صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AMIR2000
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 180

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام
    آقا ما همین جایم
    باز خیلی ممنون که یکی هم به یاد ماهست
    شفاف سازی جان ، استاد عزیز سلام ، این چه فرمایشیه اختبار دارید خداوکیلی ما همیشه به یاد شما بود و هستیم اتفاقا قبل از این که متن دوستمون رو ببینم که نوشته بود آقای شفاف سازی کجایی ؟ گفتم بگذار این صفحه رو بخونم تموم بشه بعدا یه پیام بدم واسه استادچون جای صحبت ها و تحلیل های شما واقعا خیلی خالی بود شما از کسانی بودید و هستید که همیشه اطلاعات بروز و مفید رو در اختیار دوستان قرار میدید . اجرتون با خدا و انشاالله همیشه سلامت و پرسود باشید . ولی جدای از این صحبت ها مایل هستیم بدونیم به نظر شما فردا الویت در خرید غمارگ هست یا غبشهر چون بنده که به این زودی ها فروشنده نیستم و به احتمال قوی بسیاری از دوستان دیگه هم شرایط بنده رو دارند . لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنونم

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

با سلام
      آقا ما همین جایم
      باز خیلی ممنون که یکی هم به یاد ماهست
      دو-سه روز قبل هم گفتم :
      1- احتمال داره بین 3000-4000 تومان بازگشائی بشه و زیر 4000 تومان برای اضاف کردن عالی خواهد بود.
      2- با انتشار گزارش سه ماهه هیچ دلیلی برای بسته ماندن نماد وجود نخواهد داشت
      اینکه که سازمان از شرکت گزارش 6 ماهه خواسته و تا گزارش 6 ماهه نیاید نمادرو باز نمی کنیم یه کار غیر قانونی است
      اون وقت باید همه نماد ها رو ببندند و منتظر گزارش 6 ماهه باشیم
      3- دوستان از اینکه غبشهر زیر 4000 تومان باز می شه به شخصه خوشحالم امروز کلی سهم در منفی فروختم تا غبشهر بخرم
      اما من هرگز برای خرید سهم هیچگاه اون سهم رو تخریب نمی کنم توچند روز هر کی پرسیده گفتم فروش غبشهر ممنوع
      حتی اگر این تبلیغ به نفروختن منجر به نخریدن غبشهر برای من باشه و پول سهام در منفی فروخته شده در دستم بادکنه
      4- هرگز برای خرید سهم اون سهم رو تخریب نکنید این نون ها خوردن نداره
      تشکر.........جناب شفاف سازی سود و زیان همیشه تو بورس بوده و خواهد بود .حق باشماست.....منم از اینکه دارند از موقعیت سوئ استفاده میکنند و سهم را تخریب میکنند ناراحتم.بهر حال این سهم پایین هم باز بشه .... در نهایت صعود خواهد کرد و به جایگاهش میرسه.

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        سایت ها را که دارم بررسی میکنم......یک عده ای دوره افتادند و از قیمت واقعی غبشهر حدود 3500 حرف میزنند.اینها کسایی هستند که در زمان بسته بود ن غبشهر سود درست و حسابی از دیگر سهمهای غذایی و کل بازار کسب کردند و الان با تخریب این دوسهم میخواند به قیمت پایین بخرند و تو این سهم هم کسب سود کنند.متاسفانه سازمان هم با انتخاب روز بازگشایی سلیقه ای به این افراد کمک کرده......
        بهر حال تجربه ثابت کرده سود واقعی تو سهامداری کردن هستش.مخصوصا سهامی با چنین بنیادی....سود تحلیلی سهم در کمترین حالت 1050 تومن است.تاکید میکنم در کمترین حالت.....چوب حراج مفت به این سهم نزنید.
        موفق باشید.

اگر 3500تومان باز شود واقعا خریدنی است.اگر اینطور باز بشه من سایر سهام غذایی و کربن و تاپیکو و ولصنم را می فروشم و با غبشهر جایگزین می کنم.با این قیمت تا پایان سال 92 بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه حداقل 250درصد روشه .

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

با توجه به میانگین p/e گروه حداقل p/e که باید به این دوقلوی طلایی داد 12 است و جفا در حق سهامداران است اگر پایین تر از 7000تومان برای غبشهر و 1500 تومان برای غمارگ در نظر گرفت.

