چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post
    با سلام

من موجه نشدم چه لزومی داشت اول 92 رو اعلام کنه بعد بیاد 91 رو بگه انها که پدر سهم رو دراوردند و ملت رو به خاک سیاه نشوندند خود من 40% با ضرر غبشهر رو دادم رفت حالا بیاد قیمتی
    که شما میگید رو هم اعلام کنه چه فایده ای داره؟
    دكتر جان مي دوني چيه وقتي ريس يه سازمان فاسد باشه زيردست ها هم فاسد مي شن حقوقي هم فاسد مي شن مدير هاي شركت ها فاسد مي شن مدير مالي و كارمند دروغگو مي شن و....
    اونوقت مي شه همين وضع يكي گفت بورس قمارخونه است يكي گفت شرعي نيست
    ما هم گفتيم مثلا خريد وفروش دلار چون با رزق مردم سر كار داره يا احتكار=== خوب چيكاريه مي آيم بجاي جنس مي ريم سهام شركتشو مي خريم هم كمك به بهبود وضع مي كنيم هم خيال خودمون هم از لحاظ شرعي راحتره غافل از اينكه بزرگترين گناه داريم مي كنيم ظلم و قبول كرديم گذاشتيم هر كاري مي خواستن سرمون بيارن حتي يه كانون سهامداران حقيقي درست وجود نداره كه خريد سهم و تحريم كنه من و شما نخريم التماس مي كنن پول بياد تو بورس
    بدبختي به اينجا ختم نمي شه تازه كلي آدم و به توصيه ما وارد بورس شدن گرفتار و معتاد
    خداوند من يكي رو ببخشه بخاطر خيانتي كه در حق خيلي ها كردم و وارد بورس شدن بجاي خريد دلار و ملك و احتكار و.....
    www.mahak-charity.org

نظر

• هادی پورحامدی
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 202

فاراک 48 درصد تعدیل مثبت داده به احتمال زیاد بازم تعدیل میده خلاصه بنیادیش خیلی خوب به نظر می رسه
      ولی امروز با 2 درصد باز شد :O
      کسی از بچه در مورد فاراک مطالعه داره؟؟

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post
        با سلام

من موجه نشدم چه لزومی داشت اول 92 رو اعلام کنه بعد بیاد 91 رو بگه انها که پدر سهم رو دراوردند و ملت رو به خاک سیاه نشوندند خود من 40% با ضرر غبشهر رو دادم رفت حالا بیاد قیمتی
        که شما میگید رو هم اعلام کنه چه فایده ای داره؟

سلام بر دکتر عزیز
        شرکت های بورسی موظفند قبل از پایان سال مالی پیش بینی سود سال بعد را اعلام نمایند .
        لذا سود 92 که قبلا" اعلام شده پیش بینی سود 92 است
        ولی سود 91 که تا روزهای آینده به روی کدال خواهد رفت مربوط به سود واقعی و تحقق یافته 91 است واین دو باهم فرق می کنند

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          ورود اولین پله غمارک و غبشهر
          گزارشات 12 ماهه در راهه:

غمارک 12 ماهه 91بالای 150 تومان

غبشهر 12 ماهه 91 بالای 350 تومان
          گفتم که غمارگ اگر در سال 92 به اندازه قیمت امروزش سود ساخت تعجب نکنید ..غبشهر هم نصف قیمت امروزش سود ساخت تعجب نکنید ..فک بازار باید در برابر رشد این دو سهم بیاد پایین ..همچنان صبر می کنیم ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

بله دوست عزیز
            نمی خواهم دوباره حرف های گذشته را باز کنم
            ولی خلاصه مطالب من این بود :
            1- من سهم را گران نخواهم خرید غبشهر 1600- 1500- 1400 - 1300 و... برای من گران بود خوب مدت زیادی صبر کردم توی سهم دیگه سود کردم و امروز در قیمت 975 وارد شد.
            2- بهترین زمان ورود به سهم : بهترین زمان ورود به سهم زمانی است که خواب سرمایه نداشته باشیم
            3- بهترین قیمت ورود به سهم :
            4- بهترین زمان خروج
            انشاال... همه با یک سود خوب از سهم خارج خواهیم شد
            سهم در ان قیمت ها گران نبود ولی خوب بورس ایران هست ..کاریش نمیشه کرد ..

خیلی ها پاراسن خریدن 650 تا 520 هم افت کرد ایا گران خریدن؟؟؟؟خیر ...بعدش تا 1400 هم رفت ..

ولی خوب در بورس ایران قیمت هایی سهام رو به شما میفرون که در گینس هم نمی تونی پیدا کنی ودر قیمتهایی سهام رو از شما میخرن که در خواب هم نمی تونی ببین مثل خرید صدرای ورشکسته در 400 تومن ..یا خودرویی های ورشکسته بالای 300 تومان..

نظر

• ماهان
              عضو جدید
              • Mar 2011
              • 19

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
              دوستان اینجا کسی وکیل نیست راهنمایی کنه چه طور میشه از اعضای سازمان بورس به خاطر مسائل اخیر شکایت کرد؟ از طریق چه مرجع قضایی میشه این کار رو کرد؟ دوستان به عنوان مستنداات چه طور میتونیم شروع کنیم؟

نظر

• كهكشان
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 111

ورود اولین پله غمارک و غبشهر
                گزارشات 12 ماهه در راهه:

غمارک 12 ماهه 91بالای 150 تومان

غبشهر 12 ماهه 91 بالای 350 تومان
                منبع؟؟؟؟؟

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط كهكشان پست شده است View Post
                  منبع؟؟؟؟؟
                  از خود شرکت گرفتم
                  انشال... که درست باشد رقم دقیق ترش یک کم بیش تر از اینا بود دیگه راست و دروغش به عهده راوی

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • Feb 2010
                    • 555

جعفرخان نظرتون در مورد میدکو چیه؟؟ باتشکر...

نظر

• ناظم
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 508

پر ریسک عزیز وگرامی با توجه به بالا رفتن قیمت زمین وملک نظر تان راجع به خرید سهام ساختمانی چیست واگر نظرتان مثبت است کدام سهام ساختمانی برای خرید بهتر است

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                        پر ریسک عزیز وگرامی با توجه به بالا رفتن قیمت زمین وملک نظر تان راجع به خرید سهام ساختمانی چیست واگر نظرتان مثبت است کدام سهام ساختمانی برای خرید بهتر است
                        خرید اصل جنس بهتر هست ..گروه ساختمان اکثرا قرارد کار دارن وبا این تورم فکر کنم اکثرا به مشکل بخورن ..

اصل جنس یعنی خود ملک بهتره اگر هم توان خرید وجود نداره مشارکتی اونم وحود نداره منتظر روند صعود باشید ..فعلا روند این گروه صعودی نشده .تسه ها برا خرید خوب بودن وفکر کنم حالا حالا پرواز کنن ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                          جعفرخان نظرتون در مورد میدکو چیه؟؟ باتشکر...
                          کوتاه مدت حرفی برا گفتن نداره ..این سهام سهام بلند مدتی هست ..

با این تورم زیمباوه ای دید بلند مدت یعنی بدبخت شدن ..

انگاری سرکه 1450 رو هم دیده متاسفانه..

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            سهم در ان قیمت ها گران نبود ولی خوب بورس ایران هست ..کاریش نمیشه کرد ..

خیلی ها پاراسن خریدن 650 تا 520 هم افت کرد ایا گران خریدن؟؟؟؟خیر ...بعدش تا 1400 هم رفت ..

ولی خوب در بورس ایران قیمت هایی سهام رو به شما میفرون که در گینس هم نمی تونی پیدا کنی ودر قیمتهایی سهام رو از شما میخرن که در خواب هم نمی تونی ببین مثل خرید صدرای ورشکسته در 400 تومن ..یا خودرویی های ورشکسته بالای 300 تومان..

جناب پر رسیک عزیز ببینید حرف من و شما یکی است
                            اینجا بورس ایران هستش و همه اتفاقات می افته
                            چند وقت پیش قلرست در 1400 تومان صف فروش بود همین سهم به فاصله یکی دوماه شد 4400 تومان به برادرم گفتم بفروش
                            پس ما در بورس ایران سرمایه گذاری کردیم از نظر من و شما شاید غبشهر 3000 تومان ارزش داشته باشه ولی بورس ایران است و من منتظر قیمت زیر 1000 تومان بودم
                            شاید آن موقع اگر من می گفتم p/e غبشهر به زیر 3 می رسد همه به من می خندیدند
                            سهم مفت همیشه در بازار است از اینکه یک سهم باارزش از دستم در بره ناراحت نمی شم بورس ایرانه و همیشه موقعیت فراهم

نظر

• parvaz
                              عضو فعال
                              • Feb 2010
                              • 555

با این اوصاف الان رسیدم به حرف شما که کم ریسک ترین سهام . سهام غذایی بازار هم روشون حساسیت نداره . مثالش غچین که واقعا روسفیدمون کرد

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

جناب پر رسیک عزیز ببینید حرف من و شما یکی است
                                اینجا بورس ایران هستش و همه اتفاقات می افته
                                چند وقت پیش قلرست در 1400 تومان صف فروش بود همین سهم به فاصله یکی دوماه شد 4400 تومان به برادرم گفتم بفروش
                                پس ما در بورس ایران سرمایه گذاری کردیم از نظر من و شما شاید غبشهر 3000 تومان ارزش داشته باشه ولی بورس ایران است و من منتظر قیمت زیر 1000 تومان بودم
                                شاید آن موقع اگر من می گفتم p/e غبشهر به زیر 3 می رسد همه به من می خندیدند
                                سهم مفت همیشه در بازار است از اینکه یک سهم باارزش از دستم در بره ناراحت نمی شم بورس ایرانه و همیشه موقعیت فراهم
                                بله چون در بورس ایران هستیم بر بهترین سهامش طلا هم باشه حد ضرر گفته میشه..

همان زمان غبشهر 1480 بود وغمارگ 398 ..هر کی دیثد کوتاه مدت داشت باید خروج میکرد ...البته چون بورس ایران هست همان زمان این سهام میتونستن دوبرابر قیمت فعلی هم رشد کنن که سازمان خیلی بازی کرد با اینها و...حالا کاری نداریم ..

ولی در بورس ایران رعایت حد ضرر ازنون شب واجب تر هست ولی خوب این دلیل نمیشه این سهام از لیست ما خارج بشن بلکه به عکس میان در صدر صدر صدر لیست خرید..

نظر

در حال کار...
                                X