور مهمی نیست اما سابقه ی سهم به تنهایی نشون میده که سهم همیشه تعدیل هاش مثبته و نکته ی دیگه سودی که تا همین الان ساخته و قطعیه که جمعا عدد 775 تومن میشه و به نظرم حتی انفجار کارخونه اش نباید باعث بشه زیر این قیمت بره!!!!

یعنی خرید سهم تو قیمت 775 تومن یعنی مجانی!!!!!!!!!!(350 سود امسال+425 سود انباشته)

سهم اصلا بگه سال دیگه تولیدم صفره،بازم 775 تومن به ازای هر سهم میارزه...از دارایی هاش هم میگذرم...

آخه عزیز من یه چیزی بگو بگنجه...;)
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

اینم غبشهر از دید من:

نقاطی که به نظرم مهم میان رو با دایره ی زرد مشخص کردم...

امروز روز مهمیه که من فکر میکنم سهم سربلند بیرون میاد و مثبت معامله میشه...

و بعد از اون محدوده های پیش روی مهم : 1075 تا 1100.....1225 تا 1250

و اما در صورت افت قیمت 800 تومن رو برای سهم برابر با صفر میدونم وقطعا اگه به این قیمت برسه تک سهم میشم روش...الان نزدیک به 60% سبدم غبشهر شده که با این خریدهای اخیرم میانگین کلی حدود 1300 شده ....

واگه این اتفاق بیوفته میانگین کلی خرید من میشه حدود1100...با سهم میرم مجمع 200 تومن میگرم سهم میوفته900...425 هم که انباشته داره...حداقل سال دیگه هم سود امسال(350) رو تکرار میکنه(با فرض اینکه هییییییییییچ افزایش قیمتی نداشته باشه) ...(یعنی 725 تا پایان آذر 92)میرم و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم تا افزایش سرمایه 70% از انباشته رو هم بده(تا پایان سال مالی 92)...خلاص!!!

من یکی که به 100 درصد یکساله راضیم میکنه....چون اولین خریدم روی این سهم مربوط به آبان ماهه، این پست رو حداکثر تا آبان ماه سال دیگه میارم بالا ببینم 100 درصد داده یا نه!!!!!!!!!!(هرچند میدونم خیلی زودتر از اینها این اتفاق میوفته...;)B-)

حتی المقدور هم دیگه اینجا چیزی نمینویسم...این پست هم یه جورایی پست خداحافظی یه...;) :D

یا حق
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/01/15, 07:12.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                            ومعادن غبشهر

شرمنده دوست عزیز شما این تحلیل رو از کی یاد گرفتی؟هر کی یادت داده بر عکس گفته الان من از این دو تا جدول میتونم بفهمم که غبشهر مدیریت بهتر و بازده کلی بهتری داره و بنابراین باید بهتر از و معادن رشد کنه و اگر اینطور نباشه یا غبشهر عقب افتاده یا و معادن حبابی شده میدونی چرا؟
                            چون شما در اشتباه محض سود عملیاتی و معادن که یک سرمایه گذاری را با یک شرکت تولیدی داری مقایسه میکنی؟؟؟؟؟دوما بازده سرمایه غبشهر بالاتر در عین پایین تر بودن بازده دارایی ها و این یعنی برتری مطلق.

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

یادته میثم روزهایی که ذوق میکردیم که حجم مبنا رو دادن خوب حالا اون روزهای بی حجم مبنای صعود و گره رو هم میشه دید...........

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

ahmad m

دکوثر برای سال 90 سود غیر عملیاتی داشت ... همه هم میدونستن داره
                                خودرویی ها از سال 90 داستانشون فرق کردن و بدون استثنا تعدیل های منفی سنگین دادن و زیان های سنگین اعلام کردن
                                اما غذایی ها تعدیل های مثبت دادن
                                غپینو ..غبشهر و غمارگ .... تمام سودشون هم عملیاتی هست.

بین کاهش تولید 70 درصدی روغن و شکر با کاهش 70 درصدی تولید خودرو میتونه خیلی تفاوت وجود داشته باشه

عملکرد عملیاتی غبشهر در 6 سال گذشته
                                رشد سود آوری علی رغم افزایش سرمایه

نظر

در حال کار...
                                X