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
            شفاف سازی جان ، استاد عزیز سلام ، این چه فرمایشیه اختبار دارید خداوکیلی ما همیشه به یاد شما بود و هستیم اتفاقا قبل از این که متن دوستمون رو ببینم که نوشته بود آقای شفاف سازی کجایی ؟ گفتم بگذار این صفحه رو بخونم تموم بشه بعدا یه پیام بدم واسه استادچون جای صحبت ها و تحلیل های شما واقعا خیلی خالی بود شما از کسانی بودید و هستید که همیشه اطلاعات بروز و مفید رو در اختیار دوستان قرار میدید . اجرتون با خدا و انشاالله همیشه سلامت و پرسود باشید . ولی جدای از این صحبت ها مایل هستیم بدونیم به نظر شما فردا الویت در خرید غمارگ هست یا غبشهر چون بنده که به این زودی ها فروشنده نیستم و به احتمال قوی بسیاری از دوستان دیگه هم شرایط بنده رو دارند . لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنونم

با سلام
            امیر جان اون جمله از باب شوخی بود من اردات کامل خدمت شما و سایر دوستان دارم
            بارها اشاره شد غبشهر
            همانطوریکه اشاره شد من امروز از سهام هایم در منفی فروختم برای خرید غبشهر

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

با سلام
              امیر جان اون جمله از باب شوخی بود من اردات کامل خدمت شما و سایر دوستان دارم
              بارها اشاره شد غبشهر
              همانطوریکه اشاره شد من امروز از سهام هایم در منفی فروختم برای خرید غبشهر
              من هم وبشهر فروختم برای خرید غبشهر

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                تشکر.........جناب شفاف سازی سود و زیان همیشه تو بورس بوده و خواهد بود .حق باشماست.....منم از اینکه دارند از موقعیت سوئ استفاده میکنند و سهم را تخریب میکنند ناراحتم.بهر حال این سهم پایین هم باز بشه .... در نهایت صعود خواهد کرد و به جایگاهش میرسه.

با سلام
                علیرضا عزیز ناراحت چرا ؟؟؟؟
                شما هم اگر اعتقاد به سهم دارید از این موقعیت استفاده کنید بیافزایید

این بازگشائی من یاد بازگشایی ی7-8 ماه پیش شیران می اندازه
                سهامدار عمده 2میلیون سهم رو گذاشت روی 4700 تومان خریدارها شل شدند
                امروزه به ندرت کسی با تحلیل سهم می خره
                همین غبشهر رو اگر فروشنده نیاید وسط خریدار حاضر 10000 تومان هم پول بده اما همین که فروشنده بزگواری می کنه 300-400 هزار تا می زاره برای فروش - خریدارها به شک می افتند و عقب نشینی می کنند
                غبشهر راهی را خواهد رفت که شیران رفت
                شیران 4700 تومانی 800 سود نقدی داد 200% افزایش سرمایه رایگان برای خریدار تمام شد 1300 تومان الان چنده ؟؟؟ 3600 تومان نزدیک به 200% بازدهی و حالا حالا هم ادامه داره
                واقعا" اگر 3500 باز بشه خیلی عالی است هر چند دلم نمی آید بچه هایی که به توان وسعوشون 1000-2000 تا 10000 تا .... دارند بفروشند شما ها اصلا" نفروشید بزارید سهامدار عمده بفروشه که وظیفه اش است همانطور که در شیران فروخت

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

با سلام
                  علیرضا عزیز ناراحت چرا ؟؟؟؟
                  شما هم اگر اعتقاد به سهم دارید از این موقعیت استفاده کنید بیافزایید

این بازگشائی من یاد بازگشایی ی7-8 ماه پیش شیران می اندازه
                  سهامدار عمده 2میلیون سهم رو گذاشت روی 4700 تومان خریدارها شل شدند
                  امروزه به ندرت کسی با تحلیل سهم می خره
                  همین غبشهر رو اگر فروشنده نیاید وسط خریدار حاضر 10000 تومان هم پول بده اما همین که فروشنده بزگواری می کنه 300-400 هزار تا می زاره برای فروش - خریدارها به شک می افتند و عقب نشینی می کنند
                  غبشهر راهی را خواهد رفت که شیران رفت
                  شیران 4700 تومانی 800 سود نقدی داد 200% افزایش سرمایه رایگان برای خریدار تمام شد 1300 تومان الان چنده ؟؟؟ 3600 تومان نزدیک به 200% بازدهی و حالا حالا هم ادامه داره
                  واقعا" اگر 3500 باز بشه خیلی عالی است هر چند دلم نمی آید بچه هایی که به توان وسعوشون 1000-2000 تا 10000 تا .... دارند بفروشند شما ها اصلا" نفروشید بزارید سهامدار عمده بفروشه که وظیفه اش است همانطور که در شیران فروخت

هر چند که من در صف خرید بودم ولی اصلا دلم نمی خواست قیمت بخورد و خدا را شکر نخورد.چون از فردا باید نگاه می دوخیتیم به تابلو که حجم مبنا پر می شه یا نه. ولی اگر منطقی باز شود خیلی زودتر به اهداف بلندش می رسید.

نظر

• mostafa1384
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 73

منم مقداری سفارس و قپیرا داشتم فروختم برای خرید غبشهههههههههههههههههر

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

هر چند که من در صف خرید بودم ولی اصلا دلم نمی خواست قیمت بخورد و خدا را شکر نخورد.چون از فردا باید نگاه می دوخیتیم به تابلو که حجم مبنا پر می شه یا نه. ولی اگر منطقی باز شود خیلی زودتر به اهداف بلندش می رسید.
                      البته فراموش نکنید معمولا سهمی که روز اول ناظر بازش نمیکنه روز بغد پایینتر قیمت میخوره باز فراموش نکنیم که سهامدار عمده قدرتش در حدی هست که اگه بخواد فردا همین غبشهر بنظر من 7000 تومنی رو حتی روی 3000 تومن صف فروشش کنه و بسیاری از همین سهامداران برای رفتن تو صف فروش با هم مسابقه میزارن

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

من فکر می کنم با این همه پست های خوبی که امروز در جهت اطلاع رسانی در این سایت و سایت همسایه برای سهامداران زده شده دوستان سهامدار به ارزش هر چه بیشتر سهامشان واقف شده اند و فردا با 400درصد سود هم حاضر به فروش نخواهند شد.

نظر

• Smart
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 212

اولا ما که از دست دادیم . . .

ثانیا نظر سنجی :

غبشهر را چند حاضرید فردا بفروشید ؟

تا چند حاضرید بخرید ؟

من میگم اکثر افراد 4000 به بالا میفروشن بخاطر تمدد اعصاب . . . و زیر 3500 میخرن !

نظر

• jazeba
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 83

از دست من و شما کاری ساخته نیست فقط دست ناظر و سهامدار عمده ست

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                              البته فراموش نکنید معمولا سهمی که روز اول ناظر بازش نمیکنه روز بغد پایینتر قیمت میخوره باز فراموش نکنیم که سهامدار عمده قدرتش در حدی هست که اگه بخواد فردا همین غبشهر بنظر من 7000 تومنی رو حتی روی 3000 تومن صف فروشش کنه و بسیاری از همین سهامداران برای رفتن تو صف فروش با هم مسابقه میزارن
                              حالا مگه تو بدترین حالت ممکن چی میشه.........مثلا 3000 تومان بازگشایی میشه....مگه این سهم گزارش 6 ماهه و 9 ماهه و 12 ماهه حسابرسی شده نداره.مگه نمیخواد افزایش سرمایه بده.مگه نمیخواد تعدیل بده...............وقتی اعلام کرد 1200 تومن سود سهم هستش.اونوقت زیر 6000 یا حتی 7000 تومن هم کسی فروشنده نیست.

من خودم امروز کمی ناراحت شدم.بخاطر اینکه هر کی از راه میرسید تو سایتهای مختلف در مورد این سهم اظهار نظر میکرد.اما جناب شفاف سازی که مثال شیران را زدند و گفتند اون سهم هم رو 4700 رفتارش مشابه غبشهر کنونی بوده.....خاطر جمع شدم که تصمیمم درسته و باید سهامداری کنم.فردا هر طوری که میخواد بشه.بنده فروشنده نیستم.حتی 200 درصد مثبت هم بخوره فروشنده نیستم.
                              موفق باشید دوستان.

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

در اصل توسط jazeba پست شده است View Post
                                از دست من و شما کاری ساخته نیست فقط دست ناظر و سهامدار عمده ست
                                اگر منظورتون از سهامدار عمده صافولا هستش که بعید میدونم فروشنده باشه.
                                تنها سهامدار عمده ای که مشکوک میزنه برای عرضه وسپه هستش.که خوب قبلا سطح پایین شعور سرمایه گذاری و بازار خوانی انها به همه ثابت شده یکروز رو 1400 یک میلیون فروخت به صف خرید.
                                10 میلیون داره......اونم بازار میبلعه.....و تمامی این مفروضات برای زمانی است که فروشنده باشه.ممکنه فروشنده هم نباشه.

نظر

در حال کار...
                                X