چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postبچه ها بازار رفت روی سیمانی ها و سهم کوچیک مثل کپشیر و کاذر و کهمداو حتی ولساپا به نظرتون موضوع چیه؟؟؟
سلام برادر.
به نظر من بازی در کار نیست. این سهامی که فرمودید، توی یک محدوده ی قیمتی خاص که حداکثر 8 تا 10 درصد هستش نوسان میکنند و چون کوچک اند، سریع صف خرید میشن. بذار اگه سه روز پشت سر هم صف خرید داشت، اونوقت میشه در مورد بازی نظر داد. این محمودی که من می بینم، تا فاز دوم رو اجرا نکنه و دهن مملکت رو سرویس نکنه، دست بردار نیست. بچسبیم به شفن و فرآور خودمون بهتره. من بشخصه ترجیح میدم در صورتی که بخوام وارد سهام کوچیک بشم، گروه قندی رو انتخاب کنم که اکثر سهام این گروه، بنیاد قوی دارند و فعلا هم راکداند.<):)
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
سلام برادر.
به نظر من بازی در کار نیست. این سهامی که فرمودید، توی یک محدوده ی قیمتی خاص که حداکثر 8 تا 10 درصد هستش نوسان میکنند و چون کوچک اند، سریع صف خرید میشن. بذار اگه سه روز پشت سر هم صف خرید داشت، اونوقت میشه در مورد بازی نظر داد. این محمودی که من می بینم، تا فاز دوم رو اجرا نکنه و دهن مملکت رو سرویس نکنه، دست بردار نیست. بچسبیم به شفن و فرآور خودمون بهتره. من بشخصه ترجیح میدم در صورتی که بخوام وارد سهام کوچیک بشم، گروه قندی رو انتخاب کنم که اکثر سهام این گروه، بنیاد قوی دارند و فعلا هم راکداند.<):)سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفخوز..
خدایی اینهایی که دارن کگل وکچاد وغیره در این قیمتها میخرن چرا فخوز رو ول کردن ...باید صبر کنیم تا به اشتباه پی ببرن ..هر چند فخزو داره 2800 رو میشکنه...
واقعا این جعفر جان نعمتی است برای ما ، دوستان توجه کنند بدون هیچ چشم داشت و هیچ بازار داغی برترین ها را معرفی می کنند .
:*:*:*:*:*:*:*:x:x:x:x:x
شخصا فکر می کنم فخوز در این قیمت ها مفت ترین فولادی است ، P/Eفعلی سهم پایین ترین است تازه در گزارش 9 ماهه تا 500 یا 550 سودش را بالا خواهد برد .
جناب پر رسیک نظرتان در مورد وسپه با آن پرتفوی بی نظیر و مجمع پیش رو چیست ، به نظرتا هدف اول 210 و بعد از آن و در صورت رد کردن 210 هدف 270 تومان نیست ؟ در ضمن پتانسیل معامله عمده را هم دارد
نظر
-
-
در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Postباسلام خدمت شما
نه تک سهم نشدم ذوب و کطبس و شاراک (60%)در سبد دارم ولی از چند ماه قبل سبدم روی خوشی سبزی به خودش ندیده بود امیدوارم تا الان که خدمت شما هستیم و تمام گفته های شما در مورد سهام درست دراومده انشااله شاراک هم همینطور بشه و حداقل سود نخواستیم ضررم جبران بشه البته بنده در پیک قیمت وارد غبشهر شده بودم و در اینکه غبشهرو غمارگ الان جز بهترین سهام بازار هست شکی نیست
نظر
-
فارس، شرکت پتروشیمی شازند اراک که طی 10 ماه اخیر با بازدهی سهام بیش از 83 درصدی مواجه شده ( از محل ت
گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شرکت پتروشیمی شازند اراک که طی 10 ماه اخیر با بازدهی سهام بیش از 83 درصدی مواجه شده ( از محل تفاوت قیمت 342 تومانی هر سهم و تقسیم سود 110 تومانی) در مورد نرخ نفتا شفاف سازی کرد.
بر اساس این گزارش، رضا رحمانی مدیر عامل این شرکت 120 میلیارد تومانی با ارسال نامهای به سازمان بورس اعلام کرد: تا تاریخ 25 دی ماه رخداد موثر و مستندی در مورد قیمت مواد اولیه واقع نشده و تا پایان آبان ماه سال جاری صورت حسابهای دریافتی بر اساس قرارداد با شرکتهای عرضه کننده خوراک در دفاتر ثبت شده است.
به گفته وی به محض دریافت اطلاعات مستند و واقعی در مورد نرخ مواد اولیه و یا هر موضوع دیگری که سود و زیان شرکت را تحت تاثیر قرار دهد، سریعا به سازمان بورس منعکس خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postدوستان شفن رو هم رصد كنيد آخه ظاهرا يه حقوقي داره مخفيانه ميخره! ;;)
بشاش جون من يكي دو ساعتي نيستم، هواي بازار رو داشته باشه تا من بيام! :D ;).......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
استارت گروه کاشی....
با توجه به نزديکي گزارشات 9 ماهه اين گروه و پوشش مناسب در گزارشات 6 ماهه (نظير 85 درصدي کهرام) و با توجه به حجم معاملات امروز نشانه هايي از برگشت اين گروه مشاهده مي شود. بازدهي حداقل 70 درصدي با توجه به حجم مبناي کم اين گروه در ميان مدت مورد انتظار است.
tsesignal.com
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postفارس، شرکت پتروشیمی شازند اراک که طی 10 ماه اخیر با بازدهی سهام بیش از 83 درصدی مواجه شده ( از محل ت
گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شرکت پتروشیمی شازند اراک که طی 10 ماه اخیر با بازدهی سهام بیش از 83 درصدی مواجه شده ( از محل تفاوت قیمت 342 تومانی هر سهم و تقسیم سود 110 تومانی) در مورد نرخ نفتا شفاف سازی کرد.
بر اساس این گزارش، رضا رحمانی مدیر عامل این شرکت 120 میلیارد تومانی با ارسال نامهای به سازمان بورس اعلام کرد: تا تاریخ 25 دی ماه رخداد موثر و مستندی در مورد قیمت مواد اولیه واقع نشده و تا پایان آبان ماه سال جاری صورت حسابهای دریافتی بر اساس قرارداد با شرکتهای عرضه کننده خوراک در دفاتر ثبت شده است.
با این خبر خیالمون از گزارش 9 ماهه راحت شد . عالیه
به گفته وی به محض دریافت اطلاعات مستند و واقعی در مورد نرخ مواد اولیه و یا هر موضوع دیگری که سود و زیان شرکت را تحت تاثیر قرار دهد، سریعا به سازمان بورس منعکس خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Postخوب سید عزیز گویا خدا هم خواست و گفت بزار این دکتر ما هم یه سودی بکنه دست شما هم درد نکنه.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
کسی حول نشه دوباره غمارگ و غبشهر خالی کنه حمایت میشه دوباره کسی نگه حول شدم فروختم داره نوسانگیر خالی میکنه و حمایت شدید قراره اجرا شه......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر