چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفری
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 193

با سلام خدمت تمامی دوستان واقای پرریسک
    سوالی در رابطه با شفن وزاگرس داشتم
    با توجه به پوشش نسبتا موفق 6 ماهه شفن به زاگرس ایا زاگرس در پایان سال میتواند سود بیشتری کسب کند؟
    میزان ارزش تولید سالانه محصولات شفن بیشتر است یا زاگرس ؟
    یا بعبارتی ساده تر کدامیک یک در پایان سال سود بیشتری میتوانند کسب کنند؟
    من دیروز زاگرس را با شفن عوض کردم

نظر

• bours
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 259

در اصل توسط حميد كيا پست شده است View Post
      دوست عزيز من ميخوام عكس رو از كامپيوتر انتخاب كنم بعد از انتخاب و آپلود ميگه با پیغام خطای از حد مجاز در نظر گرفته شده برای سایت تجاوز شده است مواجه میشم
      در ضمن تيك روهم برداشتم افاقه نكرد.
      فایلتون رو اینجا
      اولین و بزرگترین سایت آپلود عکس و فایل دائمی 8pic با لینک مستقیم و حجم بالا و نامحدود تمام عکسها و فایلهای شما دائمی باقی می ماند

آپلود کنید و بعد لینک نمایش مستقیم در انجمن را در اینجا کپی کنید

نظر

• جعفری
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 193

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
        با سلام خدمت تمامی دوستان واقای پرریسک
        سوالی در رابطه با شفن وزاگرس داشتم
        با توجه به پوشش نسبتا موفق 6 ماهه شفن به زاگرس ایا زاگرس در پایان سال میتواند سود بیشتری کسب کند؟
        میزان ارزش تولید سالانه محصولات شفن بیشتر است یا زاگرس ؟
        یا بعبارتی ساده تر کدامیک یک در پایان سال سود بیشتری میتوانند کسب کنند؟
        من دیروز زاگرس را با شفن عوض کردم
        لازم به دکر است من از میان تولید کنندگان اوره امونیاک شبدیس و از میان متانولیها شفن را همیشه بعنوان سهمهای که گزارشات شفاف میدهند قبول دارم

نظر

• حبیب
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 252

جعفر خان وتوکا را چطور میبینید ؟ به نظر داره روندش صعودی میشه

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

با توجه به بحث تحويل نرخ خوراك به شركت هاي پتروشيمي براساس نرخ ارز مبادلاتي كه در روزهاي اخير باز هم اذهان اهالي بازار سرمايه را به خود معطوف كرده است، در اين گزارش به بررسي آثار و تبعات ناشي از آن بر عايدي هر سهم و همچنين تاثير تسعير ارزهاي حاصل از صادرات با نرخ ارز مبادلاتي و در نهايت برآيند اين دو رويداد بر شركت هاي پتروشيمي پرداختيم. در اين گزارش شركت هايي مورد بررسي قرار گرفته اند كه خوراك آنها "گاز" مي باشد.

همانطور كه در جدول مشخص است ابتدا مقدار خوراك مصرفي واحدها به ميليون متر مكعب تبديل شد. نرخ خوراك فعلي را هم به واحد سنت براي هر يك از شركت هاي پتروشيمي محاسبه كرديم و سپس براساس نرخ 7 سنت نرخ جديد خوراك را با استفاده از نرخ ارز مبادلاتي بدست آورديم.

پر واضح است بيشترين تاثير منفي مربوط به شركت پتروشيمي مارون با 827 ريال كاهش بدليل در نظر گرفتن نرخ خوراك به پنج ميزان سنت در بودجه مي باشد و كمترين تاثير منفي مربوط به شركت پتروشيمي شيراز با 45 ريال كاهش مي باشد.

در مرحله بعدي به تاثير تسعير ارز به نرخ مبادلاتي بر عايدي هر سهم شركت ها پرداختيم كه در اين مرحله پتروشيمي پرديس با توانايي 1265 ريال تعديل مثبت حائز بهترين رتبه شد.

سپس برآيند اثرات كاهنده و فزاينده را محاسبه كرديم و درصد تعديل عايدي هر سهم را بدست آورديم كه در اين مرحله پتروشيمي خارك و فناوران با 19 درصد داراي بيشترين توانايي تعديل مثبت شدند و تنها سهمي كه از برآيند دو موضوع فوق با تعديل منفي مواجه خواهد شد پتروشيمي مارون مي باشد. البته با فرض عدم تغيير پيش بيني مقدار فروش و نرخ فروش محصولات و با فرض ثبات شرايط مندرج در گزارش شش ماهه.

در آخرين ستون نيزبه محاسبه p/e بر اساس سود برآوردي با احتساب برآيند تعديل هاي فوق پرداختيم.

در پايان بار ديگر تاكيد مي شود كه محاسبات فوق بر اساس آخرين گزارش هاي مندرج توسط شركت ها و با فرض تحقق آن شرايط و همچنين با فرض نرخ گاز به ميزان هفت سنت برای تمام شركت هاي مورد بررسي و تبديل آن به ريال با نرخ مبادله اي تهيه شده است. از این رو نتايج آن مطمئناً با تغيير مقدار و نرخ فروش پيش بيني و عملكرد شركت ها دستخوش تغيير خواهد شد.
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• amir99ir
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 31

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
              بستن تموم شد تو همین ها که بسته کلی اعتراض و بلوا به پا شد دستورهای توقف منتفی است...............
              با شما موافقم. مي خواستن پالايشگاه ها رو ببندند، دو تا پتروشيمي و يه وصندوق انداختند كنارش. الان به هدف رسيدن و تمام پالايشگاه ها بسته است. به نظر نمي آيد بستن ديگه اي در دستور كار باشه و كرماشا، شيراز وصندوق هم به زودي باز خواهند شد.

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

دوستان گزارش فارس نیوز و بررسی کردم گزارش جالب و خوبیه و درست اشاره شده که تنها شرایط افزایش نرخ خوراک برای مارون مشکل سازه و باقی باعث تعدیل مثبت میشه و البته شاراک برترین خواهد بود چون خوراک نفتا داره مثل پتروشیمی تبریز و............

نظر

• mmis
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 235

رئیس کمیسیون برنامهوبودجه با اشاره به پیشنهادهای دلاری دولت درباره بودجه ۹۲، گفت: دولت نرخهای ۱۵۰۰،۱۷۵۰،۱۸۰۰،۲۰۰۰و ۲۵۰۰ تومان راپیشنهاد کرده که احتمالاً ۱۷۵۰ تومان یا ۲۰۰۰ هزارتومان مصوب میشود
                  خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

از فردا هدف چارتی اول و کوتاه مدتیه شاراک 1135 تومان است که فکر کنم طی 10 روز آتی به سرعت ازش عبور میکنه
                    هدف اول اگه نبنده برای شدوص 550 هست که احتمال زیاد قبلش برای تعدیل بسته میشه

شخارک هدفی شارپ به سمت 3000 خواهد داشت

پارسان به زودی 1400 تومان رو خواهددید و غدیر بازدهی کوتاه مدتی 15 درصدی رو خواهدداشت

فراور و فسرب و فاسمین 50 درصد به بازار بده کار هستن ولی به شارپی ÷ترو ها نخواهند رفت ولی بازدهی نهایی بیشتر هم خواهد بود......

همچنان منتظر حرکت در کپشیر و شلعاب و رانفور هم هستیم...........

نظر

• bours
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 259

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post

تکنیکالی حمایت داشت که قبلش هم اشاره داشتیم و من هنوز یاد نگرفتم چه جوری عکس آپلود کنم جمالی زحمت کشید لینک داد راهنمایی کرد ولی من یاد نگرفتم لطفا دوستان بیشتر راهنمایی کنن من تا چند روز پیش ارور حجم میداد فکر میدم به اشخاص خاصی اجازه آپلود میدن که جمالی عزیز گفت اینطور نیست و..........
                      در اصل توسط حميد كيا پست شده است View Post
                      دوست عزيز من ميخوام عكس رو از كامپيوتر انتخاب كنم بعد از انتخاب و آپلود ميگه با پیغام خطای از حد مجاز در نظر گرفته شده برای سایت تجاوز شده است مواجه میشم
                      در ضمن تيك روهم برداشتم افاقه نكرد.
                      فایلتون رو اینجا
                      اولین و بزرگترین سایت آپلود عکس و فایل دائمی 8pic با لینک مستقیم و حجم بالا و نامحدود تمام عکسها و فایلهای شما دائمی باقی می ماند

آپلود کنید و بعد لینک نمایش مستقیم در انجمن را در اینجا کپی کنید

نظر

• حبیب
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 252

نقل از سایت همسایه

همون شیرانی که واتی داره و باعث شد واتی سهم 80 تومانی زیانده پارسال امروز 100 درصد مثبت رو 300 تومان باز بشه را هم وپترو داره
                        دقیقا همان اتفاقی که برای شیران واتی افتاد برا شیمی بافت وپترو هم افتاده سود 50 تومانی پارسال شیمی بافت امسال به 250 تومان میرسه ولی همانطور که واتی 80 تومانی را کسی نمیخرید و حالا براش افسوس میخوره چند وقت دیگه برا وپترو 80 تومانی هم افسوس میخوره
                        ضمن اینکه واتی پرتفوش بسیار زیانده و بدتر از وپترو است از جمله کاعذسازی و لاستیک پارس و .... داره ولی وپترو به جز گازلوله سهم زیانده دیگری ندارد
                        کافیه فقط نیم ساعت رو صورتهای مالی شیمی بافت وقت بگذارید و درصد سهام وپترو را در شیمی بافت در نظر بگیری
                        البته بایدمتذکر بشم واتی پارسال 80 تومان نبود همین برج 4 امسال یعنی تیرماه 80 تومان بود جالبه که الان هم وپترو 80 تومانه با همون اتفاق بنیادی که در واتی افتاد

نظر

• bours
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 259

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                          من بگم يا خودت مي گي:d
                          خوب اول بخر بعد بگو باشه :D
                          در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                          این آقا احسان فقط کنور میخره شک نکنین.... ;)
                          در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                          دم صاحب خونه گرم گه هرچي توچنته داره روبازي ميكنه
                          آقا سيد يه دونه اي نمونه اي @};-@};-@};-
                          در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          جناب bashash عزیز

هرکی فروخت اختیار با خود اوست فقط فردا نیاید گریه بکنه و بگه به فرض مثال من فاسیمنموووووووووووو می خواهم
                          دوستان عزیز یک خواهش برادرانه دارم هرکی سهاموش رافروخت و از بازار خارج شد دیگه به بقیه سهامداران چیکار داره شما که دیگه اون سهم رو نداری چرا فاز منفی ایجاد می کنی ؟؟؟؟؟؟
                          ما همچنان با سهام با ارزش دلاری پترو - فلزی - معدنی و... هستیم اینا فروشی نیستند حتی بازار چند روز منفی بشه
                          در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                          کی میگفت؟ :D:">:p:*
                          در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          خدایی بورس ایران باید در گینس ثبت بشه ..

پری روز شاراک صف خرید ..دیروز صف فروش ...

دیروز غمارگ صف خرید امروز صف فروش ...

...خداوند شما رو برا ما سهامدران نگه دارد که داراریی خود رو اینگونه مفت به حراج میزارید..
                          در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                          عزیز دلی که 40 درصد سبد منو توی 400 پر از شدوص کردی ازت تشکر می کنم...می بینم که خودت توی صف خرید شدوصی؛ اونم توی 473!!!!!!!...
                          بچه ها واقعا حال میکنم با این شوخیاتون

بخندید
                          شوخی کنید
                          سهام خوب انتخاب کنید
                          حرص نخورید
                          بخدا سهاماتون همه سود میدن
                          آخرین ویرایش توسط bours؛ 2012/12/31, 15:24.

نظر

• alizare1982
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 590

بدون شرح .....

ساعت 8 و 33 دقيقه!

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                            مطمئن باشيد امروز با حركت پارسان، تمام پتروشيمي ها بر ميگردن!!!
                            ساعت 9 و 11 دقيقه!

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                            امروز شاراك تا 4+ هم ببينيد!
                            الانم ميتونيد صف خوشكل 4+ شاراك رو براي فردا ببينيد!!!!!

پرسود باشيد.
                            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• وقت شناس
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 160

سلام بر دوستان و پرریسک عزیز
                              ما هم بالاخره عضو سایت شدیم...امیدوارم بتونیم از وجود همدیگه نهایت استفاده رو ببریم...
                              مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• amir99ir
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 31

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
                                نقل از سایت همسایه

البته بایدمتذکر بشم واتی پارسال 80 تومان نبود همین برج 4 امسال یعنی تیرماه 80 تومان بود جالبه که الان هم وپترو 80 تومانه با همون اتفاق بنیادی که در واتی افتاد
                                دوست عزيز جسارتاً لحاظ كنيد شيران چه وزني تو پورتفوي واتي داره و شيمي بافت چه درصدي در پورتفوي وپترو. به نظر قياس خيلي مناسبي نيست.

بيش از 90 درصد ارزش پورتفوي بورسي واتي شيران هست. ولي شيمي بافت حتي 10 درصد پورتفوي وپترو هم نيست.

نظر

در حال کار...
                                X