چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گلاب خان
    Banned
    • Dec 2012
    • 166

سلام برادر پرریسک؛
    آقا نظرتون در مورد گزارش شدوص چیه؟ چقدر باز بشه خوبه؟؟ استراتژی خوب بعد از بازگشایی چی می تونه باشه؟<):)

نظر

• مجیدشمسعلی
      كاربر فعال
      • Jul 2025
      • 643

هدفدار

عضو سايت تاريخ عضويت Sep 2012
      سن 32
      پست ها 196
      تشکر 71
      تشکرها: 378 بار در 129 پست
      اعتبار 38

سلام دوست عزیز واقعا به قول خودت تحلیل کردی اولا شرکت مواد اولیه اش را تو گزارش اخیر زده 100در داخل تعیین کند دوما اگر بخواهد اعتبار اسناد برای اوردن مواد اولیه بگذارد که صافولا خیلی قدرتمنده برای گرفتن اعتبار سوما افزایش سرمایه از اندوخته است چهارما امسال سود انباشته شرکت میشه 132میلیارد تومان که اگر مثل شرکت نیلوکلر اگر بخواهد سود انباشته را سپرده بانکی کنه هرسال 100تومان سود از این بابت یعنی سپرده بانکی داریم سود شرکت عملیاتی شرکت هم درکل 150بگیریم میشهسود شرکت 250 تازه دوستم افزایش سرمایه وسود تقسیمی راهم من حساب کردم وبعد از انها این 132میلیارد تومان سود انباشته را در اوردم درکل ما شاید عقل نداریم اما دراین شرکت تا جایی که توان داریم میخریم در مورد حقوقی بازنشستگی هم دوستان داره فولاد ومس وداروسازی جابر و...........میخره وسهمهای مثل پارسا وغبشهرو..........میفروشه پس این که حقوقی چرا اینکار را میکنه تغییر در پرتفو سرمایه گذاریشونه نه ارزنده یا ناارزنده بودن سهمی

1- در رفتار صادقانه غبشهر با سهامداراش شکی نیست. رتبه شفافیتش اینو میگه. سهامدار اصلی پولشو کشیده بیرون. ضمانت نامه بانکی شرکت تمدید نمیشه. برای ال سی باید 3 ماه خواب سرمایه داشته باشه ولی پول نداره. الان کارخونه فقط با روغن داخلی تخصیصی از طرف شرکت بازرگانی دولتی رو تناژ کم می چرخه. هر کی اینا رو باور نداره بره سوپر مارکت سر کوچه و ازش بپرسه فروش روغن لادن و بهار نسبت به 4 ماه قبل چند در صد افت کرده و چرا. خواهد گفت بدلیل عدم تامین کالا از سوی شرکت ، حداقل 70% افت داریم.
      2- فکر می کنید حقوقی که دارای هزار تا کارشناس و نفر و تکنیکالو فاندامنتالو راندا... و... هستش ، اینقدر خامه که هر روز چوب حراج به مالش بزنه؟
      3- بدلایلی که دیروز گفتم ، تقسیم سود بیش از 150 تومن خیلی نا محتمله. در نظر داشته باشید که تقسیم سود هم بعد از خرداد ماه 92صورت میگیره.
      4- تعدیل منفی اصلا دور از ذهن نیست.
      5- زمان افزایش سرمایه اصلا معلوم نیست.

پس سناریوی من اینه:

غبشهر یه تعدیل منفی میده و سود هر سهمو در سال 92 ، 100 تومن اعلام می کنه. قیمت اصلی غبشهر با p/e=4 می شه 400 تومن. بعد از خرداد 92 ، 150 تومن سود پرداخت میکنه. تا اینجا 550 میارزه. 300 تومن افزایش سرمایش میشه. ولی بعدش برای خرید حق تقدم باید 100 تومن پرداخت کنیم. تا اینجا قیمتش شد چند؟ درسته 700 تومن. پس دوستان زیاد فکر نکنید.
      غبشهر تا 700 تومن برای افت جا داره.

[/QUOTE]

نظر

• metitondar
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 443

شدوص:
        قیمت پایانی امروز حدود 520 تومن
        پیش بینی درآمد هر سهم حدود 70 تومن
        پی بر ای گروه حدود 6
        طبق پیش بینی من قیمت بازگشایی 420 تومن خواهد بود...!!!
        حدود 20 درصد افت

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

من كه به سياست خودم كه جناب پرريسك ياد داده احترام مي زارم
          هميشه خريد پله اي انجام ميدم
          هر 10 درصد سهم مورد تاييد پايين اومد يه پله مي خرم
          خريد هامو معمولا تو چهار پله انجام مي دم
          الان هم منتظرم پله سوم غبشهر اگه خداي ناكرده پايين اومد بخرم پله چهارهم هم 10 درصد پايين تر از اون
          حالا بازار مي خواد بفروشه و بره سهامهاي رشد كرده بخره منتظر صف خريد ميليوني اين سهم مي مانم
          www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
            هدفدار

سن 32
            پست ها 196
            تشکر 71
            اعتبار 38

سلام دوست عزیز واقعا به قول خودت تحلیل کردی اولا شرکت مواد اولیه اش را تو گزارش اخیر زده 100در داخل تعیین کند دوما اگر بخواهد اعتبار اسناد برای اوردن مواد اولیه بگذارد که صافولا خیلی قدرتمنده برای گرفتن اعتبار سوما افزایش سرمایه از اندوخته است چهارما امسال سود انباشته شرکت میشه 132میلیارد تومان که اگر مثل شرکت نیلوکلر اگر بخواهد سود انباشته را سپرده بانکی کنه هرسال 100تومان سود از این بابت یعنی سپرده بانکی داریم سود شرکت عملیاتی شرکت هم درکل 150بگیریم میشهسود شرکت 250 تازه دوستم افزایش سرمایه وسود تقسیمی راهم من حساب کردم وبعد از انها این 132میلیارد تومان سود انباشته را در اوردم درکل ما شاید عقل نداریم اما دراین شرکت تا جایی که توان داریم میخریم در مورد حقوقی بازنشستگی هم دوستان داره فولاد ومس وداروسازی جابر و...........میخره وسهمهای مثل پارسا وغبشهرو..........میفروشه پس این که حقوقی چرا اینکار را میکنه تغییر در پرتفو سرمایه گذاریشونه نه ارزنده یا ناارزنده بودن سهمی

1- در رفتار صادقانه غبشهر با سهامداراش شکی نیست. رتبه شفافیتش اینو میگه. سهامدار اصلی پولشو کشیده بیرون. ضمانت نامه بانکی شرکت تمدید نمیشه. برای ال سی باید 3 ماه خواب سرمایه داشته باشه ولی پول نداره. الان کارخونه فقط با روغن داخلی تخصیصی از طرف شرکت بازرگانی دولتی رو تناژ کم می چرخه. هر کی اینا رو باور نداره بره سوپر مارکت سر کوچه و ازش بپرسه فروش روغن لادن و بهار نسبت به 4 ماه قبل چند در صد افت کرده و چرا. خواهد گفت بدلیل عدم تامین کالا از سوی شرکت ، حداقل 70% افت داریم.
            2- فکر می کنید حقوقی که دارای هزار تا کارشناس و نفر و تکنیکالو فاندامنتالو راندا... و... هستش ، اینقدر خامه که هر روز چوب حراج به مالش بزنه؟
            3- بدلایلی که دیروز گفتم ، تقسیم سود بیش از 150 تومن خیلی نا محتمله. در نظر داشته باشید که تقسیم سود هم بعد از خرداد ماه 92صورت میگیره.

پس سناریوی من اینه:

غبشهر یه تعدیل منفی میده و سود هر سهمو در سال 92 ، 100 تومن اعلام می کنه. قیمت اصلی غبشهر با p/e=4 می شه 400 تومن. بعد از خرداد 92 ، 150 تومن سود پرداخت میکنه. تا اینجا 550 میارزه. 300 تومن افزایش سرمایش میشه. ولی بعدش برای خرید حق تقدم باید 100 تومن پرداخت کنیم. تا اینجا قیمتش شد چند؟ درسته 700 تومن. پس دوستان زیاد فکر نکنید.

[/QUOTE]
            اولا كه الان 250 مي خواد تقسيم كنه بالاي 400 انباشته داره افزايش سرمايه هم از انباشته
            چطور پياذر با اين پي به اي يا مينو يا .... معامعله مي شن خوبه ولي اين سهم تا 700 جاي افت دارد عجب حرفي مي زنن ها
            www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2127

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
              هدفدار

سن 32
              پست ها 196
              تشکر 71
              اعتبار 38

پس سناریوی من اینه:

[/QUOTE]
              بار علمي اين تاپيك و لطفا با اين نقل قول هاي پوچ پايين نياريد
              www.mahak-charity.org

نظر

• بابااتی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 314

با اوج گیری سیمانی ها افتخاری دیگر بر پرتفوی وسپه افزوده شد ، وسپه را بخاطر بسپارید

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                  من كه به سياست خودم كه جناب پرريسك ياد داده احترام مي زارم
                  هميشه خريد پله اي انجام ميدم
                  هر 10 درصد سهم مورد تاييد پايين اومد يه پله مي خرم
                  خريد هامو معمولا تو چهار پله انجام مي دم
                  الان هم منتظرم پله سوم غبشهر اگه خداي ناكرده پايين اومد بخرم پله چهارهم هم 10 درصد پايين تر از اون
                  حالا بازار مي خواد بفروشه و بره سهامهاي رشد كرده بخره منتظر صف خريد ميليوني اين سهم مي مانم
                  ina mikhan paeen bekharan namarda are abe kachad ham ghat shode bod sharakam polo dashat az shahrivar mobadelee midam!boro kashketo besab dada khod sherkat emroz gofte sharayet aliye
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

Dash amir manzoram neveshteye in mardak hadafdar bod soee tafahom nashe

نظر

• msrezayi
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 87

سلام به دوستان عزیز من نمیدونم این دوستمون این نوشه رو برای چی زده اینجا ولی یه نگاه به بقیه حرفای این آقای هدفدار بیاندازیزد نوشته زیر از همین اقاست
                      جناب رنگین کمان مهم حجم معامله است حتی 1ماه هم منفی زیر 1000باشه بیشر از 3میلیون سهم معامله نمیشهشک نکن بزودی صف خرید سنگین بالای 1000میبینی این سهم فقط صبر میخاد واعتقاد

نظر

• hamid_farahy
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 463

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                        Dash amir manzoram neveshteye in mardak hadafdar bod soee tafahom nashe
                        دوست عزیز پیام خصوصی چی شد؟

نظر

• Hamidkhann
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 476

وقت خوابه! فردا که بیدار شدیم تا پایان حرفای رئیس دولت با کلی استرس سکوت میکنیم تا ببینیم چی میشه. خدا بخیر بگذرونه

نظر

• msrezayi
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 87

بعضی ها از سود کم کروی حرف میزنن من که میگم کمی با دید همیقتر به موضوع نگاه کنید این گزارشات 110 درصد افزایش سود 9 ماهه رو نسبت به پارسال نشون میده و سود اصلی این شرکت در سه ماهه اخر ساله
                            لطفا کمی به چیزایی که میخواید بنویسین فکر کنید فقط کمی چون همین نوشته ها باعث گمراهی خیلیا میشه ممنون

نظر

• AVIN 8861
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 210

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                              ina mikhan paeen bekharan namarda are abe kachad ham ghat shode bod sharakam polo dashat az shahrivar mobadelee midam!boro kashketo besab dada khod sherkat emroz gofte sharayet aliye

جناب پوراحمدي عزيز
                              باسلام .....به خاطر احترام به همه كاربران لطفا ،لطفا و خواهشا اينجوري فارسي انگليسي ننويسيد....همه سردرد گرفتند... بارها هم دوستان خواهش كردند...ممنونم از امعان نظرشما

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                                دوست عزیز پیام خصوصی چی شد؟
                                سلام حمید نتونستم بهت پیام خصوصی بدم درخواست دوستی برات ارسال کردم حالا ببین چه جوره میخوای تو یه پیام خصوصی به من بده من پاسخ بدم اگه نه ایمیل بزار برام برادر........

نظر

در حال کار...
                                X