چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • masome
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 186

جعفرجان به نظرت هدف این رالی قزوین چه قیمتیه؟به نظرت رو 600 تومن دوباره مثله 500 فرصت خرید میده؟

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 959

پرریسک جان
      ذوب های خریده شده امروز رو فروختم (با سود2 درصد) و وارد قپیرا شدم اونای دیگه (قزوین و قشیر و قصفها ) فرصت ورود ندادن

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
        راستش جعفر جان دودلی من به این خاطره که با خودم میگم قنقش از بقیه کمتر رشد کرده پس حالا حالا ها بدهکاره
        دوست من اگر مثل شما بخوام خرید فروش کنیم قجام از همه کمتر رشد کرده بود باید اون رو می خریم ..قجام فقط 20 درصد اومد بالا ولی قزوین نزدیک 100 درصد ..یعنی قجام از قوزنی برا خرید بهتر بود ..دیدیم که سر سهامدارهای قجام چی اومد ...

به جای این دلیل ها دوست من اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکال بخرید ..الان بنیادی قزوین می تونه جا پای قند اصفهان بزاره ..ولی قنقش میخواد جا پای کی بزاره .و.قنقش رشد اصلی رو کرده خیلی سال پیش...

الان نوبت جون ترهاست ...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
          جعفرجان به نظرت هدف این رالی قزوین چه قیمتیه؟به نظرت رو 600 تومن دوباره مثله 500 فرصت خرید میده؟
          شاید زود تر هم فرصت داد ..فعلا حد ضرر ببرید رو 500 ..هدف رو بنده حوالی 800 می بینم فعلا وبلند مدت بارها گفتم اصفهان دوم ..حالا اصفهان چه قمتی داره ..ببینید قزوین کجا باید بره ..دلیل هم بارها اشاره کردم بنیادی عالی وظرفیت تولید بالا اون...

نظر

• taze vared
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 173

عجب حجمی قنقش یک دفعه زد

نظر

• kavian77
              عضو عادی
              • May 2011
              • 59

با سلام جناب پرریسک آیا باتوجه به شرایط موجود میتونم بدونم نظرتون در مورد کرماشا چیست ؟

نظر

• 664
                عضو فعال
                • May 2011
                • 424

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                بازار فکر می کنه چون قزوین صف خرید هست حتما باید قثابت قپیرا قشرین هم وغیره هم صف خرید باشن ...

از این خبرا نیست ..م.قزوین باید بالای 700 باشه ..چند روز دیگه اگیر دیدی قشیر هم کم اورد وقزوین به تنهایی بالا رفت تعجب نکنید ...اولی قندی بود که صف خرید شد ....لیدر کل قندیها وبرترین قندی با ظرفیت تولید روزانه 3000 تن در روز اونوقت 500 تومن ....با قثابت یکی باشه ....

دوستان بازار تمایل به مثبت داره ودر قندیها از این به بعد یکی دوتا بالا خواهند بی چون چرا ..قزوین که سالاره ...گفتم اگه پرید شاید جا بمونید ...زیر 500 مفته ..
                با سلام جناب پرریسک

به نظر شما آیا دوستانی که هنوز ازخرید قزوین ، قشیر و اصفهان جاموندن با خرید قپیرا امروز با توجه به حجم معاملات امروز و دیروزش آیا میتوانند چنددرصدی سود کسب بکنند ؟؟؟

با تشکر از پاسخگوییتان .
                حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط 664 پست شده است View Post
                  با سلام جناب پرریسک

به نظر شما آیا دوستانی که هنوز ازخرید قزوین ، قشیر و اصفهان جاموندن با خرید قپیرا امروز با توجه به حجم معاملات امروز و دیروزش آیا میتوانند چنددرصدی سود کسب بکنند ؟؟؟

با تشکر از پاسخگوییتان .
                  با سلام..

در تاپیک قپیرا هم گفتم این سهم فوقش تا 820-830 بیاد وچون قیمت سهم هیچ حبابی نداره یعنی سهم رو 800-900 می تونه شنارو بمونه بی هیچ خطری ومجمع هم نرفته ..

الان هم در سایه رشد قزوین قشیر واصفهان می تونه تا 1200 بیاد چون بعد این سه تا در حال حاضر قیمت مناسب تری داره ..

فقط میخرید پله ای بخرید وروز منفی امروز عالی بود خرید این سهم برا اونایی که از خرید قزوین قشیر واصفهان جا مونده بودن ...حد ضرر 820 وهدف 1200 در صورت ادامه روند مثبت قندیها..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
                    با سلام جناب پرریسک آیا باتوجه به شرایط موجود میتونم بدونم نظرتون در مورد کرماشا چیست ؟
                    کرمانشاه بالای 420 روند صعود مجدد میگره وفعلا در رسیدن به 420 وفتح اون ناکام مونده وبه نظر انکاری 370 رو لمس می کنه وفرصت خرید نابی خواهد داد برا افراد نقد..

نظر

• taze vared
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 173

بالاخره از خواب تابستونی بیدار شدن
                      دکتر روستا یک وقت ورشکست نشی بابا جان

نظر

• dolphin
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 78

پرریسک جان بین پکویر شفارس و ذوب خرید کدوم رو واسه نوسان مناسب می دونید؟
                        برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

• هادی129
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 296

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                          پرریسک جان با این تعدیل 113 درصدی غالبر فکر میکنی چه قیمتی باز بشه ؟چه قیمتی بزنیم برای فروش ؟
                          ؟؟؟؟؟

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط dolphin پست شده است View Post
                            پرریسک جان بین پکویر شفارس و ذوب خرید کدوم رو واسه نوسان مناسب می دونید؟
                            من نمی دونم دوستان تک سهم کار می کنن یا غیره ..

ولی خوب گفتم سبد تشکل بدید از 5 گروه واز هر گروه دو سهم به مقدار مساوری ...

بعد بشیندی با خیال راحت سهامدرای کنید ..

زا قندی قزوین قشیر..
                            از لاستیک پکویر وپاسا.
                            از شیمایی شلعاب شفارس
                            از سیمانی سغرب سکرمان..
                            از فولادی ذوب فولاز
                            از پترو کرمانشاه شیارن
                            و......همینطور برو تا اخر..

حالا دوستانی که خیلی پرریسک هستن وعلاقه به سود های تن دارن ببین کدوم گروه زودتر حر کت می کنه درصد اون گروه رو ببرن بالا ..مثال الان قندیها در کورس هستن پس در صد از 20 درصد میبریم رو 40 درصد ..بالا تر از این مقدار از نظر من اشتباه حالا میخواد صد برابر بشن ..چون در این کسور هر یک دقیقه یک تصمیم میگرن وممکنه هر بلایی سر هر سهمی بیارن ..

پس شعار همیشه ما کم بخور همیشه بخور ...بقیه سهام هم عالی هستن وبه وقتش چنان رشد کنن که قندیها پیش اونها لنگ بندازن فقط صبر میخواد..در ضمن حد ضرر فراموش نشه...

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                              ؟؟؟؟؟
                              قیمتی که بازار تقاضا اومد وشما از سود راضی بودی بزن برا فروش..

پی بریا 3 تا 4 ونهایت 5اگر در اون قیمت خریدار بیاد..

نظر

• کاوشگر
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 71

پرریسک عزیز سلام واسه بار سوم وبشهر تا کی همینجوریه پولمون بد جوری بلوکه شده از همه چی والا جا موندم
                                مرسی
                                [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X