پرریسک خان نظرت در مورد شرانول و قیمتش چیه ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در مورد خروج از کرماشا ( اگر که شنبه روند نزولی بود و با دید کوتاه مدت ) نظرتون چیه ؟
همچنین روند فولاژ که نزدیک 622 شده ؟
خیلی تشکر
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
برا دوستان نوسانگیر 1115 بود خود سهم در 1160تا1170 معرفی شد با 50 تومن ضرر راحت میشد خروج کرد ..حد ضرر دوم هم 1040 بود که اونم شکست ..
حد ضرر ها برا خنده گفته نمیشه ..هر که دید کوتاه مدت داره حد ضرر اول شکست خروج کنه ..منتظر دومی نباشه ..
واقعاً این حد ضرر چه ها که نمی کنه ؟؟؟ :x:x:x:x
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر بازدهی که مواد غذایی وکالا در صدر هستن ولی خوب خرید کالا نوعی خیانت حساب میشه ..
در بازدهی همچنان ملک در صدر ..هست بورس وارز وسرکه فعلا کشک ..
ملک 75 تومنی در یک هفته 100 رو زد ..فکر کنم تا عید 140 رو بزنه ..ببینم چه میشه.........خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
[COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر بازدهی که مواد غذایی وکالا در صدر هستن ولی خوب خرید کالا نوعی خیانت حساب میشه ..
در بازدهی همچنان ملک در صدر ..هست بورس وارز وسرکه فعلا کشک ..
ملک 75 تومنی در یک هفته 100 رو زد ..فکر کنم تا عید 140 رو بزنه ..ببینم چه میشه..خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
سلام دوستان.
امروز اونقدر خون دل خوردم که نگو. آخه آدم میمونه چی بگه. قلرست رو با 40 درصد تعدیل مثبت، در عرض جیک ثانیه چنان توی منفی باز کرد ناظر عوضی که صف فروش شد. اونوقت هکمتان روی 2600 تومان دقیقا 45 دقیقه ثابت بود و 105000 نشسته بودن برای خرید؛ این ناظر عوضی اجازه ی معامله نداد تا نکنه شاخص گروه بالابره. ما علاوه بر تحلیل سهام و تکنیکال و فاندمنتال، باید یه 20 واحد روانشناسی ناظر بازار هم پاس کنیم تا بتونیم توی این خرابشده سود کنیم. این عوضیا قند قزوین رو بدون تعدیل آنچنانی، 50 درصد بالاتر باز کردند تا خودشون خالی کنند. حالا هم قلرست و قهکمت و ... رو سعی دارن منفی کنن تا دوباره خودشون پر کنند.
انشاالله خرج دوا و کفن و دفن خودشون و خونوادشون بشه.X-(
دوستانی که مخوان قندی سوار شن، حواسشون به هکمتان باشه که اگه پائین باز شد، واقعا ارزندس برای خرید. تحلیل های مربوط به دلار مرجع و افزایش نرخ و ... هنوز پابرجاست<):)
نظر
-
متاسفانه امروز متوجه شدم مدیریت سایت باز هم آیدی سعید درخشانی رو مسدود کردند.
بیاییم سلیقه فردی رو بر تفکرات جمعی ارجح ندونیم
بیاییم در این فضای پر سانسور ما دیگر سانسورچی نباشیم
بیاییم هر نوع تفکری رو در جمع مجازیمون پزیرا باشیم
از مدیریت سایت خواهش می کنیم تجدید نظر کنند و دلیل مسدود شدن آیدی ایشون رو اعلام کنند. تشکر
نظر
-
تو اين بازار ، اگه ميخايد سود كنيد فقط بايد دست سازمان رو بخونيد....
انصافا تحليل تكنيكال و فاندامنتال سره كاريه ....
فقط بايد ديد ناظر بازار، چي عشقش ميكشه ... همونو بخريم!
شاراك ، قلرست ( تعديل مثبت سوزي كردند)
ازون طرف الكي قزوين رو براش تعديل 50+% تراشيدن و بردنش بالا !
پس فقط بايد دست سازمان رو خوند. همين و بس !!
نظر
-
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postمن با ۲۰۰هزار سهم صفش کردم رفیق ;)
جعفرجان مقاومتهای پیش روی غشاذر کجاست ؟
یادمه گفتی واگرایی مثبت خفنی زده
براي مجمع بسته شه دهن آدم سرويس ميشه يهو ديدي يه قرون وا شد! فقط روش نوسان بگير.
ببرش بالا بكنش پاچه ي ملت ... :-&
:-&:-&:-&:-&
نظر
نظر