جعفرجان به نظرت هدف این رالی قزوین چه قیمتیه؟به نظرت رو 600 تومن دوباره مثله 500 فرصت خرید میده؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postراستش جعفر جان دودلی من به این خاطره که با خودم میگم قنقش از بقیه کمتر رشد کرده پس حالا حالا ها بدهکاره
به جای این دلیل ها دوست من اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکال بخرید ..الان بنیادی قزوین می تونه جا پای قند اصفهان بزاره ..ولی قنقش میخواد جا پای کی بزاره .و.قنقش رشد اصلی رو کرده خیلی سال پیش...
الان نوبت جون ترهاست ...
نظر
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفرجان به نظرت هدف این رالی قزوین چه قیمتیه؟به نظرت رو 600 تومن دوباره مثله 500 فرصت خرید میده؟
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبازار فکر می کنه چون قزوین صف خرید هست حتما باید قثابت قپیرا قشرین هم وغیره هم صف خرید باشن ...
از این خبرا نیست ..م.قزوین باید بالای 700 باشه ..چند روز دیگه اگیر دیدی قشیر هم کم اورد وقزوین به تنهایی بالا رفت تعجب نکنید ...اولی قندی بود که صف خرید شد ....لیدر کل قندیها وبرترین قندی با ظرفیت تولید روزانه 3000 تن در روز اونوقت 500 تومن ....با قثابت یکی باشه ....
دوستان بازار تمایل به مثبت داره ودر قندیها از این به بعد یکی دوتا بالا خواهند بی چون چرا ..قزوین که سالاره ...گفتم اگه پرید شاید جا بمونید ...زیر 500 مفته ..
به نظر شما آیا دوستانی که هنوز ازخرید قزوین ، قشیر و اصفهان جاموندن با خرید قپیرا امروز با توجه به حجم معاملات امروز و دیروزش آیا میتوانند چنددرصدی سود کسب بکنند ؟؟؟
با تشکر از پاسخگوییتان .حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط 664 پست شده است View Postبا سلام جناب پرریسک
به نظر شما آیا دوستانی که هنوز ازخرید قزوین ، قشیر و اصفهان جاموندن با خرید قپیرا امروز با توجه به حجم معاملات امروز و دیروزش آیا میتوانند چنددرصدی سود کسب بکنند ؟؟؟
با تشکر از پاسخگوییتان .
در تاپیک قپیرا هم گفتم این سهم فوقش تا 820-830 بیاد وچون قیمت سهم هیچ حبابی نداره یعنی سهم رو 800-900 می تونه شنارو بمونه بی هیچ خطری ومجمع هم نرفته ..
الان هم در سایه رشد قزوین قشیر واصفهان می تونه تا 1200 بیاد چون بعد این سه تا در حال حاضر قیمت مناسب تری داره ..
فقط میخرید پله ای بخرید وروز منفی امروز عالی بود خرید این سهم برا اونایی که از خرید قزوین قشیر واصفهان جا مونده بودن ...حد ضرر 820 وهدف 1200 در صورت ادامه روند مثبت قندیها..
نظر
-
-
-
در اصل توسط dolphin پست شده است View Postپرریسک جان بین پکویر شفارس و ذوب خرید کدوم رو واسه نوسان مناسب می دونید؟
ولی خوب گفتم سبد تشکل بدید از 5 گروه واز هر گروه دو سهم به مقدار مساوری ...
بعد بشیندی با خیال راحت سهامدرای کنید ..
زا قندی قزوین قشیر..
از لاستیک پکویر وپاسا.
از شیمایی شلعاب شفارس
از سیمانی سغرب سکرمان..
از فولادی ذوب فولاز
از پترو کرمانشاه شیارن
و......همینطور برو تا اخر..
حالا دوستانی که خیلی پرریسک هستن وعلاقه به سود های تن دارن ببین کدوم گروه زودتر حر کت می کنه درصد اون گروه رو ببرن بالا ..مثال الان قندیها در کورس هستن پس در صد از 20 درصد میبریم رو 40 درصد ..بالا تر از این مقدار از نظر من اشتباه حالا میخواد صد برابر بشن ..چون در این کسور هر یک دقیقه یک تصمیم میگرن وممکنه هر بلایی سر هر سهمی بیارن ..
پس شعار همیشه ما کم بخور همیشه بخور ...بقیه سهام هم عالی هستن وبه وقتش چنان رشد کنن که قندیها پیش اونها لنگ بندازن فقط صبر میخواد..در ضمن حد ضرر فراموش نشه...
نظر
نظر