در اصل توسط امیر303 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/04, 08:29.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postیکی از دوستان همین سایت 8pic.ir رو گفت که بد نیست خوبه.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
-
-
-
بورسهای کشور شنبه تعطیل هستند
سیدعلی حسینی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی فارس، در رابطه با وضعیت فعالیت بازار سرمایه کشور در روز شنبه آن هم با توجه به تعطیلی ادارات و دانشگاه ها ، اظهار داشت: در نوبت قبل که تهران به دلیل آلودگی هوا تعطیل شده بود، بانک ها از طریق شعب خود فعال بودند. برای همین بورس های کشور هم در آن زمان باز بودند.
وی ادامه داد: اما با توجه به تصمیم اخیر گرفته شده در مورد تعطیلی همه ادارات در روز شنبه ، همه بورس های کشور و بازار سرمایه هم در روز 16 دی تعطیل هستند.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
دوستان به عنوان نمونه آوردم که به معاملات حقوقی ها کلا زیاد بها ندید نمونش این نمونش غبشهر نمونش پارسان و...............
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام میشه یک زحمت کشیده تعدادتعطیلی های سالانه بورس را حساب کنند !!! انوقت موانع پیشرفت جوامع مشخص میشود ؟؟؟؟البته محاسبه باتولیدخیلی از پیشرفت را شفاف میکند !!!!!!!!سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط mohamadzakeri پست شده است View Postبا اجازه استاد علی اکبر دهخدا :
حیات = زندگی
حیاط = محوطه ( یا همان قسمت جلویی خانه ای که شما دوست دارید )بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
نشانه های از بازار جهانی منفی در روز آخر معاملاتی در بازار لندن در هفته ای نیمه فعال:
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postجالبه من اول هم حیاط نوشتم دیدم سعید پور احمدی نوشته حیات عوصش کردم حیات !!! خخخخ!! یعنی زیر اب زنی ام حرف نداره!!!!
ولی خوب داشتم فکر میکردم با معنی حیات هم اون نوشته معنی زیبایی پیدا میکنه ها....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر